Foorum
2010-10-09 13:25
kaslane: sixpacki ei pea tegelikult treenima, see ongi anatoomiliselt kõigil inimestel. Kui sa soovid suuri kõhulihaseid, siis treenid neid. Kõhulihaseid treenitakse 1-2 korda nädalas ja ca 200 seeriat korras kokku. Kui sixpack on ees, siis kõhu rasvapolster on õhuke. Kõige suurem mure ongi seda nii hoida. Ei tohi alkoholi eriti juua, peab aeroobset trenni tegema ja süsikaid võimalikult vähe manustama. Igavesti ei suuda nii keegi elada. Noortel poistel on kasvufaasis rasvapolster olematu, seepärast neil radikas ongi ees. Aga 30neselt sama hoida, vot siis oled päris tegija teistega võrreldes, sest kõht on meestel kõige probleemsem koht.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 13:29
Mina soovitaks naistel võtta kang ja teha seljatagant seistes tõsteid. Väga palju naised on kohutavalt küürus, õlanukid pole mitte õlajoonega sirgelt vaid ettepoole vajunud. Seljad on hästi nõrgad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 13:52
no mina treenin hoopis teistmoodi, aga see selleks
alkoholi tarbin ikka vahel, aeroobset trenni ei tee üldse ja süsikaid manustan ikka ka
miks ei suuda nii elada, suudan küll
ja meestel ongi nii lihtne - neil on AINULT kõht, kuhu rasv tekib ja seda on kõige lihtsam treenida!
proovi aga nagu naised - pepu, reite tagakülgedelt ja puusa pealt rasva maha saada, vot see on TÕELISELT raske!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:17
krt mina ja minu vastuoluline jutt.....
sain asjast veits valesti aru, alles nüüd ma mõistan mida sa kaslane pead silmas sickpaki all...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:35
jan28 - sa arvasid, et jutt käib mingist erilisest naiste kuuspaki õllest ve?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:38
kaslnae sa pead sekimise poosi vahetama. Kui tahad et jalad ilusad on siis pead kükitades mehe peal tegema seda värki. 2 kuud ja asjad korras. Samas treenid ka selga ja oma kõhtu.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:44
muide mulle tehtigi siin pakkumine kellegiga õllekasse vms minna. nagu ma aru sain, siis taheti naisega juua. ma ei tea, kas ta tahtis ka sixpacki tellida või.. ma ei tea, miks ma oleksin pidanud temaga minema. tegelikult sixpack ei tulnud meil ka teemaks ja ega tal endal ka ei tundunud peale "õlleka" seal midagi olevat.
nii et jah. aga huvitav, kust see sixpack nimetus siis tulnud on? ja kuidas see õllepakile tekkis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:45
ei ma mõtlesin siukest suurt kõhtu kuhu ka reaalselt mahub kolm liitrit õlut
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:46
aa, vot. selline mees tahtiski minuga õllekasse minna ma ei oleks suutnud teda ületada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:47
sixpackis on 6 purki kahes reas, kõhulihasest saab treenida välja paistma ka kuus patja kahes reas, et siis nagu sixpack pealtvaates, sealt see nimi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:49
mikhan sellest ma kohe aru ei saanudki
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:57
parma- ma ei rääkinud endast, et MUL on raske pepult ja reitelt rasva maha saada
mul on sellega kõik korras, pole midagi vaja maha saada
rääkisin, et NAISTEL on palju raskem sealt rasva maha saada kui kõhu pealt
ja seks on tõesti parim trenn, kui poose tihti vahetada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:00
mikhan- seda ma tean mind lihtsalt huvitas see, et millele enne see nimetus pandi. inimese puhul on tegemist mitmeks lihasekimbuks jaguneva lihasega ehk rectus abdominisega. võimalik, et see nimetus on tulnud kulturismi alalt nt, kus siis on hakatud seda sixpackiks kutsuma. ja nüüd on peale selle ka teine sixpack. teise puhul on rohkem tegemist pakendamisega ja tootearendusega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:01
Seksiga on veel see pluss, et ei saa niisama lõpetada ka. Rattaväntamisest veel tüdined ja astud maha. Aga proovi sa keset seksi käega lüüa ja ära kõndida.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:03
parma - eks seksimise lõppu annab ju kah kiirendada, kui isu täis juba
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:06
ta tahab sinuga seksida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:06
Et liigutad ennast natukene?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:21
miks natukene, palju ikka
mis sest natukesest saab???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 15:23
juuksur - las ta siis tahab, isane ju ikkagi või nii...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:14
kaslane: sixpack ei saa treenida, see on toitumise küsimus. Sa võid igapäev teha sadu korduseid ja kasu mitte midagi sest peki vahelt ei paista lihased välja. Peki põletab maha ainult toitumisega ja lokaalset rasvapõletust pole olemas. Pekkide puhul kehtib reegel - need pekid mis tekkisid kõige esimesena, need kaovad kõige viimasena.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:17
no nii, selle pärast seda sixpacki mul siis näha ei olegi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:21
uman - kas sa tõesti MÄLETAKSID, millised rasvad sul tekkisid esimesena?
