Foorum
1
2
2010-10-06 11:39
Sinu kirjale mis saatsid pean vastuse andma siin kuna sa ju plokkisid mind. Aga ma panen kirja ka siia, et sa ikka mäletaks mis saatsid mulle !!!

Autor:
Elup6letaja
Saaja:
RedLight1
Teema: NAINE - MEEST??
Saadeti: 2010-10-06 11:12:17
Loeti: 2010-10-06 11:29:43

kustuta kiri
Ma saan aru, et persetrukkijatel on nüüd sitad päevad, Angel suletud ja õues juba külm aga milleks sa SIIN madalalaubalisi mehi õrritad?? Enamik kommijaid EI OLE kakanokud, nad lihtsalt ei mõista, et haibivad photoshopitud teatud kiiksuga MEHE PERSET.
Minuteada on igasugustel pervaritel oma nurgakesed, kobi õige sinna!
Veel parem: mine ravi ennast!

Ja nüüd minu vastus siit.

Punkt üks...ma ei ole kursis asjaoludega kas Angel on suletud või avatud. Pole seal käinud ( kunagi ammu korra/kaks ja seda ka lakkutäis peaga )
Punk kaks...minu perse nagu sa nimetad minu pepsi, ei ole keegi eriti siin tuuninud.
Punkt kolm...Mina ei õrrita siin kedagi ja olen ilusti välja toonud oma meditsiinilise erinevuse infos.
Punkt neli... kes need pervarid on ?
Punkt viis...pole ravida ennast kuskil kuna ei taha mind keegi ravida.

KKokkuvõtteks seda, et sa nii arg olid ja vastust saada kartsid privaatselt, siis olin viisaka inimesena ju sunnitud vastama su kirjale ja vastan siin.

Kõike ilusat algaval sügisel Elupõletaja.

Tervitades, C.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:17
RedLight! Kindlasti sai ta Sulle kirjutatud kirjast rahulduse! Ja see vist tal elus esimene ja karta on et jääb ka viimaseks!
Kirjutanud talle, et ka naised haibivad Sinu peput! Mina olen küll fänn!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:25
RedLight´ile kuulub minu austus, aga minu arvamus on, et enda või teiste vastuseid ei peaks siin teistele avaldama. tegemist on tavalise ilkumisega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:25
oi kurja...selle ma unustasin ära
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:27
juuksur...ma olen enda arvates viisakas inimene ja proovin ikka vastata kirjadele nagu ikka inimesed seda teevad aga kuna antud persoon kogemata mind suutis ellimineerida mind, siis ma leidsin vastamiseks sobiva viisi, et ikka inimene om kirjale vastuse saaks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:28
Ma parem loen selliseid asju, vähemalt on mida lugeda, kui seda läbu mis siin lk kaupa kirjutatakse!
Ja selliseid lolle ei saa ju ainult enda teada jätta! Ikka tuleb teiste ihalejatega jagada!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:31
apelsin - ma olen kindel, et sa oled uurinud ka seda nn läbu siin ja et see sulle natuke ka meeldib (huvi tunned st)

RedLight - saan aru. ma ei taha vaidlema hakata, ma lihtsalt arvan sellest natuke teistiti valik on sinu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:32
Juuksur! Ei meeldi, tegelikult väga kurb!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:35
apelsin - tegelikult ma ei saanud aru, kas sa viitasid sellega enne teatud teemale või nähtusele üldisemalt? kui teemale, siis jah, see, mis praegu seal on olnud, on midagi muud kui oleks pidanud olema. aga see selleks. preagu ei ole see teema, kus seda arutama hakata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:41
aga iga teema tekitabki arutelu ja aruteludest selgub mida keegi arvab...seega Juuksur...olen sinuga päri ja ei vaidle vastu aga vahetevahel leian, et tuleb avalikustada teatud aspekte. Muide siit oli ka meestele lugemist antud tegelase kirjas, et enamik siinseid mehi pidavat olema madalalubalised...irw. Mina seda pole öelnd seega mehed vaadake mis liigikaaslane teist arvab
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:46
Teadmiseks, et klubi "Angel" sulges oma uksed "tänu" kinnisvara haldava firma, Brem Kinnisvarahooldus, võlgnevusele, Eesti Energiale.
Minu poolehoid Sulle RedLight jääb muutumatuks

