Foorum
1
2
2024-09-04 14:42
Öelge mulle kus?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 14:44
Igal pool, kus on sobivad vanuses inimesi. Lihtsalt küsida peab oskama.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 16:00
Kui ma 2022 siia ja Tinderisse kontod tegin, siis oli võitja 100% Tinder. Üle pooleteise aasta sai mõlemast eemal oldud, tinderisse hetkel ei lähe..aga Ihas ma küll muutusi ei näe
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 16:01
Seksi saab siit ja saab seal ja saab seda iga nurga pealt
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 17:01
Ihast naisi küll ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 18:38
Ihas võite ainult perse saada.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 18:54
Seksi tõesti saab igal pool juhul et oled nõus suvaliste inimestega seksima
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 18:55
Kui aga see ei sobi vot siis on jama käes
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:07
Küsiks pigem, et kuidas mõni saab kogu aeg ja igalt poolt ja teisel ei õnnestu kuidagi?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:35
Aga kes sulle keelab kah rääkida et saad igal pool
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:39
aSin, ei tea kuidas sul või teistel, aga ega igalt poolt ei tahagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 21:33
Kes liiga palju valib, see saab vähe nikku
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 08:39
Ma pole küll Tinderis kunagi ei romantilist ega vallatut suhet leidnud, nagu ussideuss kiidab, aga naistel ongi lihtsam - nad pigem küsiks, kus seda ei saa, sest meestel igal pool tillid pikalt ees. Tinderis on palju kordi kokku saadud, aga ei ole lõplikult väljavalituks osutunud, isegi kui on imestusega küsitud, kuidas nii heade omadustega mees ikka veel vaba on. Ennem leiab vallatu sõbranna siit kui Tinderist. Kõige rohkem näkkas omal ajal täiskasvanute jututubades. Enamus külalisi oli seal küll meelt lahutamas ja mõni koguni ennast välja elamas, aga ämblikuna järjepidevalt õngitsedes leidis pika peale ka sellise külalise, kes oli seiklusteks valmis. Tänase päeva kohta ei oska öelda, mis see kõige ägedam koht on, sest kõik jututoad on ära kadunud, kus omal ajal sai seigeldud. Tuleb siin edasi proovida. Alustuseks võiksid riistapildi asemel midagi erootilisemat ja loovamat üles panna, mis annab naise fantaasiale natuke ruumi, sest vorsti näitamisega ajad ainult pepupoistel suud vesiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 09:26
Okei, ma siis tõmban selle Tinderiga natuke pildi selgemaks. Ca poolteist kuud käskis ta mul global-iks minna ( ma panin seal paika vist vaid vanuse ja midagi kindlasti veel, aga no polnud mingi ülivaliv). Ja no ei olnud sellist matchi, et uuesti välja läheks, rääkimata muust. Aga siis ühe nädala jooksul tekkis paar kontakti, mis arenesid ilusasti ja suures plaanis seni töötavad
Ja tinderiga oli see huvitav keiss, et need põnevamad inimesed polnud seal oma näopiltidega. Ma ei tea, mida see minu kohta nüüd ütleb, sest ma olin täitsa kogupikkuses ja -laiuses esindatud 😃 Ja ma käisin ca 25a tagasi ka mingis jutukas, kus oli neid suhtlemisi küll, aga üks hurmur oli eriti agar, verbaalselt väga kütkestav ja üldse love bombing to the max. Ja kui siis leppisime kokku, et läheme välja, oli 25aastasest inimesest saanud 60+, kaitse-something riietes (nimigi rinnal) joodik-näss, kes ainult jõllitas seda 20mne aastast ja nõudis autoga sõitma minekut (see oli ka,numbri järgi, täitsa ametiauto), kirjeldades küllaltki jälki edasi toimuva hakkavat. Selle kogemusega lõpetasin oma jutukas käimise 😜
Igal inimesel on omad kogemused ja OP peab lõpuks ikka ise kõik kohad läbi käima, sest täpselt õiget vastust siit ei tule 😄
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 09:52
Kus on õige koht? Iga koht on õige, kust saad.
Ära kuluta aega seksi otsimisele, vaid ole valmis seda leidma.
Need kes reklaamivad end nikunäljastena või hirmsate seksijumalatena, lubades kõik naised taevasse lennutada, saavad loota vaid nendele, kellel hädasti raha vaja on.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 09:53
Hmmm, siis tuleb ka Ussideussi juurest läbi käia 😂
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 10:50
Mu postkast on täiesti avatud 😄
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 14:48
Ma ei oska kommenteerida, miks mõnel kusagil ei õnnestu. Minu meelest on seksi soovivaid naisi Eestis palju, nii tallinnas kui mujal.
Naised mnu meelest soovivad põhiliselt nelja asja:
1. Tunnet, et mees on turvaline
2. Pingevabat suhtlust
3. Lootust enamaks kui maha ja taha

