Foorum
2025-01-26 15:15
kiisuke on nõutud naine külameeste seas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 15:29
Tegelikult taheti öelda kindlasti et piltide pealt oled sa kõvasti paljam kui reaalselt
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 15:36
Caprichosa
Ma tükk aega mõtlesin selle teema peale. Polegi varem vist iha foorumist nii palju mõelnud.

See läbi flirdi ja meelelise kompamise teise tundmaõppimine, magus ootusärevus, teadmatus jne on tõesti erutavad. See on mäng, mis on mulle vägagi meeldiv. Ilmselt sellepärast, et selles mängus ei ole mingeid ajalisi raame ega üldse midagi kokkuleppelist. Võib jõuda suhteni, võib jääda platooniliseks, Mitte miski pole garanteeritud, mitte miski pole välistatud. See on sageli põnevam kui seks ise ja pikaaegses suhtes olles sellist mängu paljud vist ihkavad uuesti kogeda.

Ma samas ei osanud seda esimese hooga üldse kokku viia selle "kolm kuud" vms asjadega. Päriselus ei loeta ei päevi ega nädalaid, mäng kulgeb alati erineva tempoga. Ma oleksin tõsiselt häiritud, kui saaksin teada, et naine kalkuleerib mingit plaani, sel ajal kui mina õndsas teadmatuses tundeid koban.
Ma ei oskakski täna täpselt öelda, kui palju deite mul enne kooselusid oli. Kõik nad sisaldasid flirti ja vihjeid nii on- kui offline. Mitte mingit kavatsust suhet alustada ei väljendanud ei mina ega nemad, see lihtsalt läks oma rada nagu kevadine suurvesi mäelt alla voolates teed rajab.

Täiesti teistmoodi oleks online tutvus, kus ma lepiksin kohtamise kokku, vestleksime ja ilmselt klapiksime. Järgmisel korral läheks teeks midagi koos, mis üksteisele meid paremini tutvustaks (sportlikku, mängulist, kultuurset - sõltub naisest). Seejärel oleks minu jaoks aga loogiline voodi poole vaadata, sest see ei ole samasugune metsiku maa avastamine nagu reaalelu tutvuse areng.
Miks? Sest iha on seksisait ja siin kohtumine on selgelt eesmärgistatud. Ei ole küsimust, et kas kaks inimest üldse midagi otsivad. Selge ju, et muul eesmärgil siin ei kohtuta.
Kui juba kohtutakse, siis muidugi ei pea seksima. Aga kui mitmendat korda kohtutakse, siis miks ei peaks seksima, sest sellel eesmärgil ju ihas üldse kohtutaksegi. See pole sama mäng mis reaalelu kohtumistel.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 15:45
Robespierre, ajaline raam on ikka oluline, kui üks kahest vanusesse sureb siis on see liiga kaua aega võtnud
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 16:11
Samas milline mäng! Vastastikku sai üksteist 50 aastat õrritatud, oodatud ja loodetud!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-30 20:11
Mina esimesel korral seksist kaugemale ei lähe. Ok, vana nali. Tegelikult ühe korra võiks ennem ikka niisama kokku saada ja anda aega atra seada. Teisel korral juba igati ok kirele järele anda, kui vastastikune sümpaatia on olemas. Inimesed on muidugi erinevad ja kõik nii ruttu ei suuda kohaneda. Mõne jaoks on isegi pärast 3-kuulist kurameerimist liigne kiirustamine
˅ näita rohkem ˅
2025-01-30 23:11
Noh jah , 3 kuud on liigne kiirustamine aga 3 aastat on paras ?
Aga kujuta ette , inimesed 3 aastat kurameerinud , lõpuks jõudsid voodisse ja siis aru saanud et noh ei ole see
˅ näita rohkem ˅
2025-01-31 00:20
Vanasti kurameeriti 30 aastat ja kui lõpuks abielluti, siis mindi kohe ka krematsiooni.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-31 10:09
Tere!
Kirjutaksin ka oma arvamuse antud teemas.
