Foorum
2024-09-02 23:30
jfjm, minu "mujalt ei saa" oli teises kontekstis, selles, mida mõned abieluKOHUSEKS nimetavad. Nii mõnelgi mehel on vast see idee, et suhe = alati käepärane seks ja sellised ei tunnista ka vägisi võtmist probleemiks, sest suhtes või abielus ju vägistamist olla nende meelest ei saa. Et kohe üldse mujalt ei saa, selleks peab olema no ikka midagi väga koledat, aga siis on tal partner ilmselt samast klassist, kui selline olemas kodus on. Monogaamial on väärtus loomulikult suurim ikka juhul, kui on olemas usaldus ja vabadus ja sa seda ei kuritarvita. Jällegi - milleks suhe, kui ei ole usaldust?

Täiesti nõus Varbadliivas, ausus peaks olema kõige aluseks ja kena oleks tutvudes sellest ka alustada, et püksid jalas ei püsi, anna kui ilus ja hea mees/naine tahes. Ma olen küll ja veel näinud neid paare, kus mehega tehakse kodus sada seksuaalset ime ja veel rohkemgi, kui mees soovida oskaks, naised ise vormis, ilusad, edukad, ikka mees läheb kõrvalt võtma. Ennetades siin seda spekulatsiooni, et paha naine kodus ei anna, vormist väljas jm muinasjutud. Samuti tean ka neid paare, kus mees käib mujal naise teadmisel, mitte tingimata heakskiidul, aga kuna meest kaotada ei taheta, siis ongi selline sundseis, kas lepid või oled üksi, mitte kõik ei soovi üksi olla. Ka selle osaga olen nõus, et petta saanud elavad seda tavaliselt väga raskelt üle ja minu kogemusel mehed isegi hullemini, mõni ei saagi enam iial sealt välja, kannatajateks on muu hulgas siis ka need naised, kellega tulevikus tutvutakse.

impala76, eks meil on erinevad libiidod, elud ja kogemused ja muidugi väärtushinnangud. Minu kirjeldatud inimesed on päriselt olemas ja mina ise olen samuti nende seas, enda eest ma saan öelda lihtsalt nii, et mind ei eruta võõras inimene absoluutselt ja kellegi puudutus, kelle vastu mul ei ole tundeid, on ebameeldiv, aga paljudel on täpselt vastupidi. Petmiseks peavad inimesed erinevaid asju küll, kes mõne foto meeldivaks märkimist, kes usalduslikku vestlust, kes otsa vaatamist, kes konkreetset vahekorda ja neid versioone on äkki veel mitmeid. Kui võtta hetkel petmisena reaalset vahekorda, siis need asjad ei juhtu kogemata, inimesed panevad end sinna olukorda siiski ise ja teadlikult. Kolleegide seas sümpaatia võib muidugi tekkida, aga seksi vast kontorilaual teiste nähes keset tööaega ei juhtu, nagu ka purju ei jooda end kogemata. Kui paljusid see kaasa või laste kaotamise hirm tagasi hoiab, ei tea, olen mõnda sellist kohanud, lõpuks on nad asja ikkagi ära teinud, aastaid hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 23:54
Tegelikult inimene pole loodud surmani kestvaks paarisuhteks!
Looduse poolt on antud isastele kohustus enda geene võimalikult paljudele jagada ja emased peavad enda järglastele valimaa momendil saadaval olevatest parimad geenid. See reegel kehtib siiani ka inimeste puhul. Peale seda, kui õpiti lõbu pärast seksima, püütakse küll neid instinkte mahasuruda, aga geenid on ju endised ja sinna on see sissekirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 00:24
Inimese all sa pead silmas siis ainult meest, eks? Abielu, ma kahtlustan, on välja mõeldud meeste poolt.
Looduses on nii monogaamseid liike kui mittemonogaamseid ja seal kehtib ka see looduslik valik, kus sa hädine olles lihtsalt sured ära, mitte ei kasi su kaasa sind Teadlikult valitud partner järglaste saamiseks on inimestel ikka üpris harv juhus, mõnes usundis pannakse vägisi paari, mõnes riigis lapsed lihtsalt juhtuvad tulema, vahel võetakse see, mis on saada ja ega spermadoonori osas, kas naised seda meest reaalselt tundes üldse enda lapse isaks valiks?
Monogaamne olemisega on nii, et kui ühele valmistab see ebainimlikku pingutust ja on lausa võimatu, siis teisel on see nii ilma igasuguse sisemise võitluseta, sh meestel. Keskeas ja edasi on meeste osas aktiivsed tutvujad ikka need, kellel kõrgem libiido.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 01:32
Ma ei pea üldse silmas vaid mehi. Nemad muidugi kargavad kõike mis liigub, aga naised läheva ju kah elevile, kui mõni ilus poiss silmapiirile ilmub. Looduses armastavad emased silmadega ja isased ninaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 01:37
Katsu nuusutada duriani vilja, ma looduses ei armastaks sellist asja.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 06:57
Sa ise mõtled lõhnad meeldivateks ja ebameeldivateks.
Kuidas küll rootslased saavad surströmmingit süüa?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 07:26
aSin
Sa oled ilmselt demiseksuaalne. Naiste seas on see rohkem, meeste seas vähem levinud, aga kaugeltki mitte kõik inimesed pole demiseksuaalsed. Paned Sa tähele, et kasutad hästi sageli sõna "mõned", et näiteid tuua? Üksikule ei saa sel kujul üldist ehitada.
Inimesed, kes ei ole demiseksuaalsed, on valmis seksima ka ilma tunneteta.

