Foorum
1
2
2024-06-05 16:24
ellips, "kiitmise teenus" või "ego upitamise teenus" -- on idee mis on ihalihastu omanikud unustanud selle lehe koostamisel, mis läheks kah müügiks, nähes et naised maksavad ja üle trumpamisega viitsivad tegeleda virtuaalse nänni eest. Sest meeste käest saab vaid korra ju seda nänni, edasi peab ise tegema seda.

Samas ka pea pilvedes olevatele naistele on "ei" ütlemine alati väga lõbus tegevus, mis nad maale toob. mõni neist täispaisunud õhupall läheb lausa plaksuga lõhki et mitu nädalat vaikus siis
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 16:46
mõni ei tule vist selle pealegi, et naistel võib ka reaalne elu ja suhtlus ning hobid ja palju muud põnevat olla. mistõttu ei jää aega ega energiat virtuaalseteks debattideks.
loodetavasti see fakt ei pane mõnda mehikest kurvastusest lõhkema, plaksuga või siis mitte
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 18:04
caprichosa
2024-06-05 16:46
mõni ei tule vist selle pealegi, et naistel võib ka reaalne elu ja suhtlus ning hobid ja palju muud põnevat olla. mistõttu ei jää aega ega energiat virtuaalseteks debattideks.
loodetavasti see fakt ei pane mõnda mehikest kurvastusest lõhkema, plaksuga või siis mitte

-----------------------------------------

ei tea kellel see väljaspool lihastu siin veel elu on? NImeta mõni? Sina muidugist selle loetellu ei kuulu, sest nagu näha istud pidevalt siin et kui vastus tuli ikka 20 minuti jooksul.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 19:05
Mis jutt ?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 19:19
sinu tutvusringkonnas võib-olla tõesti kellelgi väljaspool arvutit elu ei ole, rahu.
aga võta rahulikult.....kui ma pole terve päeva online olnud, siis ei tähenda see nagu istuksin pidevalt netis ja jälgiksin pingsalt foorumeid. nii et täitsa juhuslikult vaatasin täna esimest korda siia
seda sa vist ei märganud, et su eelnevatele postitustele üldse vastust ei tulnud. kuna tõepoolest oli põnevamaid tegevusi. suvi on muide väljas
lihtsalt ajas muigama, kuidas rahu oma kujutlustes pidevalt naistele "ei" ütleb
see nagu eeldaks, et naised teevad talle mingeid ettepanekuid? aga miks peaks keegi tegema ettepanekuid pilditule, ülbevõitu, regulaarselt virisevale meeskodanikule? eriti kui siin kenade erootikanäljaste meeste mass järjekindlalt postkasti uputab.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 19:49
capri, eks see on su tüüpiline käitumine et kui suu lukku saab räägitud -- siis on vaikus. NIng sõltumata aastaajast.

capri kirjutas:
------------------------
lihtsalt ajas muigama, kuidas rahu oma kujutlustes **pidevalt** **naistele** **"ei"** **ütleb **
------------------------

kus kohas ma seda kirjutasin et pidevalt ei ütlen? Sai pisut kaua päikese käes oldud sul?

---------------------------
see nagu eeldaks, et naised teevad talle mingeid ettepanekuid? aga miks peaks keegi tegema ettepanekuid pilditule, ülbevõitu, regulaarselt virisevale meeskodanikule? eriti kui siin kenade erootikanäljaste meeste mass järjekindlalt postkasti uputab.
---------------------------

Ja teevadki! Ning ega naised ainult selles lihaihastus ju pole. Ning eks sellest ole juba varem juttu tehtud (vt. eespoolt seda debatti). Ent eks ühel hetkel tuleb mul hakata "ei" ütlema, paratamatult.

See veel aga puuduks et kui miski erootikanäljaste meeste mass postkasti uputaks. Jube.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 20:58
capri kirjutas.
""aga võta rahulikult.....kui ma pole terve päeva online olnud, siis ei tähenda see nagu istuksin pidevalt netis ja jälgiksin pingsalt foorumeid.""

...jajaa, sest siis vaatad pingsalt fotosid, et kas teine naine õigesti jumestab (jumestab jummel-teab-mida!).
Kui internetti, ning LAN ühendust ka pole, siis mängid arvutis kaarte.

..

..ja

see on, peaaegu, postituse viimane rida.

...
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 23:40
See Capper meil siin ajab foorumis endast kõige enam juttu.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 23:54
Aga tema võib seda endale lubada. Sina pead hoolikalt mõtlema, mida ütled.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 00:36
jfjm, ja miks?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 01:12
Mina käin harva siin. Caprichosaga tahaks küll tutvuda. Panin talle 10 ja tema vastas blokiga. Ju ma ei kõlba. Nüüd ei julgegi naisi hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 01:19
see on tõesti veider, milline vaimne vägivald. ning reeturlikud on ka veel.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 11:20
Hakkasid ligi ajama, et kümne eest bloki pani? Omal ajal pandi mulle 5 eest blokke ja see tundus juba veider. Mis parata, 10 ja 5 vahelisi valikuid pole. Ju see egomaniakkide teema.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 12:08
niiiii kurb, kuidas rahu kannatab naistepoolse vägivalla ning reeturlikkuse all......ning samal ajal tõrjub kõigi nelja jalaga naiste kõiksugu ettepanekuid
raske elu ikka mõnel
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 12:17
"Unistajatyyp
2024-06-06 01:12
Mina käin harva siin. Caprichosaga tahaks küll tutvuda. Panin talle 10 ja tema vastas blokiga. Ju ma ei kõlba. Nüüd ei julgegi naisi hinnata:

Khm, qwerty-ingkrisi meespool, ei saa sa mittekuidagi Caprist üle, vaene mees
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 13:42
Ega nooremaks 10 punkti ei tee. Nagu naeruga kaalust alla ka ei võeta
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 20:46
Rahu, aga sel lihtsal põhjusel. et tema kuulub nende hulka, kellel on võimalik valida.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 20:51
capri ja capri, saage temast üle. Ega ta kõigi jobudega kohtu.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 20:56
Pleku on legend ja mussjonks tema sôber
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 21:01
jfjm, mina saan ju ka valida, no ja siis?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 21:41
Jah, rahu saab valida vasaku ja parema käe vahel....ülikõva naistemurdja😁
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:19
capri, sul haruldaselt "hea" omadus omale vaenlasi tekitada. Sa endiselt arvad midagist mu kohta ent mida tegelikult sa ei tea. Kuid sellise jutuga, ning tüli norides, sa pigem tekitad antipaatiat enda ümber ka teiste silmis kes sinu juttu on ehk vaid napilt lugenud. (Ja võta see rõve perse pilt ära profiilist. See rikub õhtust söögiisu.)

Unistajatüüp, no näete pastorihärra, selline see capri on. Eks ta jutt tutvustab teda piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:19
Olen kohtunud, ainult ei olnud sama linnast
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:24
jah, eks rahu sõimlemine ja naiste piltide rõvedaks nimetamine tutvustab teda piisavalt.
ilmselt see on üks põhjusi, miks ta vaid oma truu käega suhtes on 😛
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:30
eks pilt kui on rõve siis ta on rõve.

nu capri ei tea ju et siin lihaihastu lehel saab ka kribada kui omal eraelu korras ju. Just nagu delfi naistekas ei kirjuta ainult naised, vaid ka mehed ju kirjutavad seal.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:45
Pleku on legend ja mussjonksi sôber. Rôve perse pilt
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:57
Ütleb see, kes vahetanud 4x oma sarnaseid profiilipilti täna. Aga muidugi, neid 10 aasta vanuseid.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-06 22:59
Kôige ilusam naine on Mussjonks
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 01:31
Alfie, ära muretse selle pärast mida teised teevad. Keskendu enda tegemistele, sest sina oled ju see, kes nikust ilma jääb.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 03:21
jfjm, kuid ehk teda ei huvita ka! mõnikord saab ka kergendatult ohata et nii kergelt mõne vanamoori käest pääseda saab. kes toda vanamoora ikka panna tahab. . . tööle muidugist ehk veel! Jaa, see oleks huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 08:31
ilmselt üllatus rahu jaoks....aga üldiselt tahavad naisi panna heteromehed (seksuaalses mõttes, mitte koduabilise igatsuses). näiteks need, kes oma imetlust tuhandete kümnete ja moosiste kommentaaride näol piltide all väljendanud. või need, kes külas käivad ja kingitustega naise südant rõõmustavad- isegi kui pole lootust "panemiseks"😛
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 08:39
ja loomulikult kurtis keegi kodanik alfie oma pettumust potentsiaalse kliendina, peale minupoolset blokeerimist, ainult tohutust huvipuudusest😁
seega on kõik kombes, kuna huvipuudus on vastastikune.
igaüks paraku minu külaliseks ei kvalifitseeru.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 11:50
Aga, kui sa jälle ankeedis ütled, et Pärnus oled, ma astuks niisama läbi.
Anna lihtsalt aadress ja vaatan üle, kui palju plastikut on
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 12:23
Sinule poiss piisab ka pildilt vaatamisega. Kui päriselt näed, kukud kokku selle ilu vaatamisest.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 12:42
On papa Jotil kogemusi?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 13:09
capri, enda meelitamine sul vaid... eks neid on ikka kes tahavad teada uudishimust, mitte et kohe katsuma hakkaks, vaid et vältida hiljem. Kuid raske juhus on seetõttu et vähe sellest et sul enda iseloomustamiseks pantud pilt persest, sul ka käitumine vastav.

Pigem fotod päikeseloojangu nautimisest samal ajal veel päevitades oleks parem, või et oleks vähemalt kass pildil, siis on see palju atraktiivsem. Mitte sina muidugist, vaid kass. Ent saaks aru et armastad kasse ja et ikkagi miski hoolivuse iva on. Kass on väga tähtis! Ning kass on esteetiliselt nauditav kultusolevus.

Minu lemmikul aga kes siin tegeles, olid ikka väga kenad ja nunnud pildid, tegevus nagu renessansiajastus, peen ja varieeruv riietuse maitse, ning ilus klassikaline armas NÄGU pildil.

(tervisi, siin mu lemmikule kes sa ikka aeg-ajalt loed seda foorumit ja hiilid-piilud graatsiliselt!)
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 13:39
Vaevalt, et praegu see sisu talle loeb. Küllap mõistab Capper põhimõtet, kui on vanem
˅ näita rohkem ˅
2024-06-07 13:47
Tarkus tuleb tasapisi.
Vigadest õpitakse! Tark õpib teiste vigadest, loll ei omadestki.
˅ näita rohkem ˅
1
2