Foorum
1
2
2024-05-23 23:49
Kas mõni mees kes on enam vähem adekvaatne on siit saidilt mõne adekvaatse daami ka leidnud või kohanud? Või on see sait siin hullumaja eelverstapost?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 02:16
Kas mõni mees kes on enam vähem adekvaatne on siit saidilt mõne adekvaatse daami ka leidnud või kohanud?

Jah...

Või on see sait siin hullumaja eelverstapost?

Jah, ka seda

(tuleb pikem jutt.)
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 08:08
Siin on kell 8 hommikul online 600 inimest. Arvata võib, et tuhandete kasitajate seas on ka adekvaatseid. Lihtsalt kiimas meest tõmbab ligi kättesaadav (ehk edev või teenust pakkuv) ja seksikas (ehk vastavalt valitud/tuunitud piltidega). Selliste seas on paratamatult "hullude" osakaal kõrgem.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 09:02
oleneb mida hulluse all silmas peetakse...kas vaimset alaarengut või hoopis maniakaalset seksihullust
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 09:54
Seksihullud on populaarsed ja võivad olla vägagi adekvaatsed. Puritaanid on igavad.
aga ma kahtlustan, et teemaalgataja ei kurda lõbusate seksikiisude rohkuse üle.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 10:05
Teemaalgataja on staažikas ihalane ja tema varasemate foorumipostituste järgi on jäänud mulje, et tegemist on just ühe puritaaniga. Kas ka igavaga, eks seda otsustab iga üks ise.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 22:36
Preili Caprichosa, mina vaatan esmalt vaimset poolt, seda, et keegi härrasmees jott räägib minueest jätab mind täiesti külmaks, sest ei minu ega tema heaolu muutu sellest karvavõrdki, küll aga preili Capri oskan ja ehk on antud mulle võime mõningal määral lugeda inimesi, siis teen suurepäraselt vahet inimlikkusel ja lihtsalt pildil olevatel kodanikel, ma tean, et seda kirjutet on raske mõista aga omi mõtteid ongi vaevaline kirja panna, maakeeli öelduna oled sa Capri kindlasti tore inimene, see ei tähenda ka seda, et me kunagi sinuga kohtuks, isegi, kui see sinupoolselt oleks tolereerida nii lihtsalt on.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-24 22:43
Jott, iseenesest võib sinuga luurele minna küll, kaevikus saab jutud selgeks ja lahing käib edasi, sa kõige hullem mees polegi, selle peale võin mürki võtta.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-26 10:47
Kindlasti aga ürita ta siit leida ja ära tunda
See on nagu nõela otsimine heina kuhjast - ainult kõige sihikindlam võib edu saavutada
˅ näita rohkem ˅
2024-05-26 11:40
Õigekiri on väga oluline, enamasti naised jälgivad seda. Kui tekst on arusaamatu ja vigane, siis jääb reeglina tee hullumaja suunas.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-26 12:46
No inimese kirjutatud tekst räägib temast mõndagi. Mitte ainult kirjavead, vaid ka lauseehitus.
Naljakas seltskond on need, kes kasutavad mõttetult palju kõikvõimalike võõrsõnu ja erialaseid termineid. Või kirjutavad eestikeelseid sõnu võõrapäraselt näiteks blokk asemel block. Enamasti on tegemist isikutega, kes põevad enda puuduliku haridust ja üritavad nii haritumad välja paista.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-29 20:06
Sa Jott oled juba antiik, mina k.a, sest noorematel saitidel, kui see siin ei saa enam üldse aru, mis toimub, seal on asi isegi inglisest kaugel, on, vaid märksõnad ja needki lühendatud versioonis, mis piirduvad kahe või kolme tähega.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-29 20:57
Jah, ma võin antiik olla, aga kui ajad ilusat ümmargust juttu korrektses maakeeles, siis on ka tänapäeva noored tibid sillas.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-29 21:14
Meenus episood ühest läinud sajandi filmist, kus daam tahtis, et mees räägiks temaga prantsuse keeles. Ta ei saanud küll mitte millestki aru, aga keele kõla ajas ta kiima.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-29 22:14
See on nagu Roosilehe laul, mille sõnad kõlasid ehk nõndamoodi...randevuu ümber puu, ziiz kui paizdab kuu, ma zöön zu ää, ära zöö. zöö keegi muu.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-29 23:19
härra yamaha,
mu meelest jfjm ei rääkinud sinu eest vaid jagas oma muljet, mis tal sinu postitustest tekkinud. vähemalt jäi selline mulje

