Puhmavaht, see kirikuisa teema on ikka tõsine ... ma isegi ei oska sõna leida siia. Ma loen kogu aja neid kommentaare ja ei jõua ära imestada, kuidas vaimulik oma nelja abielu ja alatiste armukestega ei olegi patune ja ainus süüdlane ongi tema eksnaine. Naist materdatakse maatasa ja mees tõesti ilmselt tehakse veel pühakuks ära, Jaanipäev nimetatakse tema auks ringi vms. Isegi peale ta enda tunnistust, et ta on petnud, terve hulk naisi seda ei usu. Seepärast ilmselt ongi võimalikud need kõikvõimalikud rahalised kelmused, sest inimesi on no nii naiivseid ja lolle.
Su teine teema. Suurenenud eesnääre on enamikul keskealistel, nad ei pruugi seda teada lihtsalt. Kroonilised põletikud seal piirkonnas muide, võivad ka naisele sümptomeid tekitama hakata, seega kui ma oleks kursis, et mehel on allkorrusel mitmeid põletikke, mind see kindlasti ei erutaks ja ma kas viiliks ära või siis suunaks ta lahenduse leidmisele (loe: arstile). Neerukivi ei nakka eksju, valu teeb ainult lõpuks, mehele. Kuna sa muidugi tegid siin lihtsalt kujundlikku kõne ja utreerisid, siis ütlen, et ka täiesti terve mees võib olla kaheminutimees, asi ei ole üldse akti kestvuses, vaid mis sellele eelneb. Kui eelneb pikk ilus õhtu koos pika ja hea eelmänguga, ei oleks kaks mintsi probleem, mina võin isegi kiiremini saada. Pealegi kui nagu tundub, et puudu jääb, saab ju puhata ja korrata. Küll aga ma nüüd igaks juhuks lisan otsa, et mul ei ole juhusuhteid. Üldse pannes kaks äärmust kaalukausile on egole parem vast kahemintsimees (oh, kus ma erutan) kui selline, kes ei saagi tulemust. Isiklikult minule on kindlasti turnoff kui selgub, et mees no mitte kuidagi ei saagi rutem kui pool tundi või veel hullem, mitu tundi, kui aga orgasmini jõudmine võtaks ka minul pool tundi või tunde, oleks see lausa super. Ja vahel võibki võtta, kui eelmäng on kesine, päev kehv või midagi häirib.
Kestvusest rääkides, et kes kui kaua naudib (või kannatab), huvitav oleks küsitlus teha, aga ausaid vastuseid ma kardan, ei saaks, igaüks üritaks end mingi seksikiisuna näidata (leht sellise suunitlusega). Kindlasti on seal palju tegureid, sh ka see, kas ja kui kiirelt naine orgasmi saab, kas ta saab ühe või on suuteline saama mitmeid (mitte teeselduid, vaid päris). Ma olen kuulnud multiorgastilistest naistest, kes saavad orgasmi otsa vaatamise, puudutuse, mõtte ja iga seksivormi peale, aga kas nad ka päriselt olemas on ... Ma ei ole kunagi uurinud, aga endal on arvamus, et nümfo on pigem keegi, kes naudib, aga orgasmini ei jõua või jõuab väga raskelt. Palju konkreetseid seksisõltlasi naiste seas on, ei oska arvata. No ja jah, märg püsimine hakkab vanusega ikka muutuma
Kui on mingi selline ah on kah partner, et asi lihtsalt tehtud saaks, siis midagi eriti stimuleerivat seal vist kummalegi poolele ei ole. Ja keegi siis ei pinguta ka.