Foorum
1
2
2010-10-10 18:58
Neil on emakas olemas vähemalt. Kuigi see ei pruugi töötada.

mis siis määrab ära? Desire kumb sa siis oled mees või naine? Ja kui oled otsustanud siis selgita miks sa selle valised kes sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 19:06
No see oli nüüd küll "hea nali". Mis mul otsustada? Sündisin naisena, vastavate suguorganitega. Passis on ka kirjas, et olen naine. Meeldib kanda ilusat pesu, sukki, kleite, seelikuid. Mul on pikad juuksed (mõnel mehel võivad muidugi pikemad olla ). Mul on mees, mitte naine Meeldib õmmelda, kokata, koristada (neid omadusi/ oskusi ju eeldatakse ühelt naiselt). Kas pean jätkama?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 19:10
Jätka. Praegu on veel vastuolulisi asju liiga palju. Sa kinnitad liigaplaju minu eelnevaid arvamusi. Palun jätka.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 19:20
Mulle meeldib see, et just naisena sündisin. Minu suurim viga on see, et kipun asju ise otsustama ja soovin kõike kontrollida. Sellega aegajalt "kohitsen" oma meest. Üritan seda omadust endast tagasi tõmmata. Mees peaks olema siiski perekonnapea ja otsustaja. Muidugi on meeldiv kui ta minu arvamust küsib. Aga üritan vähem sekkuda ja nagu mu mees ütleb siis on areng märgatav Sa vist lootsid seda teada saada parma? Ma tean, et ma ise pole kaugeltki ideaalne naine. Minus on päris palju mehelikke omadusi lisaks naiselikele. Usu mind, ma pole kaugeltki uhke nende mehelike omaduste pärast. Aga olen suutnud asjad balanssi viia ja kuna mu mees on siiani rahul ja ei virise kui vahel kipungi liigselt ise otsustada tahtma. Seda tema üle domineerimist jääb järjest vähemaks. Muide see on vist perekonna viga. Mu ema on sama võimukas naine kui mina. Võimalik, et ta on soostunud mu "hobiga" just selle pärast, et kui olen oma "mängul" ära käinud olen pärast kodus ilusti vaikne tallekene ja ninnu nännutan teda nagu üks naine tegema peaks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 19:24
Veel ei ole see ikka hea.
Räägi nendest mehelikest omadustest mis sinus peituvad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 19:25
OMG. Just kirjutasin ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:02
Desire. See perkonna pea j a muud asjad kehitvad sisi kui on suhe. Kus siin on soo määramisest jutt?
Ära võta seda suhte põhiselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:07
Mida sa parma kuulda tahad? Seda, et armastan ka suhteväilselt domineerida?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:09
Ei. Ma tahan seda kuulda, et mis teeb mehest mehe ja naisest naise. Muud ei midagi. Siiani ei ole vastust. On ainult käitumisest räägitud. Natukene sa olid juba sellel lhedal. Rääksiid oma assist ja mis püksis on.
Sõnastame sisi testmoodi.
Paneme sind ja redlighti kõrvuti paljana. Kumb on mees ja kumb on naine?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:10
Ei. Ma tahan seda kuulda, et mis teeb mehest mehe ja naisest naise. Muud ei midagi. Siiani ei ole vastust. On ainult käitumisest räägitud. Natukene sa olid juba sellel lähedal. Rääkisid oma passist ja mis püksis on.
Sõnastame siis testmoodi.
Paneme sind ja redlighti kõrvuti paljana. Kumb on mees ja kumb on naine?
(vigade parandus )
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:28
Nende välimiste vaatluste põhjal võiks öelda, et mina olen naine ja RedLight mees. Seda sa ju tahtsid kuulda. Ma siiski ei nõustu sellega päriselt. Ta on mehe kehas sündinud naine kelle naiseks saamise tee pole veel läbi. Kas nüüd oled rahul?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:32
Peaaegu. Nii mis tal siis veel päris naisest puudu on? See kõik tugineb siiski füüsilisele välimusele. Millest ma rääkinud olen. See füüsiline pool on siiski tugevaks määrajaks.
Aga kui nüüd edasi aretada.