Kui mehel on stabiilne sissetulek (ei pea olema suur, aga peab võimaldama naisele kohvi osta), huumorimeel (mitte lihtsalt labased killud, vaid muhe) ja kui mees ei ole alkohoolik või narkomaan, siis on juba suur šanss, et nädala-paari pärast naine on valmis seda meest ligemalegi laskma kui kohvikulaua taha.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 16:22
Sorry , No iga naine ei taha emaks saada
Naine on kah inimene , mitte kõndiv inkubaator
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 16:42
mis mõttes ei saa ihast naisi?
isegi ma olen saanud....ja need naised on enamasti olnud tõelised sekspommid.
genitariuse poolt muidu täitsa asjalik soovitus:
"Alustuseks võiksid riistapildi asemel midagi erootilisemat ja loovamat üles panna, mis annab naise fantaasiale natuke ruumi, sest vorsti näitamisega ajad ainult pepupoistel suud vesiseks."
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 16:44
robespierre, mis see neljas asi on?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:00
ega robespierre miskit valesti ei öelnudki.
aga kas sellest piisab, et mees pole narkomaan, teeb kohvi välja ja viskab muhedat nalja....
need vast pigem elementaarsed tingimused, et naisel mingigi huvi suhelda tekiks.
tglt ju naised armastavad kõrvadega.
nii et suuremad šansid voodisse jõuda on meestel, kes eelnevalt suudavad naise märjaks rääkida (mitte labaste meelitustega).
mõnelgi sõbrannal ja mul endal on ette tulnud, et metsik armuhullus tabas laviinina juba enne reaalset kohtumist, netisuhtluse ajal.....ja isegi mehe pilti veel nägemata.
ning kohtumisel võimendus kirg veelgi
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:07
Kõik naised ei armasta kõrvadega.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:21
Ja ma arvasin, et armastus käib kõhu kaudu. 🤦🏻‍♂️
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:21
Tegelikult armastavad naised silmadega, kõrvad tulevad mängu siis, kui midagi erilist vaadata pole.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:22
Pimedad naised peavad armastama kõrvadega.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:30
jfjm,
ma ei tea, kas sina oled suutnud juba enne kohtumist mõne naise märjaks rääkida
aga mõne mehe võrratu huumorimeel, särav intellekt ja lausa kirjanikuanne võib nii köitvalt mõjuda, et armudki läbi ekraani ära....isegi erutud.
ning armumine teatavasti pidavatki pimedaks tegema
seepärast netis tutvumine ongi tore, et inimese väljendusoskus kirjakeeles ütleb tema kohta päris palju.
kuskil klubis võib mõne ilu-eedi otsa komistada, aga hiljem selgub, et rääkida pole õieti millestki.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:56
Et kõrvadega Armastada,peab ka kõrvade vahel tõsine intellekt seal asetsema,et seda kõike tajuda. Silmadega vaatavad teisejärgulised.
Ikka südamest peavad asjad liikuma😏
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 17:58
Õige koht ka aga kindel koht seksi saamiseks on omas kodus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 18:02
Capri, aga siis sa ju ei näe. Kui aga näed ilusat poissi, siis on sõnaosavus vaid bonuseks.
Meenus "Cyrano de Bergerac" või selle kaasajastatud ameerika versioon "Roxanne", kus Steve Martin mängib pika ninaga tuletõrjeülemat.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 18:09
Ahjah, neljas on huvi konkreetse naise vastu, loomulikult. Naised ei taha n-ö näljaseid, kes kõiki sebivad, aga ei taha ka neid, kes ise ühtegi sammu ei julge teha.
Kui muus mõttes atraktiivne või vähemalt aktsepteeritav mees naisele tähelepanu pöörab, siis algab mäng.

