Foorum
2024-04-02 14:52
Kingituse mõiste on siin väärkasutatud. Kinke tehakse vabatahtlikult. Tasu ei ole kingitus. Kui kohtumisel on hind, siis on neiu eskort. Kui seksil on hind, siis on neiu prostituut.
Ma ei mõista eskorti ega prostituuti hukka. Lihtsalt nad ei saa kokkuleppel kliendiga mitte kingitusi, vaid töö eest tasu. See ei ole ei halb ega räpane, aga see ei ole ka kingitus. Kingitused on ilusad asjad, mida tehakse inimestele, kes on sooja tunde jätnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-02 21:09
Suhtumine- et valin siin riiulist naisterahva välja....imelugu, et huvid ei haakugi.
Mina arvan, et valitud naisterahvas ei oska ujuda ja on dieedil. Siin keskkonnas tulebki kõik kohe ära küsida- ka kingitused.😀
Nuta mees, kui nutuseks on läinud- nuta mõnuga!
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 01:10
Eks tuleb ankeedist vaadata kingisoovi kohta. Seda mittearvestades võid kingipakkumisega kohe bloki saada. Paljud, kes ei soovi kingitusi, kipuvad ka otsima suhkruissit ehk ühte toetajat ja et vältida pervode lõpmatuid kirjadelaviine seda ankeedis ära ei märgi. Teised jälle ütlevad ausalt, et soovivad ühte toetajat ja kipuvad olema väga valivad. Kes ei ole, on sellised lihtsameelsed tibid, kelle (võimalik, et alateadlik) eesmärk on sind rahast tühjaks imeda ja mingit sisu ja naiselikkust selles suhtes suurt ei kohta.
Mõned ehk on nümfomaanid või lihtsalt lõbuotsijad. Vahel isegi tasulised. Ehk on see väga erandlik, aga mul on olnud juhust ka sellisega kohtumisi teha, kellel oli võimalik end mulle ka avada ja ilma "kingitusteta".
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 08:40
Ma vahel ikka ei mõista.
Siin on tüüpe, kes on nõus viima tundmatule inimesele lilled lihtsalt selle pärast, et tal on vitt? jott näiteks. Ja peab seda ise elementaarseks...
Mulle näiteks ei piisa mingi kehaosa omamisest. Ei ole see midagi nii, et meestel pole valida! Mind huvitab isiksus ja tema omadused ja alles siis kujuneb suhtumine. Kas lille või millegi muu näol.
Saan aru, et sama dilemma ees on mõni naine. Ainult tillist püksis ei piisa ja tuleb valida. Inimesest kõneleb palju, kui järgmine valiku alus on mehe huvi prostituutide peale raha kulutada. Ehk, kui palju on võimalik sellest mehest endale tulu pumbata.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 11:01
Kahjuks paljud mehed jookseksid lihtsalt auku, kui aga auk on avatud kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:29
no aga las jooksevad. ma selles küll probleemi ei näe.....
mehi peaks siin ju kõigile jätkuma
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:29
Kõikidele avatuse ja enda raha või asjade eest müümise vahel on veel terve rida variante. Ma ei ole kunagi naisele seksi eest maksnud, pole vaja olnud. Ja ma ei ole kunagi maganud naisega, kes kõigile kätte annab.
Ma kordan, et kui see on töö, siis pole see teistest töödest halvem. Aga tasutud tegevus on siiski töö, mitte ajaviide või kuramaaž.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:32
Ja Caprichosaga olen ma nõus. Pole midagi halba selles, kui oled kõigile avatud ja see ongi su soov.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:34
lihtsalt väikse vahemärkusena mainiks, et töö võib olla ka nauditav hobi....ja vägagi rahuldustpakkuv.
kuigi seda vast raske uskuda mõnedel, kes kellast kellani rutiinselt orjavad vastumeelselt tööd rügades, et kuidagiviisi ära elada.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:43
Võib, aga kui panna üles enesetutvustus, et luuakse suhe "kingituste" eest, siis see kõlab mulle pigem töö kui partneri otsimisena. Selles mõttes võiks iseenda ja potentsiaalsete partnerite ees ausaks jääda. Mulle on veidi oluline see vahe, et kas lähen kellegagi kohtuma kliendi või deidina.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:51
no aga see ongi ju aus, kui öeldakse otse välja, millistel eeldustel suhelda soovitakse- ehk siis kingi eest.
