Foorum
2010-10-31 20:24
oi barb,kasva ja arene,ise tunned ennast ju kõige paremini,mitte sõbrad ,aga noh,paljud hoolivad sõprade arvamusest rohkem,kui enda omast Ka sõbrad võivad su peal tallata,iseasi,kas oskad ja tahad seda märgata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:32
coya, miks su vastustest õhkub kibestumist? Sul näikse tõelistest sõpradest puudust olevat?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:39
sõber sõbra perset koorib tead seda ütlust v?palju sul sõpru on,kellega sa oled valmis luurele minema?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:52
Jah, see kõnekäänd võib tõele vastata. Arvan et luurele läheksin vaid ühe sõbrannaga ja selleks on seesama, lapsepõlveaegne sõbranna. Ma tõesti usaldan seda inimest, sest ta pole mulle nuga selga löönud, arusaamatusi on aja jooksul ikka tekkinud aga mitte selliseid mis on mulle otsest halba tekitanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:52
sõbra perset ei pea koorima, aga valikuid pead tegema. on ju juhuseid olnud kus paarike ei saa läbi, aga suhe sõbraga võib väga kestvaks osutuda. tõesti siis see sõber on nii oluline... nii dramaatiline kuidagi. ainukesed reaalsed sõbrad siin elus on lapsepõlvesõbrad. lapsed on üldiselt kõige ausamad ja nende sõprus ongi ausatel alustel ja nad tunnevad üksteist kõige kauem. edasi elus enam tõelisi sõpru ei leita. anu saagim on sama öelnud, tal on miljon tuttavat ja üha vähem sõpru, sest neid enam ei tule juurde.

coya, jälle üks vanem naine kes nooremale tahab näidata õiget suunda... oleks siis ise õiges suunas.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:54
Krt papi, sa juba mõtled minuga ühes - lapsepõlvesõbrad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:57
mina ei taha kellelegi näidata õiget suunda,sest igaüks valib selle tee ise..lihtsalt suhtlus on läinud sinnamaani
ja mida tead sina papi minust ja minu suunast?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:06
coya, sa ise ju väidad et sinu tutvused on hõivatud meestega, ometi paned nagu mulle seda pahaks? Või see tundub mulle nii?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:07
mina ei tea midagi, ma kõigest arvasin. äkki ongi nii minu juttu ei tasu võtta mingi tõena, arvan nagu arvan, igaüks elab kuidas ise õigeks peab.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:11
mina hõivatud naistega ei viitsi küll tegemist teha. kord on kogemus olemas, ei rohkem ei viitsi. tahan minna homme kinno ja oi ei saa, mees täna kodus
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:14
ei barb,mina ei pane seda pahaks,et suhtled hõivatud meestega, ,lihtsalt tahan öelda seda,et tee oma südametunnistuse järgi,mitte ära kuula sõbrannasid ,aga see su oma elu ja tee nagu nagu paremaks pead
papi,kui sa juba siia sekkuma tulid,siis järelikult mingi asi,mis sulle ei meeldinud,sundis sind ka sõna võtma
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:19
papi: Oma kogemusest oled vihjanud küll Sp mina ka ei viitsi üldjoontes kellegagi kooselavate meestega suhelda, praegu on mullegi üllatuslikult suur erand, ei tea mis mulle pähe lõi aga nii ta läinud on Üks suur miinus on selliste suhete juures see et kõik on kiirustav ja närvesööv st aegade planeerimine, kohtumised jne. Mina tahan rahulikku lähenemist, aega et ennast lainele viia, mitte kõike kiirustades teha, sp sellised suhtlused mulle ei meeldigi. Teine asi see et hõivatud meestega ei kaisutata, st te ei veeda ühiseid öid. Võib ette tulla kuid üldjoontes kestavad sellised kohtumised tunni või paar.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:22
papi,ma olen küll hõivatud,aga homme täiesti vaba..lähme kinno?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:23
coya: Ma ei suhtlegi st suhtlen kuid vaid ühega Sõbrannade nõuanded on vahest vägagi asjakohased, nii mõnigi neist on mind maa peale tagasi toonud ja asjade üle järele mõtlema pannud ning olen leidnud endale soodsamas suunas lahenduse.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:24
mul on neid msn veel omajagu kelle ma olen ise ära kustutanud, aga mitte blokkinud. iga mingi ajatagant soovitakse tungivalt suhelda, mina pole mingi mängukann.