Mis on suhte mõte ilma seksuaalse eksklusiivsuseta? Kõigepealt, kui keegi mulle ütleks, et on minuga suhtes ainult seetõttu, et teised minuga seksida ei saa, siis ma lõpetaks sellise suhte. See on omandi, mitte armastuse teema.
Suhte mõte on paarina arenemine, üksteise toetamine ja ühiste eesmärkide täitmine. Oma kaaslaselt ootan ma seda, et ta oleks mulle tõesti teine pool. Et me koos saaksime paremateks, üksteisest hoolivateks ja õnnelikeks inimesteks.
Seksi pärast pole mul suhet vaja. Seksi saab igalt poolt, kui küsida osata.

Täiuslik monogaamia on elu jooksul vaid ühe inimesega suhtes olemine. Iga kahe aasta tagant partneri vahetamine, et siis NRE tuules "monogaamne" olla, on nii enese kui partneri petmine.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 11:49
robespierre ütles väga õigesti, et just omandiinstinkt tingib selle monogaamsuse poole püüdlemise.
kõik need kannatused, solvumised ja lahutused võiksid olemata olla, kui ei omataks partnerist visiooni kui eraomandist.
kui keegi teine juhtub korra seda "omandit" imetlema või lausa kasutama, on kohe armastus otsas ja tuleks hakata draamatsema?
impala pole ilmselt kogenud tunnet, et ongi see õige leitud ja teised huvi ei paku.
selline asi on täitsa võimalik muide.
kui mees on megakõrge libiidoga, kena, kirglik ja energiline, siis naisel ei pruugi üldse energiatki jääda kellelegi teisele mõtlemiseks, rääkimata tegutsemisest
sellisel juhul on monogaamia loomulik ja vabatahtlik, mitte kohustus, mida peab täitma suhte säilitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 13:37
Jah, mina olen demiseksuaalne ja miks mitte lausa aseksuaalne ja meeste seas on selliseid loomulikult samuti, aga ju vist jah, vähem. Kasutan teadlikult sõna "mõned", et keegi ei kargaks protsentidega turja Maailmatunnetus on ju tavaliselt selline, millises ise elad, kui kogu tutvusringkond on elunautlejad, laiendad selle kõigile ja kui süütuna abiellunud ja surmani koos elanud, on normaalsus see. Muidugi kusagil ajusopis kõik teavad, et muu versioon on vist kusagil ka, aga kuna see ennast ei puuduta, siis seda nagu väga olemas ei ole ehk et siin monogaamiast kirjutamine on midagi ennekuulmatut, mõnes teistpidises keskkonnas minestaks kõik mõtte peale, et abielus olles oleks kena end üleval pidada kui vallaline.
"Kõigepealt, kui keegi mulle ütleks, et on minuga suhtes ainult seetõttu, et teised minuga seksida ei saa, siis ma lõpetaks sellise suhte." Selle peale läks mul küll silm suureks Suhe, minu peas, on see asi, kus kaks inimest leiavad, et neil on koos hea olla ja nad enam teisi ei vaja. Tänapäevaste suhtevormide juures, kus suhe võib olla ka visiitsuhe või kaugsuhe on seda enam rõhk suhte puhul siiski monogaamsusel või nagu mujal maailmas seda nimetatakse, eksklusiivsusel. Seks on üks suurimaid suhte osasid enamikele inimestele, eriti