2023-04-07 20:08:42
Aga ongi ju koledad ja odavad!
Ning esikümnes on nad sellepärast et nad kõige agaramalt trügivad ja kasutavad alatuid võtteid, millel pole välimusega mitte mingit pistmist -- igivanade piltide kustutamine-lisamine, 10-te nuiamine jms. Seega pigem on see alatuse top10. Eks see selgitab et miks mõni tunduvalt normaalsem pilt on palju kaugemal või edetabelist väljas.
Ning võimalik et see neil ka ainus elu mis on, kui nii väiklaselt käitutakse . selliste võtete kasutamine on seega ammu mõttetuks ja kahtlaseks muutnud kogu selle tipi-topi-vipi-vopi jandi.
rahu99- Ei ole mina mingeid kümneid kerjanud. On pannud see, kes tahab ise panna. Ja on ka uusi pilte. Aga kui sulle ei meeldi, siis sa ei pea vaatama. Siin on palju varikaid, millel noorte naiste pildid. Hinda neid ja kanna veel raha ka nende poolt antud pangakontole. Ehk õnnestub mõnel neist sinultki 100 000 välja petta, nagu netis artikkel oli. Mina ei kerja siin ei raha ega kümneid. Aga kui sind ja kossukat niiväga häirib, et mu pildid siin topis on, ma võin siit saidilt lahkuda ka. Mina saan mehi reaalis ka. Kui tahan. Ja reaalis näeb kohe ära, milline see mees tegelikult on. Hädapätakas või tegija. Siin on enamik netiavatarid. Kiidavad ennast elukauniks meheks ja kui pildi lingiga saadavad, siis.... ei kannata kriitikat.
Ja kui sind nii häirib see, et mehed topis olevatele naistele kümneid panevad, siis mine küsi nende meeste käest, miks nad seda teevad. Mina isiklikult ei ole kellegil palunud panna. Ja nagu näha, tulevad siia foorumisse kommenteerima kibestunud mehed. Sest tegijatel meestel pole lihtsalt aega selleks. Nemad tulevad ihasse, panevad mõnele naisele kümpsi, saavad mis tahavd ja siis elavad oma elu edasi. Niisama lihtne ongi.