Kohtusin ühe just lahutanud naisega autos, et esmakohtumine ja ajame veits juttu(ei vahetanud ennem pilet, ei helistanud, ega pidanud pikka kirjavahetust...vaid u 2 kirja enne kohtumist), seega suht pimekohting mõlema jaoks. Jutt sujus ning u 30min pärast küsis äkki tema: "oled sa voodis hea ja mis on need asjad mis sind kui meest voodis käima tõmbavad"!? Ma polnud selliseks otseseks küsimuseks kohe isegi valmis aga vastasin mis ma vastasin ja tema siis, et..."kas ma teda tahaksin, nüüd ja kohe"...!? Ütlen ausalt, et ma pole mees kes kõike mis liigub kohe kepiks, vahet pole kus ja kes...aga naine oli igati kena ja kui naine ise ka tahab siis, mis mul vaba mehena selle vastu sai olla...ja me seksisime, seega jah KOHE. Ja see jäi kahjuks viimaseks korraks, sest naine teatas...(järgmine päev kui oli saanud nö järele mõelda), et talle rohkem ei sobi, et ma ei solvuks...aga ta otsib kauem kestvat meest ja ka suuremat riista. Ja ongi nii õige ja ma ei solvunud, sest...teeme olukorra nii pidi, et: kohtusime, tekkis meeldivus, käime koos jalutamas-kinos-teatris, istume kohvikus ja räägime kõigest, tekib usaldus ja meeldivus ning vb emmal/kummal isegi tunded-lootus...ja siis nt peale paari nädalat/kuud käimist jõutakse voodisse ja seal selgub, et "ups...ei olegi see mis ma otsisin-lootsin" ja minna nüüd lahku või kaduda lihtsalt ära...see on ju palju magedam olukord kui saada SEE, kas sobib suht kohe teada.
Ja ma ei pea sellist naist kes kohe kätte annab mingiks litsiks või lõdva püksikummiga naiseks...vaid pigem praktikuks ja konkreetseks-kirglikuks naiseks, kes ka ise tahab seksi ja julgeb selle ka välja öelda ,mitte ei oota kuni mees nö ärkab ja ettepaneku teeb.
Seega kui inimene-koht -aeg on ÕIGET, pole vahet kas see juhtub kohe või nõks hiljem...järelikult pidi nii minema ja jäävad ära need piinlikud loobumised ja lootused.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-31 10:13
Vabandust kirjaviga: ÕIGED...mitte õiget!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-31 12:28
Juhtuda võib kõike
˅ näita rohkem ˅
2025-01-31 17:02
Seks moodustab suhtest parimal juhul 25% ja seega ma kahtlen, et mõni naine püsisuhet üksnes peenise suuruse järgi valib. Äsja lahutanud naine sageli uut püsisuhet ei otsigi, eriti kui esimesel kohtumisel autos seksi küsib. Nii et ei maksa end häirida laste, seal ilmselt polnud niikuinii suhtelootust sees.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-31 23:01
Kindlasti peenise suuruse järgi keegi endale kaaslase ei vali aga kui ta ei suuda oma olemasoleva peenisega oma naist rahuldada siis võiks juhtuda et see suhe kaua ei kesta . Noh kui ta nii rikas ei ole et teda taluda raha pärast . Samas kui naine saab ise hakkama siis abikaasa raha teda kinni ei hoia .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-01 07:52
Naist saab rahuldada ka muudmoodi kui peenisega. Aga seda küll, et kui seks täielik katastroof on, siis tekivad suhtes probleemid. Seetõttu ma olen nõus, et pole mõtet liiga kaua oodata. Kohe esimesel korral seksimine viitab siiski sellele, et muud huvi polegi ja ainult seksi pärast pole püsisuhet vaja.
Minu jaoks on püsisuhte esmane eesmärk ikkagi emotsionaalne turvatunne.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-01 08:05
Kõik algab siiski kirest. Muud väärtused tekivad hiljem. Kui liiga kaua seda õiget otsida siis võibki ta leidmata jääda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-01 09:05
Esimesel korral ikka tuleb naisega kohe seksida ja kui sa ta ära rahuldad, tuleb ka püsisuhe.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-01 23:36
mu meelest, kui kohe nagu Peaks seksima kolmandal kohtumisel või peale võimalikult lühikest tutvust, on see samuti märgiks, et seksihuvi on põhiline.
mitte et selles ja üldse nn ajaviiteseksis miskit halba oleks.
aga suured tunded ja tõeline kirg muutuvad ainult intensiivsemaks kui neil veidi marineeruda lasta
mitte tingimata 30 või 50 aastat. nagu eelpool mainitud, siis paarist-kolmest kuust tavaliselt piisab.... et mehele kuldne kuu selga mõelda, iharat luulet luua ja unetutel öödel kõik naudinguootuse kuumemad põrgud läbi lennelda, keha erutavatest fantaasiatest krampis.
nagu robespierre tabavalt mainis....''See on sageli põnevam kui seks ise''
mõni väärtustab ka teekonda. mõnele on ainult sihtpunkt oluline.