meestele, seega sa ei saa seda eraldi võtta, aga kui võtad, on see seksisõbra suhe. Ka seksisõbra suhtes saab teha kokkuleppeid, et ollakse truud. Et milles siis probleem? Noh, mõne jaoks ei ole seks mehaaniline toiming, mida saab suvalise natuke sooja olendiga teha, nime küsimata ja nägu mäletamata, nende jaoks on see midagi väga erilist ja intiimset ja kõige suurem lähedus, mida pakkuda saab ja mida pakutakse ainult sellele, keda kalliks pead, niisugused tunnevad end hirmus kehvasti, kui sina seda toimingut igaühega tegema lähed, sest nemad ei mõista sind ja tunnevad end reedetuna. Teine teema on suguhaigused, rasedused ja ka suhte purunemine. Suhtes peab olema usaldus, kui mina ei saa enda partnerit usaldada ja pean kogu aeg kartma, et ta toob mingi haiguse või jalutab ühel hetkel minema, milleks mulle seda stressi vaja on?
Ma nüüd küsin, et kas sina mehena oled täiesti okei sellega, et sinu naine, kellega sa koos elad, on näiteks siin lehel ja kaob enam-vähem igal õhtul teiste meestega seksima? Sest miks ta ei peaks, teil ju see üksteiste toetamine ja asjad olemas sinuga?
"Et me koos saaksime paremateks, üksteisest hoolivateks ja õnnelikeks inimesteks." - aga seksite teistega? Tõsi, mõnele ilmselt tõesti peitub õnn selles. Ma tean meest, kes lahutas enda naisest ja leidis uue partneri, kellele meeldivat nagu temalegi, svingerdada ja nüüd ta olevat täiuslikult õnnelik, sest tema jaoks täius on seda teha ainult koos armastatud naisega. Jõuame jälle sinna, mis juba arutlusel oli, et partneri peaks endale valima sellise, kellega nägemus kattub. Variant, et mees tõmbab ringi ja naine nutab kodus silmi peast, ei ole naisele hea, kastead, isegi, kui ta sellega lepib.

Monogaamsuse seisukohast ma saan rääkida ainult iseenda eest, aga ma olen kindel, et see toimib minusugustel samal viisil (nii palju, kui ma olen nendega rääkinud). Omandihimu on see, mis paneb enda PARTNERILT truu olemist nõudma. Sellised seda endale ju ei laienda tihti. Mina ja minusugused aga - omandihimul ei ole mingit pistmist asjaga, kuidas meie keha funktsioneerib, demiseksuaalsetel tekib erutus ainult teatud tingimuste täidetud olemise puhul, sinna võib lisaks panna veel "ära tee seda, mida ei taha, et sinule tehakse" ja tunde, kuidas sa vaatad otsa partnerile, kes sind siiralt usaldanud on jne. Demiseksuaalsel on see "seisund" ka siis, kui ta on täiesti vaba ja vallaline. Lühidalt - mõni tüüp inimesi ei pea monogaamne olemiseks absoluutselt üldse pingutama, sest see lihtsalt on nende tavapärane loomus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 14:07
Bravo! 👍
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 14:57
Ma olen Caprichosaga nõus, et armunud paar ei vaata teisi. Ja kui esimene kirg möödub, siis ei tee teisele haiget.
Küll aga võib paar teha kokkuleppeid ja hakata swingeriteks vms.

