Foorum
2024-08-10 02:02
siin lehel tegutseda ja raha eest nüüd isegi paarid tegutsevad ja samamoodi lastakse üle kui raha käes se leht on kontrolli alt väljunud muud ei ole kui kõik on rahalised teenusepakkujad siin lehel mul oleks väga hea meel kui see lehel ükskord ära kaob või tasuliseks läheb
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 02:12
Vanad petised tulevad siia lehele tagasi uute kontodega kes müüb pilte ja videosid jne
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 08:32
Ise olete lollid, et raha maksate. Terve internet tasuta pilte ja videosid täis. Aga kui tahate väga maksta, siis makske pealegi.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 09:54
Just nimelt. Ükski petis ei saaks tegutseda, kui mehed mõtleksid vahelduseks ka ülemise ajuga😛
Aga joostakse paar päeva tagasi tehtud kontodele nn ettemaksu tegema....ja siis hädaldatakse, kui loodetud kohtumist või videot ei saanud.
Kui lollikesi ei leiduks, kaoksid kohe ka petturid.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 10:12
Jagan eelnevate kasutajate seisukohta. Mind ei ole siin lehel keegi petnud. Ma lihtsalt ei otsi raha eest seksi ega seksuaalse sisuga materjali, ammugi ei saada ma "kingitusi" lootusega vastukinke saada.
Portaal ei ole süüdi, et inimesed prostituute otsides petistele satuvad.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 10:27
OOt kes maksab raha, kas sina või moded
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 18:42
Ma küsiks teemaalgatajalt sedapidi vastu, et kus on meestel need ajud, et end igal nurgal tillitada lasevad. Omaenese rumaluses pole süüdi teised, aga kui meeldib nõnda agaralt aina ühe ja sama reha otsa astuda, siis ega keegi ju keelata ja sinu rahakotti valvata ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 19:54
Ei ole sellist seadust, mis kohustaks naisi meestele nikku andma. Sõltumata sellest, kas mees maksab või mitte. See on rangelt kasutajate vaheliste kokkulepete küsimus, millesse lehe administratsioon ei saa sekkuda. See oleks ju prostitutsiooni vahendamine, mis teadupoolest on keelatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 21:05
Kahjuks , sa oled ise süüdi .
See ongi koht et järeldusi teha ja õppida oma vigadest .
Muidugi parem teiste vigadest õppida …
Äkki tõest , proovin swingerite klubisse minna
Vähemalt seal keegi seksi eest raha ei nõua
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 21:06
Ja muideks , sa jäädki seksita kui lihtsalt mööda minnes inimestele nàkku sülitad
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 21:25
Noh aga meestel ju ongi suu sülitamiseks ja naistel imemiseks
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 21:48
Jah , jah ma olen seda juttu juba elu jooksul kuulnud küll ja küll
Ja meestel käed et pihku lüüa sest seda naela seina ikka naine peaks lööma
Pole ime et vabu mehi tegelikult palju
˅ näita rohkem ˅