Foorum
2024-09-28 23:28
Äkki on tegemist motivatsiooni puudumisega?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 23:31
Jah, et kui tutvume peale vastuseks ei tule, et kohtume tunni pärast ja teeme asja ära, siis nagu motti polegi. Väärtus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 00:17
mind pigem hämmastab, et mõned mehed viitsivad aastate viisi kirju saata ja virtuaalseid imetluskõnesid pidada.....aga kohtumiseni ilmselt selles elus ei jõuagi.
isiklikult eelistan rohkem neid, kes julgevad ka lühema suhtluse järel reaalselt kohtuda...
see lõputult arvutis passimine tegelikult kahandab motivatsiooni. erutust samuti
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 00:23
Sul ju sajad kliendid olemas kellega kohtud mis enam siit otsid siis.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 00:36
Capri, äkki see on nende virtuaalne kõrvalhüpe püsisuhtest. Reaalses elus ollakse truu abikaasa.
Mina näiteks ei saa sellest aru, miks mõni siin mitme kontoga sõna võtab. Olen isegi märganud selliseid juhuseid, kus inimene vaidleb iseendaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 12:24
caprichosa, kui ma mingi mehega väga kohtuda tahaks ja tema mulle selle asemel aastate viisi kirjutaks, ajaks tigedaks küll, kuid reaalsuses on asjad pigem nii, et kui pilt on kena, aga rääkida ei ole millestki, tutvuda pole mõtet ja sama vastupidi, kui jutt on hea, aga pilt ei ole päris see, ei ole ka kohtuda mõtet. Viimane inimene, kellega ma siin lehel suhtlema hakkasin ja kokku sain, oli vist aastast 2019. Mina olen muidugi vales kohas nagunii, sisu siit eriti ei leia
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 14:30
Siin pole ei nägu ega tegu, siin on ainult vajadus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 16:15
Mehed ei saa enamasti kokku neljal põhjusel:
1. Naine ei meeldi piisavalt, ehkki suhelda netis on tore
2. Mees on toimivas suhtes ja ei taha petta
3. Mees kardab, et ei saa naisega hakkama (raha vms põhjusel) ehk teisisõnu on mees liiga vaene või vigane vms, vahel ka naisele valetanud oma puuduse varjamiseks (kasutanud vale pilti, näiteks)
4. Mees ei viibi Eestis
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 16:17
aSin
Su konto on aastast 2020, seega oled varem teiste kontodega olnud?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-29 18:00
Ilmselgelt eksju Mul tekib vahel tungiv vajadus foorumisse midagi kirjutada, kontota ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-30 17:25
Nojah, sama siin.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-30 19:49
no vot capri on sellel teemal küll õige inimene siin suud avama ,kes otsib härrasmehi siin aga endal on 10aastat vanad pildid üleval ,,naeru koht
˅ näita rohkem ˅
2024-09-30 20:12
Kahju,et capri on praeguseks oma ühe uue selfipildi eemaldanud,kus telefon käes,kuna juba selle järgi saaks igaüks aru,et tal täiesti ahjusoojad selfipildid tehtud.😛
10 aastat tagasi polnud paraku sellist telefonimudelitki veel olemas…😛😃
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 11:42
<<isiklikult eelistan rohkem neid, kes julgevad ka lühema suhtluse järel reaalselt kohtuda...
maakeeli - isiklikult eelistan rohkem neid, kes tahavad teensut osta või uuem trend - kingitusi teha
aga et seda - reaalseks kohtumiseks nimetada, on väga kohmakas
miks peaks asjalik mees sexi ostma - mitte ei mõista
jah, mõni v... on osavam kui teine, aga enamus naisi lähevad käima, kui neile tähelepanu osutada
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 11:59
Peeter, sinu tõlge on tsipa kallutatud. Oled vist liiga palju foorumit lugenud. Siin aga tuleb alati mõelda ka sellele, miks nii kirjutatakse. Sellest võib tihtipeale teksti mõte muutuda
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 15:00
Karolina,
tikukesel suurest nikukese puudujäägist ilmselt juba silmanägemine ähmastunud....nii et sellist pisiasja pildil nagu eelmisel aastal müügile tulnud telefon ta loomulikult ei märka
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 15:08
jah peeter, see läbi aegade ihafilosoofe kummitanud küsimus asjalike meeste tasulise seksi harrastamise kohta....
ometi on kogu inimkonna ajaloo vältel ka kõige asjalikumad härrad prostituutide teenuseid tarbinud.
kindlasti erinevatel põhjustel...