Lugupidamisega
madalalaubaline, pervar, veendunud hetero... Aikon62
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 12:48
Tänud Aikon62...minu lugupidamine Sulle
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 13:02
Võta heaks
Ma lisaksin veel niipalju (korrates juba ammuöeldud sõnu)...Seksuaalne orientatsioon, ei muuda kedagi halvemaks ega paremaks. Inimene jääb inimeseks sõltumata sellest.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 13:07
Oh kes neid blokkijaid jõuab üles lugeda. Kummaline vaid see et kui nii kõvad vennad ollakse siis võiks vähemalt vastaspoole vastuse ära oodata aga ei. Järeldus - äpud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 13:11
RedLight - ma saan sinust aru muidugi muide, ma lisaksin, et see ilkumine, mida ma enne mainisin, ei puudutanud sind. ma viitasin vastuses sellele teatele, mis sa said.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 16:05
Võib-olla on see kirjade avalikustamine mõnikord vajalik ...aga see ei tohiks muutuda massiliseks siin,sest siis ei tea kunagi,kes,kus,mida avalikustab ning alati saab avalikustamist ka kuritarvitada teise suhtes...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 17:45
Ma ütlen oma seisukoha ka välja. Foorum ongi ju koht avalikuks suhtlemiseks, kui postkastid on blokeeritud, et nelja silma all jätkata ei saa, miks siis mitte kasutada foorumit, antud juhul ma küll ei leia et selle kirja avalikustamine kuidagi häiriv oleks olnud, seda enam, et vastus, kuigi isiklikult suunatud, sisaldab ka avaliku aruteluga haakuvaid nüansse. Elmaril on samuti õigus, massiline ei peaks see olema, aga siiamaani polegi olnud ja vaevalt ka kunagi selleks muutub. Kellel suur hirm oma kirja avalikustamise ees, saab ju seda vältida, jättes postkasti blokeerimata, niikauaks vähemalt, kui ka vastaspool on saanud ära öelda mis tal öelda on
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 17:58
nii et tegelikult tuleks hoopis teiste blokeerimisega ettevaatlik olla? et kui teist enne ei blokeerita, siis jääb mingi võimalus, et teie suhtlust ei tehta avalikuks jne? võimalus on, aga sa ei välista seda ,et teine ka blokeerimata seda sinuga teeb ja midagi avalikuks tuleb.
teadete avalikustamine on valik, mida tehes peab arvestama sellega, et ka sellele võidakse vastata samaga.
avalikustamine võib olla ja võimalus kui selline, mida tahetakse enda jätta siis, kui teine peaks blokeerima nt, aga tegemist ongi võimalusega, mitte valikuga. saab ju teadlikult valida ka nii, et sa ei tee seda, mida teine ka ei teeks. selline võimalus on ka olemas. siin on avalikustamise, mis on ehk olnud vajalikud, aga samas on ka neid, mida ma oleksin jätnud tegemata (kui mina oleksin saanud valida avalikutamise ja mitteavalikustamise vahel).
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 18:05
see konkreetne kiri näiteks, oletame, et mina kirjutasin sellise kirja, kui ma nüüd kangesti kardan et selline üllitis avalikustatakse, mul on kaks valikut, esimene, raudkindel, jätan selle kirjutamata, edasi vähem kindel, lasen siis ka vastata teisel endale postkasti. Kui jätsin need mõlemad võimalused kasutamata, võin muidugi loota, et ehk teine seda ei avalikusta, aga kui avalikustas, pean lihtsalt olema valmis selleks, et mu kirjutis satub avaliku arutelu objektiks. Seda avalikustamist ei ole minu hinnangul keegi siiani veel kuritarvitanud, niiet minu poolest las olla
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 18:31
sinu hinnangul? kuidas sa seda hindasid? meie seda tegelikult ei tea ju, mida tehakse. st ei tea, kas sellele avalikustamisele ka järgnes midagi või ei järgnenud. see teine, kelle teade avalikustati, võib teha endale teised andmed ja hakata nende alt jällegi sinuga suhtlema nt. sa võid teada, kes ta on ja ka mitte. sa võid tema teated jällegi avalikustada muidugi, mis paneb teda tahtma seda sinuga jätkata, kuni keegi teist tüdineb ja ka midagi avalikustab. kui on tegemist nahaaliga, siis ta võib tahta ka teha muud, mis sinu suhtlemist siin häirima hakkab nt. nii et äärmuslikke tegusid on ka. see näide ei olnud praegu tegelikkus, see oligi näide kui selline.

