Foorum
2024-07-14 09:48
Kui tunnete ,et teile tehakse liiga,et me ei lase pilte üles ja kiusame siis vb oleks aeg teha veidi parema kvaliteediga pildid,et me ei peaks neid keelama ja lugema teie nutukirju.
Kõik kellel kuulutusel märgitud rahasumma,€ märk või kingituse pilt... saavad kuulutamise piirangud.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 12:31
No jõudu tööle
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 14:44
Sellisel kujul kingituse pakkumine kohtumise eest on kutse prostitutsioonile ja see tekitab iha.ee omanikele probleemi. Seega on täiesti arusaadav, et see teema keelatud on.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 15:00
Paari ikooni keelamine ei muuda asja, see kingiralli on siin nii sees.
Muidugi kingituste teemaga jõuame ikka ja jälle kommikarbi juurde. Maiasmokad siin koos.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 15:16
Kinke ei saa keelata , kuid seda võib kirjutada otse postkasti mitte kuulutuses.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 15:20
To sucker34. Oleme näinud ja lugenud neid nn kommikarp ja lilled kingituseks tüüpe... peab olema ikka väga sinisilmne kui seda juttu siin lehel uskuda. Nii palju kui oleme näinud neid kes müüvad või soovivad osta keelatud aineid olem ka piiranud nende tegemisi.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 16:49
sucker34
2024-07-14 13:31
""Täiesti normaalne, et mehe kuulutuses otsides naist näitab mees "kingituse" ikooni
Selle kingituse ikooni taga võib olla ka ju kommikarp! ka lilled on kingitus !""

-----------------------

see on huumor ju lausa! leia siit naine kes otsib lillekimpe ja kommikarpe kui oma kuulutuses kirjutavad kingituse ikooni! Neil ikka jutt sadadest eurodest. Need kes tõesti sellised oleks, ei nõua neid.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 16:58
No ei pea selgitama miks pildid üles ei lähe. BW selgitusest peaks olema enam kui küllalt. Kui pidid ei lähe üles, siis on kaks asja
1 varuda kannatust , keedi pole kiirabi ja te pole ainus
2 mõelda mis põhjusel ei läinud
Sõna kingitus ei poeaks siinses kontekstis jätma kellegile kahtlust mida selle all mõeldakse.
Lisaks piltidega tegelevad saidimoded ja sedagi mitte kõik. Jutuka mode ei tegele piltide ülevaatamisega, seega pole mõtet mu käest küsida miks ei lähe üles, miks on piirang jne. Ma ei viitsi ka lõpmatuseni igale seda vastata
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:14
hoidke aga silmad lahti, siin on ka veel vanamoodsaid sutenööre, kes otsivad aktiivselt kliente, tahtes müüa naisi, ning saadavad huupi neid pakkumisi. Seega võib samuti olla teisalt et otsib ka naisi kes "töötaks tema heaks".
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:15
mulle oli ca aasta tagasi juhtunud selline sündmus et tuli kiri kus taheti müüa naist.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:28
sucker34, eks ikka 5akas kuulutus las olla neil! Aga 8-kujuliste suhkrukringli suhkruissi otsijatel on nüüd elu mõrum Nüüd vaja neil 2-kesi ikka 3apäeviti kirjutada, et teine nii 1ik, ei jõua 7/365 tööl käia

(niipalju siis NUMBRITEST. 9 ei jõudnud välja venitada lausesse.)
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:36
Kurb on see ,et pm enamus mehi kirjutavad ,et saab kingi. Jätke see ära ja varsti täidab leht jälle oma eesmärki tutvuda ja kohtuda uute inimestega. Niikaua kui keegi kuulutab et annab kingituse nii kaua ei hakka olema ka vana head iha.
Piltide poolelt on nii et kui on udune siis on ebakvaliteetne ,kui on pildil kolmandad isikud kes on äratuntavad on pilt keelatud,on ka neid kes proovivad pilte lisada koos lapsega,mis on nagu eriti haige. Ja siis on veel see grupp inimesi kes peale piltide üles laadimist need kohe kustutavad ja siis uuesti lisavad...ka neile leiame lahenduse.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:38
blacknwhite
""Kõik kellel kuulutusel märgitud rahasumma,€ märk või kingituse pilt... saavad kuulutamise piirangud.""