Tõeliselt armastav paar aktsepteerib üksteise vajadusi ka siis, kui need ei meeldi.
Omandihuviline ei armasta partnerit, ta armastab iseennast ja nõuab seetõttu, et partner oleks ainult talle kuuluv.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 17:19
"Tõeliselt armastav paar aktsepteerib üksteise vajadusi ka siis, kui need ei meeldi."
Ma olen seda lauset mõne mehe suust kuulnud, et kui sa päriselt ka meest armastad, teed ka endale täiesti vastuvõetamatuid asju, mille tagajärjel tunned end kui viimane rämps. Mulle ütleb see nii mõndagi mehe kohta. Ükski normaalne inimene ei saa nautida midagi, mida sa TEAD, et teine teeb vastumeelselt.

Ma ei saa hästi aru, mis see monogaamia mõiste sinu jaoks siis on? Kas sa näed seda ainult sunniviisilisena ja ahistava ning piirava vahendina? Isegi, kui mina ütlen, et demi on truu ka siis, kui teine pool ei ole ja on võimalus ka endal mitte olla?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 18:10
"Tõeliselt armastav paar aktsepteerib üksteise vajadusi ka siis, kui need ei meeldi."
Siin pole ju öeldud, et peab ise midagi ebameeldivaat tegema.
Kui armastad, siis tahad, et teisel oleks hea, aga sul pole võimalik otsustada, mis talle on hea. Seda saab otsustada vaid tema ise ja sina saad kas leppida sellega või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 19:37
Jah, jfjm on täpne.
Siin ihas jääb kohati mulje, et eesti naistel on kuidagi väga nutused kogemused ja neist tekkinud hirmud, mida edasi küikidele meestele kantakse. Uskuge, see teeb armastuse leidmise väga raskeks.

Armastav inimene aktsepteerib armastatu puuduseid ja kui nad üksteist päriselt armastavad, siis leiavad lahendusi, sest mõlemad tahavad leida. Mõlemapoolne armastus on olemas ja ei tähenda seda, et mees naist ära kasutab. Ma rohkem seda nüüd enam korrata ei tahaks.

Monogaamia on pühendumine ühele, kuni surm neid lahutab.
Sarimonogaamia pole enam päris monogaamia.
Monogaamia ei ole vale ega raske. Kuid inimese jaoks, kes pole demiseksuaalne, vajab see tõsist tahet. Armastus võib sellise tahte tekitada. Lihtsalt teise soov omanik olla tekitab pigem tahte teda petta.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 19:55
Loen siin et tõeline armastus jne. lubab, saab nagu oleks miskit absoluutset. Armastus see nagu õnnetunne, et meeleseisund, tuleb, läheb ja jälle. Pole absoluutset tõde, ei ole ka absoluutset armastust, me ise loome selle ja kui viitsimist, siis hoiame ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 20:05
Mina armastan ainult Dragunovi, selline suurepärane naine! Nii pikk , sale ja seksikas. Tal pole päevi ja alati on ta valmis. Ning pauk on tal ka rajult vali…
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 20:20
"Siin pole ju öeldud, et peab ise midagi ebameeldivaat tegema." Ma ei tea, mida tema mõtles, kui seda kirjutas, me oleme siiski spetsiifilises foorumis, minu toodud näide on elust enesest, kus mehed on konkreetselt öelnud, et kui mehel on x fantaasia, aga naisele see vastumeelne, siis naine siiski peab seda tegema, kui ta meest armastab.
Kellegi puudused on hoopis teine teema.
Me vist ikka mõistame sõna monogaamia tähendust erinevalt. Google - "Monogaamia on suhtevorm, kus igaühel on korraga ainult üks partner." See muutub nüüd ikka juba päris tähenärimiseks, kus uuesti abiellunud (näiteks lesk), aga suhtes olles ühele partnerile truu olnud inimene ei ole enam monogaam. Minu jaoks tähendab monogaamia suhtes olles seksi ühe partneriga, isegi kui neid suhteid on mõnel elu jooksul 20. Minu jaoks "oleme suhtes" tähendab seda, et teistega ei seksita, ei mina ega tema, see on lihtsalt nii elementaarne, et ma isegi ei näeks vajadust hakata seda eraldi üle arutama ega kokku leppima. Kui selgub, et meie arusaamised suhtest on erinevad, siis peab valima, kas leppida või oma teed minna. Ei midagi keerulist.
Siin on üks huvitav lühike lugemine: https://www.sirp.ee/s1-artiklid/c21-teadus/monogaamia-evolutsioonist/

