Foorum
2010-10-31 10:24
elmar: põeb kui lahkuja uus suhe puruneb, siis minnakse kohe tagasi vanale suhtele hinge sisse puhuma. kui mahajäetu pole veel kedagi leidnud, siis enamasti lepitaksegi suhe. tuttavate pealt nähtuna mis kord on katki läinud see läheb jälle ja jälle katki. ühed tuttavad isegi abiellusid, et poole aasta pärast lõplikult lahutada.

eks alguses põetakse, teine kord põetakse juba vähem. inimene karastub eluvõitluses
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 10:53
kahjuks jah, hapuks läinud suppi pole mõtet soendada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:03
Mõnikord tasub enne äraviskamist ikka kontrollida,et kas on hapuks läinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:23
Väga huvitav teemaalgatus siin...pean tunnistama tõde, et mehed kes on hõivatud jne. on tihtipeale intelligentsemad ja viisakamad. Neil nagu on taktitunne , teavad mida võib ja mida ei tohi ning kui ka teevad seda mida ei tohi, siis teevad seda nii, et on vaikus ja rahu. Mitte hõivatud...noh kuspoolt tuul puhub, siia ja tänna nagu uulelipud tihtipeale
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:30
mõned mehed jäävad matsideks, pole vahet, kas vabad või hõivatud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:32
matse ja lolle leidub igal pool...see on paratamatus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:48
Inimesed on erinevad. Mõnele ei ole probleem suhte kõrvalt ka teistega seksida ning ta e pea seda petmiseks, teise jaoks on see suurim sigadus, mida võib oma partnerile teha. Mõnele on igappäevane flirt vastassooga vajalik nagu õhk ja teeb ta õnnelikuks, teine peab sellist käitumist litsakuseks. Mõni tahab süütut pruuti ja välistab igal juhul nn. kogemustega naised, teine otsib just elukogenud daami ja välistab süütud. Mõni tahab rock'n'rolli, mõni teine aga majakest metsa ja mere vahel ning perekeskset elu. Jne, jne, jne.

Ehk siis me kõik saame väljendada oma arvamust, mida meie tahaksime, aga ei saa öelda, et keegi on mats, loll või veidrik, kui ta arvustaja moraalinorme ei järgi. Kui paarisuhte osalised on oma eluga rahul, siis on kõik korras ja teiste asi pole seda arvustada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:54
jah, kui kõik nii arvaksid, mis siis viga oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:56
keegi vist ei elagi kellegi öeldu järgi vaid iseenda südametunnistuse järgi..kui mulle nii meeldib ,siis tõega pole huvitatud mida keegi arvata võib
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 11:58
Inimesed on erinevad ja suhet luues tuleb arvestada sellega,milline teine inimene on,mitte milline ta võiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:02
kahjuks saab see liiga hilja selgeks, aga parem hilja kui mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:11
jajah... mulle sai see just äsja selgeks. pärast 32 aastat suhtlust. Jube valus on...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:24
Olen Red'iga nõus, et hõivatud mees on tihtipeale viisakam ja korralikum. Ta ei saa endale mingit sigadust ju lubada. Ja kui meest kõrvalt vaadata, siis saab üsna kähku aru kas ta on hõivatud või mitte, üldjuhul.
Mulle on siin viimasel ajal sattunud paar suhtlejat, kes on mulle otse näkku valetanud. Kuna aga ma olen piisavalt tark ja kogenud tüdruk, siis lõpuks saan ikka teada
Kusjuures siin on üllatavalt palju neid mehi kes tunnistavad, et neil naine ja pere jne. Vist isegi rohkem, kui valetajaid?
Kogu selle asja halb külg on see, et näed kui paljud ikka petavad ja tekib ka hirm, et minuga ehk tehakse kunagi sama...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:27
Seepärast jääbki ka minu koduks suletuks enamike ees kuna ilusad sõnad ei maksa midagi, need ilusad sõnad võivad teha hiljem rohkem haiget kui hetkeline karm ei ütlemine. Ei tahaks ei öelda aga tõde, et üldjuhul need sõnad ei ole väärt midagi, siis on parem teha kohe otsus ja sata vastuseks EI...kahju. Olen võtnud suuna, et suhtlen parem nendega kes räägivad nagu asjad on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:59
Huvitav, et on nii palju inimesi, kes meeleheitlikult püüavad leida püsisuhet. Sageli isegi endale teadvustamata, mida see kogu eluks ihaldatud partner ise üldse tahab või teeb. Ja siis saabki aasta-paari jooksul selgeks, et kumbki püsisuhte igatseja tegelikult teisele poolele eriti pühenduda ei viitsi, partneri soove ja elusihte ei tunne ega tahagi tunda. Loomulikult järgneb lahkuminek. Ja siis, üllats üllatus, hakatakse kohe uut otsima, et sama kolgata taas läbi käia.

