Foorum
2024-07-30 13:11
Väga tihti näen et kirjutatud - siin mina küll suhteid ei otsi
Aga kus neid otsitakse ?
Kus on õige koht ?
Paluks ettepanekuid
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 13:28
Tea, kas üldse tasub suhet otsida?
Kui olla elus aktiivne, siis on ikka lootust trehvata kedagi, kellega võiks juhtuda. Õiget kohta ei ole, pigem õige aeg või õnnelik juhus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 13:36
Vot ma olen sinuga tàisa nõus - igal pool kui on õige aeg ja õnnelik juhus .
Aga enamus ikka väidab et kuskil sed koht on
No kus ta kurat on ?
Tahan kas või elu lõpus teada saada
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 13:59
Aga mis üldse on suhe?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 14:02
midagi seoses suhtarvuga vist...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 14:30
Üks selline arvamus teemas: siit lk suhte otsimine?
Aga kas ka lihtsalt seksuaalne suhe pole suhe? On ju ja kui inimene siin otsibki just sellist kohtumise-suhtlemise vormi...ongi see õige koht.
Tegelikult mulle kunagi üks naine (hiljem tuli välja, et seksist mitte eriti huvitatud naine...külm vist on/oli õige iseloomustus-sõna) ja ka tema oli siin lehel, ütles ehk põhjendas miks SIIN: " siin lehel või sarnastel lehtedel toimib ELU, et nt roosikasvatuse foorumis võid ju proovida juttu ajada, no ei toimu seal midagi...ehk nö tiigis on seisev vesi, mis lähe haisema...
Samas hiljem temaga suheldes k.a intiimsemalt...tekkis minus küsimus, "kas tema oli ikka õiges kohas suhtlemas a suhet otsimas...?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 14:50
Riina, ära neid usu, kes räägivad, et siit ei tasu suhet otsida. Vastapidi, siin just ongi see õige koht, kõigil potensiaalsetel kaaslastel pildid üleval ja puha. Ma küll arvan, et sul trehvab.
Võimaluste tõstmiseks soovitan panna kuulutuste rubriiki oma kuulutuse.
A la, sõbralik ja seksuaalselt aktiivne pealinna tüdruk tutvub...ministri, karjaku, või muidu muheda selliga.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 15:34
Tuleb toast välja minna
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 15:42
Toast välja ja siis tekkib kohe printside järjekord ?
No nii naiivne isegi mina ei ole
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 16:18
Ei ole vaja järjekorda ega printsi, alustuseks piisaks reaalsest inimesest, kellega proovida.
Siin on nendega kitsas ja seda tead sa isegi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 16:23
Piisab poes käigust. Vähemalt näeb kohe ära kellega tegu . Miskipärast satub õhtusel jooksukäikudel möödasõitjad peatuma juttu vestma.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 19:40
No siin on see võimalik, aga protsess on vaevaline. Esimese hooga peab saama platsi puhtaks ostjatest/müüjatest. Ma tean nelja paari, kes 5+ aastat koos ja teineteist siit leidnud 😀
Asi pole lootusetu, aga väga valulik!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 20:11
tuleb ihas pildita edasi istuda, siis on suhted garanteeritud
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 20:39
A , et ilma pildita kasutaja on nn kõrge moraaliga ja kohe sobib pikemaks variandiks ?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 20:58
Iha on täpselt sama hea koht suhete loomiseks, kui iga teine. Oluline on soov ja julgus kohtuda.
Inimesed kirjutavad oma profiilile, et ei otsi suhet siis, kui neil on suhe olemas või ei ole nad valmis suhet looma.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 21:09
Inimesed kirjutavad et hirmsasti soovivad tutvuda aga kui see päev saabub nad otsustavad ümber
Inimesed kirjutavad et nn saadaval aga ise on suhtes
80% mehi kes siin viibivad tegelikult suhtes
Aga teistes kohtades asi ei ole parem
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 21:13
Olen jätkuvalt seda meelt, et suhet pole mõtet otsida. Suhe lihtsalt leitakse.