omateada ei ole küll sulle kohtumiseks ettepanekut teinud ega pole ka sellekohaseid märgi unelmaid esinenud.
kohtutakse klientidega või sõpradega....ja siiani pole mul neist puudus olnud. seega isegi kui sinu fantaasiates see kohtumise teema välguna kevadöö taevas vilksataks, siis minupoolest tolereerimist ilmselt ei pälviks. nii lihtsalt on.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-30 20:21
Preili capri, ma olen hämmingus, omateada pole ma teile küll kohtingut pakkunud ja eeldatavasti ei pakugi mitte seetõttu, et te poleks kena näitsik, vaid mul on omad põhimõtted ja raha oskan lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-30 20:35
see momendil tegelikult oli capri ebaõnnestunud eputamine (kes-keda-tahab-ei-taha variandis), mis tal tihtipeale juhtub olema, ning siis on arusaamatused kerged tekkima.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 01:52
Kui pildid ausad, siis , mis salata, kobe mutt aga las jääda teistele, millalgi tuleb igal inimesel oma arusaam oma elatud elust, kas keegi sai rikkamaks ja õnnelikumaks ei mina ole kohtumõistja, tean, vaid omi tegemisi, ausad tööd aga rikkamaks pole saanud, vähemalt südametunnistus enese ja teiste ees on puhas.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 01:54
Jott vana vandersell oskab kindlasti seletada targemalt, talle see omadus antud aga jott, liigne liberaalsus tapab, sa seda tead?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 04:37
Ma arvan see mida yamaha tahtis küsida, et kas keegi siin saidil üldse saab tasuta seksi peale pedesi?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 07:18
Aga mina küsiks vastu, et kas sa oma naiselt saad tasuta seksi?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 09:11
Kuna onu yamaha esines oma postituses kummalise fraasiga "see ei tähenda ka seda, et me kunagi sinuga kohtuks", siis pidasin vajalikuks mainida, et minu poolt pole küll antud onu suunas pisimatki vihjet võimaliku kohtumise suhtes olnud.....ja pole seda hirmugi, et tuleks😁
Kuna härrasmehi, kelle südametunnistust ei riiva visuaalsetesse ja meelelistesse naudingutesse investeerimine, leidub piisavalt.
Seega yamaha võib rahulikult ja puhta südamega tasuta piltide vaatamisega piirduda😁
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 09:22
Muidugi kurb, kui pole 8 aasta jooksul siin mitte ühtki adekvaatset daami leidunud, kes oleks soovinud yamahale meelelahutust pakkuda, tema rahakoti sisust huvitumata.
Lihtne loodusseadus ütleb, et kui südametunnistus naisi materiaalselt hellitada ei luba, peaks härrasmees omama keskmisest rohkem karismat ja jalustrabavat seksapiili, et daamide südameid sulatada 😉
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 11:07
Capri oled jumalanna...istu mu näo peale !!!!
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 12:00
Küsimus, et kas oma naine annab tasuta seksi, on olemuslikult vale. Jah, muidugi on perekonnas kohustute ja finantside jagamine ning tihtipeale mees teenib rohkem, tasudes seega suurema osa kuludest. Aga samamoodi ostavad vanemad lapsele kingitusi ja katavad tema kulud ning see ei ole kindlasti mingi ostu-müügitehing. See on armastus.
Armastus on hindamatu, sest selles ei arvestata tegevusi ja tundeid rahaks ümber. Kui tunnil on hind, siis on tegemist teenusega. Mõnele teenus sobib, mõnele ei sobi, aga armastus ja teenus iseenesest on täiesti erinevad asjad.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 12:10
Jälle üks, kes näeb tasus ainult raha.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 12:14
Mul on kuri kahtlus, et Friendo123 ei mõelnud oma kommentaari all kartuleid ega emotsioone.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 12:34
Odav mees, kes peab seksi eest rahas maksma.(rõhk sõnal "peab"
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 14:56
robespierre. teatud naised kelle lemmikroog on "palgalõhe" , unustavad ära et mees peabki suurema sissetulekuga olema, et kui temalt oodatakse kõikide asjade ja arvete tasumist. Ning sellistele "iseseisvatele" elu juba näitab neile päris hästi koha kätte. Kui hakkavad asjad rikki minema ja elamises miski probleem on, milleks ametlikult vaja tellida töömehi ja nende arveid hakata maksma, siis selline "iseseisev isend" on kohe ukse taga, kui teatud töö ametlikult tegemine lõhnab juba poole tema kuupalga järele. (sest töömehe ametlik tund läbi firma on sama kallis kui lihttöö tegija 1-2 päeva palk)