Armastus pidi olema teadlik otsus pühenduda, praegu on ikka lihtsam esimese ebameeldivuse puhul kohe jalga lasta, sest järgmise nurga taga on ju keegi uus. Ainult et ... ühel hetkel on vanus selline, et enam ei ole neid nurki.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 21:05
Mulle tundub ka, et siin üritatakse oma liiderlikkust lihtsalt õigustada äärmustega. Monogaamiat kujul, nagu robespierre kirjeldab, ei ole olemas sellest ajast, kui sai aktsepteeritavaks abielu lahutus. Kui me lähtuksime sellest, et iga mees või naine peaks olema suhtes oma esimese kooliarmastusega, siis monogaamia suri ammu välja. Samuti ei saa mina, kes ma suhtes olles eeldan nii endalt, kui partnerilt, et me seksime vaid teineteisega, nimetada ennast polügaamiks põhjusel, et see ei ole minu esimene ja viimane suhe, vaid ma pean ennast siis monogaamses suhtes olevaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 21:51
Varbadliivas, aga kujuta ennast nüüd olukorda, et oled täiesti rahuldavas pikemas suhtes, kus sul pole enda partnerile midagi etteheita. Siis ühel päeval kohtad härrat, kellega tekib kohe säde, Õigemini hakkab lausa särisema. Kuidas toimiksid?
A. Oled monogaamses suhtes ja ei mingeid kõrvalehüppeid.
B. Ootame, vaatame
C. Enne vana kaevu kinniajamist kontrollid, kas uuest ikka vett ka tuleb
D. Lõpetad kohe vana suhte, et saaksid alustada uuega.
Kindlasti on veel võimalusi
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 22:40
Minu käest ei küsitud, aga ka mitte väga rahuldavas abielus valisin mina kirjeldatud juhul variandi A.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-03 23:02
Kas seksuaalselt, mitte väga rahuldavas abielus?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 07:04
Ehk siis monogaamne ja polügaamne on vananenud mõisted. Polügaamia ehk abielu mitmega on selles suhtes muidugi spetsiifilisem. Hetkel me ei räägi ju püsisuhtest mitmega.

Minu jaoks isiklikult on alati olnud jabur, et 25-aastane avatud suhtes olnud naine, kel oma partneri kõrvalt oli paar korda veel üks mees, on lits, samas kui sama vana 20 suhtes (igaüks 2-3 kuud) olnud naine on vooruslik monogaam.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 14:01
Miks vananenud? Mõne sõna tähendus kohandub ju ajas.
Kui lits on iga naine, kellel on olnud rohkem, kui üks partner (ja paljud mehed ju nii mõtlevad, sh sooviksid abielluda süütu naisega), siis on ju litsid mõlemad sinu kirjeldatud naised. Lesk äkki pääseks, kuigi pole seegi kindel. Küsimus ei ole ju partnerite arvus, vaid et suhtes olles on neid korraga üks. Kehtib see tingimus muidugi sellise suhtevormi kohta, kus eeldatakse, et teisi partnereid ei ole, avatud suhte vorm selline ei ole.

impala76, seks teise inimesega ei juhtu kogemata. Vahetatakse signaale, lepitakse kokku eraldumine, võetakse end rohkem või vähem paljaks ja siis tehakse asi ära. Päris teadlik ja planeeritud käitumine mu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 14:51
Litsi mõiste laiemas tähenduses on promiskuiteetne naine. St body count määrab. Peale 25. eluaastat on süütu kahtlane, peale 30. eluaastat süütu naine aga meeste poolt üldiselt välistatakse.
Samamoodi ei sobi meestele aga sageli naine, kes korduvalt suhtest suhtesse on lennanud. Miks? Mitte suguhaiguste või armukadeduse pärast, vaid loogiliselt võttes peab sel naisel midagi viga olema, et ükski mees tema kõrvale ei jää.
Seevastu naine, kes seksib lõbu pärast, võib samaaegselt suhelda mitme mehega. See on huvitav, ehkki esimese hooga abikaasaks teda ilmselt kaaluma ei hakata.

