Foorum
2024-06-07 02:42
Mõtlesin üsna pikalt, kas siia keskkonda üldse kasutaja teha, kuid lõpuks sai uudishimu võitu ning seda suuresti elukaaslase keelituste tõttu. Otsisin sarnast teemat ka natukene aega foorumist aga hea otsingu puudumise tõttu nüüd maru palju aega sellele ei kulutanud . Vabandused juba ette, kui teema kuskil olemas on.

Põhjus kogemusest rääkida on üsna lihtne. Ehk on kellelegi uuele tulevikus abiks ja/või tuletab vanadele olijatele meelde, kuidas "värske veri" end kogenud olijate seltsis tunneb

Alustaks sellest, et suhtlus teiste kasutajatega aktiveerus alles siis kui pildi lisasin. See võib-olla täiesti iseenesest mõistetav, kuid tasub mainimist, sest isegi uue tulijana on arusaadav, et hiiglaslik enamus ignoreerib su profiili, kui sa mitte midagi ei näita. Lihtsamini öeldes - panin pildi üles ja alles siis algas see "päris" Iha kogemus.

Ja see kogemus oli... hullumeelne . Kuigi ma arvan, et olen oma profiili üsna täpselt kõik kirja pannud siis kirjade hulk, mille sisuks oli "KEPIME KOHE VÕI?!" oli absurdne. Mehena ei kujuta ette, mis veel naiste postkastides toimub kui ainuüksi mulle voolas napisõnalisi kirju nagu varakevadel sulalund.
Üleüldise diskussioonina võiks siinkohal korra arutada, et kallid bi-seksuaalsed ja gei-mehed - kas te tõsimeeli arvate, et kui pöördute hetero poole "kepiks küll" sõnumiga, siis teil näkkab? Ärge saage minust valesti aru, ma olen ääretult meelitatud aga tundub nagu ette kaotatud mäng. Tunnistan, et siinkohal asi võib-olla minus ja peaks teile hoopis edu ja õnne soovima, sest noh... kui ei küsi siis ei saa kindlasti

Pika möla kokkuvõtteks. Uue kasutaja kogemus pärast "korrektset" portaali kasutamist oli üsna hoomamatu. Küll aga ei taha ma kogu selle tekstiga tulevasi uusi kasutajaid hirmutada - kogu selle sõnumirahe sees oli ka üsna mitu lahedat pärli!

tl;dr - uus kasutaja sai väga palju sõnumeid, mida ei oodanud, aga leidis nende hulgast ka mõne särava tähe.

Parimat kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 03:12
Kuramus, see keskkond jookseb tõesti väga vana tarkvara peal (või ma olen idioot), et "muuda postitust" nuppu ei ole

Tahtsin lisada/küsida: kas see on üsna tavaline, et profiili väga läbi ei loeta? Jällegi, ei taha tulevasi uusi kasutajaid heidutada, täitke profiil ikkagi kogu vajaliku infoga, sest need kellega suhtlema hakkate reaalselt võtavad aja ja vaatavad olulise läbi. Üldine tundumus on aga see, et loed mitmeid sõnumeid, millele annab profiilis olev info selge vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 03:18
Tere tulemast. Ega ikka ei loeta profiile küll. Ka mulle eksib selliseid "kirjasõpru" ära.

siin muutmine käib eelmise postituse kustutamise läbi -- s.t. postitatakse uuesti oma korrigeeritud postitus siis (see punane rist on postituse kustutamiseks, mida, naljakas, saab teha isegi aastaid hiljem).
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 03:36
Imeline süsteem.
Nagu ma juba mainisin siis iseenesest tore, et ka säänseid kirjasõpru leidub, aga pean kindlasti mõningat pettumust tunnistama kui näed, et sind on hulganisi uusi kirju ootamas ja siis avastad, et enamus on neist kahe-sõnalised "kepime täna" pakkumised. Issanda loomaaed on kirju, ütleks keegi targem kui mina.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 11:05
Pleku on legend ja mussjonksi sôber
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 22:40
natuke veel ja siis ehk on aru saada et mis sorti paralleeluniversum see on, et kus on ylet2htsustatud miskid pildid ja nende hinded, ning terve rida teisi omadusi mis jageluse p6hjusteks, ent pigem ajab naerma.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 22:51
tähendab, esiteks ei ole 35 ammugi värske liha, ja teiseks
oletame, et sulle tuli 10 kirja teemal kepime kohe. nii las ma arvan, nad kõik olid pilditud, ja umbes 40+

