Foorum
2010-10-25 21:59
Sai teisel natuke tiibu kärbitud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:11
noh, see oli natukene. tema lendu see ehk ei muuda, kuidagi ta sinna jaapanisse ikka saab
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:30
juuksur aga miks sa ei soovi tutvuda??
meest sul pole ja pension ka nii kaugel veel.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:40
jan, miks see sulle korda läheb,kas juuksur tutvub või mitte? soovid ise käppa peale panna?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:42
tundub, et tal oleks nagu muud tegevust ka veits vaja, oleks ta lähemal kutsuks kalale aga....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:51
juuksur, kas läheksid janiga kalale?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:53
muidugi läheksin
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:56
kalastamine - seksimine
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 22:59
äh ega see ussiujutamine nüüd seksiga ei võrdu ikka küll, pigem dzuudoga saaks seksi võrrelda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 23:02
kelly - oled sa kunagi kalal olnud, et tead?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 23:05
juuksur, eks kelly tea ka asjadest nii mõndagit sulle siis kalastamine meeldiks?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 23:07
no millistest asjadest? seksimisest? või kalastamisest? mul ei oleks midagi sellise tegevuse vastu. ma muidugi ei ole selline kannatlik, et ma tunde seda teeks, aga natuke jah
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 23:08
mida sa tunde ei teeks kas ei seksiks või ei suudaks õnge hoida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 23:17
markxs, see oli see teine tegevus mitteseksimine seega jah kalastamine oli teema
'
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:18
no "natuke" laisk mees on siis, kui peale kahetunnist saidil viibimist peab eksperimente tegema hakkama -aga hästi kukkus välja

väga hale idee tähelepanu saamiseks - ei kusjuures see oli õige lähenemine ja tähelepanu ju tuli.

pubeka kiunumine
kui sul oleks nii väga valida naisi, siis sa siin ei experimenditaks - ma olen noor mul on tõesti naiste vahel valida

a mis oleks selle eksperimendi mõte?
et hakkad nagu selle järgi valima, kellele kirjutada ja kes nõus oleksid kohtuma? - hea küsimus kellegile teisele, aga mina õnneks ei.

Mees on iseenda tõstatatud eksperimendiga niivõrd hädas, et lausa hale lugu. Selge tema tase.
Ilovejapan, olen kindel, et sa juba ammu ei mahu endasse ära. - lugesin seda , hakkasid tüdrukud kohe
naerma mu üle , see oli isegi päris hea aga mitte päris täppi

ilovejapan - võib-olla ei ole olnud seda viitsimist ennast korrata. teemal endal ei olnud ju tegelikult midagi viga (v.a natuke arusaadavamaks teha). sellised teemad on olemas ja seda on ka enne arutatud. nii et kui sind huvitama peaks, saad sealt teada

Sai teisel natuke tiibu kärbitud - no kui sa nii arvad

On lugu - viitsib püstitada aga aretada mitte - sa lihtsalt ei ole väärt seda.

EKSPERIMENDI EESMÄRK ON SAAVUTATUD ! , KUIDAS INIMESED REAGEERIVAD , JA
SAADA TEADA TÄPSEMALT MILLISEID INIMESI SIIT LEIDUB .
AITÄHH KÕIGILE KES OSALESID.

kokkuvõte.

iha naised olete nii kurjad , ma nüüd mõistan mis naised siin koos on ja miks
mehed vapsee ei kommenteeri , sest te iha naised olete sellised tulehargid
ainult sõimavad, kritiseerivad , kalduvad teemast kõrvale ,müüte enda keha
raha eest , otsite "sponsoreid noored emad?"
'

mõtlesin et natukenegi rohkem täiskasvanut juttu tuleb , ja rahvas kommenteerib
enda kogemusi jne , aga seda ei juhtunud , pealkiri oleks nagu hoopis midagi muud olnud
P.S. otsige endale elu , ihast seda ei leia , siit leiab haigusi ,pettusi , perverte ,
ja lihtsalt debiilikuid , ma ütlen konkreetselt siin , mulle tundub et igal lausel
ja sõnal on mingi kahtlase kalduvusega tagamõte. '' btw , mind see pealkiri ei kottinud
üldse , eesmärk oli selline ja HOPS rahvas lihtsalt hüppas ise konksu otsa.

YOU HAVE BEEN A WONDERFUL AUDIENCE .

