Foorum
1
2
2023-05-16 21:08
Kõige kirkam sa arabella ei ole. Jutt ei käinud sinu rindadest, ingkrisi omi pidasin silmas.
Aga mul on ihas pilt olemas sul ju kari ”vilepuhujaid”, las vihjavad
˅ näita rohkem ˅
2023-05-16 22:02
Sa oled hull.Kunagi nägin sind Jämejalas, suurte varrukatega särk seljas.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-16 23:38
Arabella, aitähh soovitamast, aga paraku olen ma Soome elanike registris ja KELA ei maksaks mul Seevaldi arvet kinni
˅ näita rohkem ˅
2023-05-17 02:06
Jott on vana küla parm... naine jättis ta maha ja nüüd siristab siin oma kurba viisi...
viige talle üks poolene pauk torrest siis tuju hea...
˅ näita rohkem ˅
2023-05-17 23:24
Naljakas pilt.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-17 23:42
Naljakat pole siin midagi, just äsja ja oli väga meeldiv kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 00:08
Olin siin iha algusaegadel, siis oli nagu seebikas seriaalidega, kus satine rääkis oma peiust kõik üksikasjad koos veedetud aegadest välja, loomulikult robustselt, nagu tal kombeks, kas üks naisterahvas sama suuga ka sööb, rõve. Terve iha sai kõhutäie naerda ta intiimelust. Naised keda peiu julges 10ga hinnata, said sõimukirju, sa raibe oled mu mehega keppinud.
Nüüd siis jäi Meelasingel karoliina777 jalgu, nuttis oma rasket elu ja satine kukkus labaselt teda sõimama, karoliina provokaator, teeb süüdimatu näo, justkui ei tea mis toimub, las hull sõimab tema eest.
........ Lõik hulluhoost arabellal. Kossukas, misasja? See penis pangu oma riist teab küll kuhu. See mees võib kindel olla, et mind ta selle riistaga ei puutu! Pole kunagi tahtnud ühtegi meest, kes seda mutti pannud on. Ahjaa, keegi rääkis, et meelal pidi see auk seal nii suur olema, et võib vabalt eemalt taldriku sinna sisse visata. Mille pärast ma kade peaks olema? Ma ei tahagi seda riista, sest see on seda mutti puutunud, süda läheb pahaks.PS! Milline normaalne mees sind üldse tahaks, rahune maha.
Kui vaadata, millistele suurtele riistadele uuestisündinud arabella 10id paneb ja vastu isegi ei hinnata, tekib mõte, et Ufo lendava taldriku võiks 1 m kauguselt vabalt sisse visata, nii põhjatu tunduv see jalgevahe. Sry, kui hindab karoliina vellosi, veicukesi siis on lootust midagi vastu saada.
Loomulikult kardavad mehed sellist ebastabiilset naist, mineti ajal võivad hambad krampi lüüa ja jääd meheaust ilma.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 00:39
Kule hulluke, sinnani kui tegin karoliinast777 päeva vipi, ladusin 10id, polnud ma kellegi varikas. Kui see pilvedes hõljuv su südamesübrannale ette jäin teistele 10te panemisega, muutusin kellegi varikaks, ei tea, kas oled nargi uimas või pidevalt juuatäis, aga su jutt on täielik jama.
Kui hindan peale karoliinat teisi, sõidab katus, te ikka segased moorid, kõik pole teil normaalne, sotsiopaadid, vaadates te käitumist.
Sina roppsuu kisad kohe kõik välja, karoliina on kahestunud ja kirub sulle kirjades, väljaspoole näitab kui meeldiv ta on, eks mõni loll neelab ka konksu alla, te väärite teineteist, uskumatu sarnasus.
Olen vaba mees, rahune hull maha, aga kui soovid, võin mõnele ohmule sind pakkuda, normaalne mees sind ei taha. PS! Sa ise ju hindad mehi, siin polegi näinud naisi kes nii maialt riistasi juba virtuaalselt lutsivad nagu sina.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 01:06
Ja kui nüüd täpne olla on vähemalt 7 pilti sinust siin tehtud vähemalt 10e aastat tagasi su eksi poolt, mida riputad, kustutad ja uuesti riputad üles.
Varikate tegija oled samuti vanadest aegadest, kes taob naistele topis 1si, põhiline, et oma jalgevahega ette saada, õnnetu hing. Samuti kõik uued pildid naistel ristid kohe varikatelt 1ga üle, arvan, et su südamesõbranna, karoliina on rahul su raske tööga, mille enamus teed tema eest.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 01:27
Minge ravile.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 01:40
Kui ma olen vaba mees, kas sinu rahustuseks, kuna su katkine aju ütleb, ma pole, pean kaasa kiitma, tõesti hulluke.
Meelasel on oma klientuur, kellele massaaži teeb ja pole ju imestada, kui ka hindab häid kliente.
Sina vaatad ainult suuri riistasi, kiidad neid, aga nad ei võta vedu.
Mida sa mutt, mutitad kõiki, oled esimeses nooruses või, ära aja naerma.
Pole imestada, et nii kibestunud oled, isegi peale 10et aastat kirud veel oma lapse isa, hale moor.
Muideks ta naine on väga kena, asjalik ja empaatiline, iseloomujooned millest sul pole aimugi.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 05:17
MEESmees150 teeme nüüd ühe asja selgeks eksole,et kunagi ladusid 10neid mulle AINULT siis,kui oli oht,et sinu mõni “lemmik” oleks muidu päeva vipiks saanud nagu nt oli seda Pillekas99
Niisama heast peast pole sa aga kunagi mulle mingeid 10neid piltidele pannud ega minuga ka “meesterahvale”kohaselt üritanud tutvuda eksole ning kirjavahetust pidanud.Ah jaa,ainult siis vist kunagi kirjutasid mulle,kui jäi ette,et ma Caprit julgesin hinnata
See kõik ju näitab väga üheselt,et konto taga hoopiski mingi vana tegija naiste topist,kes väidab,et mina siin saidil mingi uss,kuid tasuks hoopiski ennast kõigepealt vaadata
Ma pole kunagi kellegiga peetud privaatvestlusi teistele edasi rääkinud,kuid tundub,et Meelasinglil on küll keel suus sügelenud ja siinkohal tuletaks talle meelde,et ennem kui tuled miskit halba rääkima ja etteheiteid teiste eludest tegema,siis tasuks kõigepealt siiski vaadata oma elukene üle ja nt selle,et millise poja oled kasvatanud eksole.
Ja Arabella pole mingi minu nö musta töö ärategija siin saidil ,vaid igaüks vastutab oma tegude ikkagi ise!
Ning Kiizukast väga haige panna oma ankeeti,et keegi keelab tal 10neid teistele panna,kui ise kunagi esimese asjana tuli mulle moraali lugema,et polevat vaja mul Caprit hinnata ,samamoodi luges selle kohta moraali Meesmees150 ,kas pole veider kokkusattumus
Seega moorid saage ükskord juba üle,mul on samasugune õigus nagu teilgi,hinnata keda ma ise ikkagi tahan
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 05:35
Ah jaa,üks asi meil Arabellaga tõesti sama see,et kui midagi öelda on,siis julgeme teha seda foorumis oma kasutajanime alt ,mitte nagu osad….kes omastarust kõvad mutid ,kuid millegipärast foorumis käivad soppa loopimas teiste kohta ainult varikate alt!
Nõrgad naised olete!
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 06:44
No mis puhkus see on kui iga päev ihasse kiikad, kuigi konto blokitud. Iha puhkus, silm ekraanil. Elu pole. Kas pesu jäi väikseks mida nuiad siin?
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 07:18
Kossukas3-Ingkrise meespool järjekordne näide sellest kuidas inimesed ei julge sõna võtma tulla oma õige konto alt
Veider tegelane oled...mitte keegi mitte midagi mulle kinkida ei või kõik on sinujaoks kohe nuiamine
Sinna alla kuuluvad siis vip konto kinkimine,10tega piltide hindamine ja nagu värskelt kuulda võis,siis ka pesu kinkimine