Mul pole jutu ja kirjutamisega probleeme, Kapriisitar, aga ma kipun üle pingutama. Kuna mulle sõnadega mängimine meeldib, siis võin nii kaugele lennata, et naine enam aru ei saa ja mujale vaatab. Oi, selliseid ärarikutud šansse oleks mitu jutustada, eriti kui ma alles verinoor olin.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 18:14
See pilte vahetamata liblikate teema on väga-väga tõsine 😀 ühel hetkel on isegi hirm hakata tüürima sinna, et kuule, kas teeme vahetuse või jääme anonüümseteks kirjasõpradeks, sest ka nii saab pugeda iga ajukurru vahele, mis dopamiini lakke tõmbab ja mõlemad lõpp-punkti viivad.
Minul on kaks inimest Skype's 22 aastast, pole kohtunud ja ikka jätkub jututeemasid, jagame seiklusi ja vahel juhtub sellekäigus ka omavahelisi seiklusi.
Mulle siin meeldib, et anonüümsus toob inimeses välja nii hea,kui halva ja kui sa tõesti eeldad, et "bj" (isegi mitte suurt algustähte? Kamoon mees tänasest 😀) kõnetab inimesi, kes on siin päriselt seiklemiseks, siis ei. See on paha meetod seksi saamiseks, aga see on minu arvamus ja vabadus, et saan sellist suhtumist lubada 😊
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 18:31
Tahaks kommenteerida, et ma olen meeldivalt üllatunud, et teemas on huvitavad arutelud, tavapäraste roppuste ja trollimise asemel

Mul on ka ette tulnud seda virtuaalset armumist, aga mul reaalse kohtumiseni jõudes tõmbab ikka pea kohe kaineks ära Üldse ei oska üle kanda koduseid turvalisi fantaasiaid päris ellu ja päris inimesele. On juhtunud ka vastupidi, et mees on terve suure muinasjutu kokku mõelnud ja reaalsuses pettunud. Üldiselt on vist mehed paremad olukorra hindajad, kes on väga kindlad olnud, et ma neile meeldin, neile olen meeldinud ka. Fotodega on ka nii, et väga ilus inimene on reaalsuses igavaks osutunud ja väga keskpärane väga huvitavaks.
Mis puudutab mehi ja tutvumist ja neid välja toodud punkte, siis ma olen siin mõnega kirjutama sattunud, ega nad üle ühe päeva reeglina suhelda ei jaksa, Tinderis on kannatus suurem, vast isegi siinsed korrigeerivad seal enda käitumist veidi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 18:54
robespierre
2024-09-05 18:09
Ahjah, neljas on huvi konkreetse naise vastu, loomulikult. Naised ei taha n-ö näljaseid, kes kõiki sebivad, aga ei taha ka neid, kes ise ühtegi sammu ei julge teha.

