Foorum
1
2
2010-10-10 11:48
Siia siis ootaks teie arvamusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:58
Suguorganid, keha hoiak, kehakuju.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:02
Džiisus...lõunane nali...täpselt parajal ajal ...kes veel ei teadnud..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:06
Nagu näha eelmiset postitusest siis ka teatud väljendite kasutamine. Issake, kiljumine, dziises jne.... Ehk siis kõnes.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:08
meestel seega karmim kõneviis ..eks ole ...njaa...vahe muidugi ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:30
Parandan. Kõneviis ei ole nii väga määrav tunnus. See on pigem kasvatuses kinni.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:34
Et siis, mida enam ropendab ja vannub, seda mehem vä???
Ma arvan, et lisaks välistele tunnustele on oluliseks näitajaks mõtteviis. Naine ja mees mõtlevad erinevalt ja seetõttu nad teineteist ei mõistagi .... vahel
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:36
ok...võtan teadmiseks ..ja nüüd on välised erinevused juba mõned välja toodud ..nüüd siis mehest ka laiemas mõistes kui ainult anatoomiline erinevus
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:42
Meelicale teadmiseks, et teema kasvas välja ühest siinsest foorumi teemast. Kuna läks diskussiooniks mis siis ikkagi teeb naisest NAISE ja mehest MEHE siis sellepärast saigi see teema siia tehtud. Niipalju kui on inimesi, niipalju on ka erinevaid arvamusi. Parma näit. väga tahab vastust sellele küsimusele. Niisiis seepärast ka see teema siin ja kiljuda ja issandat paluda pole vaja. Ootaks siia asjalike arvamusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:43
Vikipeedia määratleb meest sedasi:.....Mees on täiskasvanud, meessoost INIMENE
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:49
Sorry...et sekkusin oma väljendiga mida siin kasutada ei tohtinud...
aga need suguorganid ja hoiak ja kehakuju..nu andke andeks ..see ajab naerma ...vast oodatakse siia teistsuguseid arvamusi ja mõttekäike ..või kuidas
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 13:07
Just, said pointile pihta meelica. Ma kirjutan ise ka niipea kui selleks pisut rahulikumalt aega on. Sest minu jaoks ei ole automaatselt kõik mehed MEHED, vaatamata sellele, et neil jalgevahel riist ripub.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 13:29
Igas mehes on natuke naist ja igas naises on natuke meest.Reaalsus on piirideta.OSHO.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 14:32
Mees on see, kes saab aru, et selleks et siin maailmas midagi saavutada, peab ta ühe naise väga õnnelikuks tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 15:15
Kohe peab tegema õnnelikuks Kas teised siis polegi mehed?Naine peaks laskma end õnnelikuks teha mehe poolt aga mitte jääma seda õnne ootama Vahel naiseta mehed saavutavad siin ilmas suuri tegusid...Tean maailma tippsportlasi,kelle karjääri just naised on tuksi keeranudki..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 15:22
saavutavad küll...aga kas nad ka õnnekud on
ja yleüldiselt kõik saavutused on vaid selleks, et naiste tähelepanu võita...ehk armastust saada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 15:27
mees ja naine erinevatel laine pikkustel.mehed sünnivad selleks ,et naiste tähelepanu võitta meelitustega ,et siis hiljem rahulikku kodu nauttida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 15:34
Kas te räägite sellest millest puudust tunnete? Kuidas see oligi - oskus meeldida olevat oskus petta.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 15:55
Uman...selle loogika kohaselt, enamus meestest muud ei teegi, kui petavad Pettusele rajanev suhe, varem või hiljem liab oma lõpu ajaloo kolikambris.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 16:01
Nii ta on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 16:16
Seda ma ei usu hästi,et tippsportlane tahab tipus olla just naiste tähelepanu võitmiseks.Sport on nagu narkomaania,kui sellesse maailma kord jõuad ja selle nimel pingutad siis lihtsalt teed ja naudid seda..Olin palju aastaid jooksualadega tegelenud,muidugi mitte tipus aga enda hobi korras.Naised vahel mõistsid seda...vahel mitte aga õnnehetked sain ikka trennis kätte
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:07
Nonii. Hakkan siis ise ka nüüd vastama. Muidugi ma pole nii naiivne, et uskuda nagu teid minu arvamus üldse huvitakski. Ja parmale võin ma ju ka privasse vastata. Aga kuna ma teema ise algatasin (teema kasvas välja ühest teisest siinsest foorumi teemast, see oli nüüd selgituseks neile kes veel ei tea milleks seda jura siia üldse vaja ), siis oleks kena kui ka ise midagi siia kirjutan. Ma ei too siin ära oma arvamust tähtsuse järjekorras vaid lihtsalt loetlen omadusi mida ühel tõelisel mehel olemas on. Või ka omadused mis näitavad minu jaoks selgelt ära, et ta MEES pole. Niisiis...