Ja mina ei pea suhteks seda - kolm minutit sisse-välja, raha lauale ja aidaa.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 21:13
100 meest 100-st paneb vasakule, see vastab tõele küll.
Küllap need viimasel hetkel ümbermõtlejad ongi tegelikult kas nö hõivatud või siis pole ikkagi huvitatud. Väga hea, polegi selliseid vaja.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 21:57
Pilt toob massi,kus võib mingi tore kokkusattumus olla 😊 samas algab ka see norimine kümnete asjade osas, kuigi oled profiilile kõik kirja pannud, mida ja keda soovid(ehk siis ka mida EI soovi). Minu jaoks on vanus üks tüütumaid teemasid. Ma olen juba selles eas,et 23 on laps ja ma ei jaksa jaurata. Ma olen üle pika aja tagasi siin ja selle nädala jooksul olen kümneid ja kümneid "vanus on ainult number" stamp-lauseid kuulnud ja pahandanud ära palju poisse, kuigi vastan alati viisakalt ☺️
Siin on päriselt vabu mehi ka. Vähe, aga on. Vasakule mõtlevad kõik, tegudeni jõuab...poole vähem,ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 21:57
Kallis , jfjm , keegi ei ole mulle külla käinud rahast rääkimata
Sorry , vaevaga aga veel saan kuidagi ise hakkama
Jah , need ümber mõtlejad ei olegi vaja aga paha et nad raiskavad aega
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 22:26
Kallis Riina! Palun Ära võta asja isiklikult.
Minu kommentaar oli üldiselt selle teema kohta.
Kui liiga püüdlikult otsida, võib parimatest mööda vaadata, sest nemad seisavad pretendentide rivist veidi eemal.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 23:17
Jah kindlasti ei tohiks liiga eesmärgipäraselt siin aega kulutada, see ei ole hea vaimsele tervisele.
Vahest lihtsalt ei juhtu ja teinekord kärgatab seal, kus ei oska oodata.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 01:03
Jah kohtun ka aga ei tea pole vist õige asi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 08:16
Mina olen kõik oma kooseluni viinud suhted leidnud väljaspool internetti. Tavaliselt töö- või huvipõhistelt üritustelt. Sellised suhted ei alga seksist.
Sekssuhteid leiab tinderist üsna lihtsalt. Või leidis, ma viimaste aastate osas ei oska öelda. Samuti on seksi lihtne leida väljas käies. Raha pole ma iial kellelegi maksnud ja mu väljategemised vms pole kunagi olnud seksi põhjus.
Ihas ei oska öelda. Siin on kindlasti mõistlikke inimesi, kellega on huvitav arutada, aga mulle tundub, et domineerivad kolm tüüpi:
1. Ostjad-müüjad
2. Lobisejad
3. Hädaldajad
Ostjate ja müüjate seast võib kindlasti kellegi püsivaks kaasaks leida. Kui palju suudad ise kaaslase minevikku (ja võib-olla olevikku) alla neelata, on iseasi, aga mõistlikke inimesi nende seas on.
Lobisejad löövad siin aega surnuks või otsivad halli argipäeva killukest põnevust, aga neid peab alles mõjutama hakkama, et seks ja suhe tahavad neid leida. Kannatamatul seksi- või suhteotsijal pole lobisejatega eriti šanssi.
Hädaldajatele on maailm ja inimesed kurjad või inetud ja paljud neist vajavad enne suhet psühholoogi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 09:23
tegelikult võib abielu või pikem suhe saada alguse ka üheööseksist,
robespierre. või näiteks erootilise massaaži seansist😛
ei tasu alahinnata seksuaalse tõmbe olulisust sügavama suhte loomisel.
muidugi ei saa loota, et iga juhusuhtega kohe suur hingesugulus tekiks. aga elu pakub meeldivaid üllatusi....
kui oled avatud südamega ja eelarvamusteta🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 09:41
Naised peaksid selles portaalis küll või see olema. Momendil mees otsib naist 1900. Naine otsib meest119 soovi? Probleem on se,et siin pole naisi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 09:54
Kas see statistika on kuulutuste põhjal tehtud?