kingituste soovijad enamasti vist ei kuuluta, et otsivad meeletut armumist ja kosmilisi suguelulisi naudinguid.
kuigi need võivad vahel boonusena töösuhtega kaasneda
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 14:58
Kas need iha profiilidelt nähtuvad "kingitused meeldivad" tähendavad nüüd siis teenindaja soovi klienti leida või naise süütut tõdemust, et kellele siis jõuluvana ei meeldi?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 15:12
eks see sõltub juba konkreetsest naisest. mõni ootab jõuluvana kord aastas ja mõni on edukalt ühendanud erootilised nautlemised materiaalsete mõnudega
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 15:54
Nojah, ei ole minu teema. Mulle meeldib, et naine on minuga minu, mitte mu raha pärast.
Mõtlesin veidi, et kuidas ma vastupidises olukorras (naine teeks mulle "kingitusi" sellisesse tehingusse suhtuksin. Ilmselt ei meeldiks. Mulle üldse kiired voodihüppamised ei istu eriti, ehkki inimestega saavutan kähku usaldusliku suhte. Aga seks pole peamine, flirt on palju huvitavam. Ja naine võiks natukenegi raskem saada olla. Ehk siis ma tehingut ei naudiks.
Aga inimesed on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 16:24
Kui nüüd kujutada ette väikelinnas elavat paari. Naine töötab poes ja saab miinimumpalka, aga mees ajab Tallinnas kühvliga raha kokku. Et kodutee on kuskil 100km pikk, siis on mehel üüritud väike poissmehekorter Tallinnas ja kodus käib ainult nädalavahetustel. Iga kord kui mees kodus käib, jätab ta naisele raha, et ta saaks osta kallimaid kaupu ja tarbida teenuseid, mida miinimumpalk ei võimalda. Kuidas sellist asja nüüd nimetada?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 17:45
Ei ole probleemi ,et mehed jooksevad sinna kus lihtsalt avatud auk, kuid miskipärast tahavad nad pärast seda mis algul kättesaamatuks jäi.🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 19:18
Jf,
Kui nüüd kujutada ette, et väga paljud naised teenivad väga hästi, et ei vaja meest raha pärast...... kas see peaks nüüd tähendama, et tore- oled iseseisev ja mida siis veel mehest, kui vahest füüsilist lähedust.

Mina arvan, et need nn. iseseisvad naised, kes ei soovi või väldivad mehe toetust- kingitusi- on natuke sisemiselt katki.....ja selliseid naisi jahivad ka tuhanded šaakalid...kes on omamoodi mehed.
Te siis vist ei teagi, et rahaliselt iseseivatele naistele teevad nende partnerid siiski kingitusi....ja vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 19:29
Teisest küljest, on minu jaoks täiesti arusaamatu, kuidas Eesti miinimumpalga eest on võimalik ära elada, ilma et mujalt toetust ja raha ei saa.🤔
Ja on väga palju mehi, kes ei suuda ennast ära elatada....lastest rääkimata- aga teha neid meeldib- suurest kirest .
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 20:01
Violiina, Minu küsimuse mõte oli selles, et kust ikkagi jookseb piir elukaaslase ja ülalpeetava armukese vahel?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 20:11
Jf, seda küll
Piirid pannakse ikkagi tutvumise käigus paika. ...Seal on tuhandeid varjundeid, mitte ainult 2 sinu poolt toodut.
Ma olen suhteliselt vana juba, aga piire konbin alati uuesti.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 20:15
Teema algas millestki muust, mitte elukaaslase eģa armukese otsimisest
Sooviti meelelahutust ja naisenergiat, et koos meelt lahutada- valiti naine välja, aga , naine- sinder ei pakkunud seda kiiret tasuta vaibi.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 21:08
Väga tihti on see piir naabri kõrvade vahel.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 21:14
Päriselt või?😂
Siin tuleb küll välja, et on vahe vanusel ja vanusel. Kuskilt läheb piir.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 21:29
Vanuste vahe annab siin foorumis tihti tunda.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 21:30
Asjaosalistel endil on targematki teha, kui selle üle juurelda. Naaber on see, kes vaatab ja näpuga näitab.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 22:09
Naaber on viimane kelle poole abipalves pöörduda kuigi ta ootas seda juba pikkisilmi🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 22:13
Kiisuke pöördub mul nu poole
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 22:31
Ikka, 🤗
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 22:33
Minu poole pöördub misterj.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 22:37
Ja sa ise ellipsi poole??
