Foorum
2010-10-10 11:44
kaslane- mehed saavad sellest tulemusest natuke teisiti aru. või on siin sellised mehed, kes teisiti aru saavad. sa jäädki nendega vaidlema sellel teemal
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:58
juuksur - tundub küll nii
parma- mehel on jah, kas lendab välja või ei lenda
naisel on see palju keerulisem, just nimelt võib saada natukene orgasmi, st. selliselt nõrgalt tajutavalt, et ei saa õieti arugi, kas tuli või ei
ja õigetel asjaoludel võib saada sellise orgasmi, et pool tallinnat kuuleb seda ja naise väristab läbi nagu maavärin
imelik, et sa seda ei tea, ise nagu suur tegija siin...
aga see on hoopis teine teema, et praegune teema oli kõhulihastest...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:00
Jutt ei olnud milline see orgasm on kas võike või suur. Vaid et kas SAAD või EI SAA orgasmi. Orgasm on lõpptulem.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:28
ohh, parma, tahad siin naistele seksi õpetada, aga sind ennast pole selles vallas vist küll keegi eriti õpetanud...
nõustun juuksuriga ja ei vaidle enam sellel teemal
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:34
kaslane. ps. Et miks sinuga teistkorda enam suhelda ei taheta, ei ole kõhu kompleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 12:48
mitte et teist korda, aga mingi aja jooksul vist tekib mehel mingi kompleks...
loomulikult mitte kõigil, aga mõni on selle lausa välja öelnud, et tal on võrreldes minuga liiga suur kõht
mõni aga läheb hoopis ise ka trenni
inimesed on erinevad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 16:31
kui suur on liiga suur kõht? natuke pekki sixpacki peal või veel suurem?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:37
juuksur - liiga suur kõht teeb seksimisel sinust lestakala, kui alumine oled...
kui tunned, et pead meest oma kõhulihastega üleval hoidma, vot siis ongi liiga suur
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:55
kaslane siis pead poosi vahetama. Ära lesi niisama lapiti kõikseaeg. Siis ei ole ka sinul selle pekiga probleemi ja ei peagi trenni tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 17:59
Kaslase sugusega oleks naine peal parim variant. Mehel ka hea vaade
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:00
Barb. Tundub et sa tunned siit lehelt vägapalju naisi nägu ja kehapidi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 18:03
ei viitsi mina kogu aeg mehele "vaadet" pakkuda, ma tahan ise ka "vaadet" nautida
ja suure kõhuga mehega ei saa paljusid poose üldse teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:45
parma, kust see nüüd välja kumas?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:48
kaslane, räägid muudkui suurekõhulistest meestest, sul siis enda tasemele küündivate meestega üldse lävimist pole olnud või ei pääse sellistele ligi?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:50
Barb. Siit kumas.
Kaslase sugusega oleks naine peal parim variant. Mehel ka hea vaade

kust sa tead milline see kaslane on?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:52
parma - kasuta kujutlusvõimet Kusagil juba sai seda mainitud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 20:55
kujutan ette. kaslane on paks ja lõdva kõhuga kes vägisi püüab oma ülekaalust trennis jagu saada. Seksides on ta täiesti laip mis laip.
Kjutlusvõime ruulib on ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:04
Kuda saab siis treenitud naine laibastuda? Sellisel juhul peaks just erilist aktiivsust üles näitama ...?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:19
Ta ei ole eriti treenitud. Käib niisama moepärast trennis. Ega ta seal midagi muud ie tee kui sõbrannade pärast ja et moodne olla
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:29
Moodsaks olemine võib kalliks maksma minna Mille pärast küll omale kallis spordiklubi kuukas muretseda et seal vaid moodsaks jäämist presenteerimas käia? Ja sõbrannade pärast? Khm, ma käiks ikka rohkem hea enesetunde ja oma füüsise turgutamise pärast
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:39
Barb see oled sina. Aga mõni kõib sõbrannade pärast.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 21:48
Usutav. Seltsis ikka segasem
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 23:06
No aga miks ei võiks inimene käia moepärast, peaasi et ta teisi ei sega. Mis inimene peab siis istuma kodus koguaeg või.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 23:32
barb - miks sa arvad, et ma saledatele meestele ligi ei pääse?