Siin vaidlen vastu. Kui oskad olla piisavalt huvitav ja salapärane, pole vaja mingit aktiivsust ülesnäidata. Naised on uudishimulikud ja teevad ise esimesed sammud. See on järgiproovitud ja toimib.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 19:08
Tegelikult polegi 1234 varianti. Toimib aina otsekohesus,siirus ,alati tõe rääkimine ja puhas südametunnistus.
Ja tulemus tuleb iseenesest👍
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 21:42
jfjm
On juhtunud, et olen öösel klubis või baaris sõbraga vestelnud ja mõni naine on ise ligi tulnud. Mind on ka tantsima kutsutud, tagumikust krabatud, sülle istutud, kallistatud, pluusinööpe avatud jms.
Aga üldreeglina naine siiski ootab mehelt mingeid samme, pilke, midagigi. Vähemalt kaine naine. Lihtsalt meie kultuuris on meestel algatamise roll ja enamus naisi ootab mehe tegusid.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 21:57
"nii et suuremad šansid voodisse jõuda on meestel, kes eelnevalt suudavad naise märjaks rääkida"

Et siis häälikuid väga ilmekalt häälides? 😄

https://www.youtube.com/watch?v=0ISJS4gSBh0&t=1s
˅ näita rohkem ˅
2024-09-09 21:01
Tinderit tasub välismaal kasutada. Mõnes riigis tuleb matche mühinal. Eriti short-term. Hinnad sõltuvad kuidas ära suudad rääkida. Pilt ja kohaleilmuja loomulikult ei klapi.
Aga hea tutvus on puhas kokkusattumiste juhus. Krt sefa teab millest see sõltub.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 10:46
kõige õigem koht iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 11:53
Või et kohe 20:1? Kas sa tõesti arvad, et 95% meestest on peded?
Noh ja sinu iseloomustus naiste kohta on tõesti väga pedelik ... sorry, kapipedelik, sest õiged homod austavad naisi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 12:59
ebaerutav ja rumal hädaldav meesmonstrum muudab loomulikult iga naise frigiidseks, olenemata rahvusest.

kõigisebijad mehed jah väga atraktiivselt ei mõju, robespierre. pigem meeleheitlikult
samas realistina saan aru, et enamus mehi siiski läheb elevile, kui seksikas naine orbiidile ilmub. ka suhtes mehed, kes vaimselt vägagi pühendunud oma naisele.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 14:55
Jah, paraku on see nii, Caprichosa. Ehkki ma olen märganud, et ka pikaaegses suhtes igavlevad monogaamsed naised võivad huvtavate meeste tõttu elevile sattuda.

Sven, eesti naised on maailma parimate seas. Aga ainult juhul, kui neisse lugupidavalt suhtud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 19:00
Olen pûhendunud oma paremale käele
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 19:34
Ah et kui vasakuga, siis oled litsides
˅ näita rohkem ˅
2024-09-10 20:10
Jah parem käsi on vasaku peale väga armukade
˅ näita rohkem ˅
2024-10-13 15:38
Omal ajal noorem olles oli hot.ee lehel vahva jututuba, kus liikusid ühe tuntud erikooli näitsikud ringi- algul tutvusin ühega, sai kirjavahetust (jah, seda vanakooli paberi ja margiga 😀, need mul siiani alles mälestuseks) peetud, siis tekkis teine (selle sõbranna) juurde ja lõpuks käis mul esimene näitsik külas, veel 2-ga sain Tartus kokku ja 2 suts vanemat käisid ka külas mõni aeg hiljem 😜 toredad meenutused reaalsest elust 😉

Uuemal ajal tasub külastada Facebooki gruppe, võib leida nii mõndagi uut ja huvitavat- tõsi, olen ka imeliku suhtumisega naiskade otsa sattunud, aga neid leidub igal pool 🙃
˅ näita rohkem ˅
2024-10-13 18:47
Õige koht seksi saamiseks?
Kodu, swinger klubides, sexmax, saunas.

Ega ju laadale keset platsi ei lähe seksima. Seksiks peab ikka olema normaalne koht ja arvestamine nn pealtvaatajatega. Igaühele ei pruugi kõikide seksi vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-13 18:51
No mina sexi oma kodu asemepeal.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-13 18:53
Väga hea!
˅ näita rohkem ˅
2024-10-13 18:54
Õige koht on seal, kus on keegi, kes on nõus sinuga seksima. Ülejäänud kohtades ei kujuta ma seda hästi ette.
˅ näita rohkem ˅
1
2