Foorum
2024-07-16 09:44
Kas ikka tullakse kokku, et tasuta seksida?
Minu arust tullakse kokku, et lõbusalt aega veeta ja kui tuju tuleb, siis ka seksida.
Seksi nauditakse siis, kui see on võimalus, mitte kohustus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 10:03
Ara pööra mu juttu ümber.
Kas ma ei maininud, et soov ka lihtsalt kogukonnas olla.. Ja siin on seks kohustus, et kingitust tahetakse?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 10:33
Jah sa mainisid, aga milline oli tähtsuse järjekord? Ja see sõna "tasuta" rikub kogu su postituse.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 10:35
Siin ei muutu mitte miski,- vähemalt lähimas tulevikus.
Nii kaua kui on portaali omanikul(omanikel) võimalus pugeda lause taha "ei vastuta sisu eest".
Moderaatorid tegutsevad sportlikust huvist- ja siis kui aega on.
Ja miks peakski midagi muutma, kui papp jookseb ning kõik on hästi
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 10:56
jfjm tähtsuse järjekord on selline, et on ka päevi kui lähedki ainult seksi pärast ja päevi kui seltskonna mõttes.
Minu postituse rikub sinu soov enda vaatenurka sinna peenelt sisse sebida
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 11:13
Portaali näo kujundavad kasutajad. Omanikud saavad ainult veidi jälgida, et asi liiga lappama ei läheks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 14:54
jfjm ilmselt ei tahagi teist moodi kui kingi eest
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 16:00
Oi, mulle meeldib kingitusi teha ja ka kinke saada. Ainuke asi on see, et kui mina kingi teen, siis ei tähenda et ma midagi saada tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 16:07
Ega tegelikult kingitusi tehaksegi puhtast südamest ja andmis rõõmust. Kingituse tegemisel pole oluline mida vastu saad. Nii peaksi asjad olema. Samuti on meeste ja naiste vahelised suhted. Seal on märksõnaks vastastikune lugupidamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 15:39
Tere kõigile. Küsiks, kui pikalt see kuulutamise piirang kestab? Mul oli juhtumisi keelatud sisuga kuulutus üleval, kui uued reeglid kehtima hakkasid. Kas oli eelnevalt kusagil juttu, et sellised reeglid kehtestatakse? See, et ma kuulutust enam lisada ei saa, minu elukvaliteeti kindlasti halvemaks ei tee, aga selline "karistusaktsioon" tundub pisut kummaline ...
˅ näita rohkem ˅
2024-07-25 22:03
Siis kui model pôske voôtad saad uuesti
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 08:30
Kuulutuses piirang kehtib alustuseks 4 nädalat ja kui on korduv Kuulutuse rikkumine siis pikemalt. Võiks ju omal olla niipalju mõistust, et ei muuda seda lehte ostu müügi leheks. Iga päev loeme kirju ,et vabandust ma enam nii ei tee... mis tehtud see tehtud ja nii on.Kui vaadates ka siin foorumis ringi siis neid läbustajaid on üks kindel seltskond, ees otsas kasutajaga Kehtna...ausalt, ka selliste vastu leiab rohtu. Kui sul midagi mõistlikku antud teemal öelda pole siis pigem ole vait.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-30 14:08
Hea teada, et "karistust" tuleb kanda neli nädalat. Jah, olin see patune, kes kuulutuses seda sõna kasutas. Kuid siiski - kui kehtestatakse reegel, et midagi keelatakse või muudetakse või mis iganes, siis võiks sellest enne kuidagi teada anda. Näiteks esilehel olevas uudiste rubriigis. Praegusel hetkel kehtestati moderaatorite poolt reegel, et teatud sõna ja ikooni ei tohi kasutada ja need, kes sel hetkel rikkujad olid said kohe karistatud.