----------------------

tuleb mõni kaval rebane kes teeb nüüd pilte dollarstore juures, või jõulude ajal otsib pildi taustaks jõulukinkide dekoratsiooni...

kena pühapäeva.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:39
blacknwhite... pilt koos lapsega on väljapressimise nn. mõjutusvahend. see on suht sama nähtus nagu tallinna linn hilisõhtusel ajal -- noor ema koos lapsega raha kerjamas kasutades sülelast pisarate kiskumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:45
Õnneks ei jõua lastega pildid avalikus, kuid mis toimub inimeste peas selliseid pilt lisade seda ei tea vanajumal ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 17:59
Egas seda vana head iha tagasi tule.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 18:04
Kas just üks ühele tagasi kuid kindlasti saab olukorra oluliselt paremaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 18:09
Ja nüüd on juba hästi näha ka need kellel kontosid mitmeid . Ühe kuulutuse keelame , tuleb teise alt sama copy paste kuulutus
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 19:40
Väga tore et nüüd on näha , millal need pannakse kinni
Paljudel vanadel olijatel 2-3 kontot
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:04
Nagu ka eelnevalt mainitud ei saa mitme konto omamist keelata,kuid tegemist saab piirata.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 20:06
Paha et ei saa
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 21:34
blacknwhite
2024-07-14 20:04
Nagu ka eelnevalt mainitud ei saa mitme konto omamist keelata,kuid tegemist saab piirata.

---------------
ohoh?!