P.S Tänapäeval enamus inimesi veedab aega sotsiaalmeedias,mhm kas kõigil neil huvitav puudub sellepärast oma elu v
Kaasaarvatud kraaklejatel endil ,kes viitsivad edasi jälgida isegi blokeeritud kontosid
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 07:36
Kui siin foorumis saaks panna like, siis praegu saaks need minu poolt karolina kommentaarid!
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 08:23
On teil aga probleemid siin
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 08:43
nad kõik on probleemivabalt strapiga saand ja saavad seni kuni rahuldamata hing ja ihu eneseväljenduseks foorumis kaklema sunnib
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 08:48
Tohohh või nii on koguni lood, teie Kapakohila olete siis nagu siine sanitar või täpsemalt tasakaalustaja kunagi jooksis selline film
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 09:14
Mul tekkis nüüd küsimus,miks teie siis selle lolli ja vastiku inimesega koos elasite ja isegi lapsed muretsesite
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 09:17
Kas andmete avalikustamine pole siin karistatav?
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 09:57
EOD, ega ma selgeltnägija pole. Võttis veidi aega enne kui kohale jõudis, et see inimene luuser on.

kossukas, küsi seda MEESmees150 käest.

Milleks ma üldse vaidlen siin pooletoobistega. ... ega minu eraelu sellest veel halvemaks ei muutu, mis teiesugused siia kokku luuletavad. Oleks minu teha, paneks terve selle saidi kinni.