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 22:38
Mina teen veebipakkujatele ettemaksu.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 23:06
Mina teen kaa ettemaksu siis aus várk
˅ näita rohkem ˅
2024-04-03 23:25
Aaa dragu tegi mulle pinsipäeva ettemaksu juba. EOD , kuhu järelmaks jäi.?
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 01:07
Järelmalsu peab ise välja imema
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 02:02
mulle ju ka kingitused meeldivad, profiilis kirjas. Ning võtan sõna-sõnalt.
Naised ärgu teenigu raha, vaid jumalat. Detailid ebaolulised. Sellest arusaamiseks vaja muidugi asjaosalistel mõelda enda üle järele.

Pigem on siin põhjendamatult kõrgete nõudmistega naisi külluses igaühele. Kuid sama kõrged nõudmised on ka neil kellega seks oleks mõeldamatu pigem. NIng mõlemil ettekääne oma nõudmiste õigustamiseks on vaid hargivahe. Ärgu virisegu mimmid et "soovitaksegi vaid üht" (-- sest millekski muuks noodd mimmid oleks nagunii kasutud), ent see kes esitab nõudmisi, kuid samas pole mõeldavgi seks temaga, siis too
on lihtsalt totakas.

Mehi võib siin "kõigi jaoks" jaguda, aga vaid siis kui leitust ka kinni hoitakse ja oldakse rahul ja püsiv. Ahnust aga kui naised ei taltsuta siis jäävad ikka üksi, samamoodi pinnapealsed. "sponsorluse" suhe on määratud juba eos lõppema -- pole põhjatu bensiinipaagiga iseliikuvat sõidukit, pole ka põhjatut rumalat rahakotti. Ent kui on "avalik naine" siis selle olemus l6ppeb sedasi -- paak tühi, raha otsas, till villis, puts p*rses ja ongi see nunnu-munnu sugusuhe läbi.

Kuid ühel hetkel ka meesterahval peaks kah ju limiit täis olema et enam naiste sabas ei jookse, vaid rollid vahetuvad -- tal iseseisvus, majanduslik kindlustatus, kõik olemas mis vaja, positsioon,... aga ka kogemused, ning hulka universaalseid teadmisi -- selliste meesterahvaste puhul pigem peavad hoopis naised end tõestama mehe silmis, mitte nõudmisi esitama. Ning siin naisel põhjendus oma nõudmistega et tal puts püksis ja olgu lilled olla on lihtsalt lapsik.
Taga ajamist selline mees ei hakka tegema -- tal pole aega sellisteks jampsideks, ning see jääb enda meelitamisteks vaid rumalatel naistel kes kujutavad ette et neil on miski järjekord selja taga, või et "mehed jahivad ilu".
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:35
Naised kartke jumalat ja viimse päeva kohut, see on lähedal…
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:40
Naised, ärge selle ülbik EOD sõnu tõepähe võtke. Tal endal on varsti kohtupäev ees.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:42
Karda jumalat misterj ja niku vähem soolde, mime parem
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:42
Rahu sai rahulduse, et leidis aega lapsikuseks.😂
Anname sulle andeks, et foorumisse tulid end maandama!
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:44
Sul ju meeldib lamba ants munniga naisele soolde panna, pärast lakud puhtaks ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:44
Sellest "jumala teenimise" - asjast ei saa väga aru, kuid tõepoolest. Ka väga ahvatlev kehaosa või kogu füüsiline komplekt muutub täiesti mõttetuks või "ühekordselt kasutatavaks", kui see komplekt on tekkinud lihtsalt topaka või eetilise värdja külge.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 12:45
Ei pea seda tegema, selle jaoks oled sina kes munne puhtaks lakub
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 14:19
Oleneb kes mida üldse otsib, kõigile on raudselt midagi kuid lastakse kergelt käest.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 14:40
jfjm
Perel on ühine eelarve. Mehel ei ole mingit eraldi raha, mida naisele jätta. Oma perega raha jagamine on samasugune normaalne nähtus nagu külmkapist ühiselt toidu võtmine. ilmselt on ka inimesi, kes külmkapis oma riiulit tahavad, vee- ja elektriarveid poolitavad ning väljas söömas käies igaüks ise maksavad, aga need on pigem veidrikud.

