Foorum
2024-04-09 11:49
Hästi öeldud, Transfeer!
˅ näita rohkem ˅
2024-04-09 12:15
Ärisuhetes on jah määrav, et tingimused kokkulangeksid, aga kui nüüd kaubanduslik pool välja jätta ja keskenduda puhtalt vaid inimsuhetele, on oluline, et inimesed ise omavahel sobiksid. Tingimustes on alati võimalik kompromisse leida.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-09 13:21
On ka kohtumisi mille eest mees ei maksa rahas kuid kokkuvõttes on tal siiski rahaline abi.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 12:24
Mis mõttes nutuseks läinud siin tutvumine?
Mina olen küll siin tutvunud toredate inimestega, väga meeldivate inimestega ja samuti mitte eriti meeldivate inimestega.

Ma ei arva, et peaks püssi põõsasse viskama, vaid mõtlema, et ehk annab strateegiat muuta.

Tutvumine niku eesmärgil eriti tasuta kala ei anna...
Et näha, kas räim on pandav, kui end alasti koorib, ja kui on pandav, siis nahistaks võsas.... ( Ujuma kutsumine esimeseks kohtumiseks)

Ps. Mitte ükski naine ei jõua ajaliselt oma päeva sisustada siin kümnete ja kümnete meestega kohvil käia.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 12:37
Ja arvata, et just sina oled ainuke mees siin, kes kohvile või ujuma kutsub, on päris naiivne.

Mõni mees kutsub Spa' sse ja pakub ka jäätist😂.....
...suht mõttetu koht, kus naised on ahned!. litsid niikuinii ( peaks iga kirja peale märjad olema)....aga kõigiga ei seksi. Isegi sinuga mitte!
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 12:53
Ma juba ammu armastan Violiinat.❤️❤️❤️❤️
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 12:59
Armastus on vastastikune sinuga, Kiisuke!😘😘😋
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 13:03
Räim on roogitav*
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 13:13
Siis tekibki see segadus, et panen kõike, mis mis meeldib, mis riiulil on.. .olen mees!😂....

Me ei ole kommipoes! Ainult kasvatamatu laps jonnib, kui ta ei saa, mida ta tahab.

Ära jonni....sa pead maksma selle eest, mis riiulis on!
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 13:38
Kui mul raha on teen ikka kingituse❤️❤️❤️
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 13:57
Oh daamid, kui te arvate, et mees ilma kingitusteta seksi ei saa, siis te olete pisut naiivsed. 😄 Eesti on pungil täis naisi, kes hea meelega oma aega meeldivate meestega jagavad.
Tasulist seksi otsivad üldiselt ikka need, kes tasuta ei kõlba või kes oma abikaasast tüdinenud, aga lahku minna ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 14:26
Asja juures on ainult see konks, et seda, kes on meeldiv mees, otsustab iga naine ainuisikuliselt ja kõige vähem mõjutab seda mehe enda arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 14:37
jfjm
Samamoodi otsustab mees, kas naine talle vastuvõetav on. 🙂
Teatud nõudmisi saab ennustada. Enamus naisi soovib, et mees oleks julge, otsustusvõimeline, elementaarse suulise ja kirjaliku eneseväljendusvõimega, endaga hakkamasaav, enam-vähem normaalses füüsilises vormis, hügieenist lugu pidav ja naistesse lugupidavalt suhtuv. Boonuseks on vähemalt 178 cm pikkust ja vähemalt keskmine sissetulek.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 14:44
Nüüd läksid sa natuke mööda. Mees võib olla ilueedi aga kui ta on lihtsalt emm ei kohtu sellisega raha eest ka mitte. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 23:13
see info teeb küll rõõmu, et Eesti lausa pungil täis seksihimulisi naisi, kes kõigile soovijatele vabalt võtta on.
siinkohal tekib küsimus, miks siis ihas meeleheitlikult seksi nuruvad mehed nende naistega ajaveetmise asemel hoopis netis üritavad naistel pükse jalast rääkida....ning enamus ka nõus selle püha eesmärgi saavutamise nimel finantsiliselt panustama

