1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
iha versus virtuaal hullumaja
retroseks
2024-02-26 12:08
Ei hakka siin pikalt pläma ajama ,lyhidalt
see iha.ee on muutunud virtuaal illusiooniks
˅ näita rohkem ˅
kapakohila
2024-02-26 13:22
minu strapp on ehtne ja persses tuntav.
˅ näita rohkem ˅
Fistingking
2024-02-26 16:56
Isegi sinu väljaveninud aanus suudab veel midagi tunda kapa? Naudi siis edasi oma strappi, hälvik
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2024-02-26 18:16
Mulle väga meeldib kapaga virtuaalset palatit jagada.
˅ näita rohkem ˅
Fistingking
2024-02-26 21:16
Sir Dragu, oled valinud libeda tee!
Nimelt lubas tohtrihärra kapat arvele võttes tal strapi enesega kaasa võtta. Põhjendades, et kapal on haiglaslik kiindumus selle strapi osas. Juba varases nooruses olla teda selle strapiga regulaarselt väärkoheldud, mis põhjustaski haiglasliku kiindumuse. Oma naiivse ja lapsemeelse olemuse (meditsiiniliselt kasutatava terminiga "alaareng"
tõttu soovibki ta nüüd virtuaalpalati kaaspatsiente oma lapsepõlvesõbrale tutvustada.
Magagem selili, kaasvõitlejad!
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2024-02-26 21:26
Sellises situatsioonis viibides on libedam tee kahtlemata valutum ja meeldivam variant kui saada pandud kuiva strapiga...
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2024-02-26 21:26
Sir Dragu, Need virtuaalpalatid on täis kõiksugu viiruseid. Eriti levinud on kehtna- ja misteri tüvega.
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2024-02-26 21:30
Nende tüvede vastu olen seni vaid ühe süstlatäie vaktsiini saanud, seepärast viibin siin kummikinnaste ja maskiga, ehk on pisut ohutum...
˅ näita rohkem ˅
Savir
2024-02-26 21:32
Varsti hakkab jälle kellips hädaldama, et kõik siin ongi ainult virtuaalne ja läbi ekraani.
˅ näita rohkem ˅
kapakohila
2024-02-26 21:35
kusjuures erinevalt tollest fistingkingast pole mina siin kordagi üritanudki normaalne näida ja hälvik on ainult tunnustuseks
sina fistingkingpool räägu parem nüüd kõigile miks su muidu püüdlikult täidetud ankeedis orientatsiooni kohta miskit kirjas pole? las ms ütlen ise. pedekas oled sest iga hetero julgeb selle ka kirja panna pededel on selle mittekirjutamine aga omavaheliseks morseks et
on saadaval
˅ näita rohkem ˅
Fistingking
2024-02-26 22:08
Kapa, kas tõesti läks nii hinge, et tulid korraks rollist välja?
Paraku tuleb tõdeda, et isegi kui püüad normaalne näida, feilid siiski. Lihtsalt intellektuaalne kapatsiteet ei võimalda enamat. Sinusugusele kapipedele selgituseks - härrasmees jätab ankeedis orientatsiooni lahtri täitmata, sest on ju iseenesest mõistetav, et normaalne mees on 100% hetero.
˅ näita rohkem ˅
kapakohila
2024-02-26 22:26
kuule väike pepuvend anaalfistingking iseenesest mõistetav on hoopis see et siin sõnaühend kingitused meeldivad tähendab olen prostituut ning orientatsiooni häbenemine on üheseltmõistetav signaal endasugustele soolemaiastele
seda on kinnitanud ka minu strapp
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit