No 100% ei saa garanteerida kunagi - enda puhul näiteks välja saadatud kirjade puhul 10-st 8/9 saavad vastuse.
Aga väike demo teenusest sulle parmaleikin:
Ühelt poolt sinu profiil rõhub sellise viisaka naabripoisi profiilile - pilt väga viisakas, aga ilma igasuguse seksuaalse vihjeta... Lisainfo kastis minu jaoks mingi veider (vist ladina keelne) fraas ja sinu MSN. Samas ei ühtegi põhjust, miks tahaksin seda MSN lisada - puudub ka info, mida sina tahad ja otsid...
Huvide sektsioonist selgub, et sa mees, kellele meeldib seks ja arvutid - lisaks klassikaline muusika... Kuigi olen inimene, kes on elu jooksul erinevatest serveriruumidest rohkem huvitavaid mehi leidnud kui Tallinna klubidest, siis isegi miu jaoks tundub see kombinatsioon suht igav.
Kõik oleks ju korras kui see profiil toetaks lihtsalt su läbutsemist siin foorumites, kuid mitmes kohas mainid ikkagi, et otsid sekspartnerit... Seega kui mõelda, et kellele su profiil mõeldud - ma ei tea... Intelligentse naise jaoks see liiga tavaline, naise jaoks, kes siin pigem suhte otsinguil ja kes just võiks eelistada sellist viisakat ja korralikku profiili - need peletad minema oma seksijutuga, ja seikluseotsijate jaoks ei tundu sa antud profiiliga piisav väljakutse.
Muidugi ma usun, et siin keskkonnas on hunnik inimesi, kes ei mõtle ja lihtsalt lahmivad, kuid sellesse seltskonda sulandumiseks on su profiil liiga viisakas.
Need siis minu esmased mõtted sinu profiili vaadates... Muidugi sõltub ka su esimesest kirjast, et kui palju vastuseid saad, aga lihtsalt antud profiiliga pead tunduvalt rohkem sõnade sättimisele kulutama
Kui saladus pole siis kui suur vastamise % on sinu kirjadel?