Foorum
2024-10-07 00:35
Leidsin vastuse!
«Ühel ainult noormeeste vaidlusõhtul seletas üks elukogenud poiss, et lits on see tüdruk, kes laseb ennast esimesel kohtumisel suudelda, teisel püüab poissi ise esimesena suudelda ja kolmandal kohtumisel ei keeldu seksuaalvahekorrast. Aga see tüdruk, kes ise esimesena seksuaalvahekorra välja pakub, olevat prostituut.»
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 02:44
Prostituut on ikka raha eest teenindav personal. Mõne naisega on hea vestelda ja tõmme suur aga vot seks ei klapi , no ei ole auk see õige. Arvate tõesti , et meestel on ükskõik kuidas end rahuldada ?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 07:16
Kui tõmme on, siis saab seksi ka klappima. Ok, suuruste erinevus võib olla (liiga suur peenis liiga väikese naise puhul, mis teeb teatud poosides lihtsalt haiget), samuti libiido võib olla erinev.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 10:58
Ma olen pagana kõrge libiidoga, aga ei saa alati seksi klappima 😞
Ka mitte nii suur peenis võib haiget teha..aga õige inimesega on see valu, mis muutub juba heaks ja mida ootad 🫠🫠🫠
Ja siin tundub olevat mehi, kel on tõesti ükskõik, kellega rahuldus saada. Enne vastamist ma ikka vaatan inimese profiili ja ka seda kas/keda/kuidas on kommenteeritud. Kui seni on õblukesed neiud ja nüüd tuleb mulle ettepanekuid tegema, siis...no tundub, et need õblukesed pole reageerinud ning äkki see mitteväike annab (ma olen Scoville' skaalal täitsa olemas) 😜
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 12:23
Ma seda klapiks ei nimetaks, kui parema puudumisel kepitakse.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 12:51
Ma samuti pigem kalduks klappimise poole,siis nagu tunduks ok. Muidugi oleneb isiksusest,kes ootab teatud tõmmet vastaspoole vastu,kes paneb kõike-kõiki mis liigub😉
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 18:56
Klapp klapib siis kui teda lihvitakse
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 20:51
Kes see saarejyrs veel on? Simp, v?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-07 20:59
Mind ikka ajavad naerma poisid, kes otsivad nikunäljaseid vanaemasid. Paraku pole nad õppinud ära seda väikest asja, et mees ei pea olema pime, et ei näe aastaid, kilosid ja kortse, aga ta ei tohi olla nii loll, et neid mainib. Vibraator seda viga ei tee.
˅ näita rohkem ˅