nii, vasta neile nüüd nii; jaaaa ,kepime kohe kohe, otsekohe. kas sa tõsimeeli arvad, et see 3-4 vanameest, spambotti kes treib 150 erinevat kontot kunagi keppima hakkab? ei hakka ta ei kohe, ega ka kauges tulevikus, ole päris rõõsa ja roosa
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 23:08
Kellips, mulle jäi mulje, et teemaalgatajale on täiesti ükskõik, kas need vanamehed hakkavad keppima või mitte. Ära karda, ta pole siin selleks, et sinult peikasid ülelüüa.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 23:13
35 kehalt, vaimult ikka laps - ehk täitsa värske liha
Ma tegelikult mõtlesin "värske" olemise all siin portaalis liikeks olemist, mitte konkreetset numbrit passis.

Aga jah, Kellips, panid nende profiilidega üsna täppi, võtan soovitust kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 00:09
Kui see portaal loodi, siis oli see paratamatu, et meesterahvaste kirjad sisse jooksid, aga õnneks mingi aja pärast lisati võimalus postkasti piirata. Masendav on küll, kui heteroseksuaalne mees on atraktiivne vaid omasooiharatele
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 00:36
Pleku ja Metsavaim tunnevad üksteist…
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 08:56
tunnistan, et ma olen ihas kõikide nende oldud aegade jooksul näinud siin ALLA 1 % atraktiivset meest (olgu ta siis piderasss, või getero) no tõesti, kiilanev dadbod või lausa paksmagu ei kõneta kuskilt otsast, ole sa mis orientiir tahes. 95% ndil pole ju endast piltegi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 09:42
See on küll imelik, et heteromehed kirjutavad heteromeestele seksisoovist. Ok, võib-olla kirjutaja tõesti ei julge oma seksuaalset orientatsiooni avaldada, aga milleks heteromeestele kirjutada?
Minul pilti pole ja ankeedis ka midagi pole, nii et hea rahulik on. Aga isegi mulle on paar meest kirjutanud. Ükski naine ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 10:13
Mis siin arusaamatut? Nad igaks juhuks proovivad, et äkki leidub samasuguseid kapipedesid, nagu nad ise on.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 12:31
See on juhuslik jama pigem -- profiili sisu ei heiduta neid, nad vist otsivad et kus on vist ainult sugu ära mainitud, ning muid parameetreid nad ei sätigi, ning siis võtavad korrast ette nimestiku järgi. Ent nende tegevus on sama tulutu nagu jehoova tunnistajate aktivism "elusõna" tunnistajate linnakvartlis.
Mulle tuli kirju ka siis kui oli mul vanuseks kasvõi 119 aastat, pikkus 4 meetrit, kaal 30 kilo ja "ei taha tutvuda" ning "soovitud vanus 99(!) aastat" ... Siis kah kord oli postkastis mees(?) kes tahtis naist müüa. Ning ei muutunud ka siis kui panna realistlikumad andmed et olla pensionieale lähenev pereisa, või keskkoolipoiss vaid kes krutskit tegemas. Ent küsimusi esitama hakates tõmbavad muidugi kõik minema.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 16:49
Võin kirjutada oma kogemusest. Kui tegin konto siis hakkas meeste kirju tulema. Umbes 10 kirja päevas. Erinevatelt kontodelt. Tegin ühe järelduse: mehed ei oska lugeda. Mul ei jäänud muud üle, kui meeste kirjad ära blokkida. Iha sait oleks nagu vikerkaarelaste poolt ära kaaperdatud.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 17:11
Lillad ja teenusepakkujad on lihtsalt kõige aktiivsemad kasutajad ja hakkavad kõige rohkem silma, sellepärast tundubki neid palju. Vaikselt oma asju ajavaid kasutajaid peaks siin siiski rohkem olema.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-08 20:25
Palju õnne et kohe kõik tagavad sind keppida
˅ näita rohkem ˅
2024-06-09 16:57
kellips - mis sa arvad et tohutud ilusad -atraktiivsed on mingid tindipotiga ülevalatud , soku või klosetiharjana habemikud ja mingites laevapeldikutest piltidega, võidunud koduseinad, - siis nillivad siin raha , kui see on sinule atraktiivsus - siis tundub et oled tolbajoobide koolist ja eelnevalt .... sõgedaist.Aga miks sa pead oma pead murdma siin , mis kellelegi teisele meeldib ja seda üldse kommima või kirjeldama - haigestunud ?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-11 21:40
Ka suhteliselt uue kasutaja kogemus: on nii ja on naa. Nagu eluski. Enamasti trügivad postkasti ise sellised lihtsamad tegelased, kes teatavad, et on valmis sind panema, kui elad, liigud ja hingad ning auk vaba. Juba sellepärast soovitan pildita olla. Samas on pilditul ka see eelis, et saad ise valida, kellega suhtled. Olen mõne inimesega siin suhelnud ja pilte saab jagada ka ilma, et neid tobedaid küsimusi oma postkastis peaksid koormate kaupa lugema. Olen siit paari kuuga leidnud kolm armast inimest ja kummalisel kombel on kaks neist pilditud. Ok. Üks paar ka, kellega oleme kohtunud. Aga neil on siin kunagi pilt olnud. Ja nad rääkisid lõbusaid lugusid siinsest rahvast. Aga loomulikult - oluline on, keda otsid. Oma otsinguga olen rohkem huvitavaid inimesi leidnud pilditute hulgast. Aga ühest vastust ei ole. Jõudu.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 00:46
siis on ju hästi, vähemasti on lõpuks tegusus sul ja neil ka - arutate iha tegelasi . Naer.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 00:55
Ellips borib jälle perse
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 03:54
Kiiduväärt teema ja lahe värske veri foorumis. Mind võttis hetkeks lausa tummaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 09:39
jah, nii värske, nagu vastsündinu oma
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 11:52
@koidunikeksu,

