Sul on õigus, ka infinity666 oli minu konto, näoga pildid, kenasti riides, kustutasin, hiljem tegin näoga konto eternityle, kõik minu pildid, midagi pole varastatud teistelt. Selle luise võid endale tead ise kuhu toppida, järelikult keegi kes julges su kohta midagi öelda, eks ikka mina kõigi kontode taga. Infinytiga meenub su nutulaul modekale, et mul kaks kontot
, noor poiss kellele kitse panid, blokkis mu konto, sa muidugi lootsid, et saad tänu sellele infinyti asemel päeva vip-iks, ups, ikkagi pandi kiisukas ja pärast tehti mu konto lahti.
Sind olen alati kadestanud, nii su välimust, kui riietustiili, jalanõusi, teed moeguru Versace-le ka silmad ette, väga kaunis ja hea maitsemeel on sul. Hakkasin mõtlema millist kohutavat mu pilti silmas pead, surilinas kooljapilt, pani mõtlema, siis meenus jah, et mingi vanamehe päss nimetas mind 70-ne aastaseks sellel pildil, https://www.upload.ee/image/13755426/262356917_360942069167317_7163676861849447989_n.jpg, ega ometi polnud jälle sina see päss. Sul siin ju lausa medal välja teenitud, aastatega tuleb ikka sadu varikontosi, kus meeste pildid, mis varastatud ja taovad naistele 1-si, siis mingid tibid, käekiri nii sarnane, samuti labane sõim. Endaarust pole nende aastatega ühtegi tutist tehtud pilti üles riputanud, sa ikka eriline tuhajuhan, neid kutsutakse aktifotodeks, kus jalad pole harkis.
Sinuga olen püüdnud alati distantsi hoida, lõppfinaal üldiselt teada, sa ju nii mäda hingelt, minule imesid ikka ligi nutulauluga kes capri on mida tean, kuna märkasid, et mainisin mu piltide hindamist ta poolt. Olid täiesti endast väljas, miks capri topis pidevalt esimene on kas modekad tuttavad.
Kõik kes minuga suhtlevad, teavad, ma ei pommita neid kirjadega, ikka sina ägisesid mulle pidevalt. Loomulikult toppisid mulle kümneid, et vastu paneksin, sry, jäin vähe võlgu, lootsid saada tagasi ja tänan siin kõiki, kui märkan, et kümps pandud, see viisakus, et teaksid.
Rahune nüüd maha seal paarikontol ja laku ennast edasi.