Siis kuuleb ta et saab tehtud, aga ma tahan teda panna! Tööle panna muidugist! Minu heaks, ning praepanni ära rikkuda ei tohi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 15:38
capri kirjutas:
""Lihtne loodusseadus ütleb, et kui südametunnistus naisi materiaalselt hellitada ei luba, peaks härrasmees omama keskmisest rohkem karismat ja jalustrabavat seksapiili, et daamide südameid sulatada 😉""

kõik sõltub ju asukohast, et mis on oluline, kui hakata ajama pilli lõhki...

Looduslähedane koht mis piisavalt kaugel tsivilisatsioonist, toimib teistmoodi. Eriti et kus vähe inimesi, kehtib pigem füüsiline jõud ja mõistus, ning seal raha on vaid lepalehed. Ja mis sa ikka kännu otsas pangakaardiga teed? Ning telefoniga võivad nii noored kui vanad "neiud" vabalt lutsu visata parem (tegin ühe seadme et mis teeb "mobiiltelefoni levi vaba tsooni" laksust et ei oleks töölt kõrvalehiilimist neil).

Aga linnas ja linnastunud naiste puhul (eriti korteris oleva elu puhul) see ei kehti, sest seal ignoreeritakse loodust ja loodusseadusi, üldse on linnastunud inimese jaoks loodus segav, kõik taandatakse selle ebajumaluse -- raha -- teenimisele, ning ka tundeid vaadatakse kui nõrkust.

Nooremate linnanaiste hulgas... no mida retuusides ja lõhkistes teksades teatrisse minev "neiu" teab karismast?

Samas aga "daam" öeldakse nende kohta kes juba on ... piisavalt vanad ja kel peen maitse (ütleme nii 60+ )., nende südameid sulatab samas IGA noormees kes on viisakas ja aupaklik nende suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 15:47
Mõni mees ei saa ise praepanni käsitsemisega hakkama, et tingimata naiselikku abistavat kätt selle toimingu juures vajab?😛

Rahu tutvusringkonnas on ainult miinimumpalka teenivad naised ja Rimi müüjad ilmselt..
Ega kujuta ta ettegi, et tõeliselt iseseisvad naised suudavad kasvõi 10 töömeest mitmeks kuuks palgata, vajadusel. Ilma et peaks nutuse näoga ronima mõne ülbiku ukse taha, kes ise ei viitsi oma praepanni küürida😁
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 15:47
1992 (või sedasi) Pauksonid oma "Astroloogilises abimehes" kirjutasid et enam ei saa anda nõu suhete osas seoses astroloogilise sobivuse osas, sest ollakse mõjutatud rahast. Et ei ole enam küsimusi et mis tähemärgid sobivad teineteisega, neiud olid kirjas küsimas hoopis et "millist peikat peaks valima? Üks ehitab maja, teine aga on pangas tööl".
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 15:54
capri, kui naine on ülbik, siis saab ta tunda samasugust ülbust ka oma naha peal kogu ümbrusest. Minult nad ei kuule siis mitte miskit kiitust oma põhikapitali -- välimuse -- kohta. Kes aga on aupaklik, ja naiselik, teda aitavad ja austavad kõik mehed.

Need "iseseisvad naised" eks on meeste haigused omale saanud, ning oma vitsad juba saamas -- ei vaja neid keegi, ning käivad antidepressantide najal ringi...
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 15:59
capri kirjutas...
""Rahu tutvusringkonnas on ainult miinimumpalka teenivad naised ja Rimi müüjad ilmselt..""

mis asja sa oletad asjast mida ei taipa. parem küsi.