1. Palgapäeval teeb kõigile ja kirssidega aga enne palgapäeva ei suuda mulle isegi üht ja ilma kirssideta võimaldada (ma loodan, et mõistate mida ma sellega öelda tahan)
2. Ei "räägi" kätega. Mees peab suutma asju selgitada ka sõnadega. Ükski tegu ei vabanda tõukamist, lükkamist, löömist.
3. On piisavalt tark. Mees ei peaks olema professor aga eeldan, et ta on minust niipalju targem ja oskab vastata kõigile mu küsimustele.
4. Ei flirdi kõigi naissoost inimestega. Eriti nõme on see siis kui oma naine on kõrval veel. Kuna olen olnud kaubandustöötaja siis tekitab see pigem piinlikust nii mulle kui ka ta naisele. Kas tõesti mõni mees arvab veel, et see on hullult lahe tegevus ja see teeb temast tegija mehe?
5. Ei räägi oma naist/elukaaslast/ pruuti taga. Eriti naiivne kui mõni naine jääbki uskuma "mehe" sõnu a la ahh ta on nii mõttetu luud aga no me elame koos ainult laste pärast. Või seltskonnas kiruda, et naine on laisk vms. Eriti õõvastav on kuulda kuidas mõni mees seltskonnas oma naisele käratab kle lehm sa oled juba niigi paks, sa küll teist torditükki võtta ei tohi.
6. Kui mees midagi lubab siis peab ta oma sõna. Mitte ei ühma, et ahh küll ma kunagi teen.
7. Parem valus tõde, kui ilus vale. Mehel peab olema piisavalt julgust välja öelda mida ta tegelikult mõtleb.
4. Ei kaani ennast selskonnas maani täis ja hakka siis nilbeid nalju viskama jms
5. On endal ka isiklikud huvid või hobid ega ripu 24/7 naisel kaelas.
6. Omab julgust olla ka õrn ja romantiline. Ei häbene oma tundeid näidata.
7. Samas on piisavalt tugev ja tark, et vajadusel kodus vajaminevad asjad ise ära parandada.
8. Ja eriti meeldiv oli kuulda järgnevaid sõnu: "Ükski kõrvalehüpe pole väärt seda, et sind kaotada. Ära tee teisele seda mida sa ei taha, et sulle tehakse. Mees pole loom, kes ei suuda ennast kontrollida."
Vast alustuseks aitab kah. Loomulikult ei pea te minuga nõustuma. Kindlasti on naisi kes lepivad ka märksa vähemaga.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:11
Desire. Suht mõstlik. Kuigi paljud asjad, mis sa välja lugesid, sõltuvad kasvatusest.
Räägi nüd mis teeb naisest NAISE.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:22
Seda võiksid sina rääkida. Aga ma võin ju mingi oma arvamuse ka selle kohta välja öelda.
1. Ei pea vajalikuks pidevalt "oma seelikut keerutada", et meeste tähelepanu võita.
2. Ei käitu labaselt ega väljakutsuvalt.
3. Oskab hoida kodu sellisena, et mees sinna alati tulla tahab.
4. Ei nääguta mehe kallal. Peaks suutma normaalselt välja öelda mis teda härib. Üldjuhul seda näägutamist ei juhtugi kui mees on ise piisavalt mees.