Mina eelistan polügaamiat sellisele sarimonogaamiale.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 13:01
Ega inimene pole puutükk...vahel vajab ta ja ilusaid sõnu ja flirtimist...ka pisike vale peaks olema lubatut,mitte teise huve kahjustada ja pettuskeeme välja mõelda.Liigne avameelsus pole samuti alati hea
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 13:06
ei olegi! Taktitunne pole mitte kõigile omane
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 13:32
Miskipärast just need,kes kategooriliselt väidavad,et pole puutükkid,suhtuvad teistesse,kui puutükkidesse.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 13:44
Mina ei ole puutükk ja tegelikult oman palju-palju tundeid ja mõtteid aga see reaalsus on õpetanud käituma kui puutükk. Parem suruda tunded alla kui mõne idioodi käest saada vastu pükse. Ootaks inimeselt peale seksi ka muud...see tähendab, hea olemine, informatiivne suhtlus. Ei pea olema kooselu aga samas kui tutvuda, siis ma eeldan, et see inimene suudab mulle pakkuda rohkemt kui taha panek...enamik aga seda ainult suudavadki, muuks otstarbeks pole aga seksparterit vaja. saa sa siis aru ... kenad sõnad on siis ju väärtuslikud kui midagi vaja ja just seksi vaja, siis tooks kuu ja tähed ning pudrumäed hakkaks voolama. No jah. Seepärast eelistan suhelda hõivatud meestega, need vähemalt tunnistavad oma soove ja on ausamad aga samas oskavad nad ka parterit hinnata kui too nõustub nende soovide täitmisega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 14:28
Minu arvamus on et hõivatud ja suhtes olevad mehed seda ka tunnistaksid. Pigem valus tõde kui naist lõpmatuseni lollitada. Las jääda naise otsustada, kas ta soovib suhelda või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 14:35
Ärge unustage ka üht asja,et teie olete ihas Olen aegade jooksul vist nelja erinevas kohas sisselgitud olnud ja igal saidil on omapära ja omamoodi inimsuhtlejad..erinevate huvidega,erinevate vaadetega,erinevate soovidega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:12
elmar - Me oleme sellest teadlikud, me oleme seksiportaalis Siit leiab haruharva tõde, veelvähem ausust. Siin ongi omamoodi kontingent, omade soovide ja arusaamadega, asju võetakse kergelt, nagu öeldakse lohvkalt. Mina ei võta enam asju kergelt, sestap mõtlengi et see portaal pole tegelikult minu jaoks õige... vindun veel mõnda aega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:17
Barb,näen,et oled õigel teel Olen ise paksu nahaga juba aga sageli mõtlen nende kaunite naiste peale,et mida kuradit nad siit leida tahavad Kindlasti mehi ausaid ja asjalikke...ja nendel peaksid samad mured olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:31
Barb,elus tuleb kõike tõsiselt võtta,ka seksportaali.Kui oskad neist lohvkaltvõtjatest mööda vaadata,siis võid siit väga palju leida.Ja otsida tasub just kõrvade,mitte jalgade vahelt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:34
Oh jfjm, kui see vaid nii kerge oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:36
Minu meelest Barbi on üks õrnahingeline, endast põhjendamatult hästi arvav, vanaeestlase ideaali lähedane naine.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:39
Julian: Kas inimene peaks siis ennast pidevalt maha tegema? Maha tegema ja mitte kuhugi pürgima? Vb sulle on jäänud selline mulje millestki, millest selline järeldus?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:42
Julian: Su pildikogu on siin juba tuttav, su eelmised sõnavõtud siin kõigil meeles..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:44
Hea,et inimesed liiga targad ei ole,sest siis osa suhtluskohti peaks hakkama väheste kasutajate tõttu otsi kokku tõmbama...eks see otsimise tuhin olegi üks põnevamaid asju...kooselud teadagi,mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:50
Barb,asi on lihtne siis,kui otsid seda,mida leida on,aga mitte seda,mida leida tahad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:55
Julianile veel: Mäletan piisavalt hästi kuidas sa oma eelmiselt kontolt mind norima tulid, sellest ka tagajärjed. Kaua sa neid kontosi siis vorbid? Pigem on sinusugune see kes endast põhjendamatult hästi arvab, et jätta naistele üleolevaid, matslikke kommentaare. Otsi põhjust endast!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 17:32
mina pole siit küll kokku juhtunud ühegi mehega,kes valetaks..äkki on siiski viga inimeses,kellele valetatakse...siinsed suhted hõivatud meestega on olnud tasemel ja mina ei kurda...ju siis ma liialt reaalne inimene ja ei loo tutvumisel illusioone ega mõtlele mehele kuldset kuud selga
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 18:11
coya- eks see paraku nõnda välja kukub .
Kellel probleeme endaga , see ka näeb seda teiste suhtes vast rohkem.
