Caprichosa
Ma tükk aega mõtlesin selle teema peale. Polegi varem vist iha foorumist nii palju mõelnud.
![](https://www.iha.ee/images/smiley/1.gif)
See läbi flirdi ja meelelise kompamise teise tundmaõppimine, magus ootusärevus, teadmatus jne on tõesti erutavad. See on mäng, mis on mulle vägagi meeldiv. Ilmselt sellepärast, et selles mängus ei ole mingeid ajalisi raame ega üldse midagi kokkuleppelist. Võib jõuda suhteni, võib jääda platooniliseks, Mitte miski pole garanteeritud, mitte miski pole välistatud. See on sageli põnevam kui seks ise ja pikaaegses suhtes olles sellist mängu paljud vist ihkavad uuesti kogeda.
Ma samas ei osanud seda esimese hooga üldse kokku viia selle "kolm kuud" vms asjadega. Päriselus ei loeta ei päevi ega nädalaid, mäng kulgeb alati erineva tempoga. Ma oleksin tõsiselt häiritud, kui saaksin teada, et naine kalkuleerib mingit plaani, sel ajal kui mina õndsas teadmatuses tundeid koban.
Ma ei oskakski täna täpselt öelda, kui palju deite mul enne kooselusid oli. Kõik nad sisaldasid flirti ja vihjeid nii on- kui offline. Mitte mingit kavatsust suhet alustada ei väljendanud ei mina ega nemad, see lihtsalt läks oma rada nagu kevadine suurvesi mäelt alla voolates teed rajab.
Täiesti teistmoodi oleks online tutvus, kus ma lepiksin kohtamise kokku, vestleksime ja ilmselt klapiksime. Järgmisel korral läheks teeks midagi koos, mis üksteisele meid paremini tutvustaks (sportlikku, mängulist, kultuurset - sõltub naisest). Seejärel oleks minu jaoks aga loogiline voodi poole vaadata, sest see ei ole samasugune metsiku maa avastamine nagu reaalelu tutvuse areng.
Miks? Sest iha on seksisait ja siin kohtumine on selgelt eesmärgistatud. Ei ole küsimust, et kas kaks inimest üldse midagi otsivad. Selge ju, et muul eesmärgil siin ei kohtuta.
Kui juba kohtutakse, siis muidugi ei pea seksima. Aga kui mitmendat korda kohtutakse, siis miks ei peaks seksima, sest sellel eesmärgil ju ihas üldse kohtutaksegi. See pole sama mäng mis reaalelu kohtumistel.