Foorum
1
2
2024-09-06 23:38
naera puruks
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 23:50
Vana tädi on sinust umbes 10 aastat vanem
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 23:53
Naera puruks vanatädi sifroonia teeb teisi naisi maha
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 12:33
Kui Tulipe-Lexex on 37,siis mina järelikult 33.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 12:45
varasemas paarikontos oli 50+....aga eks vanus ongi suhteline mõiste ning mõnedel juhtudel ilmselt väheneb aja jooksul
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 22:47
Tulipe enda kontol:
Palun elage oma elu ka reaalselt,mitte siin…mul ei lähe korda inimesed,kes foorumites õlutsevad,kujutan ette,millised vers de serpent te veel päris elus olete..kui teil üldse on oma päris elu..

Päris hea soovitus naisterahva poolt,kes ise varavalgest südaööni koguaeg onlines on😃
Sama võib ju täiesti vabalt sinu kohta öelda,et kas sul üldse oma päris elu on!
Foorum on siiski selleks,kus inimesed saavad omi mõtteid jagada ja kus sa siin seda õelust huvitav näed!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 23:08
Mis see sinu asi üldse on, kaua ja kui tihti keegi onlines siin?? Vaata ennast kõigepealt ja alles siis hakka teiste kohta midagi ütlema. Ise sa pole ka enam teps mitte esimeses nooruses tädi🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 23:17
Oot,Tulipe-Lexexile jäi ikka ette,et nagu teistel oma elu polegi😛
Ja Trefl80,vana ning tuntud varikonto😎,mul vanus ankeedis õige,seega ei tule kohtumisel kellegijaoks üllatusena minu vanus😉,erinevalt Tulipest,kes ennast 13 aastat nooremaks teinud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 23:23
Tundub sedamoodi, et sul endal muud elu ei ole kui ainult siin😎
Ise istud samamoodi pidevalt onlines ju.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 23:28
Aga kas ma olen kellegile ette heitnud,et keegi liiga palju onlines on v😎
Mina kõigest kommenteerisin lexex kontol olevat infot.
Teha maha teisi iha kasutajaid,kui ise samamoodi koguaeg siin on.😎
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:02
Karolina7777 on onlines kuid päeva vipiks ikka ei saanud. Tal oli 24 tundi aega ja mina põrmustasin selle vähem kui 5 minutiga. Õppige strateegiat lapsed.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:19
2JZ,iga inimene saaks päeva vipiks,kui tal see kinnisidee on,nii nagu hiljaaegu Lexex tahtis ja hindas end ise päeva vipiks.😃
Ma nii palju päeva vip juba olnud,et mulle päeva vipist palju rohkem pakub pinget see,kui ma näen kui kaugele keegi selle nimel on valmis minema.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:25
Kuid samas käitusid nagu väike laps ja panid mulle bloki selle pärast.
Ma imestan et sa veel jonnima või nutma selle pärast ei hakanud.
Mina olen ka ennast päeva vipiks hinnanud, mis selles siis imelikku on? Iga inimese oma asi mida ta oma rahaga teeb.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:37
2JZ,bloki ma panin ikkagi sellepärast,et mulle pole teiste naiste suuraustajaid vaja.
Mitte midagi muud ma ei öelnud ega ammugi marutanud,et tegid oma lemmiku vipiks.