5. Ei klatsi sõbrannadele kui mõttetu su mees on. No mille krdi pärast te siis üldse nendega elate kui ta niiiii jama mees on? Eriti õõvastav on kuulda oma sõbrannade meestest. Kellel kui pikk on ja kes kuidas sexib. Teema mille puhul pigem lahkun. Sõna võtta ma nagunii ei oska sel puhul. Õnneks mu sõbrannad on aru saanud, et minuga pole mõtet oma mehi taga klatsida.
Kas aitab?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:25
Paljud nimetatud punktid korduvad nii mehe kui naise puhul. Seega sellega ei määra meest ja naist.
Mina olen juba ära öelnud ja seda teises postituses mis minujaoks on määrav et kas on mees või naine.
Desire mõtle veel natukene. Räägi enda põhjal kasvõi. Teeme näo et me ei tea et sa endast räägid.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:30
Mina pole kaugeltki ideaalne naine. Minust pole midagi rääkida. Aga sa võid ise parma rääkida nüüd. Mitte küll minust, sest mind sa ju ei tunne ega tea aga nii üldisemalt sa ju võiks. Miks sa enda arvamust ei avalda? Sa ju saad aru küll, et ma mõtlen siin muud kui sugu passis.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:33
Suguorganid, keha hoiak, keha kuju. Ülejäänud muu kõik on mängitav. Kuigi seda on ka keha hoiaku puhul võimalik mängida aga see peab siis väga hea treening olema. Keha kuju saab ka veel kirurgiliselt muuta aga räägime originaalsusest. Nii öelda sellest vabast olekust kui oled üksinda kodus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:35
Kui üksi kodus olen? Oot aga mida ma siis nii teen mis sulle huvi võiks pakkuda. No näit, kui ma üksi kodus olen siis luban endale siin ihas käimist. Kui mees kodus teeme ise iha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:35
Väga hea...Ei pea vajalikuks pidevalt "oma seelikut keerutada", et meeste tähelepanu võita... Mille pärast siis need pildid siia pandud on , kui me meeste tähelepanu ei püüaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:39
Desire. "üksi kodus oled" See on see kui sa omaette oled. Sii kui sa ei pea ennast kontrollima. See on see loomulik vaba olek.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:48
No mida ma siis sinu arust teen siis?
To viwika: võta asja sõna sõnalt. Siin on mõeldud reaalset eputamist. Ma polegi öelnud, et ma ideaalne olen ja mul ühtegi viga pole. Samas pole need pildid siin selleks, et meest saada. Mees on mul olemas ja õnneks selline kes vastab kõigile minu poolt esitatud punktidele mis siin välja tõin. Endaga on mul veel kõvasti tööd teha. Aga nagu mu mees ütleb siis areng on täisa olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:50
Need on käitumis/kasvatus mallid mis msa välja tõid. Need ei tee vele mehest meest ja naisest naist. Mõlemad võivad samade käitumisreeglitega olla. Mis siis on? Kesksugu "jobannõi rod"?

Desire nuputa veel natukene.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:53
Desire sul siis lihtsalt hullult vedanud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:02
Desire, kui elukaaslane olemas ja puha, siis ütle mis sind sunnib nende võõraste meeste üle domineerima? Kas sul jääb kooselus miskit vajaka et sellist tegevust harrastad? Lihtsalt ei saa aru kui oma elukaaslase kõrvalt veel teised mehed ette võetakse. Loodan et sa ei pea mu küsimusi solvavateks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:03
Desire777: Miks mulle tundub sinu nimekirja lugedes, et see selline ilus mees oleks üdini igav ja sinusugune naine teeks kõik tema kõigutamiseks?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:05
Ärge isiklikuks minge.
