Foorum
2010-11-03 15:45
Barb,inimese tundma õppimine võib võtta oma viis aastat aega ja,kas siiski veel tead temast kõike...sexisuhteks aitab ainult inimese nägemisest,et välimus oleks vastuvõetav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 20:15
täitsa nõus elmariga
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 21:16
No mida siin enam oodata....mis täna tehtud, see homme... kordub
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 22:07
aikon - just...või siis jälle et nimelt ei kordu...
aga siis on juba selge...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 22:25
Kui ei kordu, siis kordame...või alustame uuesti
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 22:28
Minu arvates seda esimest kohtumist ja sellega kaasnevat seksi,millal see tuleb ei tea vist täpselt keegi...võib-olla jumal juhatab ja leiab,et nüüd on paras panna...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 00:40
esimest seksi ei tasu kunagi maha magada! jumal juhatab kui statistika: nüüd tee, nüüd ära tee, ja alati valesti - ma jätaks selle vaese mehe "jumala" rahule
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 08:10
Kui on ikka kena naine siis.Tänaseid toimetusi ära lükka homse kaela
Kui on kole siis.Hommik on õhtust targem
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 10:19
Esimesel kohtumisel saab arusaama, et kas inimene välimuselt ja suhtumiselt sobiks. Teisel kohtumisel saab arusaama, et kas inimesel sinu vastu ka huvi on. Kolmandal kohtumisel saab arusaama, et kas temaga kiiresti igav ei hakka.
Kui üheöösuhet tahta, siis esimesel kohtumisel voodisse minek on igati ok.
Kui püsisuhet tahta, siis kolmas kohtumine võiks ok olla. Kui kolm korda oled väljas käinud ja pole kuhugi (intiimselt) jõudnud, siis kipub see sõbrasuhtena tunduma ja ühel või teisel võib tekkida tunne, et ta pole ihaldusväärne.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:04
on naisi, kellel nn ''3 kuu reegel''...
kui mees vähemalt 3 kuud suutnud romantikat aretada, ilma vahekorrani jõudmata, kõlbab järelikult ka tõsisemaks suhteks.
mõnele naisele meeldib pühendumus ja järjekindlus.
loomulikult see 3 kuud võib sisaldada teatud intiimseid hellitusi
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:05
Vale vastus!
3 kuud-Siis kui mõlemal on selge mida kumbki taotleb- täisväärtuslik terve suhe.sel juhul keegi ei kiirusta ja ei muretse,et on sõbratsoonis(On voodiRūselustest olulisemaid teemasid mis vaja paika saada).kuigi "Püsisuhe"on täna??..mõtlesid friends with benefits? Regular fock? Yep ? Siis pole vahet mitu päeva suudate venitada.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:11
Kolme kuu tutvuse järel kiputakse juba lahku minema. .
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:16
Väga hea.. kui naise poolt jäi fock..andmata ..siis põld kaotada. Kedagi
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:19
Kõik mu kooselud on alanud tutvusest reaalelus ja arenenud tasapisi millekski muuks. Mingeid reegleid pole olnud, voodini jõuab asi loomulikult.
Nüüd internetis pimekohtingule minnes (ma nimetan kõiki kokkulepitud esmakohtumisi pimekohtinguteks, sest pilt ei selgita piisavalt) on mul mehena kaks väga konkreetset kahtlust: esiteks meie sobivus, teiseks naise huvi mu vastu. Mõlema jaoks on vaja voodisse jõuda, parem varem kui hiljem. Kui reaalelu tuttavaga seob mind varasem suhtlus, mis algas üldse sellest, et me klappisime, siis seal pole voodi oluline, sest me klappisime niikuinii. Aga võhivõõraga kohtudes ei ole see klapp sugugi nii selge ja meie kokkupuude ongi ainult kohtingute kaudu.
Veel hullem, kui naisel on väga kirju minevik ja ta lükkab minuga seksi edasi. Sellisel juhul tekib paratamatult mõte, et tema jaoks on seks meelelahutus, mis ei ole võib-olla üldse intiimsusega seotud. Ehk siis kepib kõiki teisi, kes meeldivad, minult tahab aga turvalisust ning toetust. Teisisõnu - mul on "au" olla talle andja, samas kui kusagil mujal on need, kellele tema annab. Ma ei taha seda tunnet. Cuckolding pole minu jaoks.

