Foorum
2024-07-31 23:16
Aga Kellips käibki ju siin ainult pilte vaatamas. Ta on ju korduvalt kirjutanud, et ekraani tagant kaugemale ei jõua.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-01 10:12
ja seejuures just j omi, no ei ole seksikamat meest maamunal
˅ näita rohkem ˅
2024-08-01 10:14
Sorry, aga mul on tiba teised eelistused.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-01 10:16
tahad siidikatjat? noh siis küll, mis parata
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 14:58
Leitakse siis kui ei otsita. Kehtib enamus asjade kohta siin elus.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 16:41
Seda võin öelda, et suhet ei otsita internetis. Internetis on kõvad lobisejad ja jutupaunikud. Anonüümselt on eriti mõnus.
Suhet tuleb otsida väljaspool ekraani. Suhte otsimise kohti on palju. ( Toon mõned näited).
Suvisel ajal: kontserdid, laadad, vabaõhu üritused, restoranid, kohvikud, toidupood, pargid jne.
Talvisel ajal: Õues viibimine, jalutamine linnas, huviringid, hobirigid, tantsu kursused jne.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 17:01
Simba90-
Päris nii pole, et virtuaalne suhtlus mõttetu on
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 19:10
Ma olen õnnelik et meie seas on inimesi kellel on aega kõik pubid , kontserdid , muuseumid , laadad ja vabaõhu Üritused làbi kolistada et endale kaaslase leida .
Minu tutvuskonnas on karjääri inimesed , nendel seda aega nii palju ei ole , need kõik leidsid oma suisa abikaasad internetis
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 19:25
eks igaüks vaatab oma mätta otsast.
kes on arglik jutupaunik ja kohtuda ei julge, siis loomulikult ei leia mingit suhet. ning usub, et kõigil samamoodi.
ma võiks pigem öelda, et netist leiab püsisuhte ja elukaaslase (eluarmastuse) ka siis, kui pole üldse plaanis
miskit tõsisemat otsida.
kõige sügavamad suhted ja pikemad kooselud on just niisama netis lobisemisest alguse saanud
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 19:30
Lisame siia ühe väikese nüansi- kõigil lihtsalt ei olegi aega reaalses elus endale kaaslast otsida..
(see ei olnud neile- kes päevad ja ööd siin irisevad)
Palju tööd ja vähe aega. Nett on küll abiks- kui seal suhelda osatakse....
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 19:43
Vanasti tunti maal kõiki kes elasid kümne kilomeetri raadiuses. See on maaala, kuhu mahuks kaks Tallinna. Linnas oli see piirkond väiksem, aga ikka tunti. Tänapäeva moodsas magalas aga ei teata tihti sedagi, kes seina taga elab.
Mida rohkem on inimesi koos, seda raskem on sealt kedagi leida. Kõik ihaldavad kambakesi neid, kes välja paistavad, aga see, kes kõrval seisab, jääb märkamata.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:01
Läheme selle "vanastiga"- veel tagasi. Oli selline aeg,- kus loeti lehest tutvumise kuulutusi- ja kirjutati neile. Reaalselt- paber, pastakas, ümbrik. Ja oodati krdima paar- vahest kolm-neli nädalat.
Kuid toimis
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:05
Nullindate alguses oli ju teleekraanidelgi sms-tutvused vms.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:24
Et kärjäristidel jätkub aega vaid netis tutvumiseks.
Kuidas seda suhet, siis hoida kui nii paganama kiire on? Kõik ikka valikutes kinni.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:31
Miks kärjeristidel?
Ja samas Sul on õigus- kõik on valikutes kinni.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 20:55
Oponeerin Riina arvamusele.