Uman. Mis sina mehest ja naisest arvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:07
Kui te oleksite lugenud ka kõiki mu eelnevaid postitusi siin foorumis siis te selliseid küsimusi enam ei küsiks. Ma olen neile siin ammu juba vastanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:21
Desire777: Ega me mingid õpetlased ole kes su kommentaare peast peaksid teadma, ole nüüd onju. Miks ma seda arvasin, mingi karvane tunne. Inimesed kes soovivad teistelt kenadust võivad ise parajaks vastandiks osutuda.

parma: ma ei oska väga tarka midagi lisada, see on üldse vägagi veider teema minujaoks. Kui sulle mõni naine meeldib, sa tahad teda, siis suva kui naiselik ta nüüd on. Möriseva häälega naine võib samahästi hell olla ja mõnusalt voodit kiigutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:22
Desire. Mis sa arvad kas on isikuomadusi mis on ainult iseloomulikud mehele? Ja kui on kas siis nendejärgi ei saaks sugu määrata?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:25
Miks te arvate, et mu mees on välimuselt hästi atraktiivne? Välimus pole minu puhul üldse nii määrav. Rahakoti paksus niisamuti.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:29
Ma ei hakka siin mingit jalgratast leiutama. Minu jaoks lihtsalt on mees MEES kui vastab neile omadustele mis siin välja tõin. Riist ja vastav sugu passis on kõigil meestel.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:29
parmaleikin, aga sulle endale näikse ju meeldivat, isiklikuks minna? Oled seda korduvalt eriti naiskasutajate peal välja näidanud..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:30
uman seda arvan minagi. Aga kui norimiseks läheb siis mingi asi peab ju olema mis seda soovärki eristab. Muidugi oleks lahe ja tore kui ei oleks sellist soomääramist. Aga soo jätkamiseks oleks oleks ikka emast vaja. Vähemalt neil kellel pole piisavalt raha et seda laboris lasta teha. Seega üks NAISE määramise abivhendiks on siis emadus. Või õigemini emaka omamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:31
barb. Kirjutame sellest läbu teemas. Ma läheks sinuga meelsasti isiklikuks aga vastavas teemas eks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:35
parma, arusaadav. Kas sa mitte pole juba seda minuga teinud?
˅ näita rohkem ˅
Kenadus võib olla ka iseloomu kenadus, ei pole kohe võrdeline välimusega.

parma: kuskil netis oli mingist mehest mingi sait. Ta oli mees kellel oli emakas, tuss, aga tisse polnud ja nii oli sündides juba. Hermafrodiite pidi päris palju sündima, aga tänapäeval korrigeeritakse nende sugu. Aga mõnel ongi mõlemad suguelundid olemas.
˅ näita rohkem ˅
Tegelikult sai teema tehtud mitte kuidas eristada meest naisest või mis on ühele poole omased tunnused mis teevad naisest naise ja mehest mehe. Mina pidasin silmas millised omadused on minu arust MEHEL. Huuh, parma vist lootis muud vastust
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:38
uman. täitsa õige tähelepanek. Mine võta nüd kinni et kas on naine või mees.

Desire. Need on kasvatus käitumismallid mis võivad mõlemil sool olla. Tore kui naine ka vastab sellistele tingimustele millest sa esimeses loetelus kirjutuasid. Kõik inimesed võiks sellistele tingimustele vastata. Aga meest ja naist need ei erista.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:53
Desire ma lootsin sellist vastust saada mis konkreetselt ütleb ära, et nüüd siitmaalt oled mees ja siitmaalt oled naine.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:55
See polnudki mu eesmärk parma. Loomulikult peaks kõik inimesed neile tingimustele vastama ja väikese kohendamise järel sobivad need omadused ka naistele.
Huuuh, aga kuidas siis eristada naist ja meest? Vot see on juba keerulisem küsimus. Sellele mul nii kiirelt küll vastust võtta pole. Ok RedLight sündis naisena aga mehe kehasse. Ta tee pole veel lõppenud, et veel rohkem ennast naisena tunda ja mõningaid asju ei saa ta iial. Näiteks emaks ta ei saa iial. Samas kuipalju on naisi kes pole sünnitanud. Kas nemad siis ei väärigi naise nime?
˅ näita rohkem ˅
1
2