Foorum
2024-09-15 12:46
Olulisem kui koht on lähenemisviis muidugi. Mingil määral sõltub ka välimusest, ajalistest ja rahalistest võimalustest, jms.

Kui mina oleksin 50-aasane naine, kes soovib püsisuhet ja potentsiaalset kooselu, siis ma reisiksin ja tutvuksin meestega lennujaamades, hotellides, turistidele mõeldud kohtades. Eestis liituksin ehk mõne matkaklubi vms. Samuti võib spordi kaudu leida. Sellel on kolm olulist plussi:
1. Seal ei kohta väga saamatuid mehi, kes end ülal ei suuda pidada.
2. Seal on reeglina suhteliselt aktiivsed ja laiema silmaringiga mehed.
3. Sellised mehed ei ole ainult rahas kinni.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-15 14:25
millises matkaklubis siis robespierre tegutseb?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-15 15:30
Sellist informatsiooni ma avalikult ei jaga. Ei ole reklaami peal väljas.
Ja ega konkreetne koht polegi oluline. Olulisem on, nagu Sa isegi seda ütlesid, Caprichosa, et oleks millestki rääkida ja huvitavalt. Mitte ainult naistele ei meeldi kuulata, ka minuvanune mees kuulab hea meelega arukat ja meeldivat naissoost kaaslast.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 20:56
Ilmselt iha pole kõigile, täitsa tahaks teada mis siin naiste mõtetes in, või mis maailmas seiklevad,või kas siin on sis tõesti mingid segaste mõtetega mehed niipalju sitta keeranud, et keegi ei julgegi vastata kui pilti pole, samas mida vittu see pilt päästab, vahet samas pole kas on naistel pilt mis on 10a vana v siis tissid,tuss või perse, et ütled sis tussi järgi kes on omanik w. Ükskõik mis pidi kirjutad kellegile, hui viitsib keegi vastata, et see on vist nagu juba ok. Loed ankeeti. Soovid tutvuda, kõik nagu klapib, kena kiri teele, pildilink jutuga kaasa, või fb ja no hui vastab. Lihtsalt nagu paljudel paljudel sama muster, keegi ei taha teid ju tappa, ja kui raamatut kaane järgi hinnata, siis sisu jääb puutumata.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 21:45
Kahjuks, meie ühiskonnas naisi hinnatakse kaante järgi .
Ainult nn gurmaanid viitsivad ja raatsivad sisu vaadata
Enamuste jaoks naine peab olema nagu kass - dekoratiivne .
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 21:49
Karl789. Raamatut kaane järgi hinnata on vägagi vale. Vahel jõutakse ka kaane alla piiluda, võib-olla isegi esimest peatükki lugeda, kuid sellega asi ka piirdub. Raamat kinni ja kõrvale, teadmata, et teisest peatükist läheb asi huvitavamaks! Seda aga enam teada ei saada. Kurb paratamatus, kuid tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 22:10
Riina, no kindlasti tulebki vaadata, aga sefa sellesmõttes, et kõik oleks tasakaalus,aga miks siis naised kellele juba lähenetakse kirjateel,kus pole labasust,ega ei yea mis sitta, siis kedagi ei huvita, või siis ongi siin, fakekontode omanikud korralikult täis sittunud meeste margi, et kedagi ei võetagi ausalt, kõik nahhui ühte patta ja korras, on ka osa naisi sama temaatikas.
Rinkstln: ooojaaa see on kindel, keegi justkyi ei viitsi üldse anda võimalustki, kirjutatakse kohe korstnasse, ja nii on. Või on niisuur hirm,et üritada uurida,mis pakkumine on, äkki on mingi saiko, ei mina pole, minus on küll jah segast pisut, aga seda teises võtmes
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 23:08
Kui mitme inimesega Üks keskmine ihalane jõuab suhelda? See ring ei ole väga suur ja neid kes sinna ringi kuuluvad, valib igaüks ise. Ja sooviavaldusi saabub naistel postkasti oi-oi kui palju. Peab ikka olema midagi väga erilist, mis tähelepanu ärataks
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 23:09
,Enamuste jaoks naine peab olema nagu kass - dekoratiivne' Mulle kassid meeldivad, mul on endal ka kass, ja ta ei ole pelgalt dekoratiivne. Seda ei oota ka naiselt. Vastasel juhul võiks tuppa mannekeeni püsti panna...