Ega inimene omi vigu märgata nii ei tahagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 18:20
ma küll märkan neid,kui peegli ette lähen
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 18:57
coya, mis vanusegrupiga lävid? Ega kõik valetagi, kuid suurem osa vassib ja nagu pärast selgunud, põhjendusega. Öeldakse ka otse et omatakse elukaaslast, mis on aus naise suhtes kes sellise inimesega suhelda ei soovi, enamusel see ka ankeedis ilusti kirjas kuid on ka selliseid kes seda välja ei too, jättes lahtri lihtsalt tühjaks ja siis sina aga mõistata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 18:59
aga barb sa ära küsi küsimust millele vastust kuulda ei taha...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:02
barb,vanused on mu ankeedis kirjas sinu oma mure,kui hõivatud meestega tegemist ei tee ja ikka otsid seda printsi valgel hobusel...kuigi mul jäi kuskil kõrvu,et sul pidi see üks ja ainus olemas olema a ju ma siis lugesin mingeid ammuseid foorumi teemasid
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:11
Jah, on kuid see on puhtalt seksil põhinev suhtlus, ei muud. Ja tegemist pole vaba inimesega. Olgu siis nii Lävime juba minu konto loomisest saati kuid olin siiani oma põhimõtetes kindel ja läks aasta, tõdemaks et parim variant oli koguaeg mu läheduses...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:15
järelikult su põhimõtted on pullshit
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:17
Olid jah Isegi imestan
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:19
P.S. Lisaks veel et see on erand, ma ei pea seda järgima, lihtsalt see inimene on olemasolevast parim, ta lihtsalt meeldib mulle nii väga
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:21
pole siis ju mõtet mängida inimest,kes sa tegelikult ei ole
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:27
Olen sama mõelnud, st ma ei taha endale vist seda tunnistada, et kui leiduks väga sobiv ja minu nõuetekohane variant et siis ma sellest ei loobuks. Paraku seni ei leidunud, ikka kaasnesid mingid puudused, kasvõi see et lihtsalt need inimesed pole mulle piisavalt meeldinud, nad on jätnud ükskõikseks. Otsus ei tulnud minu jaoks kergelt ning suuresti mõjutas seda inimese järjekindlus. Tglt pole ju vahet, kas inimene kellega lihtsalt seksid, on suhtes või mitte, vahe tuleb sisse siis kui sa sisimas sooviksid enamat..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:33
loll oled kui hakkad mehe suhet lõhkuma ainult selle pärast,et sina soovid enamat...ela tänases päevas..suhe kestab just nii kaua,kui ta kestab,lepi sellega mis on ja ära loo illusioone.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:38
Ma ei lõhugi! Kust sa seda küll välja loed? Või on sul endal mingid kogemused antud vallas? Miks peaks keegi sihilikult hakkama suhet lõhkuma, teades et see ei viiks kuhugi? Võimalik et see oleks saavutatav, mina seda antud juhul ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:40
Edastasin vist natuke valesti: mõtlesin seda sisimas sooviksid enamat all, et tahaksid tegelikult ikka isiklikku sõpra, mitte kellegi teise omandit.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:48
minul pole mingeid kogemusi perelõhkumise vallas,sest mina seda ei soovi,kuigi oli üks inimene,kes tahtis minu pärast pere maha jätta..aga see suhe lõppes just samal hetkel,kui mees seda ütles.
Sul on ju võimalus see oma leida..öeldakse ju,et tuleb see inimene siis,kui sa teda ootatagi ei oska..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:03
Just. Sp. veel ei kiirustaks. Pole mõtet kõikjal kontosi blokeerida ja seega ära lõigata iseenda võimalused. Vahet ju pole, leiad sa selle õige kuskilt virtuaalmaailmast või reaalsest. Peale enda suhte lõppemist ei otsinud ma sihilikult mitte kedagit aga leidsin sõbra puhtjuhuslikult, omaenda sõbra naise sünnipäevalt. See suhtlus ei jäänud küll kestma kuid oli suhteliselt pikaaegne. Seega, tutvuda annab kõikjal. Tglt ma vihkan selliseid inimesi kes torgivad ennast teiste suhete vahele ja vahest tunnen et peaksin ka iseennast vihkama sest ma olen teinud selle sammu.. Samas mõeldes olnule ja mõeldes sellele kuidas minu enda suhtesse vahele torgiti ( korduvalt ja halastamatult ) siis kas ma peaksin tundma süümekaid? Oleme seda asja sõbrannaga arutanud, ta nägi mu kõhklusi pealt, mõtlen siis olemasolevat suhtlust silmas pidades. Ma ei suutnud otsust langetada, kas mul on sellist suhet vaja või mitte. Viimase tõuke andis sõbranna kes ükskord ütles: aga mõelgem nüüd seda, kuidas sinu endaga käitutud on, lõpeta need kahtlused ja hakka lõpuks elama.. iseendale.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:09
hmmmm,et enda õnne nimel oled valmis minema üle laipade(piltlikult öeldes)ära tee teistele seda,mida sa ei taha,et sulle tehakse ,aga noh,sinu elu,ise tead,kuidas seda elad edu ja kõige rohkem ikka kuula,mis sõbrantsid soovitavad..nemad on need kõige targemad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 20:17
coya: Sa oskad karm olla Kuid paraku on sul õigus - tõepoolest kes sind paremini tunnevad? - ikka lähimad sõbrad ja sõbrannad Aitab sellest hea olemisest, see ei vii kuhugi, pigem jätab inimestele võimaluse su peal lõputult tallata. Ükskord tuleb süda kõvaks teha ja mõelda egoistlikumalt, sa coya ei saa ju vastu väita..
˅ näita rohkem ˅