Foorum
2010-10-30 10:21
Kuidas on siinsetel naistel läinud hõivatud meestega,kas kogemused on pigem positiivsed või negatiivsed?
Millised on olnud nende meeste soovid ja võimalused neid soove ellu viia?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:25
Huvitav,kas siin mittehõivatuid mehi üldse ongi...või siis mõned hästi noored
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:31
et siis nagu abielus ja mitteabielus ..oiiiiiiiiii teemaalgataja ,,kui sa vaid teaks ))..............mmm...megad !!!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:32
Tundub ,et nendega on tõesti kitsas,kui on ,siis pole kupliall korras või on muud hälbed
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:42
Kuidas on siinsetel naistel läinud hõivatud meestega,kas kogemused on pigem positiivsed või negatiivsed?
Tundub ,et nendega on tõesti kitsas,kui on ,siis pole kupliall korras või on muud hälbed.

äkki täpsustad millega on kitsas ja mis on muud hälbed???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:47
Vabade meestega on kitsas,tundub kui juhtubki vaba olema ,siis reeglina midagi nihkes.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:52
sa oletad, et 35-50, oleks normaalsied vabu mehi siin???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:57
Jan, mind huvitas ju hoopis midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 10:58
täpsusta ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:00
Kogemused hõivatud meestega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:12
et hõivatud meestega? on olnud natuke tegemist jah sellistega. minu meelest on nad natuke kukkunud olemisega. mina ei näe mingeid võimalusi ei ole huvitatud olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:12
üldjuhul siiski positiivsed
ja kui on piisavalt kannatust, võib isegi vaba normaalse mehe siit leida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:14
mis mõttes kannatust? et lahutab naisest? või pidasid sa silmas midagi muud?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:20
ei mõelnud, et lahutab.Aega võtab lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:34
Keskealised naised mõtlevadki,et mehed peaksid olema kõik vabad ja neid terve elu oodanud,seni kui nad ise on lapsed saanud ja meestest lahku läinud.Mees peaks veel ilus,tark ja osav olema ja rahakotti puuga selgeks jõudma kanda ning püksis alla 20-met senti riista ka ei tohiks omada,mis veel pideval seisaks ja oskuslikult seksivalmis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:36
ja mitte ainult seksivalmis vaid lausa 3* öö joosul
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:40
elmar-pole ju nii.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:53
Janil on kogemusi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 11:59
aga naised 45+ võiks kokku leppida näit. 20 aastastega, oleks maailm palju rahulikum
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 12:00
kokku leppida milles?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 12:40
kohtumisi, kepiõhtuid.... nimeta veel mõni....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 12:42
väheks jääb
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 12:45
...sinu poolt nimetatud tegevustest
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 13:30
aga sa nimeta veel ....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 13:36
Elmar,kus tead sina,mida keskealine naine mõtleb...see et sina omas vanuses otsid vaba ja vallatut meibi 25 a tibinat,ei tähenda seda,et need keskealised naised sama teevad.Enne saa naiseks ja siis räägi meie eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 13:44
õige, coya, mees ei saa seda teada, mida naine tunneb, mõtleb, tahab.Mul savi, mitu suhet mehel varem olnud. Järelikult on tahetav mees.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 14:43
suhete arvukus või näidata jah seda, et oli tahetud mees ms, aga teda võib ka teisiti vaadata. vahest olid mehel muud vead või oli lihtsalt sobimatu suheteks ja seetõttu nt vahetas neid tihti. see oleneb ikkagi suhete iseloomust, nende kestvusest jne jne. ja natuke muidugi ka neist naistest, kellega suheldi. nii et ma selliseid järeldusi veel ei teeks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 14:59
jätkuks juuksuri teemaarendusele
mitu korda valesse suhtesse...