Ja loomulikult igaüks võib ennast ise vipiks hinnata,väljaarvatud mina😃,kuna siin on lärm ülisuur olnud,kui isegi kedagi teist olen päeva vipiks teinud😃,millegipärast pole mulle üldse miskit lubatud,isegi nt mitte foorumis sõna võtta…
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:43
Mul on teine teooria, sa kartsid et ma hindan sinu pilte maha. See on loogilisem seletus, sinu kurvastuseks ma ei lasku nii madalale.
Tunduvalt mõjuvam on mitte hinnata, kuna see paneb mõtlema et miks ei hinnatud, kas pilt pole piisavalt atraktiivne või on mõni muu põhjus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:47
Eks igaüks las arvab mida ise soovib,kuna mina omalt poolt olen korduvalt seda juba seletanud,et miks bloki panin.🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 00:55
Nüüd võiks küsida tõestust, kuid me kõik teame väga hästi et see rubriik tühjendati
Kas siis mitu lemmikut ei või olla? Krt siis on küll jamasti, tunnen kaasa neile kelle on lemmikloomad, mitu autot, erinevad riided, muusikamaitsed, söögi/joogi eelistused jne.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 08:34
Huumoriklubi, ma leidsin ka omale lemmiku ja teised turuliidrid panid kiirelt blokid peale. Kutud võtke vabamalt, kõik naised ei tahagi teid ja teie kümneid. Vabastage end eelarvamustest ja elu läheb palju kergemaks. 😄
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 13:49
Mis põrmustamine? Mis strateegia???

Tegelikult teiste piltide all kommentaarid a la "millised melonid, lakuks, limpsiks, unelmate jms" miks peaks selline asi tekitama tahtmist tutvumiseks?
Või kellegile koorma 10 andmine?

Vaadates üleskutset "kannab hilfilgerif", kuidas see peaks inimest iseloomustama, nagu päriselt???

Mulle nt meeldivad ecco jalatsid ja põhjus ainult selles, et ongi mugavad ja jala järgi tehtud, peaks see mind nüüd kuidagi iseloomustama?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-11 19:47
?

ikka veel ajab 7777 oma pada....

*tervitusi kirjas6pradele, lugesin. tänud. kuid kellele ei saa vastata sest on j2lle liiga popiks tehtud nende kontod. selle lehestu arvates.

läheb momendil hästi, olen sissev 6etud oma lemmikust. arvatavasti pean pausi siinsest olengust, nagunii igav juba. ning pole meist kumbki siin enam
*
peidetud s6num mu lemmikule -- "jänes" ning ruudust-ruutu oli l6pplahe!
˅ näita rohkem ˅
2024-09-11 21:43
Ah nii on lood
Peaks kah uue konto teha ja teha ennast 10 aastat nooremaks
Nii lihtne ja ei ole vaja ilukirurgi juurde minna
˅ näita rohkem ˅
2024-09-11 22:10
Riina1234, sul pole vaja ilukirurgi juurde minna. Sa näed ilma selletagi võrratu välja.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-12 00:13
Madleen mida sa jahud seal?
Sa vaata oma mikroskoobist edasi maailma, ma näen laiemalt seda asja.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-12 09:10
rahu99 valetab ja jahub, et tal on lemmik .
˅ näita rohkem ˅
2024-09-12 11:44
2jz, paraku ei selgunud sinu geniaalsest vastulausest mis strateegiaga tegu oli.
Ja mida sa täpsemalt laiemalt näed?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-12 17:23
Ei ole parata kyi Plekule meeldib karvane pissu!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-04 23:20
Karolina7777
2024-09-09 23:17
Oot,Tulipe-Lexexile jäi ikka ette,et nagu teistel oma elu polegi😛
Ja Trefl80,vana ning tuntud varikonto😎,mul vanus ankeedis õige,seega ei tule kohtumisel kellegijaoks üllatusena minu vanus😉,erinevalt Tulipest,kes ennast 13 aastat nooremaks teinud.

