Foorum
2010-10-12 11:50
No saa siis nüüd aru mida inimesed mõtlevad aktiivsuse ja passiivsuse all Kas see kui mees vedeleb sellili ja laseb ratsutada oma riista otsas, tähendab, et mees on passivne ??? Kas see kui mees aga usinasti tagant uhab on siis aktiivne mees ja uhatav passiivne kuigi samas antud pandav võib ju suur himuga imeda jne...et siis ka nagu passiivne imeja weee ???? No mitte ei suuda ma lahti mõtestada passiivsuse ja aktiivsuse mõistet seksuaalelus...mina isiklikult arvan, et ei ole olemas passiivsust ja aktiivsust sest seksi mingil hetkel on ju alati keegi kes on alluvam/pandav jne...või siis järgmine hetk on see passiivne ju samas aktiivne kui ta vastaspoolega mingil moel tegeleb. Mis on teie arvamus mu kulla foorumlased ?
Ja teine suur küsimärk või minu jaoks täiesti mõistetamatu teema...küsimus, et kuidas teeme või mis moodi siis toimub. No kamooon...mis ajast keppi planeeritakse ette, et kolm minutit oraali sulle, kaks minutit anaalseksi, viis minutit vaginaalset seksi, kaksteist sekundit lõpetamist ja kolmkümmend sekundit siis järelmängu . Mis ajast inimestel on komebks selliseid asju planeerida. nii tobe minu arvates see, et aga kuidas siis me teeme...mis mõttes teeme....teeme nii nagu juhtub kas kurat kõik peab olema planeeritud ja ette teada ?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 11:57
RedLight, seks peaks olema jah spontaanne ja mõlemaid pooli rahuldav, aga päris elus see nii ei toimi! Vaata ise mis siin iha lehel toimub!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 12:00
RedLight1 ... ma olen küll kokku puutunud passiivse mehega. Ei saaks öelda, et ta oleks diivanis istudes õlut joonud, samal ajal kui mina kogu "töö" tegin aga ta oli lihtsalt nii ähmis, et kogu tema energia kulus enneaegse lõpetamise tagasihoidmisele.
Aga kepi etteplaneerimisest ... huvitav idee iseenesest, selleks võiks siis liivakella kasutada. Nt pead mind rahuldama 60 minutit, kui ei suuda, saad 10 piitsahoopi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 12:00
Redlight. Peab ju enne küsima ju et mismoodi teeme. Pärast lähebki tegemiseks ja siis hakkavad need viperused pihta. Üks ei taha ja teine ei oska. Ja pärast on targutamist omavahel veel 20 lehte
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 12:05
aaa...et rahuldan 60 min ja kui ma pole vastav siis saan piitsa...kurja, peaks proovima seda asja sedasi...tundub ahvatlev ettepanek parma...no mis viperused, et läheb planeeritust valesse auku enne ja pärast alles õigesse wee ?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 12:07
Mul läheb see aukude järjekord vahel sassi jah. Aga kui lähebki sassi siis hakkab teinepool kisama ja perverdiks sõimama. Seega oleks enne hea teada kas ja kuidas.
Redlight. Mul on alati head ideed olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 12:07
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 12:16
Ma juba kuskil teemas mainisin et seda kuidas teeme, mida me üldse teeme ja kas sa teed nii - küsimisi tuleb praktiliselt kõigi ( seksi ) tutvuste juures ette st eriti tutvuste puhul mis on siit leitavad. Vahest vastan konkreetselt kas siis teeksin või mitte või kas nõustuksin sellise asjaga. Pentsikuna tunduvad küsimused siis kui inimesed pole kordagi veel reaalselt kohtunud, küll aga fantaseerivad ja planeerivad asju ette. Naine kes ei ole siin müügiks, pole kohustatud kellegi nõudmisi täitma, ka temal on omad soovid. Viimast kiputakse mitte tähele panema, pigem lennatakse oma nõudmistega peale. Mina jään siiski arvamusele et kohtuda ja siis juba selgusele jõuda mis kellegile meeldib või siis kui on teada et kokkuleppele jõutud, mõnusa vestluse käigus vihjata mis soovid on ja milliste soovidega peab ka teise puhul arvestama. Kui klappi on, kohtutakse uuesti või jäädaksegi kohtuma.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 17:02
Usun et see akt / pas teema käib enamjaolt ikka meeste kohta (gay-meeste) ning selle all peetakse ikka anaalseksis osalemist (kas oled aktiivsem pool ehk panija või passivsem ehk saaja). Suuseks ei käi minu arvates üldse selle asja juurde. Kui teemaalgataja loogikat kasutada siis passiivsem pool ei tohiks üldse midagi teha vaid aktiivsem pool teeb ise kõik ära - absurd.

Keskmise eestlase viga ongi selles et kõike mida öeldud püütakse juuksekarvani täppi ajada. A-la "Ahhaa... mainitud et oled aktiivsem pool? Sinule siis järelikult ei tohi midagi teha vaid teed ise?"