Foorumit on kohati päris piinlik lugeda. Tundub kummaline, et mitte enam esimeses nooruses olevad mehed sellist möla ajavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-05 23:49
Sinistra
VIP 2024-08-05 09:06
Haapsalu

Tere! Minu nimi on Sandra. Olen 42 a. Mul on ilus ja sale keha. Olen 160 cm pikk ja 59 kg. Mul on heledad pool pikad juuksed ja rohelised silmad. Kohtuksin hotellis, sinu pool või autos. 1 tund. Kohtun kingituse eest. Helista mulle. Tel 56176126

No see on ju nagu litsiportaali kuulutus. Iha.ee pole ometi litsiportaal. Või on siiski?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 08:39
Kas teenusepakkujad võivad siis siin kingitusi edasi küsida?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 10:36
Enne oli aastaid häda, et midagi ei tehta, nüüd häda, et miskit tehakse, või vähemalt üritatakse. Lõplikult eemaldada ei saa, aga piirata saab. Saab muuta nendel olemise ebamugavaks. Eesel sööb ikka sealt kus mahlasem hein
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 12:23
Prostitutsiooni vahendamine on keelatud ja karistatav Eesti Vabariigis.
Mina pooldaksin igasuguse sponsorluse, kingituste jms osa eemaldamist, aga selge on see, et siis leitakse mingi muu võimalus. Alati on neid, kes tahavad osta ning alati on neid, kes tahavad müüa. Ja alati leiavad nad üksteist üles.
Seega oleks kõige mõistlikum Eestis prostitutsioon tasustada, maksustada, haigekassaga katta ning nõuda vastava teenuse osutamiseks litsentsi, mille saamise tingimuseks on tervisekontroll (nii psüühiline kui füüsiline).
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 12:55
robespierre-
Praeguses olukorras- kus igalt poolt makse peale lajatatakse ning ulmeliselt igasuguseid tavainimesele vajalikke soodustusi kärbitakse- oleks see mida sa mainisid ülimalt tark otsus.
Kuid- sellest on ennegi juttu olnud ja kuhugi poole liikunud siiani sel teemal ei olda.
Eks kindlasti püütaks maksudest kõrvale hiilida- kuid seda tehakse igas valdkonnas.
Kena kopik riigi kassasse oleks see ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 13:57
prostitutsiooni seadustamine, igasugu tervise- ja muud kontrollid ilmselt siiski ei kaotaks vahendamise keeldu.
seega kuulutada litsentseeritud teenusepakkujad ikkagi ju otseselt avalikel saitidel ei saaks...
samas jääb arusaamatuks, miks peaks kuulutades üldse küsima nn kingitust või mainima konkreetseid summasid?
kui alati saab ju kohtumise tingimustes privaatselt kokku leppida.
kunagi olid teatud ajalehtedes "kohvilekutsumise" kuulutused. mis tõenäoliselt täitsid edukalt oma eesmärgi, liigselt detailidesse laskumata
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:11
Enda keha müümine oleks ju teenus. Ja loomulikult saab iga isik, kes seda teeb- kuulutada täiesti vabalt. Kui seadusandlus seda lubab. See pole ju mingi uudne lahendus- nii mõneski riigis käibel olev asi.
Jalgratast ei peaks leiutama.
Lihtsalt "copy-paste"
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:16
nii et nn seaduslikul teenusepakkujal oleks õigus igal pool ja suvalistel saitidel vabalt kuulutada, koos hinnakirjadega?
ja sel juhul kuulutuse avaldanud sait ei saaks vahendamise süüdistust?
tundub ebaloogiline.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:24
Miks ebaloogiline? Esiteks oleks vaja muuta arusaama, et seksitöö on midagi halba või häbiväärset. Teiseks oleks vaja selle reklaam ja tööpakkumised võrdsustada teiste ametitega. Kui meil on Toruabi ja Elektritööd, siis võiksid ju olla ka Seksiabi jms. See oleks aus ja õiglane.
Mina respekteerin endast lugupidavat seksitöötajat. Kui inimest selline teenus kõnetab ja see on ta kutsumus, siis ei ole see halvem mingitest teistmoodi enesemüümistest (iga raha eest tehtav töö on teatud mõttes enesemüümine). Aga mulle ei meeldi valetamine ja häbenemine. Enda üle peab inimesel teatud uhkus olema.
No ja füüsiline tervis on kindlasti ka oluline.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:34
Kui prostitutsioon oleks legaalne teenus, siis kehtiksid sellele samad reeglid, kui teistele legaalsetele teenustele.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 14:40
iga töö on siiski oma oskuste ning aja, mitte oma keha ja isiku müümine. vähemalt siin mandril peaks see nii olema...
kui rendid luksusauto, siis sa ei ütle, et ostsid auto, eksole
aga tõesti, kui inimene on edukas ja pühendunud oma töös, siis ongi loomulik selle üle uhke olla.
nende arusaamade muutmisega on nagu on.
aga vahendamise teema on kuidagi absurdseks aetud.
kui teenusepakkuja avaldab (tasuta) kuulutuse, siis sait ei saa sellest mingit kasu ju?
ja vahendamine on mu meelest seotud just vaheltkasu saamisega.....kui teenindaja maksab mingi protsendi tuludest
kliendi kohale toonud isikule, näiteks.
või peaks ka sutenööride tegevuse seadustama, koos prostitutsiooniga?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:03
Parem oleks seksitööd võrrelda massaazhi või füsioteraapiaga. Või ka arstiabiga. Me ju ei räägi, et massöör või arst rendivad ennast välja, kui nad klienti aitavad.
See teine point on asjalik. Tõsi, et iha.ee ilmselt otsest tulu ei saa, st need teenusepakkujad ei maksa protsenti. Samas vip-kontod ja populaarsetele kirjutamine maksab ning selliste maksjate seas on neid seksitöötajate kliente tõenäoliselt omajagu. Nii et kaudselt tulu ikkagi sait saab.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:10
nojah, aga kas massöör või arst siis müüvad end? nende juurde minnakse, kuna neil on teatud oskused ja valmidus inimest aidata. samuti kui seksiterapeudil