Et meelasingel teeb massaazi... jajah, pepu fistingut ja topib meestele mingeid orasid sinna samusesse. Mõni siin vist ei tea enam massaazi tähendust...
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 10:08
Aga miks seda kinni panna Arabella? Sa võid ju ise ära minna toredamate ja paremate inimeste juurde.Mis siin meie lollakatega koos ikka passida. Aga miski hoiab sind kinni siin ikkagi?
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 10:13
EOD, aga vb lähengi. Mis see sinu asi on?!

Järjekordne kellegi varikas vist, EOD...
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 10:18
Arabella sa oled vist paranoline natuke, miks kõik need kes sinuga ei nõustu on kohe varikad? Ilmselt hindad teisi enda mõõdupuu järgi. Ma olen elus täheldanud seda et alati süüdistatakse teist inimest just nendes jõledustes ja halbades asjades milleks ise võimeline ollakse või mida ise tehakse
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 10:25
EOD, äkki aitab. Endast räägid, siis lase edasi. Mind sa ei tunne, nii et ei ole mõtet mu kasutajanime siia kirja panna, kui minust midagi ei tea. Ja seda ei tea ka need teised laimajad siin.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 10:32
Arabella, foorum annab teist päris põhjaliku ülevaate ja mõtleva inimesena oskan ots otsaga kokku ka viia. Ei saa ju nii olla et kõik valetavad ja on halvad ja teie olete üdini hea, tavaliselt on ikka vastupidi. Minu isiklik arvamus on teist selline et olete üks ennast täis ja kibestunud naine kes ennast paremaks üritab pidada kui ta tegelikult on ja lisaks olete tänamatu inimeseloom ka. Hindasin teie kahte pilti kõrgema hindega,tõesti on ilusad pildid.Iga teine normaalne inimene oleks viisakalt tänanud aga teie tulite siia haukuma. Ma leian et ma ei ole teile liiga teinud vaid üritasin siin viisakalt diskusiooni arendada,selleks ju foorum ilmselt mõeldud ongi? Mis teie arvate? Teie tulite aga kohe välja lapsikute süüdistuste ja haukumisega.Nii vanal inimesel peaks juba mingi taktitunne olema. Ilmselt on tegemist siiski puuduliku lastetoaga varajases nooruses.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 10:51
EOD, mine vaata oma lastetuba. Ja kuna sa siin uus oled, siis pole sul õrna aimugi, mis inimesed siin koos on. Kui sa tahad naiivne edasi olla ja kõike uskuda, lase käia. Pole minu probleem. Sina tulid siia nende foorumi trollidega ühte jalga astuma.
Hindasid kõrge hindega ja siis tulid siia samamoodi mu kallal nokkima. Ei tea kummal meist puudulik lastetuba olnud on. Kümneid tuleb omajagu , mul on ka reaalne elu, ei jõua igalepoole. Näiteks täna on mu selle nädala ainus vaba päev. Kas peaksin selle raiskama iha peale? Vaevalt küll.
Mul ei ole sinuga millestki rohkem rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 11:33
Kõike ei jõua jälgida, mis siin lendab... aga vahepeal oli kuskil selline halvustamine Arabella suhtes, et talle meeldib justkui minetti teha... Kuulge mehed (või naisvarikad), see on naise puhul ainult hea ja kiiduväärt omadus!! Millest me räägime?!
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 11:57
Bella nüüd sa räägid küll endale vastu,alles ma olin kellegi varikas ja troll,nüüd jälle uus tegija kas sa ise ka aru saad kumb ma siis olen? Bella kuule sa oled kena naine,mis sa ussitad,tule ma viin sind parem paadiga sõitma ja kala püüdma
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 15:12
Johhaidii, mis siin toimub... nüüd nagu oleks tõesti hulludel tulevahetus siin koos ja pseudoprobleemidel veel.

öäk
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 17:26
EOD, kui mul päris elus aega oleks, siis vb tulekski.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 17:29
Aega tuleb võtta kui seda pole
˅ näita rohkem ˅
2023-05-19 23:41
Vahi, hullud väljas.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-20 20:40
veider naiselik kadedus jah lööb kossukal välja, ükskõik milliselt kontolt sõna võtab.
aga vähemalt üks hull nüüd saidilt elimineeritud- teema algataja Kossukas3
-------------------------------------------------------------------------------------------
Karolina7777
2023-05-18 07:18
Kossukas3-Ingkrise meespool järjekordne näide sellest kuidas inimesed ei julge sõna võtma tulla oma õige konto alt
Veider tegelane oled...mitte keegi mitte midagi mulle kinkida ei või kõik on sinujaoks kohe nuiamine
˅ näita rohkem ˅
2023-05-20 21:44
Uus kuub, uus luud, see oli juba täna teine ankeet mida silmasin blokeerituna seoses kasutajatingimuste rikkumisega. Kas varem ka selliseid asju on juhtunud?
˅ näita rohkem ˅
1
2