Foorum
2022-01-05 09:10
Tänaseks päeva VIPiks on tõusnud vastne kasutaja Marruu. Mis te temast muidu arvate? Kenake eks? Keegi suhelnud ka on? Kuidas tundub? Fake or not? Esimene mõte oli, et tõenäoliselt fake, sest kes see julgeb oma kaunist nägu koos kõikide muude kaunite kehaosadega niimoodi näidata, mis tekitas mõtte, et järjekordne ekside lehelt ära virutatud seeria või mingi OnlyFansi kaunitar. Nähes Jyskis müüdavat tekipüüri, siis see jättis jällegi ruumi uskuda, et mingi võimalus on, et ei olegi fake, kuigi Eesti pole ainus, kus Jyski poode on. Kindel tundub aga see, et see kaunitar elab kuskil Euroopas, kus on Jyski kaupluseid ja Eesti on üks neist.
Sarnaneb natuke Kanal2 ilmatüdruk Marit Rattasepale
https://blogi.rattasepp.ee/wp-content/uploads/2021/04/20210415_075849-360x480.jpg
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 11:32
Lähene teemale parem sedasi, mida sa temaga peale hakkasid? Üks asi on jah kellegi noore välimus ja sätitud pildid, aga päriselus võib kõik nii igav ja tühine olla, eriti kui sa oled temast nii palju vanem, isegi imestad mida selles kõike nägid. Nii et jah, küsi mida temaga peale hakkaks? Tema tahab sinult ainult raha. Sina eeldad kuuma seksi ja lausa suhet?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 11:49
isegi kui pildid on mõnelt euroopa saidilt pärit, siis vaevalt teema autoril erilist lootust antud daamiga suhelda (kohtuda) oleks
aga pisut naljakas muidugi, et märgunistus annab oma kontos teada, et issiks ei soovi hakata....
samas unistab tütrevanuse neiuga suhtlusest
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 14:30
Uskumatu õeluseuss. Mine rahulda ennast nurga taga ja tule tagasi.
Kust sa seda välja lugesid, et ma soovisin temaga tuttavaks saada? Tekitasin lihtsalt arutelu, milleks ka foorum on mõeldud.
Kas keskealine mees ei tohigi enam noori kauneid lilleõisi imetleda?
Natuke bioloogiast ja matemaatikast ka - ma ei olnud veel 12a võimeline isaks saama
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 16:01
Kas keskealine mees ei tohigi enam noori kauneid lilleõisi imetleda?

hea küsimus. vanasti vist võis, aga tänapäeval loed pärast ajalehest, kuidas sa teda oma imetlemisega ahistasid. maailm on muutunud ja keskealisele valgele mehele ongi kõik keelatud, või vähemalt oled kõigis maailma hädades süüdi.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 18:05
Kui ma soovin kellegagi suhelda, siis ma suhtlen, mitte ei aruta foorumis - väga huvitav mõtlemine ja maailmast aru saamine.
Issiks ei soovi hakata selles mõttes, et kedagi üleval ei kavatse hakata pidama. Laiskust ja lollust siin ilmas ei salli.
Ja mis me siin üldse minust arutame, kui teemaks oli tänase päeva VIP?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 18:09
Rahval raha on las hullavad, kes toetab lapsi kes varjupaikasid, miks siis mitte ka iha lehte
˅ näita rohkem ˅