Kohe esimesel korral voodisse minemine võib olla okei juhul, kui kirg lööb üle pea ning pole väga vahet, mis edasi saab. Muidu ma eelistan oodata teist ja kolmandat kohtumist, et siis juba tuttavama inimesega intiimseks saada. Aga kolm kuud deitimias käimine tekitab minus vähemalt tunde, et ma ei ole naise jaoks ihaldusväärne ja arvatavasti mu huvi temaga üldse kuhugi jõuda väheneb piisavalt, et me ei jõuagi kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:20
Mingeid reegleid järgida oleks jaburus selles asjas. Kõik tuleb nii nagu tulema peab.Reegleid ühiskonnas niigi ülearu.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:20
just. kiirustamine võib takistada tõelise lähedustunde tekkimist.
ja on nii palju pisikesi hetki ja puudutusi, mis välistavad sõbratsooni usun, et mees saab tunda end ihaldusväärsena ka siis kui paaril kohtumisel põhinev tutvus kohe vahekorraga ei kulmineeru.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:24
Neitsi või väga traditsioonilise naisega kohtumine on muidugi iseasi. Arusaadav, et seal kuhugi ei kiirusta. Kui aga naine otsib ihas kaaslast, siis temast neitsilikkust või tradwife olemust ma oodata ei oska.
(Ma teoretiseerin siin muidugi. Ükski naine pole iial mult kuudepikkust ootamist nõudnud. Tavaliselt olen hoopis mina "pidur" olnud.)
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:29
kiisuke....need kuni 3 kuud kestvad suhted mu jaoks nagu püsisuhteks ei kvalifitseerugi. aga mees, kelle jaoks polnud probleem 4 kuud oodata vahekorrani jõudmisega, oli ka 7 aastat kestnud abielus väga pühendunud ja hooliv.
kõik juhtus siis kui pidi juhtuma, ega mingitele reeglitele mõtlemist tglt polnud.
aga tagantjärele vaadates võib öelda, et abielud ja tõsisemad suhted on just nende kannatlike meestega loodud
niisama ajaviite- või üheööseks on hoopis teine teema.
siis piisab vahel paaritunnisest tutvusest...
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:49
selles mõttes võiks seksi võrrelda reisimisega. korraks kohalikku spaasse minna oleks ju väga ok, ka mõne tunni või mõnepäevase tutvuse järel.
aga ümbermaailmareisi kaaslase valikul tuleks olla hoolikam ja inimest, tema olemust ja iseloomu põhjalikumalt tundma õppida enne teele asumist
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 11:54
kuna erandid kinnitavad reeglit, siis jah....ühest üheöösuhtest, mis oli planeeritud väikseks seksiseikluseks, sai alguse ka aastatepikkune kooselu ning elu ägedaim suhe üldse. never say never
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:05
Mina olen alati lähtunud sellest, et õige naine esimesel kohtingul ei anna ja õige mees teist korda ei küsi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:07
Kas need asjad käivad küsimise peale..ikka iseenesest peaksid käima
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:12
Noh kui mees ei viitsi teist korda küsida , nobeel , siis ta jääbki pannkooke küpsetama
Ilmselt asendab seksi , mõni jaoks
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:14
Jah, see on ka õige, Caprichosa. Ning näide sellest, et mees võib jääda ka peale seksiseiklust, on igati pädev.
Ma kordan, et mehena ma tõesti ei eelda kohest seksi neitsilt või tradwife'ilt, sest need loogiliselt lihtsalt ei anna. Ja seksiseiklust nendega ma isegi ei unista, pigem hoopis tõrjun. Selliseid naisi ma reeglina üldse ei vaata, aga kui vaatama peaksin, siis ainult püsisuhteks.
Kogenud naise puhul on mul aga küsimus, et mida ta hoiab? Süütust minu suhtes? Mis mõttega? Kui me klapime, siis jääme kokku. Kui ei klapi, siis ei jää. Mulle seksi keelamine kohe kuidagi meie kokkujäämist aasta või kolm hiljem ei mõjuta. See on mingi vale arusaam naistel, et kui on raske kätte saada, siis ei taha enam käest lasta. Suhe sõltub valmisolekust üksteisele iga päev asendamatu olla, mitte üksteisele kättesaamatu olla.

Muidugi võib mees need kolm kuud selle naise poolt kuival olla, aga ilmselt magab ta sel ajal siis teiste naistega. Kas see on nagu parem variant või?
˅ näita rohkem ˅
Vahel jääb mulje et siin on ainult pannkooke küpsetavad
😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
Caprichosa, selleks pole vaja isegi ümbermaailmareisile minna, piisab vaid minna Antarktikasse.
Kuhu sa seal lähed? Esimese takso peale?
Üks lennuk 3-4 kuu jooksul ja see on ka rohkem nagu kaubalennuk suuskadega
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:17
Pannkook on parem kui seks - kas sellest isegi mitte üks laul ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:19
Nobeel, millest? Seksist? Pannkoogist? Või pannkoogiga seksimisest?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:22
Sinu jaoks kindlasti pannkook .
Mõni mehe jaoks see on jalgpall .
Aseksuaalide valik on suur ja lai .
Huvitav aga see miks nad siin tolkendavad ja seksist lobisevad kui see tegevus absoluutselt ei huvita .
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:22
2JZ, pigem võrdlesin abielu ümbermaailmareisiga....et tõsisema suhte puhul oleks tore kaaslast paremini tundma õppida. aga kui abielu ähvardab tulla külm nagu Antarktika, siis mõttekam vast jääda vibraatorile truuks
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:29
Caprichosa, aga miks ei või tundmaõppimine tulla n-ö protsessi käigus.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:30
Caprichosa tegelikult ma mõtlesin seda et sinna minnes tuleb kaaslast korralikult valida. Seal ei saa niisama ära jalutada või esimest taksot kutsuda. See külmus pole mingi faktor, loeb ikka kaaslane kellega seal ollakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:37
robespierre, kui naine mingil põhjusel kohe ei tunneta seksiks vajalikku lähedust sinuga või lihtsalt naudib erutava mängu ilu, kas see tähendab kättesaamatu mängimist?
mees, kes vajab naist ainult seksuaalsete pingete maandamiseks, on loomulikult valmis samal ajal ka suvaliste teiste naisega magama.
seepärast ta tõsisemaks suhteks ei sobikski. seega see nn ooteaeg on igati põhjendatud.
või peaks seksima mehega lootuses, et ehk siis ta teiste naiste kannul ei jookse?
kogemus on näidanud, et mehe tõeline armastus ja austus naise vastu vaid kasvab kui paari kohtumise järel seksini ei jõuta....
ning selline mees on ka valmis ootama, kuni naine soovib talle täielikult anduda.
olenemata sellest, kas tegu neitsi või kogenud naisega või mitme lapsega üksikemaga.
ega siis naise eelnevad kogemused tähenda, et peaks uue tuttavaga kohe linade vahel maanduma
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:45
Mida eelnev kogemus näitab, on see, et seni on naine uue tuttavaga kohe linade vahel maandunud.

Ei, seksi kaudu mehe püüdmine ei ole õige. Kui tundeid pole, siis pole. Mehena tekib minul aga küll küsimus, et mis huve teenib see, kui tunnete olemasolul seksi välditakse.
Jah, kui naine ei taha ega tunne, siis loomulikult ei tohi voodisse minna ainult mehe tahte pärast. See on normaalne. Samas kui naine ei taha meest ja samas loodab temaga püsisuhet, siis mis see on? Et sattus parameetrite poolest sobiv mees ette (piisavalt heasüdamlik, piisavalt jõukas, piisavalt meeldiv), aga õiget kirge tema suhtes nagu pole?

Seks teatud elukogemuse ja vanuse puhul ei ole enam haruldane kingitus. See on igapäevaelu vajadus. Ma ei kujuta ette, et enne restorani minekut kolm päeva nälgiks, sest kes teab, muidu pole justkui õige isu.