nii mitu korda sama reha otsa astuda ja ikka ei saa aru, et reha oli
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 15:21
coya,ma pole nii loll kui sina arvad,et otsin siit 25-aastast tibinat..ka kõik keskealised naised pole sellised nagu ma kirjutasin...ja naisi ma tunnen üsna hästi,rohkem kui sinusugune tibin oskab arvatagi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 15:28
suhtlesin ühe noormehega siit lehelt, tema kinnitas, et on vaba, hiljuti sõbrannast lahku läinud...
jutt sujus ja otsustasime kokku saada
viimasel hetkel tuli temalt teade, et ta ei tule ja edasi suhelda ei taha
ei osanud midagi arvata, ta ei põhjendanud ka ja ma ei ole urgitseja tüüpi, seega jäi asi sinnapaika.
umbes kuu pärast võttis noormees uuesti ühendust ja vabandas ette-taha
põhjus oli tegelikult lihtne - ta oli oma sõbrannaga tülli läinud ja mõtles vist siis kellegagi siit suhtlema hakata
kui sõbrannaga ära leppis, polnud enam kedagi muud vaja...
seega ei tea sa iial, kas siit leitud inimene on tegelikult suhtes või mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 15:46
kaslane - see on tegelikult tavaline, et tülli minnes nii tehakse. naised teevad ka siin võidakse sulle rääkida endast mida tahes, et ei ole suhet jne. hea, et ta oli nii viisakas sinuga ja vabandas. said teada, millega tegemist oli. suhtu sellesse nii, et ta tegi sellega sulle tegelikult teene. te ei kohtunud temaga, kuid samas sa ei pidanud ka milleski pettuma. kes seda teab, mis sealt oleks teil arenenud. kui ta oleks peale sinuga kohtumisi jm sulle enda suhtest teatanud, siis tunneksid ennast praegu ilmselt teisiti.
nii et tegelikult tuleb meestelt uurida. see on enda huvides. parem on teha seda enne, kui suhtlemine nendega teise suuna võtab. muidu tegeled enesepettusega. eks need mehed, kes suhete vahele midagi endale hangivad, tegelevad ju ka selle samaga.. petavad ennast.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 16:29
Juuksur- oi sinu vallatusi.
On mõni hõivatud mees sinule ka keelt kõrva ajanud?
Egas mehed kogu aeg hõivatud pole, ikka leiavad aega kui keegi meeldiv silmapiiril on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 16:36
vana tõde, et truudus on juhuse puudus
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 16:56
risto - mis mõttes kas minule on? muidugi on siin seda tehtud ja muidu on ka neid püüdlikke olndu. mis siis?
kas sa arvad, et siin võiks olla hõivatud mehi, kes seda ei tee?
huvitav, millega sina meil võiksid hõivatud olla. võib-olla valetamisega?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 17:26
Juuksur- miks valetamisega?
Räägiksid ehk meile kuidas olnud kogemused? Midagi, kedagi huvitavat seika, seiklust.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 17:33
risto - sest ka sina mängid mänge. valetamise mänge. ma tean, et sa oled teinud seda, valed on välja tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 17:49
Juuksur, Juuksur-räägi hõivatud meestega suhetest, sest see oleks huvitavam.
mina olen hõivatud, kuid see ei takista mingeid häid suhteid käest laskma.Leiab ka selleks aega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 20:15
juuksur - minu jaoks küll pole tavaline, et kui minnakse oma suhtes oleva kaaslasega tülli, minnakse kedagi uut otsima???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 20:28
kaslane.... et siis lähed tülli ja siis ei elad nagu elu lõpuni üksinda edasi??
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 20:45
jan - kui ma oma kaaslasega tülli lähen, siis tuleb see tüli ära lahendada, mitte küla peale keppi minna otsima
see küla peal käik ajab asjad ju veel keerulisemaks - milleks see???
ja kui asjast enam midagi välja ei tule, tuleb lahku minna ja siis alles uus kaaslane otsida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 20:53
kas see mitte üks ja sama pole??
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 20:54
mõte jäi poolikuks... et kui ma nagu juba ära pean minema siis nägemist......