me juba sünnime pehme pekikihikene peal
ja saab ikka treenida, kui ikka kaua aega trenni ei tee, siis ei joonistu enam nii selgelt välja.
siis käid natuke trennis ja voilaa! joonis jälle olemas
toitumine kogu aeg sama, muideks...
muidugi, kui on kellelgi ikka hull rasvakiht peal, siis lihtsalt ei paista väljagi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:25
Ikka mäletan, ega mul mujal endalgi pole kui ainult alakõhul. Noh kui sa oled noorem ja alakaalulisem siis on tõesti voila, aga teistel pole nii. Võtame alati kuldse kesktee, mitte kedagi personaalselt. Viimaste pekkide põletamiseks võib kuluda vabalt terve aasta. See eeldab pidevat jälgimist mida suhu pistad jne, see pole kerge ja seepärast väga ei viitsitagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:36
kaslane – muide, mis nendesse isastesse puutub, siis keegi vastas siin kunagi teises teemas sellele. ehk on siin ka tegemist mitte seksida tahtmise, vaid domineerida tahtmisega
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:57
pekid tulevad ja lähevad teinekord täiesti mõistatuslikult, vahest ei kao kilogi ka suure nälgimise peale, ja siis kaovad kahe nädalaga, söömist piiramata. selles kaalust maha saateski oli see näha, mõni, kes sai õigesse tsüklisse, sellel tulid tulemused ka kiiresti, teised loksutasid oma 5 kilo,
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 16:58
Juuksur- ka sina tahad domineerida, kuid kuidas on pekkidega lood sinul?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:06
juuksur - no see minu üle domineerimine tal küll ei õnnestu
no mine seda parmat tea jah, mis tal seal peas liigub
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:25
mikhan: Suurema kaaluga inimesed kaotavadki kiiremini, aga seda ainult alguses. Radika ettesaamisega peavad nad lõpus samapalju vaeva nägema kui kõik teised. Kilo paari mõjutab kehavedelike hulk ja see on nii subjektiivne. Kaal tasuks üldse unustada, ainult visuaalne vaatlus, mõõdulint ja pekimõõdik. Kui su vöökoht on 5cm lühem, siis on edusamm tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:28
täpselt nii, uman, aga see minu tähelepanek käis selle kohta, et vahest, ajas siis, kaovad pekid nagu iseenesest suurt vaeva nägemata, vahest jälle suurte raskustega, milliste teguritega ja millises seoses see on, on mulle teadmata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:30
risto – mul ei ole sellist tarvet. miks sa arvad, et ma tahan domineerida?

kaslane- ega see tal ka minuga läbi ei läinud (domineerida tahtmisest rääkides)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:32
ja see pekk on mul ka olemas seal kus ta olema peab. ilma sellega ei saa keegi. oluline on see, et see ajju ei tungiks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:32
ilma selleta st
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 17:56
Mis domineerimisest te siin räägite? Minul ei ole pekiga ega kõhulihastega probleeme. Liigutada tuleb ennasst. Ja teha seda meeldivalt. Ma rõhun sellele, et ma parem teen seda seksides kui kuskil jõusaalis tühja tallamas. Ühendage meeldiv kasulikuga!!