Riina1234 ...no offence... , aga kui ,kaaned' enne ära jalutavad, kui jõuad raamatu sisuga tutvust teha, on ka üsna trööstitu. Ma ei võtaks raamatut ainult kaante pärast kättegi. Sisu on see, mille pärast tasub raamat kätte võtta.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 23:20
rinkstln, mitut raamatut sa korraga loed?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-19 23:46
Ma lugeda ei viitsi, vaatan pilte
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 00:00
jfjm, raamatut kui sellist, siis ikka ükshaaval, nagu ka ,raamatut'. Hetkel pole aga ühtegi ,raamatut' käsil. Väärtkirjandust annab siit tikutulega otsida.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 00:17
jfjm,
negatiivses mõttes tähelepanu äratajatel pole ilmselt lootustki mingit võimalust saada.
nagu karli postitus kl 20.56....kuue kirjarea kohta vähemalt viis labasust. no ei kujuta ette, milline naine sooviks tutvuda tegelasega, kellel ''hui'' sidesõnaks.

samas oma ankeedis üritab jätta vastupidist muljet:
''tean ja olen kursis mis meestega siin on tegu olnud, kui robustselt käituvd, labaselt jne, siis mina selline pole, see et seksuaalmaailm huvitab, ei tee minust labast ja rõvedusi loopiv mees. Seda võin kinnitada''
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 00:18
Aga Karl sooviks, et tervet riiulit korraga loetaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 11:20
Mina loen reeglina korraga kaht raamatut, vahel kolme. Tavaliselt on need väga eri tüüpi tekstid, näiteks ulmeromaani kõrvale populaarajalugu või psühholoogia kõrvale klassikat, aga viimasel ajal olen võtnud ka mingi regiooni või kirjaniku kaupa 2-3 teost järjest ja kõrvale siis midagi vahelduseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 12:28
Raamatukogu ei pea, haaremit ka mitte
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 14:30
Üle hulga aja tema, kus ka (veidi) mõistlikku juttu aetakse. Naistel peaks siin imelihtne tutvuda olema - tõesti tuvumissoovid rohkem kui 10:1 naiste kasuks. Asi peaks olema lihtne. Naise pildiga profiilis: Soovin tutvuda (vaba või mis iganes) mehega, kontekstis igaks juhuks lisada, et "teenust ei paku". Mees kirjutab: "Tere! soovin tutvuda." Lepite kohtumise kokku, saate kokku ja vaatate edasi. Selge ja kiire. Aint tavaliselt naised ei vasta, hakkavad jaurama, paluvat esseed teemal "Miks just sina mulle sobiksid" jne. Disclaimer: eeldatavalt on siin keskmisest suurema seksihuviga inimesed ja ärge solvuge, kui ka sinust nii arvatakse. Kui ei kehti, siis parem tee konto mujale.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 14:52
Keskmisest suurem seksihuvi ei tähenda reeglina seda, et igale küsijale antakse. See on õigesti märgitud, et iga naise kohta tuleb siin üle kümne mehe. Paljud mehed kirjutavad väga aktiivselt naistele postkastidesse.
Mida naisena ise teeksin? Oletame, et olen vallaline ja mitu kuud ilma olnud, mis on ideaalvariant. Isegi siis, olles esimese päevaga 40 kirja postkasti saanud, hakkaksin ilmselt välja sõeluma parimaid kolme-nelja. Ehk siis vähemalt 35 meest vastust ei saaks või küsiksin lisainfot.