kui ta ära armub siis mine tea, üldjuhul romantika saab ruttu läbi ja siis ongi ainult seks. ükspäev küsid mis edasi meist saab, temale nii meeldibki ja sina oled uuesti alguses. tore vaheldus, parem ikka kui mitte midagi. niikaua püsib selline suhe kuni ise armunud oled, kui prillid eest siis lõpeb ka suhe.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:26
barb,vaba valik,vabal maal ..me vist oleme juba teemat läbustanud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:28
Mis tähtsus sel on kui hõivatut keegi on?
Kui inimene juba otsingus,küllap siis tal kodus juba probleemid olemas.
Olen abielus naisega suhtes olnud ja paremat ei oska tahtagi.Kinno võib minna kasvõi vanakuradi vanaemaga
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:28
Kuidas nii? Teemapüstitaja küsimus oli ju: Kuidas on siinsetel naistel läinud hõivatud meestega,kas kogemused on pigem positiivsed või negatiivsed?
Millised on olnud nende meeste soovid ja võimalused neid soove ellu viia?

Minu kogemus räägibki hõivatud meesterahvaga suhtlemisest. Omastarust küll teemast mööda ei räägi?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:30
elmar: aga kui tema ei saa või oma mehega ära lepib, kuidas sa ennast tunned. olite ju nagu paar ja nüüd enam pole.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:31
elmar, kas ise olid siis toona vaba mees?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:32
papi,kas siis teiste meestega ollakse ainult siis,kui oma mehega tülis ollakse? kus maailmas sina küll elad?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:36
see kellega mina olin, tema oli. pärast leppisid ära ja mind polnud enam vaja. siis mul on niisama veel tutvusi kus suheldakse siis kui ollakse omavahel tülis, isegi klubis olen käinud jne. ma ei tea miks see nii on, kui naine saab seksi mujalt siis võtab see äkki pinged maha, mingi hetk hakkab südametunnistus piinama ja siis nad lepivadki ära. kuhu siis teine mees mahub?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:38
ju sa siis oledki selline mees,keda kasutada siis,kui vajadus tekib
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:39
ühe asja olen ära õppinud, ära kuula kunagi hõivatud naise juttu. hakkab oma suhtest patrama, vii jutt mujale. ei pea kuulama kui nõme tema mees jälle oli. ära anna kunagi suhtenõu, see ei huvitagi kedagi. pidutse, mölla
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:40
vbl jah, aga enam ma pole tükkaega kellegagi väljas käinud, isegi msn ei vasta enam sõnagi kui tahetakse juttu teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:45
peab küll rumal naine olema,kui kohtingul hakkab oma mehest jahuma..kuigi hõivatud mehed kipuvad nagu enda õigustuseks sama tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:45
Barb,ma vastaks sulle selliselt nagu siin ihas kunagi üks kena kirjasõber vastas kui küsisin temalt,kas oled vaba naine?
Tema vastus oli selline...olen nii vaba nagu seda ise tahan või selle jaoks,keda ma ise tahan
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:47
nojaa aga tal on suhteprobleem, kõik naised räägivad, mulle räägitakse kõigest
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 23:20
Julian: Muide, miks sa mind blokeerinud oled? Ma pole sind vaadatagi jõudnud, olid selletagi tuttav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 08:25
lalllallaaaaaa:)...mehed on parimad !!))..