igaühele oma.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 00:07
Mina läksin misterj'iga kohe voodisse.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 00:08
Eks igaüks ise otsustab. Mingi kombepärast pole küll mõtet iseennast ja teist mitu kuud piinata. Pealegi kes garanteerib, et teisel korraga mitu rauda tules pole. Mõni võib olla nõus ka kolm kuud ootama, et linnukest kirja saada ja siis kaabut kergitada. Kui sa juba esimest korda lased nii kaua oodata, siis võivad tema meelest ka edaspidi sellised ootamised ettetulla.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 00:09
Ma mööda minnes tõmbasin Dragu läbi maja ees põõsa vahel. Vanaema näitas rusikat ja onu tagus pihku aga tehtud sai ja hea oli.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 00:12
Ei vaidle vastu.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 00:22
jfjm, asi pole mingis kombes ega piinamises....kes ise pole kogenud, siis ilmselt ei mõista ja ei peagi mõistma.
ma sügavalt armununa ei pane ühtki teist meest tähelegi. kui mehel sarnaseid tundeid pole, siis loomulikult võib samal ajal ka teiste naistega suhelda.....ei saaks seda talle pahaks panna.
ps. siiani pole ühtki ''kaabukergitajat'' veel ette juhtunud. kuna mitme kuu jooksul tekib tugev vaimne lähedus, lisaks meeletule vastastikusele füüsilisele kirele.
ning oleks suht ebaloogiline, et kord juba lõpuni minnes hakkaks peale seda veel midagi ootama ja unelema.....siis on seksuaalne nauding nagu paisu tagant välja pääsenud kosk....ootamise aeg tehakse mitmekordselt tasa
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 00:53
Capri, aga mida ütled sa siis, kui keegi sinu pika marineerimise ajal mehele käpa peale paneb?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 01:17
jfjm, saatuse vastu ei saa. nii et suhtuksin fatalistlikult ja läheksin eluga edasi.
kuigi siiani on pigem vastupidi olnud....et teise naise juurest minu juurde tuldud, ka päriselt ja lõplikult. kuigi minu plaanidesse see algselt üldse ei kuulunud
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 01:22
Miskipärast tullakse ja oma 7 asja ja kohal. Annab alles koju saata.oleks tahtnud pikemalt kurameerifa ,romantikat
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 02:01
Ja mis selle mehega juhtus?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 02:08
Ei tea, kas Farmi Gabriel sai lõpuks Adelinal süütuse võetud või läksid enne lahku?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-02 08:01
Mis ikka juhtus kiire läbi põlemine
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 16:24
tegelikult päris naljakas on mõte, et peaks võimalikult kiirelt seksima hakkama, kuna siis ehk keegi teine mehele käppa peale ei pane
samuti tundub kummaline robespierre' väide nagu seksisaidil suheldaks ja kohtutaks ainult seksimise eesmärgil.
isegi enamus erootilise massaaži nautijatest ei sea muide vahekorda endale eesmärgiks.
ja palju on siin niisama jutustajaid, piltide imetlejaid või lihtsalt edevaid, kes postitavad suuri fotogaleriisid, aga kohtuda ei soovi või ei julge. lisaks kõiksugu fetišistid, kelle fantaasiatesse seks ei pruugi üldse kuuludagi.
oletame, et satun näiteks purjetajate foorumis mõnusalt kellegagi vestlema. järgneb kohtumine, armumine, erutus....ja mängu on isegi rohkem kui ehk oleks reaalis tutvudes.
kas peaks siis piirduma ainult koos purjetamisega? kuna saidi eesmärk polnud seotud seksuaalsete huvidega
mu meelest pole mõtet nii kitsaid määratlusi teha.
üks siin foorumis kohatud härrasmees aitas mul näiteks autot müüa. teisega oli väga põnev spirituaalne suhtlus...ja kumbki ei eeldanud, et kohtumised seksiga kulmineeruksid. kuigi seksisaidilt sai tutvus alguse.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 21:11
Kui sul sellised seiklused, siis mis sa enam passid siin?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 21:39
Mõne foorumituttavaga kohtumist eriliseks seikluseks küll ei pea.