vip-konto tegemine või populaarsetele kirjutamine pole kohustuslik, minuteada. võib ju ka vähem populaarseid sõnumitega pommitada
aga suuremas plaanis.....kas prostitutsiooni seadustamisega kaoks ka igasugune vahendamise keeld?
ja mida üldse vahendamisena käsitleda, selles on küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:13
caprichosa
Kui muudetaks "enese müümine legaalseks"- ei tähenda see seda, et vahendus peaks samaks muutuma.
Lihtsalt need inimesed, kes soovivad sellega tegeleda- saavad teha seda ametlikult.
Sutenöörlus ja vahendamine jääks jätkuvalt "out"
Sait- kus teenuseid avaldatakse- ei ole vahendus-teenus. Täpselt samamoodi kuulutuste portaal nagu iga teinegi.
Kuulutuste eest küsitakse raha- igal pool- eks?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:16
Prostitutsioonikuulutuste eest raha kasseerimine on siiski prostitutsiooni vahendamine. Selles osas peavad juristid seisukoha võtma.
Seksitöötaja ka ei müü end. Ta pakub rahuldusteenust. Peale kliendi lahkumist on ta täitsa iseenda oma edasi.
Organidoonor müüb end.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:23
just seda silmas pidasingi, robespierre
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:27
Hollandis- Amsterdamis- on asjad ju väga hästi reguleeritud.
Umbes nii saaks ju ka siin olla?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:46
lihtsam variant oleks naistele, mida kuulutuses võiksite kasutada "müümise" all -
näiteks:

NÕUSTAMINE

ja siit juba edasi, kes mis.

ORAALNE NÕUSTAMINE
VAGINAALNE NÕUSTAMINE
ANAALNE NÕUSTAMINE

hooramaailmas ei ole enam moodane " terapeut "
nüüd on kõik litsid : nõustajad
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:55
Veidi lihtsam oleks materiaalse toetuse soovimine- või pakkumine.
Materiaalne toetus ei pole raha.
Ja seda kuidagi keelu alla ei saa panna.
Eks igaüks juba suhtleb omaette- milline see "mat toetus" välja peaks nägema
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 15:58
Seksitöötajaid on iseenesest juba kolme erinevat tüüpi:
1. füüsilise rahulduse pakkujad
2. näitlejad
3. sisuloojad

Esimene grupp on see, keda nimetatakse prostituutideks, aga kelle töö on sageli kõige mitmekesisem. Nad peavad olema psühholoogid, massöörid, emalikud hoolitsejad ja kirglikud cheerleaderid üheaegselt. Raske, aga väga vajalik ja austusväärne amet! Suur hulk sõdu on tänu professionaalsetele prostituutidele pidamata jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 16:14
Veelkord- siin ei oleks ju vaja mingeid uusi asju leiutada..
Nad on juba olemas ja toimivad.
Paraku vist ei saada aru- kui võimas see sissetulek riigile oleks.
Vist jääb siiani asi nn."sündsuse taha"..
Suht nõme. Nagunii ju käivad ja toimivad taolised asjad- kuid legaliseerida keegi ei jule...
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 16:15
kõik nõus eelnevatega, aga panen tähele ka iha leheküljel, et ühest otsast lehekülg piirab sõnu " müüma " " kink" jne
teisest küljest ise toodab litsilöömist ja hooramist, pean silmas " PÄEVA VIP "
mida see annab ? ainult paljad persed, vitud, tissid ruulivad, aga see ju raha leheküljele, ulliksed hindavad 10 ga, et äkki pääseb löögile, aga ei, enne tuleb ülekanne teha
ja siis mehed kohe süüdi, kui kirjutavad ja pakuvad "kinki".....

ps. vabandan keelekasutuse pärast, aga mulle meeldib otse öelda,
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 16:17
Ära paku "kinki"- paku "materiaalset toetust"
See ühend ei ole kusagil keelatud
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 16:21
kah õige aga mõni eeskujulikum olmetädi tunneb end " ahistatuna " et talle pakutakse " materiaalset toetust "
tema tahab kinki,
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 16:23
materiaalset abi tahab siin leheküljel ainult Paide mustlane
ettemaksuna
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 16:40
Ega ei muutu siin lehel tegelikult midagi.
Valitakse teised "väljendid"- mis seadusandlust ei riiva- ja läheb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-10 19:09
Küsida võib ka annetust kohtingu eest.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 00:20
Naljakas on lugeda kogu seda värki siin. Algab sellest ,et jube jube nutt ja hala ,et moded lasevad petistel ja teenusepakkujatel siin tegutseda ja kui võtame midagi ette kasvõi siis see kingituste ja raha kuulutuste piiramine siis algab kohe kisa ning vaja hakata väljamõtlema uusi sõnastusi kuidas need samad saaks ikka jätkata.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 00:29
Kas inimene on üleüldse kunagi millegagi rahul?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 00:30
Peale seda kui hakkasime kuulutamist piirama ,kas keegi on vaadanud neid kuulutusi? Kuulutuste sisu on oluliselt muutunud. Kuulutused näevad välja nagu kuulutus olla võiks. Ja oleme enam kui kindlad, et nii mõnigi naine ja mees on leidnud endale sobiva kuulutuse ja mis pole siis lihtsalt 200 sotti ime lahti. Eks neid kingituse ja raha pakkumisi veel tuleb kuid üldpilt on juba parem. See kui keegi juba kirjateel lepib kokku mingid ülekanded kellelegi ja siis petta saanud ei ole kuidagi meie viga... see on koht kus peaksid ise peeglisse vaatama kui tahad kedagi süüdistada.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 00:32
Dragunov. Aga milleks siis üldse see trall. Kuulutusi lisades kas keegi üldse loeb kuulutamise reegleid mis on seal samas kuhu sisestad Kuulutuse?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 00:35
blacknwhite-
Miks mitte tõepoolest kõiki foorumi teemasid "nullida"?
Kes sellest kannataks?
Kuid IHA-le oleks see tõepoolest kena "uus leht"
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 00:46
Kahtlen, et reegleid loetakse. Pigem järgitakse üldist käitumist ja võetakse sellest eeskuju, nii kujunebki see ajapikku normiks ja muud polegi.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 01:02
Tegelikult, ega ikka foorumit päris nullida ei tohi. Siia laienevad kah autoriõigused. Kustutada võib seda, mis on vastuolus seaduste või kasutajatingimustega.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 01:54
jfjm-
üks osakond sai nullitud? On kusagil kisa-kära?
Kes selle all kannatas?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 02:01
Kasutaja-tingimustest ei tahaks üldse rääkida.
Absoluudselt igal hetkel võib neid ümber teha- ilma et sellest kasutajad teada saaks.
Mingeid "autoriõiguseid" siin lehel ei ole. Lihtsalt kasutajana pole sellist prioriteeti.
Siin võib IHA omanik (või siis moderaatorid)- kustutada mis pähe tuleb.
Ei ole tingimustega mitte kuidagi sätestatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-11 03:26
Ei tundu küll, et selle teemaga kusagile jõuame.
˅ näita rohkem ˅