vägagi pääsen
aga mulle meeldib valida
lihtsalt mul on olnud pikem suhe mitte väga saleda mehega ja nüüd tean hästi, milline mees mulle sobib
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 23:37
parma - vaata nüüd uuesti mu pikkust ja kaalu
kas sa tõesti kujutad nii halvasti omale ette, et arvad, et sellise kaaluga saaks olla pekine???
ma saan muidugi aru, et sa üritad provotseerida, et ma paneks oma pildi siia tõestuseks, et olen tõesti vormis
aga vaata, ma ei allu provokatsioonidele
ja trennis käin alati ÜKSI, sest karjakaupa pole jõusaalis küll midagi teha
ilmselt pole sa seal kunagi käinud, et ei tea, mida seal tehakse
ja lobisemas seal kindlasti ei käida
käin just nimelt hea enesetunde pärast proovi järgi, saad teada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 05:54
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 13:03
uman, moe pärast st et nagu vajadust polekski kuid niisama käib hängimas? Ei mõista Samas mõistan kui inimene käib oma saavutatud vormi SÄILITAMAS, st et olla füüsilises stabiilsuses, käib ja on, tegutseb. Ise olen ka mõelnud et hullult tahaks spordiklubis käia, lihtsalt et energiat jne saada aga selleks peaksin algul eratreeneri võtma kes seletaks kuidas neid trenažööre õieti kasutada, mis just minu puhul sobivaim oleks jne. Õige toitumine ka ju tähtis. Ühesõnaga see oleks ettevõtmine mis eeldab ka piisava vaba raha olemasolu. Vahepeal oli plaan sõbrannaga koos klubis käima hakata, võtame aga treeneri, kahe peale odavam? jne. Aga jutuks see jäigi.
kaslane, aga see suhe ju mingismõttes oli rahuldav? Muidu sa poleks pikaajalises suhtes vastu pidanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 15:34
No aga kui paljud käivad kellegagi koos kusagil kus neile endile võib olla asi väga pinget ei pakugi.
Spordiklubid on kallid, toitumine mitte eriti, pead vahetama komponendid välja tervislike vastu ja rahaliselt tuleb sama välja. 300g kanafileed maksab sama umbes mis 400g pihve. Pihvides on liha 30 %, filees 90%. Õhtul saiakeste asemel teed kodujuustu+tuunikala pudru ja väga hea on.

Aga võib jooksmas käia, kepikõndi teha, rulluisutada... Muidu peab varustuse ostma ja see maksab ja kui sa ei tahagi pärast teha, oled kulutanud suure hunniku raha ja pettumus missugune.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 15:40
Kepikõnd on väga mõnus, isegi osalenud ja omaalgatuslikult ette võtnud. Sõbranna ka vahepeal ärgitas et hakkame aga keppi kõndima , mul varustust polnud, liikusin niisama taga kaasa. Aga jah, kättevõtmise asi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 17:32
seda ma ei hakkaks siin lahkama, mis suhtes see suhe rahuldav oli ja miks mitte
barb - paljudel asutustel on olemas nn. sporditoetus, millega saad valida, kus klubis käid ja mida teed
ja umanil on õigus - tervislik toitumine pole mitte kuidagi kallim kui mittetervislik
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 17:48
Nojah, mina selliste asutuste tegevusega kursis pole, kõik minu valikud lähtuvad vaid iseenda rahakoti paksusest
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 18:19
kui töökoht sporti ei toeta, siis on alati võimalik ka kodus trenni teha
võimlemislint ja käte või jalgade ümber takjapaelaga pandavad raskused ning - voilaa! tulemus tuleb sama!
