kingituste lugu siin päris nii ei ole - kingituse tahtja tahab kingituse pakkumist, suurust (= debiil). Arvab, et hakatakse laduma plaatina vms. Tema siis valib, mõni soovib mängukonsooli ja see näitab taset. Enamus on pilditud ja kontosid hulgi.
Kui soov teada saada ja nõustuda, siis tekivad muud nõuded - tule järgi, vaja on hotelli või autot jne. Kui kõik nagu oleks ok, siis on blokk , mittevastamine, või iseloomustamine- ülbe (see peaks tähendama, et nõustusid paljuga ?) , kõik teavad sind - st. mingi arutelu või ettekujutus ja lõpuks ei sobi välimus. Mõne aja pärast on konto suletud , kordub peaaegu sama järgmise kontoga - reedab selle , et vastab koheselt : ma olen sulle juba öelnud, et ei taha sinuga suhelda (aju nii lühike, et isegi ei püsi meeles , et selle kontoga pole suhelnudki kunagi
).
Seega kõik on siin lihtsalt nagu arvutimäng.
Eriti huvitavad on kontod - kus kirjas , hea sissetulek 25 ja vanemad , kuni 35 - ja vajalik on kingitus või suur raha , on auto ja pere- kontol kirjas, haridus on kõrgh., tegutsemine aga näitab põhikooli poolikut. Foorumit lugedes selgub, et suurimad kelmid on naised, eks sellest ka neile erinimetajat kleebitakse tihemini.
Kuulutused ise jätavad hea mulje - pannakse öösel kell 2 kuulutus ja kohe (kontol on Eesti) , saadad vastuse , kohtuks Narva-Jõesuu SPA-s või Paides. Kuulutajat pole 3 päeva saidil või vastab järgmisel päeval , lol , ma Tartus.
Tartu ongi saanud seepärast kuldilitsilinna nime.
Tähendab , on üksjagu kuulutajaid treides nö.klikikuulutusi ihale nagu ka on hulgim neid kontosid treitud.
robespierre - sa eksid pisut tänases pereelus , see ongi nii - et vaadatakse külmkappi ja tavaliselt on seal ühesugune pilt, on saabumine ja väljumine ning vahel ka tähtsalt veini joomine ja ühtimine. Üldiselt on tähtis suur üürikorter ja nii siis töötavad ihuliikmed võimekuse tagamiseks
.