Mulle on mulje jäänud, et naisele kehtivad suhete osas teatud standardid:
noorem kui 18 eeldatakse olevat süütu
nooremal kui 20-aastasel eeldatakse maksimaalselt 1-2 partnerit
nooremal kui 25-aastasel eeldatakse maksimaalselt 3-5 partnerit
25-35-aastasel eeldatakse 1-10 partnerit
35+ vanuses pole enam vahet, sest niikuinii sellises vanuses naist enam pere loomiseks ei kaaluta. Niisama kooselu puhul, kust lapsi ei sünni, aga body count enam olulist tähtsust ei mängi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 15:14
Sul on väga vananenud arusaam- "robespierre"
1. Noorem kui 14- võib olla süütu
2. Nooremal kui 20 aastat- on juba partnereid olnud väga- ja väga mitmeid
3. Nooremal kui 25 aastat- on paljud juba lastega. Ja tõepoolest on neil vähem partnereid
4. 25-35 aastastel on partnereid vähem- juhul kui nad on lastega.
5. Ja selle viimasega- 35pluss (ei soovita naist enam pere loomiseks)- panid sa ämbrisse. Kui mees otsib naist, kes suudab stabiilseks jääda- on just 35- see eluiga, kus soovitakse paikseks jääda. Ja miks ei või 35pluss vanuses naine lapsi ilmale tuua?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 16:20
Ma ei tea eriti mehi, kes endale püsisuhteks selliseid naisi tahaksid. Võib olla mõnel muidugi palju, aga püsisuhte puhul kiputakse siiski eelistama tagasihoidlikuma ajalooga neide.
35+ esmasünnitajana on vanavõitu. Sageli on sellised naised ka juba vähemalt kolmandal ringil. Mees, kes alles hakkab peret looma, eelistaks seda ilmselt teha lasteta naisega. Muidugi ei ole 35+ naisel midagi viga niisama suhte puhul, millest võib ka laps tulla, aga esimest last saada sooviv mees vaatab suure tõenäosusega nooremaid.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 16:49
35+ esmasünnitaja on vanavõitu?
"kolmandal ringil"?
Sinu teooria järgi ei ole ju 35+ naistel eriti lootustki "turul" konkureerida.
Mitte mingit rolli ei mängi vanus- tol hetkel kui otsustatakse lapse saamise võimalus.
"robespierre"- sa lendad hetkel sulle tundmatuil mail.
Kui need on sinu isiklikud kogemused ja arusaamised- ok.
Paraku ei pea need paika.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 18:02
Jutud monogaamiast on enamasti vaid suur silmakirjalikus. Vähe sellest, et kes vahele ei jää pole varas. Me keegi ei tea, mis tegelikult toimub teise inimese peas. Millest ta salaja unistab ja fantaseerib. Väga tihti pole neis fantaasiates kohta püsipartnerile. Julgen arvata, et sellest on tingitud ka abielunaiste krooniline peavalu.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:04