Ka neile käib iga asja jaoks töömehe tellimine rahakoti pihta kui olla vanas euroopas ja inimlikumat palka saada, ning teha siiski valge inimese tööd.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:01
Loodusseadused kehtivad ka linnadžunglis.
Rohkem naiste tähelepanu ja tunnustust pälvib mees, kes võtab naise eest hoolitsemist ja tema kaitsmist loomulikuna.....mitte ei vingu sel teemal pidevalt.
Linnas kingivad mehed parfüüme, ehteid, autosid jms.
Metsikus looduses kütib mees saaklooma, et peret toita ja et naisel oleks mõnus talle loomanaha peal anduda🙂
Olenemata keskkonnast kehtib ju sama põhimõte. Enamus vähegi naiselikke naisi hindavad mehelikku hoolitsust, mis ka materiaalselt väljendub.....Jah, isegi juhul kui naine juhtub mehest rohkem teenima.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:06
caprichosa
2024-06-01 15:47"
""Mõni mees ei saa ise praepanni käsitsemisega hakkama, et tingimata naiselikku abistavat kätt selle toimingu juures vajab?😛
""

sest see oli kokkulepe mis mõlemale kasulik on -- et ma parandan ta autot, kuid las tema siis samal ajal kokkab ja küürib.
Saaks muidugist ma ise ka tehtud kõik kuid siis poleks teisele miskit rakendust mu majapidamises, ning auto parandamine jääb ära.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:15
Mis siin taibata. Kui inimene ei suuda töömehele maksta, pole järelikult tegemist elus edasi jõudnud kodanikuga, olgu siis vanas või uues Euroopas. Tipptasemel ärinaised või edukad juristid seega rahu tutvuskonda ei kuulu...

Õnneks siinsamas Eestis leidub tihti toredaid mehi, kes ise tulevad abi pakkuma, kui mõnda projekti muu jutu sees mainida.
Ja mingit praepanniga žongleerimist nad vastutasuks ei nõua.
Mehelikele meestele piisab ilmselt rahuldusest, et saavad nõu ja jõuga õrnemale soole toeks olla.
Loomulikult on taolised mehed austuse ära teeninud.
Jah, eksisteerib ka teine liik mehi......Kes arvavad, et peale naisele kokteili ostmist on naine kohustatud temaga öö veetma. Või et iga abistava liigutuse või kingituse eest on naine neile justkui võlgu midagi.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:17
caprichosa
2024-06-01 16:01
Loodusseadused kehtivad ka linnadžunglis.
Rohkem naiste tähelepanu ja tunnustust pälvib mees, kes võtab naise eest hoolitsemist ja tema kaitsmist loomulikuna.....mitte ei vingu sel teemal pidevalt.
Linnas kingivad mehed parfüüme, ehteid, autosid jms.
-------------------------

Ajad on muutunud! See siiski vist ainult sinu unistustes on vaid sedasi (ning siis kah sinust ca kaks korda nooremate isendite puhul).

Milleks, kui naised saavad seda ise ka omale osta? Ja et võimaldada 10 töömeest mitmeks kuuks nagu kirjutasid ennist?

kaob elekter ja on plaksti egiptuse pimedus, külm talv ning suurem kaos tuleb linnas, mitte maapiirkonnas.
ent mis siin elektrist rääkida kui inimesed tunnevad pitsitust kaela ümber juba kui on 20 minutit internet kadunud.
ning mida naisel kingitud autoga või mootorrattaga peale hakata (eesti miss kes sai mootorratta, oli selle ju maha müünud hiljem), on isemoodi küsimus, kui see on vaid korraks. Tarbeese nagu mis iganes.

Puumad on siiski paremad -- nad on ideaalsed varustajad ja toitjad.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:19
""Mehelikele meestele piisab ilmselt rahuldusest, et saavad nõu ja jõuga õrnemale soole toeks olla.""