Mis puutub "Kuidas teeme?" osasse siis ütlen oma kogemuste põhjal - planeerima peaks kindlasti. Kui mitte otseselt tegevusi siis vähemalt piirangud paika panema mida tohib mida mitte - ka see on planeerimine,
Mõnele mehele meeldib anaalseks ning mõnele naisele see ei lähe üldse peale, seega siinkohal oleks targem sellised asjad paika panna kui tutvumise eesmärgiks ongi vaid sekstutvus. Tean küllalt naisi kes ei võta mehelt suhu ning ka naisi kellele üldse ei meeldi ratsaasendis peal olla ja ka naisi kellele ei meeldi doggy-style. Selliste naiste kohta võikski öelda et nemad planeerivad oma seksi juba ette öeldes välja et seda ja toda ei toimu. Sama käib ka meeste kohta... tean mehi kes peavad naisele suhu andmist äärmiselt vastikuks ning kui naine seda nõuab siis kaob meestel nende naiste vastu huvi - ka need asjad peab läbi rääkima (ehk planeerima) et ei juhtuks kahe inimese rikutud õhtut kus minnakse laiali otse voodist kuna reeglid paika panemata.

See siis minu subjektiivne arvamus - võtke vabamalt ning ärge püüdke kõike kindlatesse raamidesse panna, kuid samas kui teate et teil on erisoove siis öelge need välja (ehk planeerige asju)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 18:19
püha pysss....lugedes siin paarbi juttu, siis järeldan, et ma olen ikka puha pervert...ei häbene suuseksi ei teha,saada jne.muud toimingud seksis . Hmm..ai-vai aga samas ma olen ikka õnnelik inimene kui ma ei oma neid piiranguid ja mitte meeldimisi...jah ma olen tõesti õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 18:26
Õnnelikud ongi need,keda ei ümbritse enese loodud piirangud...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 18:37
Redlight pidas sellega sekusaalset käitumist silmas. Passiivne: Laip mis laip. Ei mingit pealehakkamist. Aktiivne: On agaralt asjaga ametis.
paarbi: Esimene lause käib jah gay'de kohta.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 19:01
paarbi ja parma- ei ta käi midagi ja mingil juhul sellise väite püstitusega ei nõustu kindlasti.
pasiivne pool võib ka olla teatud puhkudel aktiivne. ja väga edukalt.
suhteliselt palju bi mehi on passiivsed,see ei ole ainult gayde puhul.
piiranguid loovad pigem mingeid komplekse omavad inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 19:03
Risto. Neid nimetatakse universaalseteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 19:06
parma-olen sellega nõus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 19:21
No põhiküsimusteks mis mehi huvitab ongi kaks: " Kas võtad suhu? " ja " Kas anaali lased teha? "
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 21:09
Barb,ma ei usu,et sinust vanemad mehed selliseid küsimusi esitavad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 21:18
Barb ja Elmar-

Barb ja Elmar- kõik on ikka individuaalne.
mis ühele põhiküsimuseks võib teisele hoopis osutuda lisaküsimuseks.

˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 21:47
Selliseid küsimusi esitavad ka mehed vanuses alates 36 - ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 22:07
Barb,hakka minuealisi vaatama ei mingit anaali..ikka sinna õigesse kohta
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 23:38
Hm, mina olen asja seletanud alati nii, et aktiivne on see, kellele meeldib algatada, passiivne aga see, kellele meeldib kaasa minna. Ehk siis seksis aktiivsem pool algatab vahekordi, suunab passiivsemat midagi tegema, valib tempo, jne. Ei pruugi seda teha alati,l aga tavaliselt küll.
Planeerimise kohta ei oska öelda. Pigem meeldib inimestele lihtsalt fantaseerida ja lobiseda. Eks plaan ole ka mõnus fantaasia, reaalne elluviimine on juba iseküsimus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 09:08
Planeerida,millal seksida või millal drinki teha oleks äärmine tobedus
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 09:30
RedLight:
Vastuseks sinu kommentaarile paarbi kommentaari kohta.
Aga miks sa arvad et just sinu eluviis on kõige õigem? Et teen kõike siis olengi kõige parem?
paarbi kommentaaris on ju väga selgelt öeldud et osadele inimestele meeldib teha kõike ning osadele mitte ning see et mõni naine näiteks ei suuda lihtsalt anaalseksi nautida kuna oletame et see tema jaoks valus (või andku jumal et seda ei juhtuks - teda on sinna vägistatud) siis sa sõimaksid teda kohe hälvikuks kuna tema ei suuda nii vaba olla kui sina?
Inimesed on erinevad ning inimestele meeldivad erinevad asjad. Mõni kakamängude harrastaja võib kogu ülejäänud maailma hälvikuteks sõimata kuna keegi temaga mängida ei taha Ärge pange asju nii rangetesse raamidesse. Aktiivne on see kes end nii tunneb ja passivne on see kes tunneb et ta seda on... ja nii lihtne see ongi. Kui sa ei tunne end kummagi poole 100% toetajana või siis oled mõlemat ... ju sa siis oled mõlemat.
Ning aktiivsuse ja passiivsuse all ma usun et mõeldakse ikka just seda inimese enda sisetunnet. Tean bi-naisi kes tunnistavad et kui käib jutt seksist naisega siis nad on passiivsem pool ehk siis nad tahavad et nendega tegeldakse ja pakutakse neile asju välja mida teha - see on üks näide kuidas neid näiteid lahti seletada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 10:15
nicedude....sa oled kole valesti mõistnud mind aga see sinu asi mitte minu...aga ma arvan jah, et kuna ma ei põe paljude asjade üle, siis ma olen õnnelik inimene tõesti.
˅ näita rohkem ˅