ma soovitan pigem kolida üle suht kähku telefonijutule, et ikka häält kuuled, olgu kuitahes hea kirjasõber tahes. Hääl telefonis ja kõnepruuk tutvustab väga palju, foto mis on 10 aastat vana aga mitte. või siis skype. Kui tulevad "vabandused" et miks ei saa, siis parem võtta järgmine. Naisel kui ikka huvi on, siis on käbe ka (tagasi) helistama ja unustatakse kodune kasvatus kus tuhat et "naised ei helista meestele".

Ka seda et häält ja numbreid ei saa ju nii tihti vahetada kui uusi kontosid vorpida. Intonatsioon, hääletoon, et kui see ära ei hirmuta, siis mõte nagu omavahel pilte vahetada ja pole miskit moderaatorit vahepeal pidurit tõmbamas Enamikul juhtudel aga pigem siis ega fotosid ei tahagi.

Asi selles et need profiilifotod ega on jama ju siin. Kui ikka on fotoks vaid hargivahe, no ju ta siis ise kah on üks puts/perse etc... Milleks neid üles riputada?! lõpuks vaja ikkagi ju nägu ka näha.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 11:55
ent kuni pole üldse teada et kas teine ikka huvitav on, siis võib väga vabalt ollagi profiilis see küsimärk kah foto asemel.

Või siis kass, puuma, ilves, lõvi, panter, karakal, tiiger (ld. pantera Tigris).
˅ näita rohkem ˅
2024-06-12 22:30
karakali võiks kodus pidada, aga serval - või bengal veelparem
˅ näita rohkem ˅