Ja eeldatavasti "passib" siin saidil päris palju seiklejaid. Ei olegi ainult luuserite ja uhkes üksinduses pihupoleerijate kogunemiskoht....nagu mõni vist ekslikult arvab😛
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 22:04
ega siin tõesti pole silikoonist vanaeitede kogunemis koht capi
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 22:41
Mina ootasin vaid ühe öö ja seejärel hellitasin okit anaalselt mitmeid kordi hargivarrega.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-03 23:20
mingite pepuvendade unistus oleks muidugi, et siia ainult nendesugused vikerkaareätid koguneksid. kohe kangesti tahaks heteroseksuaalseid diskrimineerida, eksole
˅ näita rohkem ˅
2025-02-04 09:52
eks see dragu on ka vast capi anaali kallal käind, et nii kohe kirjutama pani, eksole
˅ näita rohkem ˅
2025-02-04 11:30
Dragu kirjutatu vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-04 15:05
Ma päris seda ei öelnud, et seksisaidil ainult seksimas käiakse, Caprichosa. Ma ütlesin, et iha on seksisait ja ilmselt on siit mõttetu otsida matkasemu, tantsupartnerit või keeleõpetajat. Facebookist on neid vastavatest gruppidest palju lihtsam leida. Siia teevad konto ikkagi inimesed, kelle jaoks seks on oluline.
Ma ise ei otsi seksi, seega ei saa ma väita, et kõik seksi otsivad. Aga iha.ee on huvitav, sest seks on siin kandev teema vestlustes. Kui ma kohtuksin, siis seks oleks vestlusteemaks kindlasti. Ja kui ma armuksin, siis ma oleksin väga üllatunud, kui vastuarmastust kohates nädala-paari jooksul voodi ei jõuaks. Jah, mäng ning flirt on toredad, aga mida ma ootama peaksin? Kangesti kahtlane tunne tekiks, et naine tahab enne minuga tõsist suhet veel mõned mehed läbi keppida.

Seks ei ole lõpp, see on algus. Alguse edasilükkamine lihtsalt sellepärast, et alati on nii tehtud, viitab mitte igavikule, vaid ajutisele.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-04 20:52
Aga, millal oli viimane kord, kui caprimutt ise praktiseeris pihupoleerimist? Ehk pole sul see silikoonist, siis pole ju raske
˅ näita rohkem ˅
2025-02-04 20:55
robespierre: ''See läbi flirdi ja meelelise kompamise teise tundmaõppimine, magus ootusärevus, teadmatus jne on tõesti erutavad. See on mäng, mis on mulle vägagi meeldiv.''
-------------------------------------------------------------------

kohati nagu tundub, et saad asjadest aru......ja siis jälle arvad, et kui paari nädalaga vahekorrani ei jõua, tahab naine teiste meestega keppida. või haub mingeid salaplaane või üritab kombekas olla
mu jaoks on tõsise suhte puhul oluline vaimne lähedus.....mida paari kohtumisega ei pruugi saavutada. lisaks see kõhuliblikate perioodi nautimine.....tundub, et mõni siin pole seda kunagi kogenudki.
muide, seks võib olla haruldane kingitus igas vanuses.
kogenumana saab sügavat kirge ja metsikut armumist isegi intensiivsemalt läbi elada kui 16 aastaselt...kui veab
nn igapäevaseksi võib pakkuda suvaline f.ckbuddy, kes rahuldab füüsilise vajaduse ära. sama teeb ka vibraator, muide
veidi rutiinne toiming...nagu hambapesu. kuigi igas mõttes mõnus.
aga pidada tobeduseks kui inimene igatseb miskit enamat kogeda ja armumisehormoonide kokteilist joobuda- see tundub küll veidike tobe
˅ näita rohkem ˅
2025-02-04 21:42
Capri, inimesed on erinevad, Samuti nende pinge taluvus. Ühed võivad nautida pinges olemist, teised tulevad sellega toime, kolmandad aga põlevad läbi. Esimestele võib olla suurimaks õnnetuseks, kui pinge kaob. Kolmandatele aga jääb tavaliselt tempel mällu.
Mõnikord on kasulik vaadata enda ninast kaugemale ja mõelda ka sellele, millised on teise talumise piirid, et sinu naudingud ei tekitaks teisele traumat.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 16:39
Nagu Sa ise kirjutad, Caprichosa, siis nn igapäevaseksi võib iga suvaline f.ckbuddy pakkuda. Ma ei taha, et naist, kellesse ma armunud olen, minu asemel suvaline f.ckbuddy kepiks. Nii lihtne see ongi.