Ma blokeerin selle konto : Pühap , 31 oktoober, 15:00 , sõimake ja
karjuge veel
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:24
Miks alles pühapäeval!?? Ära viska tänaseid toimetusi homse varna!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:26
ei , mulle meeldib kui rahvas kaotab kontrolli oma sõnade üle
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:29
See siis oligi sinu soovitud eksperiment seksisaidil?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:30
ei kaotanud miskit. söön praegu saia ja loen su uudiseid
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:35
ei , mulle meeldib kui rahvas kaotab kontrolli oma sõnade üle

kui ma poleks seda välja kirjutanud siis tuleks enamvähem 50% rohkem
tuld.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:36
ega siin ihas midagi meelt teritavat pole küll, sellega peab nõus olema. rohkem selline laadaplats
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:37
ma igapäev juba küsin endalt, miks ma siin ihas olen. inertsist vist
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:42
See siis oligi sinu soovitud eksperiment seksisaidil?

PRAIIIIISE THE LOOOORD OOOOOOH YEAH MMMMHM THAAATS RIIIGHT , YOU HIT THE JACKPOT BABY, GRAND PRIZE IS HIV.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:43
üsna tüütuks oled muutunud siin jah, võiksid ära minna küll juba
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:45
MIS MIS ???? TÕDE TEEB HAIGET????
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:45
MIS MIS ???? TÕDE TEEB HAIGET????
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:47
Juuksur- saia söömisega üle ei tohi pingutada, pigem rohkem rõhku panna värskele köögiviljale.
papi- ole rahulikult ihas edasi,sinul erinevalt paljudest tugev närvikava ja loetavat materjali ka annad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:54
muide, praegu hakkasin porgandeid viilutama

mis, papil tugev närvikava v? mul jäi porgand kurku kinni praegu selle peale
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:55
lugege risto18 ankeeti

MAKES ME WISH HITLER WAS STILL ALIVE.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 16:00
ilovejapan- sa pole esimene ja kindlasti ka viimane inimene,kes oskab lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 16:57
no "natuke" laisk mees on siis, kui peale kahetunnist saidil viibimist peab eksperimente tegema hakkama -aga hästi kukkus välja

väga hale idee tähelepanu saamiseks - ei kusjuures see oli õige lähenemine ja tähelepanu ju tuli.

pubeka kiunumine
kui sul oleks nii väga valida naisi, siis sa siin ei experimenditaks - ma olen noor mul on tõesti naiste vahel valida

a mis oleks selle eksperimendi mõte?
et hakkad nagu selle järgi valima, kellele kirjutada ja kes nõus oleksid kohtuma? - hea küsimus kellegile teisele, aga mina õnneks ei.

Mees on iseenda tõstatatud eksperimendiga niivõrd hädas, et lausa hale lugu. Selge tema tase.
Ilovejapan, olen kindel, et sa juba ammu ei mahu endasse ära. - lugesin seda , hakkasid tüdrukud kohe
naerma mu üle , see oli isegi päris hea aga mitte päris täppi

ilovejapan - võib-olla ei ole olnud seda viitsimist ennast korrata. teemal endal ei olnud ju tegelikult midagi viga (v.a natuke arusaadavamaks teha). sellised teemad on olemas ja seda on ka enne arutatud. nii et kui sind huvitama peaks, saad sealt teada

Sai teisel natuke tiibu kärbitud - no kui sa nii arvad

On lugu - viitsib püstitada aga aretada mitte - sa lihtsalt ei ole väärt seda.

EKSPERIMENDI EESMÄRK ON SAAVUTATUD ! , KUIDAS INIMESED REAGEERIVAD , JA
SAADA TEADA TÄPSEMALT MILLISEID INIMESI SIIT LEIDUB .
AITÄHH KÕIGILE KES OSALESID.

kokkuvõte.

iha naised olete nii kurjad , ma nüüd mõistan mis naised siin koos on ja miks
mehed vapsee ei kommenteeri , sest te iha naised olete sellised tulehargid
ainult sõimavad, kritiseerivad , kalduvad teemast kõrvale ,müüte enda keha
raha eest , otsite "sponsoreid noored emad?"
'

mõtlesin et natukenegi rohkem täiskasvanut juttu tuleb , ja rahvas kommenteerib
enda kogemusi jne , aga seda ei juhtunud , pealkiri oleks nagu hoopis midagi muud olnud
P.S. otsige endale elu , ihast seda ei leia , siit leiab haigusi ,pettusi , perverte ,
ja lihtsalt debiilikuid , ma ütlen konkreetselt siin , mulle tundub et igal lausel
ja sõnal on mingi kahtlase kalduvusega tagamõte. '' btw , mind see pealkiri ei kottinud
üldse , eesmärk oli selline ja HOPS rahvas lihtsalt hüppas ise konksu otsa.

YOU HAVE BEEN A WONDERFUL AUDIENCE .

