Foorum
2023-08-07 18:07
Aitäh, Genitarius! Siinkohal siis head vanad kauplemise tavad tõenäoliselt ei kehti - et saab kaupa enne hinna mahahõikamist igakülgselt uurida ja kui paslik, siis ka maitsta
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 20:46
Siin ju seksi ost ja müük käib täie rauaga.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 01:06
jah, elu missugune siin - üks kummilõustaga top pidevalt, hoiab omal kilo raha pildil -see on ilmselt juba koitanud . tore on vaadata pilte - džiibid, käekell on põhiline indeks , ketid - ühesõnaga kõike reklaamiks , mis kodus . Jätab sellise Lutsu raamatust mulje - kõik , mis on ,on pildil. Rohkem polegi midagi , siis veel laeva peldik või hotell. Ja kahjuks rohkem polegi midagi. Küsivad juurde või siis pakuvad , kingitusi. Väheviljakas tegevus, enamus aastaid olnud ja lõpuks mõni venitab omal pildigi kasvõi võõrad.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 11:51
kellele sa siis täie rauaga seksi oled müünud, misterj?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 12:40
Ikka sinule.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 13:27
mul pole kahjuks või õnneks vajadust sedalaadi teenust osta.
aga unistamine on isegi sinu jaoks täitsa tasuta, misterj
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 19:48
Ära valeta.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 21:08
pole põhjust valetada.
lihtsalt tõde on liiga valus su jaoks, misterj
˅ näita rohkem ˅
2023-08-08 22:14
siinkohal panen kõigile taas ja tasuta
˅ näita rohkem ˅
2023-08-09 01:27
Kapal on lahtiste uste päevad
˅ näita rohkem ˅
2023-08-09 14:55
EOD, ära mõtle ka. Püha taevas appi! Sinust ei jää midagi järgi! Erakordne naine ta on küll. Ok, proovi siis kui oskad talle keelt kõrva ajada.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-09 18:04
Keele ajan kôikidesse aukudesse välja arvatud kôrv
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 04:06
Siin 90% naistest on prostituudid.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 07:08
Igal inimesel on oma hind, ma ei kahtle selles hetkegi. Ja pole vahet kas mees või naine. Lihtsalt naistele pakutakse raha eest seksi rohkem ja õieti teevad kui pakkumise vastu vastu võtavad, mina arvan nii.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 07:21
Sina juba hommikul vara siin ihas tööl.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 09:18
Heavyloads, kas Sa palun täpsustaksid, millisesse kategooriasse ülejäänud 10% naistest kuuluvad?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 10:30
misterJ, otse loomulikult ja jahin kundesid. Kahjuks ei saa nad mulle ettepanekuid teha, ma olen avanud oma postkasti vaid sõpradele ja sõprus on tähtsam kui seksivärk, tasuta või tasuline.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 11:03
Transfeer, arvan, et ülejäänud 10% naistest soovivad lihtsalt tutvuda, nagu siin keegi eelmainija kirjeldas, et lähme koos sööma jne.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 12:06
heavyloads, 90% meestest soovib siin end lihtsalt tühjaks laadida, 10% tutvub.
Arva ära, miks on siia prostid kogunenud?
Variant 1. Mitte ükski normaalne naine ei viitsi mingite suvalistega seksida. ( kui tahab, siis pole ju ok, vaid hoor) kui tahab suvalist, küll ta siis ka leiab.
Variant 2. .....mõtle ise
Variant 3. ....
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 12:08
Loll naine, kes seksib siin suvalistega ilma raha või kingitusi vastu saamata😉
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 12:45
Äge, kuidas mul nüüd selle postituse peale läks postkastis trollimiseks😉😆💪
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 12:53
Heavyloads, aga kus kohast sinu andmed pärinevad, et siin 90% on prostid?
Kas Sinu omad kogemused või? Nõrk mees, ma ütlen, et nõrk mees, kellega suhtlevatest naistest on 90% prossid.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 12:57
Tean jah neid kirju, õnneks on mul nüüd sisukad kirjavahetused. Oksemaitse on siiani suus, hakkasin juba reaalseid tuttavaid mehi altkulmu vaatama ja nende sisemistele tungidele mõtlema, ikka on need iha mehed hirmuäratavad oma fantaasiatega, väkk.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 13:09
Sa Retariina ju oled troll
˅ näita rohkem ˅
2023-08-11 14:18
"90% meestest soovib siin end lihtsalt tühjaks laadida, 10% tutvub."
