Azar, jõudu ja jaksu sulle selles raskes töös, jägida kontosi ja mingeid seoseid luua. See kui keegi kellegi järgi kedagi hindab ei tähenda, et see oleks eelneva kasutaja varikonto.
Mul on siin lehel peale selle konto vaid üks konto ja sellega asi piirdub. Kui seda ei usuta siis ei ole see minu probleem.
Jah, ma blokeerin need kasutajad kellel puudub elementaarne viisakus ja käituvad ebadekvaatselt. Õigus valida kellega suhtled ja keda blokeerid on siin kõigil olemas. Kui aga selle peale hakatakse sõimama siis ilmselgelt ei näita see seda, et sellel inimesel kõik korras oleks.
Kasutaja Lunette'ga olen ma tõesti suhelnud ja tegemist on igati normaalse inimesega. Tema ei ole mul palunud kedagi hinnata.
Kasutaja Elisupernuva'ga ei ole ma suhelnud ja ma ei temagi ei ole mulle mitte kordagi kirjutanud.
Kasutaja Capricosa on mind ise ära blokeerinud ja seda juba aegade algusest.
Paistab tõesti, et vaimuhaiglas on vist juurdepääs internetti. Sest ega siin foorumis küll normaalseid inimesi väga ei liigu, kui siin sellist jama pidevalt aetakse. Sest mis see muu on kui jama ja virisemine, et kes keda hindas, kes kellel palus või käskis kedagi hinnata ning kes on kelle vari kontod jne...
Edu teile!