ajad segamini siin, sest mehed ongi "õrnem sugu", selles lääne ühiskonnas kus on feminismist läbi immutatud kõik.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:21
"kuid siis poleks teisele miskit rakendust mu majapidamises, ning auto parandamine jääb ära."
Aga ega ju see ei tuleks mõttessegi, et korra elus härrasmehelikkust näidata ja see auto lihtsalt ära parandada, ilma naisepoolseid vastuteeneid nõudmata? Või jääks hingele kripeldama, et miks naine miskit täitsa tasuta sai😛
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:25
caprichosa
2024-06-01 16:15
Mis siin taibata. Kui inimene ei suuda töömehele maksta, pole järelikult tegemist elus edasi jõudnud kodanikuga, olgu siis vanas või uues Euroopas. Tipptasemel ärinaised või edukad juristid seega rahu tutvuskonda ei kuulu...
---------------------------------

Vanasti kui oli suhtumine, et "klient on kuningas", siis nüüd pööraste hinnatõusude tõttu kuningas saabki olla ainus klient.
ning see pole just normaalne et töömehele saabki maksmist lubada vaid "elus edasijõudnud" tegelased nagu nimetasid.

elus on siiski ka kõike muud vaja teha kui vaid olla raha lugeja või seadusest näpuga järge ajada, ent mind näiteks sellised tegevused lihtsalt ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:31
caprichosa
2024-06-01 16:21
"kuid siis poleks teisele miskit rakendust mu majapidamises, ning auto parandamine jääb ära."
Aga ega ju see ei tuleks mõttessegi, et korra elus härrasmehelikkust näidata ja see auto lihtsalt ära parandada, ilma naisepoolseid vastuteeneid nõudmata? Või jääks hingele kripeldama, et miks naine miskit täitsa tasuta sai
-------------------------------------------------

kuule sellist juttu räägib mustlasemutt turul ennustades pigem "ole korra elus härrasmees, viska raha letti".

MIks peaks ma sellistele "iseseisvatele" vastu tulema?
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:33
Huvitav debatt.
Ma jään siiski enese juurde, et tegemist on kas hoolimise või teenusega. Te siin, Rahu99 ja Caprichosa, kaitsete või ründate peamiselt äärmuseid, aga tegelikkuses on enamus inimesi kusagil keskel. Kui mu naissõber palub teenet, siis ma jõudumööda aitan. Ma ei oota vastuteeneid, aga üksteisest hoolimise puhul on need loomulikud. Mina teen head, tema teeb head, see on normaalne suhe.
Teenuste puhul on samuti normaalne, et tunnihind pannakse paika ja töö tehakse ära. Mees parandab torud või elektripistiku, naine pakub sensuaalse naudingu vms. Sellisel juhul sageli suhtutakse üksteisesse ka lugupidavalt, sesr piirid on paigas ja töö saab tehtud. Win-win.

Probleem on siis, kui üks pool eeldab kõrgemat tasu kui turuhind, aga hakkab seda küsima alles peale töö tegemist. Või kui ühe poole hoolimine jääb teise poolt tähelepanuta.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:33
Vaata, seesama naine, kes palkab 10 töömeest mitmeks kuuks, jääb sisimas ju ikka naiseks edasi.
Mehepoolne hoolitsus, kingitused ja galantsus aitavad seda naiselikkust välja tuua.... Tegelikult iga naine vajab seda, isegi kui endale ei tunnista. Siinkohal ei räägi padufeministidest vaid täitsa tavalistest naistest, kes mantlit selga aidanud mehele ahistamissüüdistust ei esita😛
Minul pole vaja unistada kingitustest....olles pmts terve elu nautinud mehelike meeste materiaalset poputamist. Ja mu meelest pole ka kellegi kõrvalise asi öelda, mida naine kingitustega teeb.

Aga kui ideaalnaiseks on varustaja ja toitja, vajab mees mitte naist vaid pigem ema.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:43
Robespierre,
oma naisele või naissõbrale teenete osutamine on vast loomulik....juba sõna "abielu" baseerub vastastikusel abistamisel🙂
Rääkisin pigem härrasmeestest, kes on lihtsalt head tuttavad ...
Aga ometi osutavad teeneid ja pakuvad oma abi, midagi vastu nõudmata.
Mu meelest just selline käitumine defineerib mehelikkust.
Või on sinu meelest õigus rahul, kelle väitel ajad on muutunud...ning vanakooli viisakust ja galantsust nagu enam ei eksisteerikski...
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 16:49
robespierre, jah, eks ta nii tundub. ent mis teha kui ühel pool on tipp ja teisel pool tapp...