Ma usun, et nii mõnigi naine siin seksib peaaegu iga päev. Ka ihast leitud meestega. Aga nende kättesaamiseks siin peab palju rohkem pingutama kui linna peal ringi vaadates.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 15:24
Väga õige tähelepanek. Sellepärast tulebki igal mehel arvestada, et tema kõrval on veel üheksa konkurenti ja mitte kellelgi pole garantiid, et väljavalituks just tema peab osutuma.
Põhiline erinevus meeste ja naiste vahel on siin selles, et mehed otsivad enamasti seksi, aga naised inimest, kellega võiks ka seksida.
Naistel on juba kogemus, et nende seksiotsijate puhul võib olla tegemist vaid suure M-ga, millest jätkub vaid kolmeks minutiks, selline võimalus rahuldaks ainult teenusepakkujaid. Nemad aga küsivad raha. Siis tulebki mesijuttu ajada, et äkki saab odavamalt.
Naisel, kes on siin juba paar kuud olnud, on kindlasti juba leitud teatud hulk lootustandvamaid mehi ja neil polegi erilist vajadust lisa otsimiseks. Silmad hoitakse küll lahti, sest alati võib leida parema, aga tormamiseks pole nagu põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 18:13
jfjm: ,Põhiline erinevus meeste ja naiste vahel on siin selles, et mehed otsivad enamasti seksi, aga naised inimest, kellega võiks ka seksida.'
Palun ära omista meestele ,nikuhaige naksitralli' või muu ninetusega kiimakoti tiitleid. Kõik siiski pole siin sellised, kuigi enamuste ankeedist just seda välja loebki. Kena reede õhtu jätku.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 18:44
Vot just selles asi ongi, et enamuse moodustavadki need nikunäljased naksitrallid. Vähe sellest, et ise jäävad ilma, teised peavad rohkem vaeva nägema, et sellest massist eristuda.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 18:57
Ülimalt nõme situatsioon. Ja teised peavad tõestama, et nad pole kaamlid. Paraku võib enne suhtlus katkeda, kui neid kuulda võetakse.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 19:09
Jfjm. Nikunäljas naksitralle pole olemas. On hoorajäägrid.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 19:14
Retariina, vahet ju pole, kas nimetada neid n..unäljas naksitrallideks või hoorajäägriteks, nende mõtlemine käib mõlemal juhul ,alumise pea' kaudu.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 20:24
Suhted tulevad tavaliselt ootamatult, neid ei pea tingimata otsima.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 00:56
Tahaks suhet naisega kellel tuss ja kaenlaalused karvased
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 16:17
Mida sa Sven siis veel siin passid?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 18:21
Siit ja suhet? Lolliks läksite või? Ennem võib vabaduse väljakul granaate loopida, kui et siit suhet otsida.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 19:40
Siit ei ole lihtne suhet leida, aga kindlasti võimalik. Kindlasti on mõni nn tasuline, kes oleks valmis endale elukaaslast leidma. Samuti on siin vahvaid elukogenud daame, kes kindlasti sobiva mehega järgnevaid aastaid veedaksid.
Väheusutav on siit noort naist leida, kes lapsi tahab sünnitama hakata, aga seegi pole ilmselt täiesti võimatu.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 20:02
Isegi tulin lootuses, et leian sobiva kaaslase pikaks ajaks. Peaaegu leidsingi, aga üks vääriti mõistmine ja ... alguses tagasi. Võib-olla ta ei tahtnudki enamat, kes teab.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 20:22
Ma sain ka ükskord pea aegu nikku aga teised jäid täitsa ilma
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 01:57
Peaaegu ei loe
Kas ta meelitas sind kotlettidega ?
