Nonii. Hakkan siis ise ka nüüd vastama. Muidugi ma pole nii naiivne, et uskuda nagu teid minu arvamus üldse huvitakski. Ja parmale võin ma ju ka privasse vastata. Aga kuna ma teema ise algatasin (teema kasvas välja ühest teisest siinsest foorumi teemast, see oli nüüd selgituseks neile kes veel ei tea milleks seda jura siia üldse vaja
), siis oleks kena kui ka ise midagi siia kirjutan. Ma ei too siin ära oma arvamust tähtsuse järjekorras vaid lihtsalt loetlen omadusi mida ühel tõelisel mehel olemas on. Või ka omadused mis näitavad minu jaoks selgelt ära, et ta MEES pole. Niisiis...
1. Palgapäeval teeb kõigile ja kirssidega aga enne palgapäeva ei suuda mulle isegi üht ja ilma kirssideta võimaldada (ma loodan, et mõistate mida ma sellega öelda tahan)
2. Ei "räägi" kätega. Mees peab suutma asju selgitada ka sõnadega. Ükski tegu ei vabanda tõukamist, lükkamist, löömist.
3. On piisavalt tark. Mees ei peaks olema professor aga eeldan, et ta on minust niipalju targem ja oskab vastata kõigile mu küsimustele.
4. Ei flirdi kõigi naissoost inimestega. Eriti nõme on see siis kui oma naine on kõrval veel. Kuna olen olnud kaubandustöötaja siis tekitab see pigem piinlikust nii mulle kui ka ta naisele. Kas tõesti mõni mees arvab veel, et see on hullult lahe tegevus ja see teeb temast tegija mehe?
5. Ei räägi oma naist/elukaaslast/ pruuti taga. Eriti naiivne kui mõni naine jääbki uskuma "mehe" sõnu a la ahh ta on nii mõttetu luud aga no me elame koos ainult laste pärast. Või seltskonnas kiruda, et naine on laisk vms. Eriti õõvastav on kuulda kuidas mõni mees seltskonnas oma naisele käratab kle lehm sa oled juba niigi paks, sa küll teist torditükki võtta ei tohi.
6. Kui mees midagi lubab siis peab ta oma sõna. Mitte ei ühma, et ahh küll ma kunagi teen.
7. Parem valus tõde, kui ilus vale. Mehel peab olema piisavalt julgust välja öelda mida ta tegelikult mõtleb.
4. Ei kaani ennast selskonnas maani täis ja hakka siis nilbeid nalju viskama jms
5. On endal ka isiklikud huvid või hobid ega ripu 24/7 naisel kaelas.
6. Omab julgust olla ka õrn ja romantiline. Ei häbene oma tundeid näidata.
7. Samas on piisavalt tugev ja tark, et vajadusel kodus vajaminevad asjad ise ära parandada.
8. Ja eriti meeldiv oli kuulda järgnevaid sõnu: "Ükski kõrvalehüpe pole väärt seda, et sind kaotada. Ära tee teisele seda mida sa ei taha, et sulle tehakse. Mees pole loom, kes ei suuda ennast kontrollida."
Vast alustuseks aitab kah.
Loomulikult ei pea te minuga nõustuma. Kindlasti on naisi kes lepivad ka märksa vähemaga.