... sul pole vaja korrata minu öeldut veelkord, viimane lause osa oli põhjendus ja see käib tervikmõttena sellisel juhul eestlaste üldistuseks - ja nii kahjuks on , see paistab ka siinsel iha lehel - kuulutustest, kontodest(topeltkontode hulk).
Slaavlased pole rahvus vaid keelkond nagu eestlased on ugrilased ...
Järgmine sinu arvamus on juba sinu arvamus - siin võiks küsida vastu - et oled sa kõiki erinevaid keelkonna naisi, caprichosa, proovinud?
Ja see, kas oled aafriklasi vmt. proovinud ja saad võrrelda eestlastega või slaavlasi , = kas minu ütluses oli märgitud , et - kõik?
Ei olnud. Te peate ükskord hakkama arusaama, et foorumis kirjeldatav ei ole üldistav(kui pole lisatud, et - kõik!). Selline lähenemine teie ja sinu poolt, on ju rumalus - sest minu kirjutis oli arvamus, arvuliselt siis rohkem kui 1 ja lõppnumbrit ei pea ma väljendama(ka mitte N või M), seega on grammatikas , eesti keeles, 2,3, 4 jne. kõik mitmuses väljendatav kui ei soovita arvuliselt väljendada. Kui sina või teie muudate siin selle oma ajus , üldistuseks - on see juba teie mõte.
Foorumit lugedes ja postkasti kirju saades vahel või ka kommid piltide all teistele ja kasvõi siinkirjutaja piltidele(eestlaste poolt oma mõtetega ülekirjutatud lollused teise nimele ja imestavaid kirju postkasti saata nagu ...., ei hakka loetlema siin), lisades - tegu paljudel juhtudel topeltkontodega jne. - see on kokkuvõttes mõnitamine.
Loodetavasti said nüüd ka puust tehtud aru ?
Ja naerma ajab - miks nii valulik reageering slaavlaste kiitmisel?