Vahepeal on ikka täitsa hea kui saab ka ennast enamuse hulgas olevana tunda. Tekib selline sõbramehelik õlg-õla tunne kohe, muidu ole ja ela nagu dissident.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 09:03
Minu arvates on see müüdavuse aspekt soost sõltumatu ja naisi selle eest nahutada ebaõiglane. Kui kuulutuste rubriik lahti võtta mees otsib meest alt, siis kuidas mõista seal pakutavaid ja soovitavaid kingitusi? Konkreetselt öeldakse ka välja, et soovitakse lisa teenida.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 12:28
seda peetakse ilmselt loomulikuks, et paljud mehed ootavad ja soovivad samuti kingitusi kohtumise eest.....nagu näha nii ankeetidest kui kuulutustest.
aga nn müüdavate meeste kohta pole ühtki vihast teemat veel foorumis näinud
˅ näita rohkem ˅
2023-08-16 22:09
Kes too ikka julgeks ilmarahahvale naeruks teemat teha, et sai homo käest ka petta.
Rääkides müüdavatest meestest, siis võiks näiteks ka vihase teema teha Hermann Simmi kohta aga vaevalt, et see siin foorumis kedagi märkimisväärselt erutaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-16 22:49
Mul läks nüüd küll kôvaks
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 11:17
Olgem ausad, osa mehi tulebki siia tasu eest keppi otsima ja teised on need, kes ei oska tõesti eeldada, et ka lihtsalt kohtingu eest kingitust nõutakse. Ja kui sa kuulud mehena juhuslikult nende "teiste" hulka, siis tundub see suhtlemine siin tõesti omapärane.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 11:38
mõnes portaalis isegi...naine pakub seksi..mees otsib seksi..ebaõiglus..
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 13:34
olgem ausad. viisaka galantse mehe käest ei pea midagi nõudma.
kuna ta ise pakub naisele kõikvõimalikke hellitusi ja mehelikku hoolitsust- ning tunneb sellest rõõmu, sente lugemata ja arveid poolitamata.

mõni omapärane mees siin peab iseennast kingituseks naissoole..... ja solvub kui selgub, et see nii ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 13:39
Sellistele meestele pole litse vaja,neil ammu korralikud naised olemas.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 13:42
miskipärast on enamusel prostituutide ning erootikamassööride klientidel kenasti korralikud naised kodus ootamas.
ju siis korralikkus ei suuda lõputult erutada ning sädemeid süüdata
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 14:17
Pole tõsi, et kohtumine ilma kingituseta ei ole siin lehel võimalik. Lihtsalt kuidagi ei ole leidnud sellist inimest kes mind niiviisi lahti "muugiks", et kohtumine tõesti ka reaalselt teoks saab. Ei süüdista selles ainult mehi vaid ma ise samuti ei viitsi väga teemat aretada, kui näed, et ei jutt ei jookse. Tegelikult peaks äkki proovima rohkem....
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 14:50
Tõepoolest võib naissoole kingituseks pidada meest, kes kõikvõimalikke hellitusi ja mehelikku hoolitsust just prostituutidele jagab Ja mõni naine peab ennast kingituseks meessoole ja solvub, kui selgub et see nii pole.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 15:31
Tean mehi, kes oma tilliga teenivad köva raha, kepivad nii mehi kui naisi,meestel tund on ikka kallim kui naistel
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 16:54
jeeh ,arvamusi seinast seina ja põrandast lakke. ma siis sätiks enda kogemuse ka siia kuhugi kui ikka võib ( ega kas võib või ei mind eriti ei huvitagi ). pole see nii hull midagi , et ainult kingituse eest kuigi jah peab tõdema , et see kingituse tahe on 4:1 aga siiski on võimalik ka ilma hakkama saama . Kui lugeda kuulutusi siis ega eriti neid tutvumis soove seal pole,domineerib , et otsin meest ilusat , tugevat , rikast ( muidugi ) lahket, omab vinget autut mitte alla bemari uue või audi ,nu merss kõlbab kah siis loomulik maja ,soovitavalt mere ääres aga nuuh kui ka korter vaatega merele siis ok aga lahke helde jne pead sina olema kui siis nais poole enese tutvustus on väga lihtne st mul on kaks tissi ja vitt.kõik on lihtne. küsimus siit ,mida kinkida ka aluspesu, või viigileht? tegelt tahan öelda , et vaadake ringi .otsige ja asjad laabuvad ka ilma kingi koormata jne . kena päeva
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 22:37
kommar,
paljudel siiski asjad ei laabu nagu sadadest kaeblikest postitustest võib järeldada. kui kingijagamisega tegeleda ei raatsita, siis foorumis hädaldamine ja saidi kirumine ju täitsa tasuta

oletame, et postkasti potsatab kiri mehelt, kes ei soovi materiaalselt suhtlusesse panustada. restoranis poolitab arveid ja naise kinkidega rõõmustamist peab rumaluse ja nõrkuse märgiks.