Kõik on ajas muutuv, ka esmasünnitajate vanus. Eesti statistika järgi kui aastal 1992 oli esmasünnitaja keskmine vanus 22.7 (kordvusünnitaja 28.3), siis 2022 oli esmasünnitaja keskmine vanus juba 29.4 ja korduvsünnitaja oma 33.2, see ilmselt tõuseb veelgi. Kunagi oli arvamus, et hariduseks piisab 9 klassi küll ja edasi peaks sünnitama hakkama, praegu tehakse karjääri ja nii mõneski peres sünnivad esimesed lapsed alles keskeas.
See "mees valib lasteta naise" jutt on alati selline huvitav. Kas sa seda tead, et lastega mees on naise jaoks ka miinus? Loogika eks lihtne - teise ringi naise lastel on kusagil maailma peal ripakil ka nende laste isa. Mina olen keskeas ja näen aina rohkem mehi vanuses 45+, kellel on lapsed vanuses 1-7 aastat, isegi 50+ mehi ja tänapäeval rongaisadus ei ole enam nii popp, mis tähendab, et need mehed jagavad enda lapsi, tavaliselt 50/50 vormis, seega sisuliselt on väga keeruline neil leida uut naist. Kui naisel on ka alaealisi lapsi, on paras kaos, sh kogu see aegade klapitamine, kui naisel on lapsed juba täiskasvanud ja oma elu peal, siis 50-aastane viieaastase lapsega mees on ikka paras väljakutse Ka on silma jäänud viimasel ajal mudel, kus ollakse abielus või suhtes enne laste saamist aastaid, vahel ka 10 ja enam ja siis peale lapsi loetud aastate jooksul on lahutus. Vahel on põhjuseks olnud see, et mehele ei meeldi, et ta saab laste tõttu vähem tähelepanu.
Mul on kord või paar õnnestunud näha rahvaküsitlust teemal, mitu partnerit oleks okei nende tulevasel kaasal nendega tutvumise hetkeks. Suurem osa mehi vastas 0 või 1, osal oli 3-5 ja ainult üksikud vastasid, et naise eelnev elu ei ole neile oluline. Kahju, et nad ei pannud sinna kirja enda partnerite arvu Ka siin on kõik mehed vältinud vastamist küsimusele, kas neile on okei, kui nende isiklik kaasa elab suhteväliselt sama aktiivset suguelu võõrastega, kui mehed ise?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:37
Aga ma tean mitte sünnitajad
Noh iga naine tänapäeval ei sünnita ja see tendents aina laieneb
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:43
Ei maksa unustada kallid mehed et meestel see best before kah kehtib
Ja kuidas veel
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:45
Saarejyts
Ma pole päris kindel, kas me samast asjast räägime. Jah, 35-aastane on umbes 5 aastat üle keskmise esmasünnitaja ehk siis vanavõitu. Ja enamikul 35+ vanuses otsijatel on paar kooselu selja taga, enamasti vähemalt ühe lapsega. Mida sa täpsemalt imestad, see on ju fakt!
Lasteta mehed üldiselt eelistavad lasteta naisi. 100% dealbreaker see küll pole, aga n-ö pagasiga naised on reeglina vähem popid.
Lihtsalt seksiks sobivad muidugi kõik.