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 21:23
Kes pole veel lugenud, siis D.Matthews-"Iga mees näeb sind alasti"
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 21:31
jan - mismõttes sama?
on suur vahe, kas olla veel suhtes ja otsida uus kaaslane või on suhe korralikult lõpetatud ja siis otsitakse uus kaaslane...
vähemalt minu jaoks...
paljud ilmselt ei nõustu minuga
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 22:05
Pole endateada hõivatutega suhelnud kuid takkajärgi on nii mõnegi tutvuse puhul ilmnenud et siiski vassiti. Aga suhteliselt ükskõikseks jättis, neid inimesi ei võtnud ma nagunii tõsiselt. Samas olen paljud tutvused sinnapaika jätnud, kellest on teada et neil endil on elukaaslased olemas. Hea küll, tüdruksõpru võib ju noorel, vabal inimesel olla aga kui elatakse kellegi konkreetsega koos, on teine lugu. Eks neid austajaid ole siin palju kes tglt suhtes kuid ikka üritavad, isegi siis kui ma kõigest teadlik olen. Kasvõi mu enda exi õe mees siin, kelle enda elukaaslane äsja lapsega maha saanud aga ikka käib mulle kohtumistega pinda.
Samas kui naine otsib siit lihtsalt head seksipartnerit, siis miks mitte luua suhtlus suhtes olevaga meesterahvaga kui tema füüsilised näitajad osutuvad nõuetekohaseks, ta on ise suhtlusest vägagi huvitatud, ei murra kunagi antud sõna st lubatud kohtumised saavad teoks ( mida ei saa alati vabade meeste kohta öelda ).
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 22:14
kaslane: ei nõustu. mis vahet seal enam on, kas on sul on uus kaaslane või sul ei ole teda. kui suhe on läbi siis aktiivsem leiab rutem uue suhte, ega see suhe ei pea olema "see". näiteks kui sa elad kooselus kus sul pole enam armastust, miks sa ei võiks kedagi leida ja siis vana suhe lõpetada, sest keegi jääb nagunii kaotajaks. miks sina siis pead alati see kaotaja olema?

mind on mahajäetud, ma olen seda ilgelt kunagi põdenud, mina olen mahajätnud ja ma pole seda põdenud. ühtjagu on kõike olnud. miks sa pead olema rüütelik kui pärast saad kunagi teada kus teine hoopis armukest pidas. vot vara asjad võiks ausalt jagada, siis saab edasi suhelda nagu tuttavad vms.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 23:57
kaslane - sinu jaoks ei olegi see ehk tavaline, aga on neid, kelle jaoks on. tegelikult on see suhteliselt inimlik ja midagi üllatavat ei peaks selles ju olema. oleneb sellest, kuidas keegi enda probleeme lahendab.
muidugi tuleks enda suhtes need enne lahendada ja siis minna muud tegema, aga kes siis seda teeb. teatavale enamusele tundub olevat lihtsam seda mitte teha ja nii hakataksegi neid teisi probleeme endale tekitama.. tekivad teised suhted peale jne. siis, kui enda suhe peaks paranema, siis on tegemist, et teistest suhetest lahti saada jne. nii tehakse. selle pärast ongi tavaline
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 09:10
juuksur - ma just räägingi, et enamuse inimeste jaoks on see tavaline käitumine, ma lihtsalt ise olen veits teistmoodi mõtlemisega...
võib-olla on see minu kahjuks, aga võib-olla ka kasuks...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 09:29
See,kes kedagi ise esimesena maha jätab,ei põe kunagi?Paljud inimesed nii just elavadki,kes ennetavad kõike ja tunne kunagi seda,mis tunne on olla kellegi poolt mahajäätud olla..Ainult,kes teab,kas nad sellepärast veel ise õnnelikud on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 09:51
Vaidleks Elmarile vastu,paljud mahajätjad põevad ikka väga.Miks muidu hakkab see vigade otsimine,ei või ju mingil juhul ise süüdi jääda.Teised jälle häbenevad ja poevad peitu.
˅ näita rohkem ˅