capri, su maailmas vist on tõesti juhtivad ärinaised ja veel tipumad juristid, kes maxavad 10 töömehe eest mitmeks kuuks vist, et kes "lubavad" end üle puistata kulla ja hõbedaga. Räägid loodusest, kuid unustades et kuidas lõvipered tegelikult käituvad looduses, või kasvõi seda et kes see tihedamini hiirtele jahti peab, kas emane või isane kass. Mul pole mitte mingit probleemi ukse avamisel või mantli selga aitamisel, ent ülbikute paikapanekut ma lausa naudin lausa mõnuga .. mis sest et tegemist naisterahvaga. Asi selles et eks vahest on juhtunud elus siiski et miskil naisel on miski pea pilvedes olek, kuid siis on kõrge kukkumine tal et kui vaja ikkagi meeste teenuseid ja leitakse et sel on ikkagi tingimused ja oma egoga tullakse suht sedasi suhtudes et "ma olen NAINE ja kõik mehed tehku mulle kõike sest mul puts püksis", ajades sedasi hoopis kõik mehed enda ümbert ära. Ning muidugist eks teine süüdistab kõike ja "komistab" oma õnnetuses minu otsa ... kes ta fakti ette paneb hoopis -- s.t. tööle paneb... Sest tema valuuta -- ilusad silmad jne. ei lähe kaubaks, ning ripsmete plõksimisega ei mängi välja.
Ning mina uudishimulik siis lähen küsima et mismoodi teine oma põhjendamatult kõrge ego juures õigustab oma käitumist et tal oleks privileeg kõike saada -- just oma soo identiteedi tõttu ja surudes teisi soorollidesse, SEST talle on sedasi kasulik?!?
Samas aga eks heanaaberlike suhete puhul on igaüks ju nn. lahtiste kätega tööle ja raha ei ole kaup, vaid ikka teenus-teenuse vastu on, ning siis võetakse kohe palju palju tasemaks ükskõik kui nats või feminist keegi on (ja saadakse aru ning võetakse huumoriga teise tögamist kah kui vaja), sest vastasel juhul on kalliks maksma minev või sigakõrge tulumaks.

Head 6htu jätku! Ka sulle, capri!
˅ näita rohkem ˅
2024-06-01 17:09
Caprichosa
Sõltub galantsuse ulatusest. Vanasti olid daami kasvatamisel emadel õpetussõnad varuks, et härrasmees võib muidugi daami kinnastatud kätt suudelda ja talle ehk õhtusöögi kinni maksta, aga kallite kingituste vastuvõtmine ei ole soovitatav, sest niimoodi teeb mees naise oma võlglaseks. Jah, muidugi on väga jõukaid mehi, kellel ei ole mingit probleemi mõnituhat eurot kulutada, aga ühiskond suhtub mingist piirist alates kingitusse kahtlaselt. Eriti kui see puhtalt rahaline peaks olema.
Õhtusöögi tasumine, väikese riideeseme ostmine (eriti juhul, kui mees on kuidagi osaline olnud sarnase riideeseme määrdumises või katkiminekus), samuti osaliselt reisikulude katmine jms on okei, kui tegemist on heade tuttavatega.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-04 08:39
Udupeen värk, galantsus, vanakool ja muud jutud.
Tundub, et mina ei ole härrasmees. Kingin naisele 2* aastas lilli ja toidu kohta ütlen kah "normaalne" Kui käituksin teisiti, siis kindlasti naine hakkaks muretsema. Ehk ma, siis lihtsalt inimese sõber, tahaks ka ju keegi olla.
˅ näita rohkem ˅
2024-06-05 02:08
Friendo123 - pläkutas siin ja kohe blokkis oma konto . Ongi siin enamus enda imetlejad -ootavad kiitusi ja äkki ka ilma piltideta , saaks raha tohutult - enamus ikka Tartu , Kuldilinnast . Selles linna pidi nüüd järgmisena Klaas korraldama Raekoja platsil eakate Eurovisiooni kontserdi - kolmas tuur ja sajad esinejad , saab raha koos meelitustega külvata edaspidisteks valimisteks , sest on vaja vaidlejaid helbekesi - kas SÜKU rahvapäraselt või saab veel kellelegi raha kupatamisel jagada , tuhandeid, konkurss.
˅ näita rohkem ˅
1
2