aSin
Nõus, ka naised eelistavad kogenumat, aga samas vähema kohustustepagasiga meest.
Minule avatud suhe sobib, kui naine sobib. Teiste eest ei oska kosta. Lapsed on mul olemas, seega lapse ema kandidaate ei otsi.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 19:56
35 aastane esmasünnitaja on praegu suisa norm
Kullakesed , mis sajandis te elate
Ja on hariduseta mõttetu tädid kes üritavad iga hinnaga meest krabada ja torgates kondoome läbi rasedaks jääda
Aga õnneks tänapäeval naised tahavad ikka haridust saada ja karjääri teha
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 20:05
robespierre-
"pagasiga naised on reeglina vähem popid.
Lihtsalt seksiks sobivad muidugi kõik."- see oli suht karmilt kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 20:09
Lihtsalt seksiks ma küll siia ei tuleks, sel lehel on siiski potentsiaali enamaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-04 21:42
@jfjm:
Varbadliivas, aga kujuta ennast nüüd olukorda, et oled täiesti rahuldavas pikemas suhtes, kus sul pole enda partnerile midagi etteheita. Siis ühel päeval kohtad härrat, kellega tekib kohe säde, Õigemini hakkab lausa särisema. Kuidas toimiksid?

Ma pole osanud ilmselt elada. Ka mina olin pikas abielus, mis ei olnud juba algaegadest mulle rahuldust pakkuv. Aga keskmise naisena keskendusin küll kodule, siis lastele ja vanemate abistamisele. Ma lihtsalt ei vaadanudki sellise pilguga ringi, et oo atraktiivne mees. Kui märkasingi mõnda meest vahel, siis pigem selle mõttega, et küll tema naisel on vedanud. Vo polnud mul selleks ka aega. Alles siis, kui vanemad läinud olid ja noorem laps teismeikka jõudis, tõstsin ma pea ja esitasin endale küsimuse: aga mina? Ja siis ma alustasin kõigepealt sellest, et ütlesin oma kaaslasele, et meiega on kõik ja alles siis võis seiklus alata...
Minu teada on selliseid naisi päris palju, nad lihtsalt ei vaatagi ringi, kuigi suhe neid vo päriselt ei rahulda. Eks naistega on see asi ilmselt ka, et me oleme sagedamini oma loomuselt andjad ja sageli sellest piisabki, kuigi minu näitel teatud piirini siiski. Mehed on selles suhtes vist erinevad, ikkagi jahimehed.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 07:06
@Varbadliivas

Amen!
Ma suutsin elada aimdusega, et eksil on keegi teine, kaks aastat. Selle ajal käis mõnus mind***k, kuidas endale kõike ette kujutan, kuni ta laia naeratusega teatas, et okei, jah, on küll teine naine. Tema läks, ma läbi (naeru)pisarate küsisin teraapia kohta, kuigi olin sisimas niii õnnelik, et see läbi oli ja..mul läks pisut aega, et mõelda naistele pandud eeldused-nõudmised läbi, saata need pikalt ja võtta jahimehe, oih, vabandust, jahitava roll 😉

And *uc* all the social norms!! 😃
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 18:15
Saarejyts
Eks ta paraku nii ole, et laste emaks valitakse hoolsamalt kui üheöösuhteks.
Selles mõttes on minu vanuses juba hea rahulik olla. Lapsed suured ja võib vaadata muid parameetreid. Naise vanus ja minevik ei oma enam tähtsust. Olulisem, et naine oleks vormis, julge ja hakkaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 20:05
Paljud naised valivad ühe öö partnerit sama hoolikalt, kui lastele isa.
Mehed tavaliselt nii nõudlikud pole. Elukaaslaseks püütakse küll leida selline, et sõbrad välja ei naeraks.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 20:10
Nõustun jfjm-ga.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 22:40
Tasub mõelda kas valid kaaslane endale või sõpradele
Kui endale siis sinu tõelised sõbrad peavad sinu valikut aktsepteerima
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 22:49
Ei nõustu jfmiga.
Neid üheöö õudukaid ikka juhtub naistel.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 23:16
Slave, rõhk oli sõnal "paljud". Muidugi raha ja alkohol võivad asja muuta.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 23:20
Ühe öö puhul vist enamasti siiski alkohol, kuigi võib ka kättemaksuga tegemist olla
˅ näita rohkem ˅
2024-09-05 23:29
Ma arvan, et see "suhteid ei otsi" tekst ankeedil on selleks, kui oma naine või keegi tema sõbrannadest peaks ta portaalis ära tundma
Seda teksti võib tõlkida nii: "suhet ei otsi, aga kepist ära ei ütle"
Kui ei ole huvi teiste naiste meeste lõbustamise vastu, siis ei pea sellele kontole kinni jääma, vaid vaadata järgmisi. Selle postituse põhjal tundub, et see on vist naistel sama sage probleem nagu meestel siin pidevalt tasuliste naiste ankeedidele sattuda
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 00:01
Tegelikult tähendab see seda, et iga ettejuhtuvaga voodisse ei roni. Ja paljudel on pandud et "kingitused meeldivad" selleks, et tasuta nikunurujaid eemale peletada.
Kui juba ära on tuntud, siis see ei oma tähtsust, mis ankeedis kirjas
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 00:08
Suhet tuleb otsida oma peast ja partnerist, kui viimane on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 18:06
Kullake , jutt on nendest kellel partneri ei ole
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 18:12
No igal korralikul mehel on vähemalt kaks truud partnerit.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-06 18:30
Sel juhul pole ma korralik. Mulle piisaks ühest ka.
˅ näita rohkem ˅