odav ja pole kuhugi vaja kodunt minnagi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 10:12
http://www.iha.ee/users/ihar123
täiuslik, no mitte päris kuuspakk
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 17:53
jan - ei saa aru, millele sa vihjasid???
kus see kuuspakk seal on???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-12 19:23
Kutt juba pildi ära lohistanud
No ma küsisin seal all et millal oma kõtu pildi ka lisab? , jäi vahele
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 19:57
ja oli siis väärt kuuspakk ve?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 20:18
Väärt küll aga läbinisti võlts st feik.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 22:09
Eee..m, mismoodi kuuspakk saab võlts olla???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 22:52
Antud juhul oli see ju läbinähtav et pilt polnud poisikese poolt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 22:55
Okei, ise pilti ei näinud kahjuks, ei oska ka kommenteerida...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 23:29
Ega jah, võiks ka nii oma ... pildi panna, egas keegi kindlaks tee, minu või mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 02:53
kui nüüd teemasse, siis ka ise olin mures oma kõhukesega ja nüüd teist aastat, "jälle" leides oma huvispordiala, siis mu mured on "tiba" taandunud ma ise hindan naise juures proportsiooni - volüümikas, nagu seda sõnastatakse, tekitab vist enamustes meestes küsimuse...?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 08:53
Ma nüüd mõtisklesin natuke sellel teemal ja jõudsin järeldusele et minul midagi selle vastu ei oleks kui naine sixpakiga sisse astuks Ei mingeid komplekse.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 09:08
Varsti on sul järjekord ukse taga
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 09:44
meestel ei oleks kindlasti selle vastu midagi, kui naine neile natuke tooks ja siis selle "taara"minema ka viiks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 09:46
Siin (ja igal pool mujal) lehel on piltidega nii et endast üritatakse üles panna ikka parem ja ilusam pilt.
Tean et paljud mehed kes teevad palja ülakeha pilte selle saidi tarbeks teevad enne pildistamist mõne kõhulihase harjutuse või koguni kätekõverduse et pildistamise hetkeks ikka lihased veel pingul oleks.
Seega paljud naised võivad pettuda kui pildil on trimmis kehaga mees kuid voodisse jõudes ei ole lihastest jälgegi. Siinkohal aga mainiks ära et naised ärge siis kohe pettuma hakake vaid laske ikka mehel kohe paar kätekõverdust teha ... küll siis lihasmass end ka välja näitab.
Seda muidugi vaid juhul kui te alles selles eas kus inimest vaid visuaalselt nautida oskate. Usun et üle 30a inimesi see sixpack enam nii väga ei huvitagi vaid vaadatakse ikka sisemaailma poole rohkem kui pakendit
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 10:55
nicedude - sa vist teed neid pilte meestest ise siia, et asjaga nii hästi kursis oled?
ja mulle nt on ka mehe väljanägemine alati tähtis olnud, arvan, et on ka siis, kui ise pensionär juba olen...
mis ei tähenda, et mees ilueedi peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 11:04
nicedude - sa vist teed neid pilte meestest ise siia, et asjaga nii hästi kursis oled?
ja mulle nt on ka mehe väljanägemine alati tähtis olnud, arvan, et on ka siis, kui ise pensionär juba olen...
mis ei tähenda, et mees ilueedi peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 11:22
Vaata "sixpack" (niisama nokin ) ma ikka suhtlen inimesega enne, kui tema välimuse üle kohut mõistma hakkan. Ning suhtlemisel saab palju teada. Nagu mu ankeedil kirjas - "Suhelda võin paljudega, kuid tutvun vaid nendega, kes huvi pakuvad."
Ükski inimene ei vääri kohtlemist vaid tema välimuse alusel.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 11:50
nicedude - loomulikult!
olen sinu viimase lausega täiesti nõus
aga samas, kui on võimalik valida, siis miks mitte...
˅ näita rohkem ˅