romantikaga ennast vaevata ei viitsi ning naist altari ette viia pole ka loomulikult plaanis.
mis oleks siis sellise mehe trump, mis naisel jalad nõrgaks võtaks?
erekteerunud peenis ja õllekõht? (sorry, mõnel juhul kindlasti ka sixpack ).
no tore.
aga need kehaosad on täitsa olemas ka härradel, kes naudivad naise materiaalset poputamist ning luksuslike kingitustega üllatamist

millise mehega ajaveetmise naine valib ning intiimseid hetki jagab, on siiski lõpuks tema enda sügavalt isiklik asi. mu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-21 23:30
just capri aga ärge ka unustage , et ka mees valib kellega mida jagab kui jagab ja millal jagab
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 04:22
Kommar, naine valib alati kas mehe või raha ja mis vahet seal on? Raha koos mehega või raha ilma meheta? Meestel pole iialgi mida valida, vaidle vastu kui tahad. Naisel on rohkem valida sest pakkujaid on rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 04:34
Ma ei ole mingi troll, arvake mida tahes, donnandanna ja õige ongi oma arvamuse juurde jääda. Kas on mingi vahet? Niigi on elu enesemüümine ja põhimõtted on kõik kadunud. Mina lihtsalt lõbutsen siin, ega see pole ju keelatud? Või mis?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 06:20
Eestis kahjuks on mõtlemine veidiajast ja arust . Mujal arenenud maailmas on mõtemaailm juba muutunud .Naised on enesekindlamad ja arvavad et saavad ise hakkama suurepäraselt ilma sponsorluseta tuginedes oma enda võimekusele ja olles enesekindel.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 09:10
vaielda vaidlemise pärast pole just kõige mõtekam tegevus ja jäägu sulle Retariina sinu tõde ja õigus. Ma jäin lihtsalt su teist kriba vaatama , et miks sa peaksid arvama , et kellelgi midagi on sellest , et oled sa troll või tramm või hoopis mikihiir, põhiline ju ongi , et sul omal ka lõbus on . ma loodan küll , et rõhuv enamus käibki siin lehel lõbutsemas mitte aga pühaüritust st tööd tegemas . Tead keelatud pole nagu midagi ,kui siis keevitust vaadata see rikub silmad .
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 11:03
Loota ju võid Kommar, aga tegelikult on siin rõhuv enamus tõsised töö inimesed ja lõbust on asi kaugel. Jutt käibki ju sellest, et tööd napib ning et midagigi saada, tuleb pealemaksta.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 18:16
Oh, Kommar! Sul on liiga suur kujutlusvõime, mis muidugi mulle meeldib aga jfjm toob mind alati maa peale tagasi. Päris julmaks on siin muutunud.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 21:06
Mina olen kohtunud siinsete naistega nii kingituse eest kui ka ilma. Isikuid ei ole palju, alla kümne. Kõige kirglikumad kohtumised on olnud need, mille eest maksta ei tulnud. Ma meesisendina ei näeks asju nii mustades värvides. Ehkki ma ei ole kunagi olnud VIP, mul ei ole pilti, on mul siin olnud imelisi hetki. Rohkem positiivsust
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 22:50
jott juhin su tähelepanu , et küsimus ja teema püstitati - kas ilma kingituseta ei olegi võimalik kohtuda. minu arvamus on , et võib , oli minevikus ,on hetkel ja ka tulevikus. kest siin tööl on need on ja kui see neid rahuldab siis ok . kui vaatan profiile siis jah kingitus üle 150 jne ,jne aga sorry mind see ei paelu kohe mitte kuidagi ,siin on väga toredaid naisi kellega suhelda,.Retriina sa mitte ei pea ohkima ja minu kujutlusvõimest pole sul halli aimugi. sa katsu oma enese kujutlusvõimega hakkama saama
˅ näita rohkem ˅
2023-08-23 23:58
Kommar, sa panid ehk tähele, et see oli mu esimene postitus selles teemas, Miks? Aga sellepärast, et minu arvates nii peabki olema. Ei taha matsi solvata, aga ma tõesti ei tea, kuidas nimetada meest, kes läheb daamiga kohtingule kaks kätt taskus. Mina isiklikult võtan vähemalt lilleõie kaasa. Kingitus seegi.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-24 00:03
Kohtingule minnes vôta kaasa tubli känts suitsusinki vôi vorsti daam ei söö lilli
˅ näita rohkem ˅