robespierre, jah, eks ta nii tundub.
ent mis teha kui ühel pool on tipp ja teisel pool tapp...
capri, su maailmas vist on tõesti juhtivad ärinaised ja veel tipumad juristid, kes maxavad 10 töömehe eest mitmeks kuuks vist, et kes "lubavad" end üle puistata kulla ja hõbedaga. Räägid loodusest, kuid unustades et kuidas lõvipered tegelikult käituvad looduses, või kasvõi seda et kes see tihedamini hiirtele jahti peab, kas emane või isane kass. Mul pole mitte mingit probleemi ukse avamisel või mantli selga aitamisel, ent ülbikute paikapanekut ma lausa naudin lausa mõnuga .. mis sest et tegemist naisterahvaga. Asi selles et eks vahest on juhtunud elus siiski et miskil naisel on miski pea pilvedes olek, kuid siis on kõrge kukkumine tal et kui vaja ikkagi meeste teenuseid ja leitakse et sel on ikkagi tingimused ja oma egoga tullakse suht sedasi suhtudes et "ma olen NAINE ja kõik mehed tehku mulle kõike sest mul puts püksis", ajades sedasi hoopis kõik mehed enda ümbert ära. Ning muidugist eks teine süüdistab kõike ja "komistab" oma õnnetuses minu otsa ... kes ta fakti ette paneb hoopis -- s.t. tööle paneb...
Sest tema valuuta -- ilusad silmad jne. ei lähe kaubaks, ning ripsmete plõksimisega ei mängi välja.
Ning mina uudishimulik siis lähen küsima et mismoodi teine oma põhjendamatult kõrge ego juures õigustab oma käitumist et tal oleks privileeg kõike saada -- just oma soo identiteedi tõttu ja surudes teisi soorollidesse, SEST talle on sedasi kasulik?!?
Samas aga eks heanaaberlike suhete puhul on igaüks ju nn. lahtiste kätega tööle ja raha ei ole kaup, vaid ikka teenus-teenuse vastu on, ning siis võetakse kohe palju palju tasemaks ükskõik kui nats või feminist keegi on (ja saadakse aru ning võetakse huumoriga teise tögamist kah kui vaja), sest vastasel juhul on kalliks maksma minev või sigakõrge tulumaks.
Head 6htu jätku! Ka sulle, capri!