Siin portaalis on neid ikka liikunud, kes 20+ riista tahavad. Kui ei ole suur rahakott, siis peab vähemalt riist suur olema. Ühelt naiselt kunagi küsisin, et mida ta nii suure riistaga peale hakkab? Olen küsind ka teistelt, aga siin portaalis on üldse ime, kui keegi kirjadele vastab. Too neiu siis ütles, et talle meeldib riista imeda ja suurt riista on ilus vaadata, sellepärast peabki suur olema. Isiklikult arvan seda, et kuna keskpärase riistaga meest võib igalt poolt saada ja postkast on keskpäraste meeste kirju täis, siis luuaksegi kõrgemad tingimused - kui võõra mehega üldse sekstutvust luua, siis ta võiks vähemalt eriline olla, et lihtsam oleks valida.
Kui keegi siin üritab eksperti mängida ja ennast upitada teisti mahatrampides nagu poliiitik, siis see on FistingKing. Mine sa tea, äkki ongi poliitik - miks ta muidu ei julge isegi oma vägevast käest pilti üles panna, millega ta suuri tegusid korda saadab.
Ma väga vabandan, kui mu memuaarid kellegi meheuhkust riivasid! Ausalt, ma ei ürita mingit eksperti mängida, vaid toetun sõnavõtte tehes oma kogemustele ning võtan demokraatliku õiguse omada ja avaldada oma arvamust. Fistimiskogemust mul ei ole ja sel teemal ma kaasa ei oska rääkida, seega punkt fistingukunnile. Kui fistimistermat veel üleval ei ole, siis võid seksikogemuste rubriigi all selle teema algatada ja oma kogemustega särada. Täitsa huviga loeks, tegijate kogemusi ja mida naised sellest arvavad.