Mulle tundub, et naisi siin ikka on....aga enamus vist ei vaevle sellise rahuldamatuse käes, et peaks meeleheitlikke meheotsimise kuulutusi seksi eesmärgil üles riputama.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 10:04
Ah,et faktid Teid ei veena? Kui soovid tutvuda naisega siis Teie arvates vaevleb mees meeleheitlikult rahuldamatuse käes? Olete ehe näide sellest millised naised siin liiguvad.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 10:39
Ma pakun, et eelneva kasutajanna sõnastus oli liiga järsk, aga mõte jääb pigem samaks. Üleval on juba tabavalt loetletud kasutajatüübid. Ma arvan, et need rollid jaotuvad mõlemale poole. Kuulutavad, naiste poolt,pigem mingi teenuse pakkujad. Mehed, kes kuulutavad, tahavad osta või on leidnud viimase hetke vabaduse,mida püüavad kähku realiseerida. Ja see on üldistav, eks 🙂
Arvan minagi, et kel ei põle, see kuulutama lihtsalt ei kipu. Naistel on siin sadu kordi lihtsam tähelepanu saada, aga jätkuvalt - see kaeblejate, ei, isegi vihkajate-mass, kes solvuvad viisakate keeldumiste peale, käsivad kolida teistesse portaalidesse, kuna sa ei reageeri kahe-tähelise sõnumi peale hawk-tuah'ga juba tema autos..ütleme nii,et mõlemal poolel on siiit raske leida midagi elumuutvat. Pikaajalist lõbu saab, aga ka selleks on vaja pikka eeltööd 😊. No ja siis nendest tuhandetest ja tuhandetest kontaktidest, mis siin inimeste vahel tekivad, tulevad üksikud "edu-/elulood".
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 10:44
kui mees pidevalt kuulutab, et kohe tahaks kohtuda ja seksida, siis paratamatult jääb mulje rahuldamatusest.
naised enamasti selliseid kuulutusi ei avalda, mu meelest (ega väga pole jälginud ka).
aga kui sven38 soovib isiklikuks minna nagu näha...
siis ta on ehe näide meestest, kes usuvad nagu peaks tutvumise soovi äratamiseks piisama poolpehme peenise
portreest ja infost, et on üksik, soovib tutvuda ja kingitused meeldivad.....
(pildi allkiri "puhas, annan suhu" meelitab pigem homohärrasid ligi, tõenäoliselt.)
ning loomulikult pettuvad, sest no milline naine sellise ankeedi peale erutuks
siin leidub nii palju seksikaid, treenitud kehaga, hea huumorimeelega atraktiivseid härrasmehi, et naiste tähelepanu
äratamiseks tuleks siiski veidi pingutada.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 11:04
Noh jah , tekkib ki mulje et siin naisi ei ole
kui kulutuse andja on abielu mees kellega keegi ei soovi midagi teha
Jah , kulutus , ala annan suhu ….. kas on tõesti nn isu äratav ? Minu meelest eemale tõukav
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 11:12
Kas sa arvad et see on väga naljakas teema ?
Mis sul viga on ?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 11:14
Sven on juba piisavalt vana taipamaks, et "naiste loogika" pole pelgalt naljateema. Naised mõtlevadki oluliselt teisiti kui mehed. Neile, kes selle erinevuse on läbihammustanud, pakub elu selliseid võimalusi, millest teised ei oska unistadagi. Paraku on aga seisev penis ja rahatähed enamuse iha meeste ajuhammasrattad lootusetult kinnikiilunud ja nende ainsaks elumõnuks jääb tuim kottide tühjendamine, kui sedagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 11:20
Me inimestena kipume negatiivsesse kinni jääma, nii ka siin Ihas.