Seksuaalselt aktiivsete naiste puhul kolmekuist tsölibaati on raske uskuda, selleks peab seda naist isiklikult tundma. Ma olen mõne naisega elu jooksul ikka olnud, seega ma tean, kui lihtne vahel naist kätte saada on. Sealhulgas olen juhtunud voodisse ka naisega, kes just nimelt oli alustamas suhet ühe talle meelepärase mehega ja seda meest parajasti ootamas hoidis.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 16:57
Selle Capri jutu peale meenus lugu kuulsast aktimaalijast, kelle teoseid kõik imetlesid ja kiitsid. Kord olevat mehelt küsitud, et tal on nii kaunid modellid, kas ta magab kah nendega? Mees vastas, et vahest ikka juhtub, .... aga siis tuleb uus modell leida.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 20:59
jfjm,
kas suuremat traumat võiks tekitada ootus, kuni mõlemad partnerid vahekorraks valmis on......või hoopis pealesunnitud kiirustamine?
kindlasti mõni naine seksibki peamiselt põhjusel, et mitte tunduda tobeda või vanamoodsana. ja lootuses, et ehk mees siis ei pane jooksu järgmist seelikualust vallutama ...ja et kolmandal kohtumisel on ju nagu ''loogiline ja kombeks''.
mind isiklikult eriti ei häiriks kui mees teiste naistega oma seksuaalseid pingeid maandab.
kuigi see ilmselgelt annaks tunnistust, et tema eesmärgid on pigem puhtfüüsilist laadi. seega tõsist suhet või abielu poleks tark temaga luua.
tõeliselt hooliva ja vaimset lähedust nautiva mehe jaoks pole probleem oodata vahekorraga paar kuud või rohkemgi.
jah, mõned mehed naudivadki reaalselt seda flirdi, meelelise kompamise ja magusa ootusärevuse aega...
˅ näita rohkem ˅
2025-02-05 21:20
Siin tekib võrdlusmoment gooneritega. Nemad kah päev otsa näpivad ilma lõpuni minemata.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 19:54
jfjm,
inimesed on tõesti erinevad. kõik ei peagi kõigiga sobima.
mees, kelle eesmärgiks on kõndiva spermapritsina vasakule ja paremale seemet lennutada ning ainsaks tunnete tõestuseks peab vahekorda, ilmselgelt ei sobi vaimset lähedust nautiva naisega......kes gurmaanlikult naudib erutuse viimasel piiril hõljumist.
jah, mingis mõttes ehk võiks isegi goonerlusega paralleele tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2025-02-06 20:15
Capri, neil spermapritsidel on tavaliselt paks ja treenitud nahk. Kui haamer näppu tabab, siis võib ka kõige viisakama mehe suust ebatsensuurseid sõnu kuulda.
Mõtlemiskoht on siis, kui su vastas on sügavate tunnetega inimene. Kas tema ikka naudib sinu mängu?
Kass mängib kah hiirega, vaevalt, et hiir naudib seda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:02
jfjm,
tõeliselt viisakas mees ei kuku sõimama ega ropendama, kui temale sobival hetkel vahekorda ei toimu. inimese tegelik olemus selgubki pingelistel hetkedel, kas pole
võrrelda armunud naist mängleva kiskjaga? see eeldaks, et naise tegelik eesmärk on hoopis manipuleerida mehega....ja ta lõpuks nahka panna
sügavad tunded ei kao kuskile kui paari kohtumise järel voodisse ei minda. pigem süvenevad nagu elu on näidanud.
ka nauding on palju võimsam kui oled seda pikalt oodanud ja igatsenud nagu hingeõnnistust ning sellise kogemuse meenutamine ajab veel aastaid hiljemgi pulsi lakke....
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:34
Jutt oli ju kuude pikkusest praadimisest.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 21:48
robespierre,
paljud on elu jooksul mõne naisega olnud. aga vähesed vist taipavad, et sellest ei piisa kõigi kohta järelduste tegemiseks...
mis sulle tundub uskumatu, võib olla kellegi jaoks elementaarne
mainiks siis, et suhte alustamine ning armumine ei pruugi alati seotud olla....suhet alustatakse ka raha, elukvaliteedi parandamise või turvatunde pärast. samuti üksinduse peletamiseks või misiganes põhjusel.
ka abielu kõrvalt ju seksitakse ning mitte vähe. kui oma partneriga sädemed kustumas...
kui oletad, et hullumiseni armunud naine suvalise f.ckbuddyga võiks voodisse minna, siis sa pole vist armunud naist kohanudki
armumine viib seksihimu lakke, vähemalt mul. aga 24/7 ühe ja ainsa mehe järele õhates ja niuksudes on ülejäänud maailm nagu taustamüra...ning kõik teised mehed samuti nii et suvalise tüübiga seksimine on välistatud....
viimase abielu ajal kulus ca 6 aastat, enne kui üldse teisi mehi märkama hakkasin. kuna suhe oli igas mõttes nii intensiivne
˅ näita rohkem ˅
2025-02-10 23:04
Tohoh, või oli intensiivne.
˅ näita rohkem ˅