Huvitav arutelu. Lugesin enam-vähem kõik siin ära ning paneks omad mõtted selle teema kohta ka siia.
1. naiste pommitamine kirjadega ilma ankeeti lugemata ning esimene lause kohe et hakkame keppima, on suhteliselt levinud igalpool internetis. 200 kirja 24H jooksul on siin portaalis vist "hea" tulemus. Tuttav tegi ankeedi ühel vene saidil (ankeedis ei olnud seksist sõnagi, ta otsis tõsisemat tutvust) ning ta sai 1H jooksul 183 sellist kirja. See on interneti omapära, et paljud tulevad ennast siia lihtsalt väljaelama, sellistena nagu nad tahaksid ka reaalis olla, aga ei ole.
2. Fotod ja teised suhtlusportaalid. Ka mina ei pane siia fotot, kuna otsin mitte kõige tavalisemat tutvust, seega ei ole mul ka vaja et liiga paljud mind äratunneksid. Mida öelda Rate kohta, erinevalt siin olnud jutust et lapsik jne, ka minul on seal konto olemas (seda rate.ee algusest peale) ma astun sealt 1-2 korda paari nädala jooksul läbi, kuna ma suhtlen seal paari oma vana tuttavaga ning erinevalt paljudest ei taha ma joosta kaasa uute moeportaalidega facebook, orkut jne (vabandage kuid ma elan reaalset mitte virtuaalset elu
)
3. Tutvumine pubides jne. Iseenesest oleneb kohtadest mida külastada, täiesti reaalne. Kuid samuti eelistan suhtlemist natukene kauemaks kui üheks ööks. Seega internetis suheldes saad juba eelneva ettekujutuse inimese mõttemaailmast ning tead kas seda suhet jätkub pikemaks ajaks või mitte. Enamus meist on teinud oma elu kahjuks nii kiireks, et ei ole enam aega selleks et tegeleda pidavalt õhtuti pubides jahtimisega