Mul ainult 2 erineva naisega kohtingut siin saidil olnud - esimene oli kõige halvem, teine kõige parem.
Mõlemad toimusid 2014a ehk ca 10a tagasi. Aeg lendab ikka kähku.
Esimene kontakteerus ise. Pildi peal tundus nunnu, aga tegelikkuses oli tüüpiline vene baaba. Mulle jäi mulje, nagu oleks teenusepakkujaga käinud kohtingul, sest toas enne asja kallale asumist küsis, kas olen valmis ja vältis suudlemist, mille peale tuli kohe üks film meelde, kus koolitati uut prosti välja, et suudelda ei tohi.
Ega ma ei tea, äkki oligi prost ja tegin talle külma, sest hiljem tekkisid tal küll siia teenusekuulutused
Aga ta ei küsinud ka midagi oma õhtu raiskamise eest. Enne lahkumist vaid kurtis vaid, et jalad on pärast mitut orgasmi nõrgad all ja pidi seetõttu omale takso tellima, kuigi ma küll ei tajunud, et ta oleks kordagi saanud
Tundub, et ebasümpaatia oli vastastikune, sest rohkem ta minuga ühendust ei võtnud ja mulle see sobis. Paneb imestama, miks mehed tahavad nii külma läbikäimise eest raha maksta.
Teine ehk kõige parem kohting oli väga mõnusa, vallatu, kirgliku ja üliisuka abielus eestlannaga, kellega sai kogu suve läbi käidud ja igasugu asju tehtud. Enamasti olid pikemad lõunad minu juures ja nv käis "trennis"