Kõik see karjääri inimesed, kiire jne. Mõnedel tekib taipamine oma elu elada varem ja mõnedel hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 22:20
Olen siin korduvalt mõtisklenud elu üle ürgkarjas, kus homod olid tööloomadeks. Loodus ei andnud neile tõmmet vastassoo poole, samas oli neid aga õnnistatud muude annete ja oskustega. Võibolla tulid need oskused ka sellest, et nemad ei raisanud enda aega vastassoost isendite tagaajamisele. Siit saaks paraleeli tõmmata karjääriinimestega, kellel seks ja perekond on teisejärgulised. Alles keskeas hakkavad nad endi elu kollektiivse normaalsuse järgi sättima, aga hilisel alustajal on valikud väiksemad ja nõuded suuremad.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-08 22:44
Sel ürgsel ajal, kui inimesi veel nõnda vähe maamunal ringi kondas ja hõimudesse koondus, oli igaühel täita oma kindel roll ja eesmärk. Need, kellest kellelegi tolku polnud, visati kogukonnast välja, sest iga üleliigne suu, kes vajas toitu, oli lihtsalt tülikaks koormaks kaelas. Näiteks mees, kelle ainsaks eesmärgiks oli valvata tuld, hukati juhul, kui ta oma ülesandes ebaõnnestus, sest tema viga võis saatuslikuks saada kogu hõimule. Asjata ei öelda, et kett on nii tugev nagu on selle kõige nõrgim lüli.
Esimeste tsivilisatsioonide, linnade ning kastisüsteemi tekkides võis juba muidugi nihverdama hakata - oluline polnud enam orientatsioon, vaid positsioon ühiskonnas.
Ka karjäärile keskenduvad inimesed suudavad hoida tasakaalu - kõik taandub prioriteetidele ja lõpuks on see siiski igaühe enese valik, siin ei saa kellelegi midagi peale suruda.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-09 09:39
Minnes siis selle teemaga edasi. Minul tekib küsimus, kui inimesel on kogu aeg kiire, siis millal ta leiab aega ka partneri jaoks?
Võin tuua näiteid elust.
Üks naisterahvas kurtis, et tal puudub suhe. Küsisin, et millega ta tegeleb. Ja ta vastas; tööl käib, hobid, sõbrannad jne. Ja küsisin, et millal ta ka partneri jaoks aega leiab? Jäi mõttese ja vastas: heal juhul ühel korral kuu jooksul. Ja ta nutab, et on vallaline.
Teine näide:
Mees ja naine elavad koos ühe katuse all. Mees on õnnetu ja naine on õnnetu. Uurisin, et millal te siis ka viimati teineteise jaoks aega leidsite. Ja nad vastasid heal juhul 5 kuud tagasi. Ja nad ei leidnud teineteise jaoks aega. Kogu-aeg oli kiire.
Võin öelda, et partneri otsimisele, suhte loomimisele tuleb leida aega. Kui üldse kokku ei saada, kirjutakse läbi interneti armastus-kirju, mis suhe see selline ka on? Kallistused puuduvad, seks puudub, füüsiline lähedus puudub, silma vaatamine puudub. Ehk oleks aeg see arvuti maailm mõneks ajaks kõrvale lükata ja hakata elama aktiivset eluviisi.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-09 09:59
Arvutimaailmal pole häda midagi, kui seda mõistlikult kasutada. Nutitelefoni koht pole magamistoas.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-09 11:14
Olen mõus nutitelefoni suhtes nõus kui sul on kõik noored ja terved . Kahjuks mõni inimene peaks 24/7 nn saadaval olema sest tal on mitte eriti terved ja kah noored sugulased olemas
Ma ei arva et kõik vanureid peab hooldekodusse toppima
Ja põhiteema juurde tagasi
Kui palju on tegelikult mehi kellel ei ole kedagi isegi lemmiklooma . Hakkad rääkima ja selgub et nendel isegi pihku löömiseks aega napib . Miks ? Aga sellepärast töö , spordiklubi , hobi
˅ näita rohkem ˅
2024-08-09 23:53
No selleks peab ikka aega leidma
˅ näita rohkem ˅
2024-08-28 20:43
See suvine aeg on paRim ikka linna peal lähenemiseks. Proovi olla spontaanne aga võid ka päev varem peegli ees oma näoilmed läbi praktida(nt kui on vaja puseristis või kollaseid hambaid varjata. Ise olen tenniseväljaku püsikülaline ja seal käivad linna kuumimad erutavad neiud ja milfid.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-28 22:04
Altaidalai- tekib küsimus- mida hekki Sa siin teed, kui kuumad ja erutavad neiud/milfid on reaalselt silmapiiril?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-28 22:28