"oma abikaasast tüdinenud, aga lahku minna ei soovi" variant tundubki olevat kõige põhilisem põhjus, miks erootilist vürtsi otsitakse. ja mitte tingimata mahajataha teenuse näol...
˅ näita rohkem ˅
2024-04-10 23:16
Misterj otsib näiteks treeningu môttes pärasoole venitusteenust
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 07:23
See on hea küsimus, Caprichosa. Ma arvan, et päris paljud siin ihas seksi nuruvatest meestest on tavaelus üsna viletsad suhtlejad. Kohati on siin ka päris palju veidrikke, näiteks foorumis üksteise pärasooltest kirjutavad tegelased.
Ihas on muidugi ka neid suhtes (kas naise, töö või iseendaga) mehi, kelle jaoks oluline on leida auk, kuhu masturbeerida. Selle eest on paljud valmis midagi maksma.
Raskemini mõistetavad on need mehed, kes tahavad pilte saada. Internet on pilte täis, aga miskipärast tahavad need ei sobi.

Positiivne on, et siin leidub mitmeid, kes oma fetišeid püüavad rahuldada (grupiseksi, biseksi, BDSMi vms osas).

Naised on siin enamasti kas seksitöötajad, igavlejad, kõrge libiidoga või grupikafännide abikaasad. Mulle tundub, et kõrge libiidoga naiste seas on päris palju intelligentseid ja huvitavaid isiksusi.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 17:02
Ära kiunu muidu me vägistame sind
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 18:05
Näe Pleku vägistati ja tal hakkas meeldima. Ei loe ka see, et Mister tal kogemata jupi otsast ära hammustas.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 18:56
Mõni Tartus on pakkunud, et ra üle 410 € voodisse ei tule ja lubas arstimaski kasutada. :-/ Jäin mõtlema, kas see eskort lad - Ameerikast. Pilt oli olemas igatahes
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 19:27
jah, hea suhtlemisoskus on juba pool võitu, robespierre.
soolevendadest sulesepad elavad ilmselt verbaalselt välja oma igatsust mehelike aukude järele aga suhtes või abielus mehed mu meelest pole mitte niivõrd suvaliste aukude otsinguil....vaid ikka seda uudsuse erutust ja kirgede tulevärki loodetakse leida.
samuti seda, mida kodus ei pakuta.
muide, ka paljud fetišite rahuldajad on nõus oma fantaasiate realiseerumise eest maksma, ning tunduvalt rohkem kui nn vanillad.
kas nad kõik on päriselus hirmus kehvad suhtlejad või lihtsalt netis oluliselt kergem kohata kattuvate huvidega inimesi, pole kindel...
aga grupikafännide naiste, seksitöötajate ja igavlejate seas on siis intellekt ja huvitavus välistatud?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 19:40
Aga kas sellel pildil, kus sa ühe onuga istud laua taga, tass näpus, on su mees?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 19:46
Muide, Robespierre, see kuulus prantslane, võitles tulihingeliselt selle nimel, et kõigil meestel oleksid võrdsed õigused. Lõpuks tehti ta pea jagu lühemaks.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 21:17
Söör Dragu on väga kallis lits, misterj kohtub tunduvalt odavmalt. Vastab tôele et misterj mind suuga vägistas
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 23:14
Sa lamba ants hakkad jah kõva ajunussi saama.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-11 23:16
Misterj on tore homopoiss
˅ näita rohkem ˅
2024-04-12 10:31
Caprichosa,
Ma olen nõus, et üldistades saame kindlasti osaliselt valed vastused. Loomulikult on inimesi igasuguseid.
Küll aga ma olen neid kuulutusi veidi vaadanud ja ma ei usu eales, et need härrad, kes autos kähkukat või kusagil sexmaxis gloryhole'i tahavad, kuidagi erilised hedonistlikud nautlejad on. Mida uut on suvalise seksitöötaja järjekordse augu pooleks tunniks rentimises?
Fetišite jms osas ma ei vaidle. Need võivad olla väga edukad ja arukad isiksused ning tõesti, seksitöötaja võib neile lubada asju, mida mujalt on raske leida.