ammu aeg mul siis vähemalt veel üks konto teha, muidu mind jäädaksegi asjatult süüdistama et mul mitu kontot.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:32
Miks aga üldse on profiilil koht kuhu märkida kas kingitused pakuvad huvi või mitte? Kas see pole mitte otsene viide sellele millega siin tegeletakse???
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:37
Küllap oli lihtsam sponsorlus muuta kingituseks, kui asi üldse eemaldada. Jäi mulje, et asja muutmisega oli kiire.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 22:39
Ma panin kitse, seepärast
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:34
vot see oleks huvitav... selle rea ankeedist eemaldamine oleks vähemalt prostitutsioonile lõpu tegemint.
Ei tea, siis oleks näha et kui paljud odavad ostetavad naised veel siis korrutavad tagantjärgi et "kingitused meeldivad", ning "kohtun kingituse eest" kui enam seda rida ankeedis pole.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:47
Kust need naised siis odavad on, kui tuleb maksta. Need, kes ilma annavad on ju odavamad. Aga eriti odavad on mehed, kes peale maksavad, sest ilma neid ei taheta.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:50
jott.... aga loe kõik kulud kokku... mitte miskit keerutamist pikalt, tead mille eest maksad ja ukse taha. seega, siis nad on ju odavad. need kes kodus sisse seavad lähevad "kalliks maksma".
˅ näita rohkem ˅
2024-07-14 23:59
muidugist on ka naisi kel on miskid kõrged rahanumbrid nõudmisel mis lausa naljakad, mistõttu mõte et see peab nüüd eriti häid kotlette ja kalapraadi oskama teha, tunneb arvutit, mehhaanik, või eriti hoolas koristaja -- sest teisel ju miskit välimust pole! Kuid selgus et teine oli lihtsalt pilves omadega kuulutuse kirjutamisel.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 07:13
Ega seksi ost ja müük siit ära kao.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 07:47
Muidugi mitte , aga ega siis ei tasu ka silmakirjatseda. Umbes et raha smilesid ja sõna sponsorlus ei tohi kasutada , aga kingitusi võib küsida. Hetkel tundub siiski et enesemüümisega tegelevaid profiile on üleliia palju
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 08:48
https://www.youtube.com/watch?v=C0CGId7Tw2k
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 09:06
Väga hea jfjm
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 09:08
Eesti Vabariigis ei saa inimest müüa ega osta, seda esiteks.
Kuidas keegi oma aega väärtustab ja millistel tingimustel kohtub, peaks vist olema igaühe enda otsustada.
Arusaadav, et vahendamine on keelatud. Seepärast ka saidipoolsed piirangud kuulutamisel.
Aga kui enamus mehi soovib kingituse eest kohtuda, siis mingi emotikoni keelamine vaevalt neil seda himu vähendaks.
Leitakse lihtsalt teised võimalused, märksõnad jne.
Need "prostitutsiooni lõpu" ennustajad võiks veidi maailma
ajaloos tagasi vaadata.
Keelud ja karistused pigem ainult suurendavad inimese soovi keeldudest üle astuda.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 10:16
Millest selline arusaam, et enamus mehi tahab "kingituse" eest kohtuda??? See ei pea nüüd kohe kindlasti paika
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 10:22
Küll aga mehed tahavad midagi naistelt saada ja kui pole muud võimalust siis on vahel nõus ka kingitusi tegema kui teisiti ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 10:26
Ilmselt solvan nüüd kedagi aga kui selliseid teenuseid piisavalt kaua pakkuda siis väärastub maailmavaade.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 10:54
Võibolla tõesti pikapeale väärastub, aga sellise teenuse tarbijatel on see enamasti juba väärastunud.
Selle lehe probleem ongi selles, et 80-90% meestest on tulnud siia kiiret keppi otsima. Naised aga tahavad midagi enamat.
See on vana ütlemine, et pole naisi, kes ei anna, on vaid mehed, kes ei oska küsida.
Need mehed, kes küsida oskavad, neile pole iha lehte vaja. Nemad küsivad ja saavad ka reaalis. Siia on koondunud enamasti need, kes reaalis ei oska või ei julge küsida. Aga ega iha pole mingi "imede põld", kus kõik naised on valmis esimesele küsijale kaela langema. Ka siin tuleb vaeva näha.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 13:57
Ma võin ka kinkida midagi, koti kartuleid näiteks
Raha ei tahaks anda, õieti polegi teist
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 17:02
enamikel pole ju üldse pilte
˅ näita rohkem ˅
2024-07-15 18:34
Kellips. Jutt on üldiselt. Et pärast poleks nuttu ja hala, et miks mul ei lasta pilti üles
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 00:26
simsalabim12
2024-07-15 10:26
Ilmselt solvan nüüd kedagi aga kui selliseid teenuseid piisavalt kaua pakkuda siis väärastub maailmavaade.
--------------------------------------------------------------------------------------
ma ei tea, keda sul plaanis solvata oli. aga siinkohal tekkis küsimus, kas oled ehk isiklikult selliseid teenuseid kaua pakkunud ja kas sinu maailmavaade väärastus seetõttu?
aastal 2015 kui siia lihtsalt uudishimust konto tegin, ilma mingi konkreetse eesmärgita ja pilte lisamata, täitus postkast esimese 5 minuti jooksul mitmekümne kirjaga, mille autorid soovisid tutvuda ja kohtuda ning pakkusid ka omapoolset sponsoreerimist.
nii on see jätkunud 8 aastat......ca 90% kirjutajatest peab loomulikuks nö kingituse tegemist.
see oli siis vastuseks simsalabim küsimusele.
kui ta korraks saaks mu postkasti piiluda, siis ilmselt saaks aru, et enamus mehi tõepoolest pakuvadki kingitusi
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 06:28
See ei tähenda veel seda et enamus mehi tahab seda kingi eest. See näitab seda et ollakse valmis maksma teatud juhtudel. Enamus mehi tahab siiski , et neid tahetaks ka ilma kingita.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 07:24
Asi on lihtsalt selles, et siin on täielik läbu selle kingiralliga. Igaüks proovib õnne, umbes nii, et näe tema küsib ja ma tahan ka.
Kuulutuste rubriik on täielik "kitsas king".
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 08:02
Aga ilmselt see kui tahetakse ilma kingita see on nagu tasuta saadud ja seda ei osata hinnata
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 08:09
Kes meist tasuta ei tahaks? Ja ega naistelgi soovist puudu tule. Lõpptulemuseks on aga enamasti see, et mehel on kolme minutiga kotid tühjad ja talle piisab, aga naisel pole jõudnud veel alatagi. Miks peaksid naised ennast narrida laskma? Olgu siis vähemalt korralik kingitus.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 08:24
Mis asi on see müstiline tasuta saamine?
Jutt sellest, et üldpilt siin on kehvake selle ettevõtluse pärast. Pesu, weebi, issit, toetust ja mida veel, nagu Kadaka turg.
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 08:27
Mina saan misterjottilt niksi tasuta, tema minu naiska, hea niks teeb! Sôpper Draku ja Kapa saavad kaa minu naiskalt, misterjottilt niks tasuta!
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 08:54
Impala, selles asi ongi, et tasuta lõunaid ei ole. Siinsed "moraalijüngrid" aga arvavad, et maksta saab ainult rahas.
Öeldakse, et tasuta juust on vaid hiirelõksus, aga kas ikka on tasuta?
˅ näita rohkem ˅
2024-07-16 09:08
Üks räägib aiast, teine aia august.
Minu pärast seksigu juustu või mille iganes eest. Point selles, et tahetakse vähe viisakamaks siin olukorda teha.
Swingerite klubides oled käinud? Seal tuleb rahvas kokku, et nn tasuta seksida ja ka lihtsalt olla kogukonnas.
˅ näita rohkem ˅