No need reaalsed ja erutavad neiud/milfid võivad ju silmapiiril olla, aga tema tilli nad näha ei taha. Nii peabki ta siin näitamas käima.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-28 23:43
No õnneks puseriti ja kollased hambad minu vanuses kohustuslikud ei ole
˅ näita rohkem ˅
2024-08-29 09:18
Suvel on lihtne tutvusi saada küll, aga esiteks pimestab suvel mehi naise välimus (poolpalja naise peale erutud ikka kiiremini), teiseks on suvel rohkem aega. Seetõttu on ka nn suvesuhted kergema ja lühema olemusega. Jahedal aastaajal kainelt vaadates on suurem tõenäosus pikaajalist suhet leida, ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-29 23:39
saarejyts - jah, vanasti toimis kirja saatmine ja käsitsi kirjutamine. Väga lihtne - selle järgi oli võimalik hinnata inimese haritust ja vaimu. Kuna moblasid polnud, kasutati taksofone - ja nii ei läinud tel. nr. rändama ning oli võimalik hääle järgi hinnata inimese sisu.Näost näkku kohtudes polnud topsijooke , vaid miimika andis teadmise. Kirjades ei kirjutatud kunagi nagu nüüd - möh ? ääää, jne tati venitamist. Aju töötas ja kirjutati viisakalt. Nüüd ju enamusel aju pole , on integreeritud idikad ja terve põlvkond juba - 35 aastaste hulgas . Nartsissism jms. Siin aga loetakse piltidel - palju on suguelunditel karvu , kes on rohkem poleerinud ennast , kõik tahavad tarzanid olla. Siis mindi koos sporti tegema, nüüd on nõue- pildita kirjutab , kuidas sa oled jõletis (või paneb endast võõra pildi, et on ise väga ilus - mõiste ?) . Lollid, tatikad arvavad olevat Oscarit väärt. Seega , leiti ühistegevus ja seksiti , mitte ei leitud põhjusi - kuidas seda välistada (pakkuge , siis vaatan ja parim saab .... - idikad)
˅ näita rohkem ˅
2024-08-30 01:37
Suhte otsimiseks on kõige parem koht sinu ends peas
˅ näita rohkem ˅
2024-09-01 23:57
Suhte võib leida igalt poolt või mitte kusagilt. Ka mina tean mitmeid, kes siit kaaslase leidnud, vähemalt aastateks, kui mitte igaveseks. Samuti tean neid, kes on leidnud enda teise poole Tinderist (pooled siinsed on ilmselt seal ka). Enim tuleb paare tõenäoliselt kolleegide vahel või siis mingis muus versioonis, kus toimub tihe kokkupuude reaalses elus (hobi?). Korralda küsitlus enda tuttavate seas
Üks asi on küll silma jäänud, et inimesed, kellega ma siin kunagi tutvusin ja suhtlema jäin, nemad on tõesti seksile orienteeritud inimesed, kellest ei ole no mitte ainsamgi monogaamne, sellega peab arvestama, kui siin tutvuda soov on ja meest jagada ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:01
21. sajandi kolmandal kümnendil loodate seksisaidil monogaamseid inimesi leida?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 17:24
Mis siin nii imeliku on , minu tutvuskonnas enamus on sellised
Muideks , nad on kõik minust nooremad
Selge see et lõdva püksirihmaga inimese ümber koguvad samasugused sest nendel on ühised huvid
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 18:09
Njah, ka enamus erootikateenuseid tarbivate meeste naisi peavad ilmselt oma mehi 100% monogaamseteks. Illusioonid on toredad, aga reaalsus võib vahel hoopis midagi muud olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 18:41
Caprichosaga nõus.
Eriti meestel, aga ka naistel on tänases kirevas maailmas vaheldust vaja. Seda ka hästitoimivas suhtes. Peab väga tugeva enesevalitsusega või madala libiidoga olema, et kiusatusi tõrjuda.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 19:01
Jah , peab panema kõik mis liigub
Siis saad alfaisase staatuse
Siis oled elumees , aga tegelikult lits
Vot ela sellisega
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 19:20
Kõiki panna pole vaja.
Ei kujutaks hästi ette elu sellisega, olgu kumb osapool tahes, toob veel mingi tõve kaasa....
Ei, seda jama pole vaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 19:27
See on paraku elu, Riina. Ja mitte ainult meestel. Ka pikemas suhtes olnud naised kipuvad libastuma.