RedLight - ma lisan, et see siin mikhaniga on natuke üldisem ja see ei puuduta praegu enam sinul saadetud teadet ja selle avalikustamist
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 18:35
ei ega suhelge ja arutlege...loen suurima hea meelega milleni arutlused viivad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 18:42
minu subjektiivsel hinnangul, ei ole see kirjade avalikustamine esialgu nii massiline, et kvalifitseeruks selle võimaluse kuritarvitamiseks. Kas seda kellegi suhtes keegi kuritarvitanud on, ma ei tea. Nii kõlas minu arvamus asjast ja need olid minu argumendid, rohkem mul neid pole. Ise ma kellegi kirja avalikustanud pole, ka ei ole minu kirja keegi avalikustanud, ka pole keegi saatnud kirja, millele tingimata vastata tahaksin ja seejärel blokeerinud, niiet see minu arvamus oli selline pigem hääle andmine, kaalukamate argumentidega vaidlemise ma jätaks neile, kellel on selle teemaga isklik suhe
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 19:03
Kogu see värk on ikka siin ajaviite-ja meelelahutuslikku laadi..muidugi ka tutvutakse.Siin võib inimene see olla mitme aliasega..saab endale ka kirjutada kui on soovi selleks..võib avalikustada iseenda poolt saadetud kirju jne...
niimoodi saab olla enda profiiliga avalikus tähelepanus ja otsida endale tähelepanu ning kaastunnet...Vähesed on ju omavahel tegelikult tuttavad.Vahel sajab postkasti sellist rämpsu,mis sellest...noored neiud mängivad mingeid sexmänge ja kui vastad neile siis mõne aja pärast pole kedagi neist järgi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 19:25
RedLight1, ära pane neid vaimse puudega ajukääbikuid tähele. Ta ju ise vajab ravi. Ja sind tundes võin kinnitada, et su keha võib nii mõnelegi naisele silmad ette teha. Tean mida räägin, sest olen sinuga korduvalt kohtunud ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 19:31
Desire,kas mina kulun ka sinna vaimse puudega punti??
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 19:50
Ei, sinul elmar59 pole ma veel vaimset puuet tuvastanud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 19:51
Aga kas sul on ka kombeks selliseid lollusi teistele kirjutada ja siis ruttu ära blokkida, et vastata ei saaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 20:04
Ei,pole isegi sellele mõelnud..lollusi ma ei kirjutaks ka siis kui vastaspool püüab mind lollitada Ka ära blokkida kedagi pole veel vajadust olnud,kuigi mind on blokitud,ilma,et ma tema kontot oleks üldse vaadanudki...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 20:41
Desire. On sul ka aga maitse. Või pole sa piisavalt naisi näinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 06:44
no Parma parma...Desireeeeel täitsa hea maitse Tean ja võin öelda, et suht maitsekas ja hea stiiliga tibin see Desire777 . samas ega ma Parma Sinu maitsekuses ka ei kahtle, millegi pärast tundub, et oskad terad leida sõkklate hulgast
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 07:49
Parma ma olen siinsamas ihas selliseid naisi näinud, et süda on ikka tükk aega väga paha. Sorry RedLight1, ma ei võrdle sind nendega. Lihtsalt vastan parma küsimusele kui piisavalt või mittepiisavalt ma naisi näinud olen.
To elmar59: Kui sul selliseid kombeid pole, siis on su mõistusega kõik korras
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 09:09
Pean nyyd natuke asju lahkama siin...nimelt see kiri sai alguse kuulutusest mis mul oli rubriigis naine-meest. Mind hämmastab üks asi....täna vaatasin kuulutusterubriigis ringi ja...oh imet mis ma näen...kuulutust enam ei ole. MUL ON KÜSIMUS IHA LEHE OMANIKELE VÕI MODERAADORITELE MIS IGANES TE OLETE...SEADUSLIKULT OLEN MA NAINE PASSIS JNE. MEDITSIINILISELT JAH TRANSSEKSUAAL AGA SEE ON INFOS MÄRGITUD, NII...NÜÜD TAHAN TEAD KUS KURAT VÕTATE TEIE ÕIGUSE OMAALGATUSLIKULT ÄRA KORJATA SEE KUULUTUS SEALT RUBRIIGIST ??? MUL EI OLE MINGEID PROBLEEM ELUS ASJAAJAMISTEGA, DOKUMENTATSIOONIDEGA, EI PANGAS KÄIES EI AJADES FIRMAASJU, EI PROBLEEME AJADES ERAELULISI ASJU JNE. KUI PASSIS ON NAINE SIIS NII KA ON JA KEEGI EI MÖLISE VASTU MULLE, SIIS KUI DOKUMENDID EI OLNUD KORRAS SIIS ESINES TÕRKEID, ET KAS IKKA INIMENE ON SAMA...VÄLIMUS JA PASS EI LÄINUD KOKKU NÜÜD AGA EI POLE ENAM KUNAGI ESINENUD PROBLEEME JA SIIS MIDA MA NÄEN...IHA TEGELASED LEIVAD, ET NEILE SEE EI SOBI...KUULGE MODED VÕI ADMINNID VÕI MIS IGANES TE OLETE, KUI MA OLEN ENNAST REGISTREERINUD NAISE ALL SIIS MA SEDA OLEN, SELLENA ELAN JA KUI MUL ON KA SEDUSLIK ÕIGUS SEDA ELU ELADA, SIIS KUSKOHAST VÕTATE TEIE ÕIGUSE SEDA MITTE AKSEPTEERIDA...KAS ASI ON MAAILMAVAATES VÕI LÄHENEME ASJALE HOOPIS ISIKLIKULT, MUIDE SEE VIIMANE VALIK ON ÕIGEM MINU ARUSAAMIST MÖÖDA, KAS POLE NII...? Oi ärge solvuge nyyd ega ma paha pärast ei kirjutanud suurte tähtedega...lihtsalt kogemata !
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:00
Desire. Päris naisi sa siis pole palju näinud. Siis ma saan sinust aru.