Sest muidu sa ju ei tule
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 08:50
Kotletil ja kotletil on väga suur vahe. See võib maitseda suus sulavalt, aga võib juba väljanägemisega eemale peletada. Proovi parem ahjus küpsetatud lõhet.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 13:41
Samamoodi võib ju ahjulõhe ära rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 13:57
Riina sinu juurde lendan linnutiivul kohe
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 15:00
Jah , jah
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 15:11
Ikka-ikka
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 15:51
robespierre, kõik on võimalik ära rikkuda. Sellisel juhul tuleks köögist üldse eemale hoida ja tellida toit koju, või käia väljas söömas.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-22 21:18
Paned tarka wää?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 09:25
kas Riinal 1234 on tuss jube karvane, et kehtna sinna lennata tahab kohe
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 09:47
Ta teeb nalja
Ei maksa kõik mis siin kirjutatakse tõsiselt võtta
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 09:50
Siiski on ka pärleid sigade seas
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 14:46
Kirjutan siia natuke juurde. Võibolla natuke teemast kõrvale, aga samas on oluline kirjutada siia.
See on mõeldud meestele, kes muudkui hädaldavad, et siin iha saidil pole naisi. Tehke üks katse ja vaadake, et mis juhtuma hakkab.
Mees tee endale naise konto siia. Ja vaata, mis juhtuma hakkab. Ja alles siis hakkab mees mõistma natuke selle saidi olemust. Ja siis saad aru, miks naised hoiavad iha saitilt eemale.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 20:14
Tsau! Ma leidsin veel 1 koht : sexime.ee
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 20:18
Wow , seal on kohe hinnakiri
˅ näita rohkem ˅
2024-09-23 20:26
Willis, väidad, et naised nõuavad esseesid ja ei vasta kirjadele, kus tutvumisettepanek. Oled veendunud, et naistel on siin keskkonnas tutvuda lihtne.
Tutvumine ja kohtumine on kaks täiesti erinevat olukorda. Iga tutvumine ei pea tingimata kulmineeruma kohtumisega, niisamuti ei pruugi kohtumine tähendada tutvumist.
Mina ei nõua esseed. Küll aga ma eeldan, et mulle kirjutab tutvumise sooviga mees, kes on minu profiili lugedes ära tundnud, et meil võiks olla teineteise vastu huvi. Kui on tekkinud inimese vastu huvi, siis suureneb tõenäosus ka kohtuda. Eeldada, et naised peaksid lippama iga tutvumiskirja peale kohtuma...Sa ei mõtle seda ju ometi tõsiselt?
Jah, ma ei vasta kirjale, mida tegelikult ei saa kirjaks nimetada või ei ole mees minu profiili lugemisele ja sellest arusaamisele sekunditki kulutanud.
Seda, et ma iga kirjutajaga tutvuda või veel enam, kohtuda ei soovi, ei saa kuidagi minu seksihuviga siduda.
Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2024-09-24 00:34
Arvestades seda kuidas mehed siin kirjutavad naistele, siis arvaks et essee oleks nõutav.
See eraldaks terad sõkaldest.
Transfeer oled sa üldse saanud kirju? Tavaliselt kirjutavad enamus siin olevatest meestest ühe lausega (heal juhul paari lausega) kuid see pole kindlasti veel kiri. Kiri on rohkem kui kaks lauset.
Ja vaatame nüüd seda profiili lugemist, kui on pilte (mida paljastavamad, seda parem) siis see profiilis kirjutatu ei huvita enam kedagi.
Mehed armastavad silmadega (eriti veel siin saidil) ja kui pilte pole ega siiski on kaheldav et keegi profiil loeb (vähesed, väga vähesed loevad)
˅ näita rohkem ˅
2024-09-24 10:19
simba, võid kohe mitu kontot teha. ma kirjutan mis juhtus. kiimlevad samad pildita kontod, neist pooled libad. a milleks? kes tahab midagi, hoolitseb oma turunduse eest, kui on mida turundada
˅ näita rohkem ˅
2024-09-25 21:17
2JZ, ikka olen saanud. On olnud huvitavaid, südamlikke, teravmeelseid, humoorikaid kirju. Paraku, kiri ei ole kogu inimene.

Tervitades
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2024-09-28 23:15
"Oled veendunud, et naistel on siin keskkonnas tutvuda lihtne."
Tegelikult on asi nii, et pea mitte ükski siinne mees ei suuda suhelda rohkem, kui ühe õhtu
˅ näita rohkem ˅