Näpuga on oluliselt lihtsam kehareaktsioone tunda kui läbi tehispulga. Vibratsioon võib üldse käed tuimaks teha nagu taldilihvimismasin
Kuidas sa vibraga tunned tupeseina taga jätkuvat kliitorit, mis enne orgasmi tuntavalt paisub? Üks tarkpea arvas, et avastas mingi müstilise punkti, mille nimetas oma nime järgi G-punktiks
Olgugi, et teadus on vahepeal arenenud ja 1996a avaldati seksuaalõpetuse õpikutes värske anatoomiline avastus, et kliitor on enamat kui väljaulatuv osa, siis leidub ohtralt vana usu kummardajaid, kes räägivad siiani suure õhinaga maagilisest ja müstilisest G-punktist.
Ma vibraga küll ei kujuta ette, kuidas naise sees toimuvat tunda. Mine sa muidugi tea, vbl uutel hi-tec vibradel on mingid andurid küljes ja tehisintellekt sisse programmeeritud, mis annab tagasisidet ja soovitusi.
Ka riistaga tunned naise kehareaktsioone. Kui leiad üles õige asendi, koha ja tempo, siis tunned riistaga väga hästi, kui naisel mõnusam on, millest tekib ahelreaktsioon - kui naisel hakkab mõnus, hakkab ka mehel mõnusam, millest hakkab omakorda naisel veel mõnusam ja kui vähegi pidamist on, jõuad ta ära oodata ja koos lõpetada. Ma ei ole kunagi selline egoist olnud, kes vahekorras ainult endale keskendub - seda nimetatakse naise sees masturbeerimiseks.
Ei teadnudki, et masturbeerivaid naisi ilalevaid pihkureid nimetatakse seksuaalselt enesekindlateks meesteks
, aga tore, kui capri oma austajaid nii ilusate sõnadega hellitab
Minu läheduses ei ole küll ükski naine kippunud veel masturbeerima - ei ole ju vajadust ise vaeva näha, kui abivalmis mees on käepärast, kes vastavalt oma äranägemise järgi ta ära rahuldab