Redlight. Pass on J.O.K.K me siin Desirega kehast rääkisime. Keha naiselikuks tegemine. Suht raske.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:01
NB. Selle kirja mis eelnevalt panin eesmärk ei olnud solvata kedagikuigi paistab äkiline, vaid kui kahtled asja õigsuses siis enne oleks kena kui asjas kahtleja uurib järgi kas asi vastab tõele või mitte ! Lihtne ja loogiline, seda ei ole raske teha. Kõik on tahtmise taga aga oma suva järgi otsustamine pole nagu kombekas ja eetiline. Pole neid kuulutusi sedasi hunnikus, et kontrollida nende õigusi...kas pole nii. Tegelge saasta hävitamisega mitte pole vaja torkida neid kes tegelikult peavalu ei tekita ega põhjusta.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:02
parma....naiselikkussest on igayhel omad arusaamad ja see sinu õigus arvata mida soovid, see ei puuduta mind. Aga keha järgi ei tehta otsuseid vaid selle järgi mida inimene endast kujutab tervikuna.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:03
RedLight - aga kas sa moderaatoritelt või kelleltki oled uurinud seda, et miks sinu kuulutust seal enam ei olnud? kas neid on ennegi sealt kadunud vm?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:04
ah jaa ... Kõike saab muuta perfektseks aga see eeldab raha mida enamikul ma arvan meie riigi kodanikest ei ome. ma ei räägi tuhandetest ega kümnetest vaid sadadest tuhandetest. Iga pisim detail maksab ilukirurgias ja maksab hingehinda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:06
Mul vist kunagi kadus yks kuulutus taas salapäraselt ja kadus ka foorumist mingist teemast tekst õhku aga ma ei viitsi eriti tõmmelda...seekord lihtsalt ajas hetkel harja punaseks, et pervareid kes siin on kümnete kontodega ei k...ta aga tavaline inimene võetakse liistule. Korjaku varikontode omanikud ära kes siis teevad mis tahavad ja läbustavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:06
Terviklikkusest ei saa ilma kehata rääkida. Keha hoiak, liigutused jne. Neid on võimeline ära õppima aga usun, et selleks kulub aastaid.
Nii mõnegi naise puhul arvad, et tegu on mehega. See pole ainult sinu pihta.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:07
No mina matsakas maamutt ja ega mul parjalt tugev kont aga samas on sel ka disiplineeriv pluss
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:09
RedLight, uu. ma vastasin sulle siia midagi. nägid?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:09
Redlight. Aga tee lehele antireklaami. Kui nad lambist nii teevad, siis mina lähkes siit ära, unustaks selle lehe või teeks antireklaami, et näää vaadake millised. Sul tutvusi peaks olema, et midagi mõjutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:13
ei ma iha.ew peal nii solvunud ka pole, et hakkaksin teisi maha tegema sedasi. egas siis igas meepotis on ikka tilk tõrva ju ja mis kena päev täna algaks kui tõrvatilk ära poleks olnud...mesi tuleb päeva jooksul See suur, et ma neid oma tutvusi ei kipuks sedasi kasutama ka...ja noh mis neid siis ka on, paar tuttavat siin , paar seal nouh, see pole näitaja