Mulle meeldivad inimesed, kellel huumorisoon paigas. Nagu tuli teemaks, et lexex ja tulipe on 50-ne aastased, muutus su vanus kohe 47, 45-ks. Ja see kuidas sõimad siin omaette tulipe-d ja lexex-t on ka omaette tase, keegi sulle neist ei vasta, aga sa sõimad neid pidurdamatult. Tekib küsimus, miks ei vasta kumbki nende konto sulle, ikka selleks, et kirjavead oleks tuntavad. Ei saa ju tunnistada, et ise oled samuti 50+, kuna kõiki naisi, kellel selline vanus, oled sõimanud ihas vanaeitedeks, vanamoorideks ja mõnitanud nõrkemiseni, lihtne ju.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 02:05
Kiizukas,ma pole kordagi ühtegi iha naist avalikult mõnitanud,nii nagu sul see küll kombeks muideks on.
Ja minu sünniaasta on kõik see aeg olnud ankeedis 1979,seega maga välja,kui pähe ei mahu,et 45 aastane olen.
Kuid kuna ma ise ei vassi ankeedis oma andmetega,siis olen küll jah oma suu lahti teinud,kui keegi oma tegelikku vanust v pikkust varjanud on,seega mingit minupoolset mõnitamist pole olnud.
Tõde on tõde ja nii on.
Aga no igati tore,et oled ainuke hulluke siin saidil,kes endiselt mind Tulipeks peab.😃
Edu sulle su raskel teekonnal.😃
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 08:39
Miks te vaidlete? Huvi pärast küsin, sest mingi suvaline iha kasutaja ei tohiks ju kuidagi nii oluline teema olla. Ma saaksin veel aru, et mehed lähevad mingi naise pärast kiskuma, aga heteronaised naise pärast tülitsemas on omapärane.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 10:05
Need eitede kismad on kõige igavamad teemad.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 10:07
Robespierre,vaat kui juhtumisi Kiizukas peab mind selleks naiseks,siis tuleb paraku ikkagi sõna võtta jah!
Ja Sul muideks veits kummaline arusaam,et kui oled hetero naine,siis peab siin ihas igasugu lollust suu kinni pealt vaatama v?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 11:54
Karoliina7777 nutumüür.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 12:03
robespierre,
kui sind peetaks ekslikult mingi suvalise naise konto omanikuks, avaldaksid ka ilmselt sel teemal arvamust?
aga kas heterod või mitte, kes seda teab.....võimalik, et proua kiizukas pole veel kapist välja pugenud ja on salaja Karolinasse armunud. see selgitaks tema kõrgendatud tähelepanu Karolina suhtes
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 12:09
Capri,
Väga hea tähelepanek😃,kuna tõesti,aastad muudkui lähevad,kuid ma igal võimalusel endiselt Kiizukal meelel ja keelel😃
Ja Robespierre,ma käin reeglina foorumis ainult siis sõna võtmas,kui mingi teema isiklikult minuga kuidagimoodi seotud on olnud.
Ei hüppa suvaliselt mingitesse teemadesse,nagu sa ise seda näiteks teed.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 12:36
Mul on suva, kelleks mind peetakse. Iha foorum on mulle liiga vähetähtis osa elus, et selle pärast ärevusse sattuda. Kinnitan, et varikontosid mul siin ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 12:37
Kas muidu 50 on mingi kvaliteedipiir, alla mille on parem naine olla?
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 13:19
Robespierre
Ah,et iha foorum on sulle liiga vähetähtis osa elust..
Päris huvitav lugeda seda mehe poolt,kes väga väga paljudes teemades pidevalt sõna võtab.
Seega ma julgeks küll vastupidist sinu puhul väita,et foorumiteemad piisavalt tähtsad ja olulised!😉
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 13:49
🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 16:02
7777 siin tagasi. Su kõige õigem julgus oli mitte klaviatuuri väärkasutada, oli hea rahulik foorumis vahepeal.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 18:39
Foorumis vahel kirjutamine nüüd küll mingit erilist tähtsust ei tähenda. Liiati on foorum ainus koht, kus ma siin käin.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-05 21:45
Mul savi, mis siin plõksite.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-12 19:19
tervisi milfmilfile, alfile ja kiizukale. Oligi juba siin liiga vaikne...
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 00:20
caprichosa
2024-11-05 12:03
robespierre,
kui sind peetaks ekslikult mingi suvalise naise konto omanikuks, avaldaksid ka ilmselt sel teemal arvamust?
aga kas heterod või mitte, kes seda teab.....võimalik, et proua kiizukas pole veel kapist välja pugenud ja on salaja Karolinasse armunud. see selgitaks tema kõrgendatud tähelepanu Karolina suhtes

