madleen - sa kirjutad endast, ja vaata oma manitsemisega milliseid väljendeid sa kasutad ise , sa isegi pole tähelepannud , et foorumis on minu kohta teema olnud. Seega - sina mölised , kleebid siin ja ilastad kui midagi tegelikkuses pole öelda, sa arvad teisi olema omasuguse kultuuriga, juhatad kellest keegi võiks kirjutada...- tead sellised inimesed on rämps, mis ju tähendab , sinul pole midagi öelda kui korrata mingit oma mõistusetust ja otsida , et keegi teine sinu eest mölaks, siis sina oled see puhtavitu eit siin ? -mingi etalon ?
miisu1102 - sinule kordan veel, pole vaja sellise ilusa huumoriga meelitada kedagi, sest sa ju pole nagunii saanud vana naisena noori kutte
,
millegipärast ei ole teil ühtki seisukohta kummalgi jmt., miks heterod MM kuulutustes jahivad mehi?
Litsid võiksid kirjutada lisaks, mispärast NN on parem kui MM ? ja siis hetero M on paremad kui MM suhet otsivad või mille üle iha lehel kui te ole teatud kontode sisu ja kuulutusi lugenud, võrrelnud ja teadmata vastuseid- siis pressida mustvalgele kleebekat omaarvamusest teise suhtes, kusjuuures Teie osas on siin foorumis olevad arvamused ilmselt tõesed, kui neid on korratud ja siiani on siinsed baabad nõustunud vähemasti 30% väidetega, milline tähendab nende olekut.
Minu puhul on konto täidetud ja ma pole midagi eitanud selles osas , samuti - peavad ikka olema tohutud iludused ja litsid, hoorad või munnid, kes isegi pilti ei malba panna. Topeltkontodega siin selline irvitamine, see ei tee au -saidile ega ka pane austama neid kodanikke, lisaks varastatud pildid.
Seega , lalisege edasi.
Teie suhtes on