Seega, kui tõsine plaan siin midagi korda saata, siis tasub kuulutustest ja foorumist eemale hoida. Endalegi märkamatult täitub su kõvaketas saastaga, siis vaja tagasi algusesse.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 12:09
Suhted tekivad,pahandusi otsitakse😁
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 12:16
Kuulutused küll, aga foorumi suhtes olen teisel arvamusel. Just tänu siinsele keskkonnale olen tutvunud paljude toredate inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 12:37
Sina, soolikavend, võiksid istuda ühes teemas ja lõpetada selle igasse teemasse enda pabulate poetamise.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 13:12
Jah , võib olla tõesti teen eksperimenti , proovin kulutustega
Aga seda lause et seksuaalselt aktiivne naine ei julge küll panna sest 90% meie meestest ei tea mis see täpselt tähendab , nad arvavad et see on naine kes lepib kõigega mis liigub . Paljud ei tea et kah kondoome müüakse suuruse järgi osta nagu kingad . Õudus
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 19:11
Caprichosa
Ma ei vaidle vastu. Küll aga ma arvan, et teenuseid otsimas käivad enamasti mehed, kes püsisuhteid sealt ei otsi.
Ma ise vajan lisaks füüsilisele klapile ka vaimset, st naisega peab olema huvitav vestelda. Seks kestab tunnikese (koos eelmängu jms), aga ma hea meelega veedaksin naisega päeva vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 19:19
oleneb, robespierre. seks võib kesta ka 10 tundi, koos eelmängu ja huvitavate vestlustega
samuti töö juurest või mingilt suvaliselt peolt ei otsita tingimata püsisuhteid. need lihtsalt tekivad, kui saatuse
tahtel tekib inimeste vahel tõmme...olenemata situatsioonist või kellegi plaanidest.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 19:51
Jah , isegi siin poliitikast pääsu ei ole , uskumatu
Kallis , railbaltica , tee endale selgeks kes on tiblad enne kui sõimad
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:06
ei riina, said valesti aru, ilma pildita profiilid ei saa mingit tähelepanu... turundus on see sõna. samas pole mõtet enesid üles laadida. piisab max kolm pilti. nägu, keha ja vbl mõni suurplaan
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:08
Naljakamad lood, mida mina olen kuulnud: üks naine leidis mehe ostes kasutatud teleka, endine omanik oli nõus seda ise ära tooma ja hiljem tuli jälle; üks naine käis oma liisitud auto kõkse mitu x samas kohas lappimas, nüüd elab tolle tööde vastuvõtjaga koos. Nii et Riina, tutvuda saab igal pool ja ükski võimalus ei ole vale, k.a. see siin, Sina ise valid .
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:13
Jah , seda ma tean et igal pool eriti kui dul on nàitleja talent
No ise tead , selle asja nimi on õpitud abitus
Ilmselt mina seda ei oska
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:22
Mul oli liiga karm elu , ei saanud piisavalt praktiseerida
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:37
mulle jälle meeldib varbadliivas. tühjad profiilid huvi ei paku, olles siiski tühi profiil. jommajoo
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:42
Sorry, astun korraks teemast kõrvale.
Kuigi "Muna" raamat oli üks tore lugemine mudilastele, siis sinul Kellips oleks aeg pildiraamatute east juturaamatute ikka jõuda, jommajoo.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:47
jah, oled vales kohas sel juhul. iha ei ole just mingi usulahk või filosoofiadoktorite tsunft, kus eksistentsiaalseid küsimusi lahatakse. siin tahetakse suht kohe. eks siidikatja ja ellips on nõus lugema ka
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:55
Mulle meeldib Su mõtteviis, Caprichosa.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-31 22:57
Vabandust, aga ükski kollanokk ei tule mulle ütlema, kus on mulle õige koht, seda otsustan ma ise ja ainult ise 😎. Noki oma Muna raamatut edasi rahus. 🐣
˅ näita rohkem ˅