Grupikat soovivate meeste naised sageli sama asja ei taha. Nad alluvad meeste soovidele ja see ei ole minu jaoks seksikas, samuti ei pea ma enese allasurumist kuigivõrd intelligentseks (v.a rollimängu puhul). Samuti ei ole intelligentsel inimesel nii igav, et ta ihas lolli mängimas käib (topis, foorumis) või saamatuid ühetaolisi kirju igale uuele naisele saadab. Seksitöötajatest enamus tahab väikest raha kiire kepi eest ja see ka just huvitavale inimesele ei viita.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-12 11:16
Jälle need eelarvamused, mille põhjal liigitatakse inimesi huvitavateks ja ebahuvitavateks.
Võsa Pets on teinud tänuväärset tööd ja toonud ühiskonna põhjakihist vägagi säravaid tähti päevavalgele, kellest "normaalsed" inimesed suure kaarega mööda lähevad. Kes teab, kui kõrgelt nad oleksid lennanud, kui nad poleks olnud valel ajal vales kohas või oleksid kunagi jätnud tegemata saatuslikult vale valiku.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-12 11:40
Huvitav või igav ei ole eelarvamus. Samamoodi nagu seksikas ja hea ei ole eelarvamused. Need on küll teatud piirini subjektiivsed mõisted, kus minu jaoks huvitav ei pruugi seda olla igaühe jaoks, aga mitte eelarvamuslikult, vaid tunnetuslikult.
Igav inimene minu (ja kindlasti veel paljude) jaoks teeb korduvalt sama asja samamoodi, püüdes saavutada samasugust tulemust. Ehk siis puudub värskus, mängulisus ja uudsus. Tavaliselt vaesed inimesed katsetavad vähem ja on rohkem kinni vanades harjumuspärastes tegevustes (osaliselt selle tõttu nad vaesed ongi), aga muidugi ei taha ma öelda, et ükski vaene huvitav pole. Paljud on.
Küll aga on need "võtan autos suhu, hind 50 euri" või "otsin vituga naist, pind olemas, võin sponsoreerida" kuulutajad igavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-12 14:38
Ideaalset inimest ei ole olemas, paratamatult peab leppima mõne veaga .
˅ näita rohkem ˅
2024-04-12 18:00
eks alati võib midagi arvata. Siin mõned kasutajad on ühe perse kaks kannikat - ühele kirjutad, teiselt saad kiirelt bloki
˅ näita rohkem ˅
2024-04-13 11:27
fantaasiavaesus on tõesti igav, robespierre.
need "annan/võtan suhu" ja autokähkuka mangujad tegelased mu meelest ei vääri üldse tähelepanu, pigem nagu taustamüra
aga kindlasti ei koosne erootikateenuste tarbijaskond ainult lameajuga spermapritsidest.
ka nö harju keskmine massaažinautleja võib üllatada, nii võimsa energeetilise tunnetuse kui vürtsikate ideedega...paljudel on soov pakkuda ka teenindajale lõõgastust

"Seksitöötajatest enamus tahab väikest raha kiire kepi eest" viitaks nagu sellele, et oled enamuse seksitöötajatega tutvunud/kohtunud? või on tegemist siiski oletusliku üldistamisega?
mehe soovidele vastu tahtmist allumine kindlasti eriliselt säravat intellekti ei näita.
aga ehk on vahel hoopis vastupidi....et kõrge libiidoga naine soovib grupiviisiliselt seksperimenteerida, aga konservatiivne mees punnib vastu. mehed on muide tihti armukadedad, isegi vibraatori peale
kas kadedus ja partnerist ilmajäämise hirm muudab inimese ebahuvitavaks.....paraku jah.
enesekindlus mõjub erutavalt.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-13 14:55
Me oleme ilmselt üldiselt ühel meelel, Caprichosa, aga erinevus on isiklikus kogemuses. 🙂 Ma lähtun oma hinnangutes vaid siinsest iha keskmisest.
Seksitöötajaid olen lääne suurlinnades näinud, kui nad tänaval on tulnud end pakkuma, aga ei ole kunagi teenuseid kasutanud. Paraku ihas ringi vaadates see "väike raha kiire kepi eest" domineerib. Siiski pole mu väide mõeldud kõiki seksitöötajaid hindama.
Olen väga nõus, et enesekindlus on erutav!
˅ näita rohkem ˅