muidugi võib oletada -- see on nende reaktsioon parkimiskohtade puudumisele kui kellapealt minek...? NIng toimuv ikka ülekoormatud linnas.
Minu kogemus...
Miski aeg 8-10 a. tagasi Tartu kesklinn muutus talumatuks pardakiks -- autodest pungil, ainsad tasuta parkimiskohad on turu taga ja lõunakeskuses ning uue kaubamaja juures, ning tulles sellise "keskuse" juurde siis õige aadressi leian üles, aga parkimiskoha leidmine võib aega võtta ja sageli seda lihtsalt pole! Ent mis siis teha kui on kella pealt minek? Ma jäin hiljaks sest polnud kusagile parkida. Peale seda leidsin et no mina sinna jalga ei tõsta enam ja korraldan elu ringi, ent tartu linna juba vihkan, sest ega ei pääsegi enam kuidagi liikuma ka mistahes muul moel.
Ent mõnel võib olla väljavihastamine teises vormis ja pargitakse kus tahes, pannakse vaid avariituled vabanduseks et kähku tulla ja minna sellistest talumatutest kohtadest. Või siis teine aga juba harjumuspärasest laiskusest suvalises olukorras.
Väiksemates kohtades muidugist pole seda vajadust vist -- tasuta parkimine igal pool peale ringristmiku, hajusalt kõik, ning piisavalt kohti. Küll aga on naljakad uued märgid lisandunud mis keelavad parklasse sõitmist öösel.