Mõtlesin üsna pikalt, kas siia keskkonda üldse kasutaja teha, kuid lõpuks sai uudishimu võitu ning seda suuresti elukaaslase keelituste tõttu. Otsisin sarnast teemat ka natukene aega foorumist aga hea otsingu puudumise tõttu nüüd maru palju aega sellele ei kulutanud
. Vabandused juba ette, kui teema kuskil olemas on.
Põhjus kogemusest rääkida on üsna lihtne. Ehk on kellelegi uuele tulevikus abiks ja/või tuletab vanadele olijatele meelde, kuidas "värske veri" end kogenud olijate seltsis tunneb
Alustaks sellest, et suhtlus teiste kasutajatega aktiveerus alles siis kui pildi lisasin. See võib-olla täiesti iseenesest mõistetav, kuid tasub mainimist, sest isegi uue tulijana on arusaadav, et hiiglaslik enamus ignoreerib su profiili, kui sa mitte midagi ei näita. Lihtsamini öeldes - panin pildi üles ja alles siis algas see "päris" Iha kogemus.
Ja see kogemus oli... hullumeelne
. Kuigi ma arvan, et olen oma profiili üsna täpselt kõik kirja pannud siis kirjade hulk, mille sisuks oli "KEPIME KOHE VÕI?!" oli absurdne. Mehena ei kujuta ette, mis veel naiste postkastides toimub kui ainuüksi mulle voolas napisõnalisi kirju nagu varakevadel sulalund.
Üleüldise diskussioonina võiks siinkohal korra arutada, et kallid bi-seksuaalsed ja gei-mehed - kas te tõsimeeli arvate, et kui pöördute hetero poole "kepiks küll" sõnumiga, siis teil näkkab? Ärge saage minust valesti aru, ma olen ääretult meelitatud aga tundub nagu ette kaotatud mäng. Tunnistan, et siinkohal asi võib-olla minus ja peaks teile hoopis edu ja õnne soovima, sest noh... kui ei küsi siis ei saa kindlasti
Pika möla kokkuvõtteks. Uue kasutaja kogemus pärast "korrektset" portaali kasutamist oli üsna hoomamatu. Küll aga ei taha ma kogu selle tekstiga tulevasi uusi kasutajaid hirmutada - kogu selle sõnumirahe sees oli ka üsna mitu lahedat pärli!
tl;dr - uus kasutaja sai väga palju sõnumeid, mida ei oodanud, aga leidis nende hulgast ka mõne särava tähe.
Parimat kõigile!