Pigem ikka 7777 kõrgendatud huvi oli siiski minu vastu, lisades mind sõbraks ja siis naistele, meestele kirjutades postkastidesse minust igasugu iba. Siiani kirub mind meestele, pigem ei suuda tema minust üle saada. Kui mulle keegi on kümne pannud, imeb postkasti ja loeb moraali, miks minusuguse peale raisata oma punne, nagu ta kümneid nimetab. Mul pole tõmmet naiste poole olnud, ega saagi olema, jään ikka endiselt heteroks. Aga kui mälu mind ei peta, siis sina olid küll enne hetero, tundub, et oled nüüd kapist välja tulnud. Õnnitlused, kui ennast leidsid!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 00:40
Kuule Kiizukas maga välja,mul on täiesti kama kaks kes sind hindab v ei hinda.
Pigem on see sinu pundi komme,et tülitada ,aru pärida ja naerda nende üle.
Meelasingel päris tihti käib nt targutamas v miskit irvitamas😏ja no sinu teada tuntud sõber Patsid😃,see on üldsegi elukutseline sekkuja😉
Ja no Ingkris,Spicegirl samuti viljelevad võõraste inimeste tülitamist.😃
Nii,et mind jäta heaga nendest räpastest mängudest välja😏
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 00:47
No näed siis ,keegi ei salli sind!sa ju käid omale kümneid nurumas vaid meestelt,käid nende kontodel neid tülitamas ja valetamas.Keda oled blokkinud on aru saanud et sa feik mutt oled.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 00:54
Maga välja Patsid,sul 10neid kontosid kinni juba niigi pandud siin ihas kasutajatingimuste rikkumiste tõttu,kuid endiselt kujutad ette,et oled siin saidil mingi maailmanaba v?
Sa võid siin väita mida iganes,kuna mehed kes loevad seda sinu paska siin,need teavad niigi,et karolina ei käi kedagi ise tülitamas,ammugi miskit lunimas!
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 07:14
Patsid, või minul on libakonto? Tõesti, võta rohud ära.Ise sa vana kapipede ju, Juhtamm, Lubricate, Tainapeake. Mine vaata peeglisse kah.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 09:37
Jää vait sitapea ja pede Patsid. Sinu varikonto rahu99 ka. Petis ja pede oled kes kannab patse.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 21:40
Karolina7777
2024-11-15 00:54
Maga välja Patsid,sul 10neid kontosid kinni juba niigi pandud siin ihas kasutajatingimuste rikkumiste tõttu,kuid endiselt kujutad ette,et oled siin saidil mingi maailmanaba v?
Sa võid siin väita mida iganes,kuna mehed kes loevad seda sinu paska siin,need teavad niigi,et karolina ei käi kedagi ise tülitamas,ammugi miskit lunimas!

misterJ
2024-11-15 07:14
Patsid, või minul on libakonto? Tõesti, võta rohud ära.Ise sa vana kapipede ju, Juhtamm, Lubricate, Tainapeake. Mine vaata peeglisse kah.

oralproff
2024-11-15 09:37
Jää vait sitapea ja pede Patsid. Sinu varikonto rahu99 ka. Petis ja pede oled kes kannab patse.

//////////////////////////

ah et kasutajatingimused... kuid nende ylal kolm nimetatud tegelast kelle tegevuseks on vaid laim ja ... ei ole mitte kunagi neid kontosid kinni pandud. Ei tea miks? ning ei huvita mitte ainsamatki adminni selle kolme tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-15 22:22
rahu99, ole sina vait. Ise käid kogu aeg sõimamas ja laimamas.
˅ näita rohkem ˅
1
2