MEESmees150 teeme nüüd ühe asja selgeks eksole,et kunagi ladusid 10neid mulle AINULT siis,kui oli oht,et sinu mõni “lemmik” oleks muidu päeva vipiks saanud
nagu nt oli seda Pillekas99
Niisama heast peast pole sa aga kunagi mulle mingeid 10neid piltidele pannud ega minuga ka “meesterahvale”kohaselt üritanud tutvuda eksole
ning kirjavahetust pidanud.Ah jaa,ainult siis vist kunagi kirjutasid mulle,kui jäi ette,et ma Caprit julgesin hinnata
See kõik ju näitab väga üheselt,et konto taga hoopiski mingi vana tegija naiste topist,kes väidab,et mina siin saidil mingi uss,kuid tasuks hoopiski ennast kõigepealt vaadata
Ma pole kunagi kellegiga peetud privaatvestlusi teistele edasi rääkinud,kuid tundub,et Meelasinglil on küll keel suus sügelenud ja siinkohal tuletaks talle meelde,et ennem kui tuled miskit halba rääkima ja etteheiteid teiste eludest tegema,siis tasuks kõigepealt siiski vaadata oma elukene üle ja nt selle,et millise poja oled kasvatanud eksole.
Ja Arabella pole mingi minu nö musta töö ärategija siin saidil
,vaid igaüks vastutab oma tegude ikkagi ise!
Ning Kiizukast väga haige panna oma ankeeti,et keegi keelab tal 10neid teistele panna,kui ise kunagi esimese asjana tuli mulle moraali lugema,et polevat vaja mul Caprit hinnata
,samamoodi luges selle kohta moraali Meesmees150
,kas pole veider kokkusattumus
Seega moorid saage ükskord juba üle,mul on samasugune õigus nagu teilgi,hinnata keda ma ise ikkagi tahan