Juuksur...ei mina viitsi neid modesi oma yllitistega pommitama hakat, päras pannakse konto hoopis kinni , kui iha.ee suurim kurjategija las olla, asi sai mainitud ja J.O.K.K nagu yks parmaleikin siin mainis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 10:28
RedLight - võib-olla on sul õigus. ma ei ole ka viitsinud sellega tegeleda, kuigi mul tahtmist vaielda oleks olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 18:35
No just parma. No mõne puhul mitte ei saa aru on naine või mees. Püksi ka ei viitsi vaadata, sest no kui mõni naine tahab niiiiiii mehelik välja näha ja vuntsgi on nina all. No jumal temaga. Muide ei eita, et mul oli enne RedLight1 kohtumist ka väike eelarvamus. Et kui naiselik/mehelik ta siis on ka. Peale esimest kohtumist mu eelarvamused kadusid ja võin kinnitada, et ta on naiselikum kui nii mõnigi naine.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 18:39
Desire. No on sul siis ikka peris jubedad kohtumised naistega olnud. Aga oled sa Redlighti ka käega katsunud?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 18:41
Ja piltide tuunimisest veel niipalju. Kõigepealt näidake mulle niivõrd hästi tuunitud pilti mille puhul aru ei saaks, et seda tuunitud pole. Tuunitud piltide puhul ju kohe näha, et seda tehtud on. Kes vähegi vaadata viitsiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-07 21:05
vaata RedLight,sina oled enda identiteedi leidnud ja oled uhke selle üle,aga need vaesekesed ei julge otsidagi.Palju kindlam on ju teiste koertega karjas haukuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-08 08:09
Parma sa mõtled seda kas ma olen käe RedLight1 püksi pannud? Miks ma seda oleks pidanud tegema? Ma olin mitu päeva tema juures külas. Kui sind veel midagi huvitab siis ma meeleldi vastaks sulle privasse. Suht nõme on siin avalikult ta riistast jahuda. Või sa parma arvad, et kui riist on küljes, et siis on ikkagi mees või? No tule jumal appi. Nii rumal sa küll pole. Ma mitte ei usu.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-08 08:29
aaasssaaaal... ..
˅ näita rohkem ˅
1
2