Elasin koos 6a bi mehega. Ma muidugi polnud sellest algul teadlik,aga hakkasin järjest sellele viitavaid asju avastama.No ja olgem ausad,kui mingid kahtlused tekivad,ei anna see hing ennem rahu ,kui pilt selgem.Lõpuks avastasin ta iha konto. Jap ma käisin seal,ning lugesin kirju.(sealgi oli juttu kirjades, kogemustest meestega jne. Mu poolest võite hukka mõista,et lõpuks nii kaugele läksin,nuhkisin,lugesin.. suht poh.mainin ära,siis saate oma aega säästa ja ei pea seda siia ketrama hakkama). Ilmselgelt oli see hetk Å¡hokk. Aga mul oli aega rahuneda,ei lennanud selga talle sellega. Jutuks võtsin küll,ning ütlesin.. misiganes huvid sul ka pole,mulle loeb ausus.. pidasin end liiga vanaks et hakata jälle nullist.. ja ega meil koos viga ka mu meelest polnud. Pakkusin ka varianti et kui mingid huvid sellised,er koos.. olen valmis kaasa lööma.. mind huvitas aint 1 asi. Oleme ausad,ilmselgelt kõik jääb ka meie endi teada. Kokkuvõttes hakkas ta mind hoopis kohtlema viha/armastus segamini. Samuti tõmbas suure kella külge ,et mina olen debiilik, kes temast "pederasti"tahab tembeldada.(nii nimetas ta seda ise). Suht sassis olin, hakkasingi mõtlema ma ise lolliks läinud.. aga ilmselgelt ikka tilkus siit sealt sellele viitavaid asju edasi. Neile kellele ta sellest teema ülesse ise võttis,neile kõigile rääkis ilusaid lugusi sellest ,kuidas ma talle ise olin iha kontod teinud (selgus et neid oli mitmeid viros888 cyberx cyberviros)mis sest et ankeeti vaadates oli kohe näha tegemis kuupäevad,ei tundnud teda isegi see aeg.meilid millega kontod tehtud olid ,olid seotud tema õige nimega. Eks ikka küsisin,et okei kui ma need tegin, ma siis olen selgelt nägija?teadsin et tulevikus saan tuttavaks sellise isikuga.. ja ühel kontol oli pilt samuti.. kust ma selle siis veel sain 😆 1a elasin selle tralli keskel,ega mõistus ei suutnud vastu v6tta ka seda.
Mul täiesti suva kes on bi ,hetero,homo aga kui inimesega suhtes olla,arvan mul õigus teada kellega tegu,kui häiribki ,alati võimalus oma teed minna.. aga hakata kedagi materdama sellepärast nagu ta mind materdas.. on nii haige.