no "natuke" laisk mees on siis, kui peale kahetunnist saidil viibimist peab eksperimente tegema hakkama -aga hästi kukkus välja
väga hale idee tähelepanu saamiseks - ei kusjuures see oli õige lähenemine ja tähelepanu ju tuli.
pubeka kiunumine
kui sul oleks nii väga valida naisi, siis sa siin ei experimenditaks - ma olen noor mul on tõesti naiste vahel valida
a mis oleks selle eksperimendi mõte?
et hakkad nagu selle järgi valima, kellele kirjutada ja kes nõus oleksid kohtuma? - hea küsimus kellegile teisele, aga mina õnneks ei.
Mees on iseenda tõstatatud eksperimendiga niivõrd hädas, et lausa hale lugu. Selge tema tase.
Ilovejapan, olen kindel, et sa juba ammu ei mahu endasse ära. - lugesin seda , hakkasid tüdrukud kohe
naerma mu üle , see oli isegi päris hea
aga mitte päris täppi
ilovejapan - võib-olla ei ole olnud seda viitsimist ennast korrata. teemal endal ei olnud ju tegelikult midagi viga (v.a natuke arusaadavamaks teha). sellised teemad on olemas ja seda on ka enne arutatud. nii et kui sind huvitama peaks, saad sealt teada
Sai teisel natuke tiibu kärbitud - no kui sa nii arvad
On lugu - viitsib püstitada aga aretada mitte -
sa lihtsalt ei ole väärt seda.
EKSPERIMENDI EESMÄRK ON SAAVUTATUD ! , KUIDAS INIMESED REAGEERIVAD , JA
SAADA TEADA TÄPSEMALT MILLISEID INIMESI SIIT LEIDUB .
AITÄHH KÕIGILE KES OSALESID.
kokkuvõte.
iha naised olete nii kurjad , ma nüüd mõistan mis naised siin koos on ja miks
mehed vapsee ei kommenteeri , sest te iha naised olete sellised tulehargid
ainult sõimavad, kritiseerivad , kalduvad teemast kõrvale ,müüte enda keha
raha eest , otsite "sponsoreid noored emad?"
'
mõtlesin et natukenegi rohkem täiskasvanut juttu tuleb , ja rahvas kommenteerib
enda kogemusi jne , aga seda ei juhtunud , pealkiri oleks nagu hoopis midagi muud olnud
P.S. otsige endale elu , ihast seda ei leia , siit leiab haigusi ,pettusi , perverte ,
ja lihtsalt debiilikuid , ma ütlen konkreetselt siin , mulle tundub et igal lausel
ja sõnal on mingi kahtlase kalduvusega tagamõte. '' btw , mind see pealkiri ei kottinud
üldse , eesmärk oli selline ja HOPS rahvas lihtsalt hüppas ise konksu otsa.
YOU HAVE BEEN A WONDERFUL AUDIENCE .
Ma blokeerin selle konto : Pühap , 31 oktoober, 15:00 , sõimake ja
karjuge veel