Siin iha portaalis enesetutvustuseks aga kingisoovi mainimine viitab teenusepakkumisele ja see ei ole kindlasti perekond.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-04 23:50
kingituste lugu siin päris nii ei ole - kingituse tahtja tahab kingituse pakkumist, suurust (= debiil). Arvab, et hakatakse laduma plaatina vms. Tema siis valib, mõni soovib mängukonsooli ja see näitab taset. Enamus on pilditud ja kontosid hulgi.
Kui soov teada saada ja nõustuda, siis tekivad muud nõuded - tule järgi, vaja on hotelli või autot jne. Kui kõik nagu oleks ok, siis on blokk , mittevastamine, või iseloomustamine- ülbe (see peaks tähendama, et nõustusid paljuga ?) , kõik teavad sind - st. mingi arutelu või ettekujutus ja lõpuks ei sobi välimus. Mõne aja pärast on konto suletud , kordub peaaegu sama järgmise kontoga - reedab selle , et vastab koheselt : ma olen sulle juba öelnud, et ei taha sinuga suhelda (aju nii lühike, et isegi ei püsi meeles , et selle kontoga pole suhelnudki kunagi).
Seega kõik on siin lihtsalt nagu arvutimäng.
Eriti huvitavad on kontod - kus kirjas , hea sissetulek 25 ja vanemad , kuni 35 - ja vajalik on kingitus või suur raha , on auto ja pere- kontol kirjas, haridus on kõrgh., tegutsemine aga näitab põhikooli poolikut. Foorumit lugedes selgub, et suurimad kelmid on naised, eks sellest ka neile erinimetajat kleebitakse tihemini.
Kuulutused ise jätavad hea mulje - pannakse öösel kell 2 kuulutus ja kohe (kontol on Eesti) , saadad vastuse , kohtuks Narva-Jõesuu SPA-s või Paides. Kuulutajat pole 3 päeva saidil või vastab järgmisel päeval , lol , ma Tartus.
Tartu ongi saanud seepärast kuldilitsilinna nime.
Tähendab , on üksjagu kuulutajaid treides nö.klikikuulutusi ihale nagu ka on hulgim neid kontosid treitud.
robespierre - sa eksid pisut tänases pereelus , see ongi nii - et vaadatakse külmkappi ja tavaliselt on seal ühesugune pilt, on saabumine ja väljumine ning vahel ka tähtsalt veini joomine ja ühtimine. Üldiselt on tähtis suur üürikorter ja nii siis töötavad ihuliikmed võimekuse tagamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-05 13:09
Igasuguseid trolle ja veidrikke on muidugi alati netis küllaga, aga ma oletan, et suurem osa kingituse soovijatest mõtleb seda tõsiselt. Ma ei tea, kui paljud neist tõsimeeli püsisuhet otsivad ja endale põhjendada suudavad, et miks peaks edukas ning hea mees neid püsikaasaks tahtma, aga inimeste ootused-lootused ongi sageli vastuolulised.
Mina teoreetiliselt võiksin seksitöötajaga suhte luua küll, aga kohe kindlasti mitte temalt teenust ostes. Ma võin aktsepteerida oma kallima karjäärivalikut või noorpõlve pattusid, aga ma ei saa tõsiselt armastada naist, kellelt ma olen seksi ostnud.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-05 13:14
No jaa, et halastusseks kingi eest. Kui muidu nagu ei tahakski.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-05 13:46
Kui soov soojale maale puhkama minna siis tuleb maksta,kui soov paremas ja luksuslikuma teenusega kuurortis sisse seada,tuleb rohkem maksta.Imelik on arvata et siin lehel otsitakse armastust.Mehed tahavad seksi,naised ka aga miks peaksid nad seda niisama tegema kui nõudlust on ja maksjaid leidub.Lisaks on siin üks nüans,raha vahetab omanikku ja pärast pole pretensiooni et a la tahtsin mehele aga sa siga kasutasid mind ära.Aus diil ja ei midagi enamat.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-05 16:10
k6ige parem -- viia soojale maale see reisile kibeleja... ja jättagi sinna. Ning vaadata mis siis juhtuma hakkab. Tal läheb aega enne kui saab internetti tagasi tuldud ja kohalike kadalipust läbi mindud kes võimalik et näevad valget naist pildi pealt.
˅ näita rohkem ˅
2024-04-09 09:51
Minu arvates ei olegi niivõrd oluline, millistel tingimustel kohtumine aset leiab, vaid pigem see, kas kokku õnnestub saada inimestel, kellele vastastikused tingimused sobivad.
˅ näita rohkem ˅