Mina olen kõikesööja. Peaasi, et pikalt eest ära ei jookse, siin pean ta maha laskma, kuna joosta ei viitsi kaua. (toitumisesest räägin)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:03
niiet parmal pole võhma jooksmisekski, mis siin veel seksist rääkida...
paraku seks siiski hoiab lihased toonuses, aga kasvatamiseks ja voolimiseks on ikkagi trenni vaja teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:06
mulle meeldivad gurmaanid. nad on natuke valivamad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:09
Gurmaanid on pedekad.
kaslane. Trennist ei piisa midagi voolimiseks. Mõttetu värk. Kuhu sa ende voolitud lihastega lähed? Peegliette ennast vahtima?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:25
huvitav, kas risto on ka gurmaan siis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:49
Juuksur- huvitav, huvitav? seda sa ei tea
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:53
parma - huvitav, miks sa nii trenni vastane oled?
ja voolitud lihastega saab minna IGALE POOLE
mõni inimene nt randa ei julgegi minna, sest on omast arust liiga pekine
mõni ei julge minna ööklubisse tantsima sellepärast, jne., neid kohti palju...
miks mina pean ennast vahtima, ma pole kade, näitan teistele ka
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 18:53
muidugi on see huvitav. oled siis või?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 22:15
kaslane ma ei ole trenni vastane. Loe hoolikamalt. Ühenda meeldiv kasulikuga.
Näita pilti kaslane.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 10:19
parma - rahune nüüd maha!
ma ju ütlesin, et pilti näevad need, kellega lähemalt suhtlema hakkan...
muidugi on seks meeldiv ja kasulik, aga omamoodi on meeldiv ja kasulik ka trennis käimine
ainult et trennist saadav rahuldus on teistsugune
ilmselt pole sa lihtsalt leidnud enda jaoks sobivat trenni, mis sulle rahuldust pakuks
sama on ju seksiga - iga naisega pole rahuldus samasugune, pead leidma just SULLE sobiva naise
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 10:49
Iga naisega saab rahulduse. Kui ei oska siis õpetame, kui ei taha siis sunnime. Ja nii ta läheb.
Mis ma selle trenniga peale hakkan? Mul on see loomulik, et pekki ei tule. Organism töötab hästi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:03
ah et kohe sunnime???
kas sinu jaoks on siis kõik naised ühesugused ja nendega saadud rahuldusel pole vahet?
ja muideks, praegu vbl veel ei tule pekki, aga peale 40. eluaastat meeste ainevahetus aeglustub, suguhormoonide tase langeb ja rasv hakkab rõõmsalt kõhule ladestuma
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:15
Parma..kas sa toimid ka nii nagu sa siin kirjutad ... ..sa lausa kullatükk,kui nõus ka õpetaja rollis olema ,sest see õppimisaeg ka ju erinev..ühel võtab aega terve igaviku,mõni saab sinu näpunäidete toel mõne sekungiga selgeks ,mida sa temalt siis õigupoolest ootad...ja kaval oled sa veel ka pealekauba ..ei lase kaaslannal ka liha selga kasvatada ja hoiad ennast vinksis ja vonksis...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:15
Sunnime. Mõjutusvahendeid on piisavalt. (meeldivaid loomulikult)
kui nüüd rahuldust kui sellist omaette võtta sisi lõpptulemus on sama. Vahet pole kas naisega, mehgea või mõne vidinaga või üldse iseendaga. Teekond selle rahulduse saamisel on oluline.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:22
nojah, vbl meestel see lõpptulemus siis tõesti sama
naistel on see küll VÄGA erinev ja partnerist sõltuv
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:23
Loe minu elemist postitust veelkord.
Lõpptulemus on ka sinul sama.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:31
parma- naisena ütlen, et lõpptulemus pole MITTE KUNAGI sama, vaid täiesti erinev
sõltuvalt partneri oskustest, tema riistvarast, hingelisest kontaktist, kohast, meeleolust, jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 11:36
Orgasm ei ole siis alati orgasm? Rahulolu kas on või ei ole. Seal ei saa olla, et võibolla natukene on.
˅ näita rohkem ˅