Desire. Kui sind ja redlighti panna ühtemoodi riidesse ja mõlemile parukad peas ja siis linnapeale lahti lasta. Kumb siis mehlikum ja naiselikum on? Käitumise poolest.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:06
Mehelikum olen mina. Ma ei viitsi flirtida. Mul pole selleks vajadust. Mees on olemas. Endale välja teha ka ei lase. Teenin ise piisavalt hästi ja ka sellepärast pole mõtet mulle külje alla "ujuda". Kui mõni matÅ¡o hakkab oma rahakoti paksusega kiitlema siis ma vaatan teda sellise pilguga, et tal hakkab piinlik ja kobib minema. Ja praegusel ajal olen ma tõenäoliselt väljas pükstega kuna ei näe vajadust kellelegi meeldida. Üks viga RedLightil on kui ta väljas on. Aga sellest ma siin avalikult küll ei räägi. Kuni selle hetkeni on ta kindlasti rohkem naiselikum kui mina. Ma usun, et ta teeb tööd enda "kallal" ja on kindlasti arenenud. Vähemalt ta on teadlik ise sellest ja juba see on suur asi edasi arengu juures. Oled nüüd rahuldatud?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:12
Pass, käitumine, välimus ja siis veel see ühiskonna komisjoni otsus.
Saigi see asi selgeks.
Aega võttis aga asja sai.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:19
Parma kullake said sa nüüd ometi rahulduse?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:20
jepp. Täitsa ok on olla kohe. Muidu na sassis need asjad. Mes või naine naine või mees.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:40
Ärge unustage kodust kasvatust. Mõni mees on küll sooliste tunnuste, nime ja välimuse poolest mees, aga käitub nagu `plika`.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:43
hirveke. Sellest on juttu eespool küll ja veel.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 05:57
mnjaaa,kodune kasvatus.. ..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 12:45
Kui küsimus oleks püstitatud viisil: "Mis teeb poisist MEHE ja tüdrukust NAISE" siis oskaks vastata.
Mees on mees olenemata tema oskustest ja naine on naine olenemata tema olekust ja mõistuse tasemest.
See et kellelgi on seatud enda poolt kõrgemad standardid kaaslase otsimisel ei tee veel mehest poisikest ega naisest tüdrukut.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 14:14
nicedude- väga hea vastus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 17:19
Risto. Ütle oma arvamus. Ja paluks konkreetselt, mitte ümmargune mull.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 17:50
Just. Risto, ikka pikemalt - laiemalt mitte lühidalt ja kaasakaagutavalt
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 17:56
No sellisel juhul lippab eestis 30-40-50 jne aasta vanuseid poisikesi omajagu ringi Küll tuleb huvitavaid avaldusi siin.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 18:08
Heh, ise pean poisteks kuni 25 a eksemplare, 50- nesele ikka nii enam ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 18:48
Mina arvan et mehest teevad mehe vuntsid,sarved ja suured esihambad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 18:56
Kohe näha et keegi räägib endast
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 20:25
Ojaaa punk sina oled tõesti tõeline mees. Hakka või kahetsema juba, et mees olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 20:53
Mul on tõeline naine ka olemas nii et tõelist meest tõelisest naisest üle ei jää veidi jääb isegi puudu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 07:56
Nüüd nutan küll silmad peast välja.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 08:56
Mis on kõige suurem erinevus naiste ja meeste vahel? mehed mõtlevad ja naised tunnevad. ja kui kumbki jääb oma ampluaa juurde ja ei sekku teise omasse, siis ongi mees MEES ja naine NAINE. Ehk siis naine ei pea mehe eest mõtlema ja mees liiga tundeline olema.
Aga muidugi võib seda teemat lõputult arutada, sest kõik on subjektiivne.Kelle jaoks on mees MEES ja naine NAINE otsustab ikka iga konkreetne inimene ise.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 09:05
Naised püüavad väga meeste eest mõelda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 10:29
Marimus. Kas naised siis ei mõtle? Ainult tunnevad midagi aga mis ssee on seda nad ei tea?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 13:03
see on mingi klishee, et naised on sellised ja mehed on teistsugused. mulle meenutab see natuke neid bestsellereid, kus ka midagi naiseks ja meheks olemisest teatakse. tegelikkus on ju midagi muud. see meheks ja naiseks olemine (ma peangi silmas olemust) ei tule ju kuidagi kellelegi kaasa. mingi areng peab olema peale seda. olenevalt kellegi arengust ongi ta selline või teistsugune. nii on ka selle meheks ja naiseks olemisega
˅ näita rohkem ˅
1
2