Ma blokeerin selle konto : Pühap , 31 oktoober, 15:00 , sõimake ja
karjuge veel , ja kuulake muusikat - http://www.youtube.com/watch?v=WSvvF03Aos4&feature=related
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 17:14
Ma ei imesta üldse,kui nii pessimistliku suhtumisega tegelasega ei taheta teist korda kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 18:35
Keegi ei müüta siin oma keha ega otsi sponsoreid, samuti saame oma igapäevaeluga hakkama. Haigusi pole põdenud ja iga endast lugupidav naine teab kuidas nendest hoiduda. Pettumisi tuleb ette, ei väidagi et mitte. Kuid pettun kasvõi kümme korda kui lõpptulemusena leian selle millega võin rahule jääda. Vanasõnagi ütleb " üheksa korda mõõda ja üks kord lõika ". Ei ole nii depressiivne inimene et pettumuste korral oma eesmärkidest loobun, pigem annab see indu ja tahet juurde. Arvata on et enamus inimesi on siit juba kellegagi kohtunud ( ja ka seksini jõudnud ), need kes veel pole, ju nendel omad põhjused. Foorumis on sellest juttu olnud piisavalt, kes vähegi jälgida on viitsinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 18:53
Barb,loe ikka kuulutusi või logi sisse,kes otsib sponsorit...ja kui palju on varjatut sponsoriotsijaid
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 18:55
elmar: Pidasin iseennast silmas.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 18:58
Barb,siis küll..sinust ma nii ei mõelnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 19:49
hea eksperiment, kohe näha inimeste suhtumist ja kui isiklikult võetakse vastustest korjad sobivamad inimesed välja, teistega polegi mõtet suhelda, sest kriisiolekus juba tead kuidas nad end väljaelavad

kõige parem ongi minna kohe raksu ja see räägib väga palju palju. muidu on ninnunännu ja vot pärast võid ehmuda - tõesti suhtlesin selline inimesega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 19:57
Teemaalgataja: Ja mida sinu postitatud lingist oma postkastis järeldama pidin? Kartsid et jääb tähelepanuta we?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 21:10
Kuule ILOVEJAPAN, võta heaks, eksperimendi tulemus ei üllata - nägime kuidas sa reageerisid ja saime teada täpsemalt, milline inimene siin leidus. Aitäh sulle, kes sa selle eksperimendiga algust tegid! hoehoe
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 22:24
juuksur, sa ära küüslauku unusta, a sul see eine vast juba valmis...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 23:25
ei unusta, jan. aga porganditele ma seda ei pannud praegu. riisile lisasin natuke
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 22:00
Kirjaoskamatud , lollid , perverdid , ennastmüüjad , vananevad naised kes otsivad siit uut tuld, ennast täis inimesed kes ei saa üldse aru mis ümber toimub ja kõik tiirleb ainult selleümber mida nemad ütlevad , ja lihtsalt HAIGEID inimesi on see koht TÄIS.

kõik kommentaarid mis siia kirjutatud mulle on , on kirjutatud inimeste poolt kes , ei mõista isegi asja sisu ega ei näri läbi miks ma selle postituse tegin , kõik targad inimesed kes seda lugesid ja ei kommenteerinud tegid õigesti ,aga kõik kelle huviorbiiti see mahtus ja kirjutasid siia on lollid sest ei närinud läbi mida ma tegelikult mõtlesin selle postitusega, kes lihtsalt
loobivad sõnu , arvates et see on vägahea tähelepanek , kuigi kahjuks ei ole . tõde rääkides on siin ka väga intelligentseid inimesi kes tegelikult ei peaks üldse siin saidil eksisteerima.

nüüd on teiekord ennast KAITSTA MINU TULE EEST.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 22:43
Ilovejapan,mida teeb siis sinusugune,intelligentne inimene siin mudamülkas?Ja miks peab ennast ilmtingimata kaitsma?Pealegi pole siin ju midagi,mille eest kaitsta.Ega sõimamine pole rünnak,see on vaid nõrga inimese katse ennast suuremana näidata.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 10:47
meie õnneks saab see teema täna 15,00 otsa.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:22
natuke on siis veel aega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:55
ytleme nii , et ma lootsingi inimesi lollist küljest näha-näidata ,
tüüpiline psühholoogiline mängimine (lollidele siis mind)

I pity the fool.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 21:59
kle jaapani armastaja, suuga imesid suure munni???
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 02:43
"kle jaapani armastaja, suuga imesid suure munni???"

+1
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 08:24
väga imelikud mehed ))))....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 12:25
ja japan oled ikka küll loll
˅ näita rohkem ˅