ei, ma teisest liigist üldse. Aga nüüd tõsiselt rääkides... .. vaatan et nii mõnigl võtab liiga tõsiselt seda VIP värki. Aga MILLEKS see on?
Mu jaoks on see nagu paralleeluniversum, ja äärmiselt mõttetuna tunduv, sest mistahes kohting on siiski sada korda etem.
et kui need kes 10-neid ja VIP värki lunivad, ainult sellega siin tegelevadki ja pole midagi seoses kohtingutega... jama ju! Ning seejuures et need summad mida nurutakse on nagu lapsel jäätiseraha, kuid et seda teevad TÄISKASVANUD naised, aga jätavad mulje nagu poleks neil sentigi et selliseid asju lunitakse. Aga siis iga päev hakkab uuesti pihta see päeva vip. Ning et sellest on ka suured tülid et kes ikka esimeseks sai, mis sellest et vaid ÜHEKS päevaks. Kas on miskid auhinnad? kas tegelikkuses seda inimest pole v6i on pildid 20 kilogrammi ja 15 aastat varasemad ?! Elu pole? Kas saadakse seda VIP raha v6i auhindu välja võtta ?! Seega see protsess meenutab nagu Hiinas oleva lambakarja ringiratast käimist.
Seega, MILLEKS selle asjaga see hasart?
Mind ei huvita see miski vipindus ega piltide hindamine -- pakub huvi see et mis toimub nende peas kelle jaoks see oluline on.
Sest selleks et mina miskil moel kellegagi kohtunud olen 3D maailmas, siis pole üldse pidanud osa võtma sellest ja iga kohting on palju etem kui see jamps.
VÕin mokaotsast muigega mainida et olen ka siit lehestust toredate inimestega saanud juba kirjutada ja aetakse pigem tagasi et ei ei ei taha miskit sellist rat race osalemist selles.