aga põhimõte on enamasti sama mis restorani külastamisel-
isegi kui oskad suurepäraselt kodust gurmeetoitu valmistada, pole alati aega. ning mõnikord on vaheldust kohe vägagi vaja
mis puutub erootilisse massaaži kogenud tegija poolt, siis on härrad ise kommenteerinud, et tulevad nautima seda, mida kodus ei pakuta.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 15:23
aSin,
kui kohtuda kord 5 aasta jooksul, ei saa vist väga vettpidavaid statistilisi järeldusi teha. mul on küll õnnestunud leida nii sisu kui vormi ja lihtsalt toredaid inimesi....õigemini nemad on minu siit leidnud
ja need aastate viisi kirjutajad pigem ise kogu aeg räägivad, kuidas põlevad soovist kohtuda
lihtsalt jälgin seda sportliku huviga, et kas siis jõutakse kunagi ka tegudeni
abielumeeste vankumatut truudust kohtab päriselus haruharva....pigem jääb mulje, et osadel inimestel ongi vajadus mingi virtuaalse iidoli järele, kellele õhtul teki alla pugedes mõelda ja hommikul ilusaid sõnu kirjutada
siis polegi kohtumine otseselt vajalik. ning miks peaks selle peale tigetsema?
õnneks minu südamerüütlid, kellest õhtuti teki all unistan, on siiani kõik julenud ekraani tagant välja tulla
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 15:46
Ilmselt pole neid südamerüütleid just väga palju. Piisab vast ühe käe sõrmedest?
Mis aga sunnib teisi kasutajaid laimama, on see miski ärapanemise vajadus või kadedus? Loodetavasti ei hakka ei capri vastama, muidu on vastus vaat sama pikk, kui ,Tõde ja Õigus'-e 1 osa. 😄
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 17:41
Ja palju neid südamerüütleid siis olema peab?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 18:08
Kui avalikult ei julge tuttavat naist kõnetada siis virtuaalselt ollakse väga osavad sõnu laduma.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 19:42
Kes on südamerüütel?
Ma vean kihla, et enamikul naistel on siin mõni selline austaja, keda võib vähemalt fwb hulka lugeda. Osadel on tõenäoliselt elukaaslane või vähemalt visiitabielu olemas.
N-ö satelliite on enamusel mitu.
Seega küsimus on pigem, et kes olen mina selles austajate parves, kui siinse naise tähelepanu pälvin? Niisama tähelepanujagajaks enamus mehi ei soovi olla. Kliendiks oleksid paljud nõus hakkama, armukeseks ehk ka. Püsisuhe aga eeldab, et siit leitud naine on enam-vähem vaba ja see on raskem saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 19:57
caprichosa, sinul on siin endast fotod, mingi kontakt vist ka, pakud mingit teenust ja kohtumisvõimalust, vb vaatad enne otsustamist näo üle ka, aga minust ei tea keegi, milline ma välja näen Sama probleem vastupidine, ma ei viitsi seda peitust siin mängida ja olen tutvunud seal, kus on näopildid. Siin lehel on suund siiski intiimsele kontaktile ja mind selle realiseerimine eriti ei huvita, lugeda ja vahel pilte vaadata on ikka põnev
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 20:42
Ja isegi kui siin leitud naine on vaba teda saadetakse tavaliselt persse ja tullakse siia kurtma et siin on kõik suhtes ja vaba naist ei õnnestu leida et kas või fbw suhteid arendada
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 21:18
Seda on küll kurb kuulda, kui p...se saadetakse. See kinnitab taaskord, et matsid jäävad matsideks.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-01 21:32
Riina, abiellume
˅ näita rohkem ˅
2024-10-02 22:36
Lähiajal mehele ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 01:12
Nikume siis niisama kokku
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 21:56
Sest, aSin:7777 ja Capper tahavad et neid 10tega enne simpid siis viitsivad sinuga vähemalt suhelda. Tähtis on äri jääda toppi kümnetega, mitte et tudvustad ennast ja teretad viisakalt, et masaažile tulla tahad. Viuh lendab blokki, sest neil vaja kedagi siin enda jaoks kasulikku :3
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 22:54
Alfie5-
Ole vait. Kui sinu kirjad sisaldavad lademes moonutatud sõnu- ei viitsi nendest keegi läbi närida.
Teretad viisakalt? Kui nii nagu eelnev tekst oli- siis ei imesta, miks blokki lendad.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 23:09
ihafilosoofe leidub jah,
et härrad prostituutide teenuseid alati tarbinud
aga unustatakse, et siis ja härrad ka valivad

aga siin - ihafilosoofid üritavad ise valida
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 23:17
PeeterFF
Siin ei toimi selline versioon- siin ei vali härrad.