Kui atraktiivne mees või naine tahavad ja suudavad oma pikaaegsele kaasale truud olla, siis see on väga suur kompliment.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 19:43
Kui keegi tahab enda kaasale truu olla, siis see on tema valik. Loogiline on ka soov, et teine samaga vastab. Aga siis, kui see soov nõudmiseks muutub, hakkab asi kiiva kiskuma.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 19:52
Mina usaldan oma partner Dragunovi täielikult
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 20:32
Mis on suhtes olemise mõte, kui see ei ole monogaamsus?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 20:46
aSin-iga nõus. Vastasel juhul pole ju suhtel mõtet
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 20:53
Monogaamsus on vaid trellideks akna ees. Suhtel on mõte vaid siis, kui osapooled tahavad seda ka siis, kui trelle ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 21:37
Monogaamsuse all näevad mehed miskipärast enamjaolt versiooni, kus naine on truu, mehel on vabadus. Kui me räägime vanusest, kus soovitakse ühiseid lapsi, ilmselt KA mehele ei meeldi mõte, kas ikka on tema omad ja paljud mõtlevad seda kardetavasti nagunii. Meestel olevat paljudel nagu probleem võõra lapse üles kasvatamisega, eriti enda oma pähe.
Konkreetselt minu jaoks sõna suhe (selle sõna esimeses ja kunagises tähenduses) tähendab siiski monogaamsust, et sa oled leidnud endale selle kõige-kõige inimese ja teised sulle enam huvi ei paku. Niisiis ma küsingi, et mis on suhte mõte sel juhul, kui see ei ole monogaamne? Et mehel oleks kodust võtta, kui mujalt ei leia? Et keegi koristab, teeb süüa jne?
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 21:52
...ja sa oled nõus olema suhtes mehega, kes mujalt ei saa? Tema järelt koristama, talle süüa tegema. Või eelistaksid sellist, kes saaks ka mujalt, aga tahab vaid sind? Mõlemal juhul oleks ju tegemist monogaamiaga.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 22:17
Igas suhte aluseks peaks olema ausus. Kui suhtes olev mees või naine ennast monogaamseks ei pea, siis alustama peaks ikka sellest, et oma partnerit sellest ka teavitada ja anda talle võimalus otsustada, kas talle on see vastuvõetav. Kui ta selle endale vastuvõetavaks loeb ja vo ka ise on huvitatud kõrvalt võtma, siis on ju kõik ok. Kui aga üks partneritest arvab, et on monogaamses suhtes, aga teine ennast polügaamiks peab, siis tegemist on petmisega. Petetud saada ei taha suhtes ei mehed ega naised. Olen näinud mõlema soo esindajaid, kes seda väga raskelt läbi elavad ja enamasti sellest koos läbi ei tulda...
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 22:23
Monogaamia või mitte, aga (püsiva)suhte aluseks on asjaolu, et kumbki mujalt ei taha. Saaks ju ikka, aga just et ei taha. Sel juhul on suhtel mõtet. Vastasel juhul kapaku mööda ilma ringi kuis jaksavad, kuid minu silmis pole sellisel juhul suhtel mõtet. Samuti ei tähenda püsisuhe püsivalt ringitõmbamist.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 22:24
See jutt, et oled leidnud endale kõige-kõige ja teised huvi ei paku on liiga ilus.
Ikka pakuvad huvi, lihtsalt mõttekoht, mida võita või kaotada kui kaaslsne ei ole nõus jagama.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 22:40
Vot , seda sama mõtlen kah mina
Huvi pakkub aga alati tasub mõelda kas see ongi seda väärt
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 22:43
Oleneb millist kaaslast tahetakse, sellisest kohast peab otsimagi. Kui leiad kuskilt baarist siis enamasti sellise saadki. Raamatugogust teoreetiliselt peaks keskmisest targema leidma. Muidugi tasub vaadata mida loetakse
˅ näita rohkem ˅
2024-09-02 23:07
Varbadliivas, väga õigesti öeldud. Mõlema käega poolt. BeepShopBoys-il oli lugu sõnadega "Eestile on kombeks üks president korraga". Ma pole ei Eesti, ega predident, aga kui oleksin suhtes, siis kõrvalt ikka ei võtaks. Teema juurde tagasi, siis suhe võib tõesti tekkida kus iganes, õiget kohta on pea võimatu öelda.
˅ näita rohkem ˅