Foorum
2010-10-21 18:10
Seletage ära, mispärast peaks üks naine võhivõõra mehega sauna " pesema " minema? Paljudel omal kodus saun ja pesemisvõimalused.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:11
mikhan, mida huvitavat siis naisega selle ühe, kahetunnise saunasviibimise käigus ette võtaksid? Telliksite joogid, söögid, istuksite sauna eesruumis ja lobiseksite tühja?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:12
elmar..kahjuks ma nõukaaegne naine ja meil siiani kombeks iga nädalavahetus kodus sauna teha ja usu mind,selle eest ei pea keegi maksma,et mina saunas käiksin
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:17
jäägu sulle sinu visioon
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:18
Omalajal sai segasaunas käidud.Polnud seal midagi nii imelikku,kes tahtis see läks koos meestega,kes ei läinud,polnud ka midagi.
Mingit maksmist polnud..joogid söögid osteti kamba peale
Nüüd see maksmine kipub igasse teemasse sisse minema
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:20
Eino mis visioon , mikhan - räägi välja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:22
ma tean ainult ühte seltskonda, kus eraldi saunas käiakse, aga seal on ka saunakultuurist täpselt see barbilik arusaam
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:35
kui sinu jaoks puudub saunal sotsiaalse lävimiskoha funktsioon, siis pole sa saunainimene ja mul pole mõtet rääkida, sa lihtsalt ei usu ja ei saa aru. Pealegi ma kardan et läheksin teemast välja, ma ei räägiks siis SPAst vaid saunast.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:42
Saan aru kui saunas käiakse oma seltskonnaga, heade semude, sõpradega. Väiksed õlled, niisama lämin, selline mõnus lõõgastus, inimestega keda tead, tunned läbi ja lõhki aga võõra naisterahvaga esmakohtumine ja sauna? Vot siin jääb küll arusaamisest vajaka
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:43
exactly
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 18:48
mudugi, ei saa minna sauna inimeseg, kes pole saunainimene, nagu ka teatrisse mitte teatriinimesega ega kossu vaatama miski kohvikumutiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:07
Minu arvates kõigepealt peaks inimesega tutvuma ja mitte ainult kirja teel ning siis hiljem välja pakkuda,kuhu minna,mida teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:16
sa elmar oled ikka ajast ja arust..kellel siin aega selle tutvusega ninnu-nännutada on..ikka kohe,kui mõnda kobedikku siin näed,kiri postkasti kutsega kuhuiganes ja teha midaiganes...küll siis tegevuse käigus ka üksteist tundma õpitakse
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:19
Ei saa öelda et sauna vastaline olen ses mõttes et saun ja selle võlud vägagi meelepärased ja käin seal nii tihti kui võimalik et tagada hea enesetunne ja käia meeldib ikka üksi või siis kalli ja lähedase inimesega. Minu jaoks tähendab saunatamine ikka ihu harimist ja paremat enesetunnet, tahan rahulikult protseduure teha ( maskitamised, kreemitamised jne ) ja mingi võõras mees või üldse mehed on seejuures pigem häirivad lisad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:21
Esimese noormehega kellega siit lähemat tekkis, käisime küll saunatamas, oli mulle pildistamiste juures abiks jne Sauna vastu jah pole kuid eelkõige läheks sinna inimesega kellega miskit enamat tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:34
Nõus BW-i väitega..mehed on saunas segavad asjaolud
Käin tavaliselt saunas sõbranna pool...teeme maske,mee ja meresoola kehamähiseid,klatsime mehi taga(kui lollid nad ikka täpselt on)..päris tasuta ma sinna ei lähe...võtan kaasa vajalikud kreemid-maskid ka sõbranna jaoks ja veini...
Huvitav,kas keegi meeskodanik sooviks minuga sauna tulla...vastutasuks pakun vahatamist ja näiteks koorivat Anapa sinise savi maski...ongi spaa ...ja peaaegu tasuta see ju kõigile meestele väga meeldib
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:46
demi, ära hõigu, jääd soovi avaldajatega jänni , pole teisi kuhugi ärasobitada
Mehed vist eriti nendest mähistest lugu ei pea, mäletan kui enda exiga koos SPAs käisime ja endale muda ravi võtsime, küll siis rapsis ja siunas kui vastikult ikka muda haiseb, et tunneb end kui poris püherdanud siga jne , ega ta jah, hais oli suht metsa poole ja terve keha lehkas mitu päeva aga kus tegi naha pehmeks, nagu vastsündinul
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:52
Ok,maskid jäävad ära...aga vahatamine ikka..mõnedel meestel ju karvased rinnad...jube palju plaastreid kulub neid ei saa ju tasuta ...pärast pean ikka arve esitama...ja jama politseiga,kui kubemepiirkonna vahatamisel tekkivaid röögatusi ei õnnestu summutada
Pakun meestele vahatamisteenust...tasuta
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 19:58
coya,see on nii ja naa,kuidas keegi tutvub.mina olen harjunud riskima ja naiste ees hirme pole..ainult,kas naised seda alati kohe tahavad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 20:22
elmar,kui sa ei tunne kunagi hirmu,häbi ega valu,tähendab see,et sa ei riski mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 20:33
Teema erutab kõiki. Hea meelega loomulikult kuulaksin ma klassikalist klaverimuusikat,... või Estoniasse etendust vaatama... aga see ju meeste jaoks palju raskem teema...
Olen kõikide osalistega nõus, ... eelnevalt peab ikka mehele pilgu peale heitma, muidu peab viisakusest vastu pidama, ja see oleks raske... piinelda, sest viisaka inimesena...
Esmakordselt olen mina isiklikult söönud lõuna või õhtusõõki või kohvi-kooki mekkinud.Kuna mul on hea vaist, siis kannatuseradu ei ole ette tulnud. Mehed kui pärlid...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 20:40
coya,iga tutvumine on mingi risk kui sellest peaks tulema suhe ja sellega kaasnevad ka häbid ja hirmud,mis on inimesele loomulik.
Siin foorumisuhtlus on küll peaaegu riskivaba...ka kõik need minekud kusagile hotelli või SPA_sauna on riskiga seotud aga seda riski pole vaja karta.Vähesed on nii palju riskinud kui mina elujooksul aga nagu näed elan veel
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 20:43
Selles pean elmariga nõustuma et riskida tasub kuid mõistlikkuse piires.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-21 20:52
kes ei riski see šampat ei joo
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 08:33
just,,coya . .
˅ näita rohkem ˅