Ihafilosoofid?
Siin on hunnikus näljaseid mehi- kordades rohkem, kui on naisi.
Milline sugu sinu arvates reegleid seab?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 23:28
ihafilosoofide veel üks omapärane mantra,
mehed ei ole sexi-näljas
mehed lihtsalt alati tahavad
erinevus naistega on selels, et naised, enamus tahavad siis, kui "kingitusi" tehakse
ei kellel väha pappi, kasutavad proste
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 23:47
Klassikud on öelnud, et härrasmees kohtleb litsi nagu leedit, aga mats leedit nagu litsi.
Ma ei tea, võib olla leidub selliseid leedisid, kes armastavad ekstreemsusi, aga litsidele meeldib väga, kui neid leedina koheldakse.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-03 23:58
Jott ja tead miks? Elementaarne, nad on ju litsid!
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 00:05
Öeldakse veel, et ega haridus matsi riku.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 00:09
Ega litsil ka mööda kûlge n my aha jookse, mis sest et hargitamine seda es nôua
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 00:11
EOD-
On see kindlasti vajalik neile seda teatada?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 12:15
Kindlasti on, muidu nad ehk ei tea vôi on unustanud
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 15:50
Milline naine on lits? Kui te siin juba nii lahkelt seda sõna jagate.
Ma olen aru saanud, et kui seksib, on lits ja kui ei seksi, siis on ka lits? Sisuliselt sünnihetkest on naine lits? Või mis need teie liigituskriteeriumid siin on?

jfjm, bdsm maailmas jah, tõesti armastatakse ka selliseid ekstreemsusi. Ei tohi ainult unustada, et tegu on kokkuleppelise mänguga.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 16:01
aSin, Mehed sõimavad litsideks neid naisi, kes kätte ei anna ja naised neid, keda peavad ohtlikeks konkurentideks, kes teevad seda, mida ise ei julge.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 16:30
Elementaarne, kes raha eest nikub on lits, kuna vitt tema sissetuleku allikas ja ta seda välja rendib soovijatele paugu lahti hôôrumiseks
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 23:27
EOD, see on ikka prostituut.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-04 23:39
ja kuidas nimetada siis meest, kes raha eest naisi rahuldab? lõbumees või elumees?
˅ näita rohkem ˅
2024-10-05 00:54
See on ka lits ainult meessoost. Viisalalt öeldes alfons, gigolo jne. Heal lapsel mitu nime. Prostituut on jah viisakas kônepruugis, maakeeli öeldrs lits mis lits.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-05 01:10
Noo, minu arvamus ei ole aktsepteeritav.
Litsiks teevad naise mehed ja au
neile naistele kes oskavad kasu lõigata ja pressida meestelt raha välja kui oskavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-05 09:27
Lits on derogatiivne väljend. Juba 1990ndatest on pärit mõiste seksitöötaja ja seda võiks kasutada.
Kui tegemist on lihtsalt promiskuiteetse naisega, siis puudub vajadus teda selle eest erinimetusega alandada. Hoorad on meeste salafantaasiates popid ja see võiks austusena väljenduda.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-05 11:38
Teema on ikka totaalselt lappesse läinud
Küsitakse suhete otsimise kohta, aga need siin arutavad hoopis litside üle
˅ näita rohkem ˅
2024-10-05 12:40
ju siis mõnel kodanikul pole kunagi romantilisi suhteid olnudki....kui kogu suguelu baseerub mõnel seksiterapeudi külastusel, ei osatagi mingil muul tasandil suhtlust ette kujutada.
mis iganes elukutse esindajaid üritavad alandada kompleksides ning rahuldamata seksi- või armastuse vajadusega inimesed.
päriselus tunnevad ilmselt end luuseritena ja kuidagi peab ju seda välja elama. tegelikult alandavad muidugi hoopis iseennast, näidates oma labast kõnepruuki ja madalat mõtteviisi.
aga litsiks sõimatakse jah eelkõige neid naisi, kes kättesaamatud ning kellega pole lootustki reaalset suhtlust luua...rääkimata intiimsest lähedusest.
˅ näita rohkem ˅
2024-10-06 13:11
Suhete osas on siin vist kõik ju juba ära öeldud. Neid ei saa otsida, neid saab vaid leida. Sobiva inimesega võib klikkida ükskõik kus. Peab vaid avatud ja elurõõmus olema, lubama armastusel tulla. Igaüht me armastada ei saa, kuid kõigi jaoks on kusagil keegi. Kui vaid selleks valmis ollakse.
˅ näita rohkem ˅