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 12:24
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 12:40
kellybundy ,, pysi nyyd sõnaliselt ka !!! ).
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:09
Hõivatud meestega ongi ju lihtsam ..... rutiini- ja kohustustevaba..... senikaua kuni hinge ei võta, ... siis võib keeruliseks minna.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:17
aga kas imelik pole mõelda, et mees seksib kodus oma naisega ja siis tuleb sinuga seksima...
mulle küll selline teadmine ei meeldiks...
tekiks selline varga tunne, et varastad teise naise tagant tema meest
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:23
See, mis tema kodus teeb, ei puutu minusse ja see mida mina teen, ei puutu temasse .... lihtne ......... ma ei varasta ju midagi, sest ma ei võta teda endale.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:24
Varastada saab omandit. Inimene pole teise inimese omand.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:24
inimene harjub kõigega,isegi poomisega...algul siputab,pärast jääb vakka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:28
see suht äärmuslik näide ......... aga jah nii on.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:33
sa ei võta seda meest omale, aga varastad teise pere aega enda jaoks...
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:34
mõnel ju pole peret,või on siis kaks ka juba pere?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:42
Kaslane - mind pole süüdi tunnistatud üheski kriminaal kuriteos ja varastamine ju on seda.
Selle mehe naine on võibolla ise süüdi selles, et mees kõrval käib ....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 17:43
Kui mees on oma pere juurest eemal, et sinuga olla, siis on väga vähe tõenäoline, et ta kulutaks sinu puudumisel oma aega perele. Või kui kulutakski, ise soovides muud teha, siis see pole ei mehele ega perele mingi kvaliteetaeg.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 18:43
siit järeldubki, et mingu siis lahku, milleks selline kõigi petmine hea on?
ja muide, kui mees ja naine koos elavad, siis see ongi nende pere
ei pea alati lastekarja järel olema...
3nu - alati ei peagi sind süüdi tunnistama kriminaalkuriteos mingi kohus, vaid sinu sisetunne ütleb sulle tegelikult, et see on vale!
kui sa oma sisetunnet ei kuula ja temast üle trambid, on see sinu enda probleem juba...
milles on selle mehe ja naise probleem kodus, sina seda tegelikult PÄRISELT teada ei saagi, sulle luuletatakse mingi mugav variant ette, et sa ennast halvasti ei tunneks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 18:54
Minu sisetundega on kõik korras. Pole mõtet tekitada endale süütunnet asjadest mis sinust ei olene. Mulle pole vaja isegi mingit varianti ette luuletada. Sest see mis toimub nende pere siseselt, pole tõesõna minu probleem. Ja me ei tahagi sellest midagi teada. Aga järelikult on midagi valesti kui mees kõrval käib. Kui perekond toimib perekonnana ja omavaheline suhe on paigas, siis pole vaja ka ju mehel kõrval käia. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 20:15
Siin tulebki mängu mugavus. Miks peaks paarike lahku minema, riskides sugulaste, tuttavate halvakspanuga kui on mugavalt võimalik oma kooselu jätkata, vaatamata sellele et üks neist vasakule paneb. Pigem viimane võibki suhet kauem koos hoida sest üleliigne pinge kaob. Petja saab vajakajääva mida tema enda jäärapäine naine anda ei taha, kuskilt mujalt. Naine ise süüdi, no pole ju normaalne et täis elujõus noor naine ei taha mitte sugugi oma igati ponksi poisiga seksutada, tuues silmi pööritades igasuguseid põhjuseid. Oma viga siis kui poiss mujal käima hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 21:27
kõige parem, kui pole omandisuhet ja soovitavalt ka mitte armumist-pole ka armukadedust.
Varga tunnet küll pole kunagi tekkinud. Maailm on niigi ebaõiglane.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 21:30
Armuda ju nõnda mõnus
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 21:35
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 21:37
Armund olla ei keela keegi
˅ näita rohkem ˅