Seksi õigest hetkest ettepoole tuua ei maksa tõesti, aga kui aeg on küps, siis iga hinna eest kolme kuud oodata on ka tobe.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:52
Kolm päeva küll ei tasuks nälgida, kuid ega enne restorani minekut seal ukse ees pole ka mõtet burgerit endale näost sisse lahmida.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 12:58
Sa oled kõva teoreetik , robespierre , aga ei tea lihtsaid tõdesid .
On päris suur hulk naisi kes seksist eriti huvitatud ei ole
See et nad seda demonstreerivad jätab nn korraliku naise mulje . Sinna õngi palju mehi on langenud .
Ja siis saabub hetk millal võiks ikka seksini jõuda nad teesklevad orgasmi ja pärast abielu jäävadki seda tegema et meest mitte kaotada .
Noh , kui naine on pidevalt väsinud , koguaeg peavalu ..
Noh , tuleb tuttav ette ?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:02
Ei tule, Riina. Mul pole kunagi seksist keelduvat naist olnud.
Sellega ma olen nõus, et voodielu on päris oluline osa suhtest ja pole mõtet kolm kuud kohtamas käia, et siis seksuaalses mittesobivuses pettuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:04
Õnneks pole kätel kunagi peavalu
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:08
Kah variant aga mis sa siin teed kui sa tegelikult kedagi ei vaja ,2JZ ?
Lihtsalt uudishimu ?
Vaatad tisse ja muud kehaosad et inspiratsiooni saada ?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:13
kas vahekord on siis ainuvõimalik viis tunnete ja kire nö tõestamiseks?
et kui naine kohe kirele järele ei anna, siis järelikult on tundetu ja mingitel kahtlastel ajenditel mehe ''püüdmise'' peal väljas?
muide, paljud mehed ei kiirusta voodisse minekuga vaid oskavad samuti mängu ilu ja pikaleveninud erutust nautida...
vaevalt et keegi loeb päevi, millal täpselt see 3 kuud täis saab.
aga tõsisemate suhete puhul on lihtsalt kujunenud nii, et kohe voodis lõpuni ei lähe.
kui lõpuks tunned, et oled valmis ''paradiisiväravate'' avanemiseks, siis see ongi nagu haruldane kingitus, mõlemale..ja jääb eluks ajaks meelde.
igapäevaelu vajaduste rahuldamiseks on f.ckbuddy või üheöösuhe....mis ei tähenda kummalegi miskit erilist ega tavaliselt abieluga ei kulmineeru
˅ näita rohkem ˅
Hoiame siis 2JZ-le pöidlaid, et need käed kunagi kipsi ei lähe 😊.
˅ näita rohkem ˅
Riina1234, asi on tiba keerulisem kui lihtsalt vaatamine, mõte peab ka jooksma.
Ilma fantaseerimiseta ei saavuta... Kuidas see populaarne sõna nüüd oligi - sittagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:16
Milfmilf37, ja kui lähevad siis tuled ulatad abistava käe?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:22
Aga mis juhtub kui tõesti , kätega peaks midagi juhtuma?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:25
Kindlasti ei ulata abistavat kätt!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:28
Ulatan siis ise, ligimeest peab ju avitama.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:28
Ometigi on Sul kaunid sõrmed meile imetlemiseks juba pildil, Milfmilf.

Caprichosa, aga kas see mitte ei ütlegi, et seks ja armastus on erinevad asjad, mida tehakse sageli erinevate inimestega? Minu arvates võiksid nad olla ühendatud. Jah, kui armastust pole, siis seksid ikka, aga kui on, siis milleks mingi buddy manu käia?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 13:50
Internetitutvus seksiks? Peab ikka jube nälg olema . Ma ei saa tava ostegi poes teha kui juba küsitakse ,kas võib su koju viia saab veits diskreetselt suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 14:32
Oi kui armas , kiisuke75 , et kõik tahavad sind panna
Milline edulugu !
˅ näita rohkem ˅
2025-01-26 15:07
No vot, üks juba ütles ,et kuule piltidel oled hoopis teine inimene.
˅ näita rohkem ˅