Foorum
2010-10-05 15:56
nojah. huvitav, et ma selle eneseraklaami peale ei tulnud kaslane, sa reklaamid ennast v?

nicedude- aga need mehed, kellel enal midagi viga on? milline on nende suhtumine "vigastesse" naistesse? ehk on neil ka mingi probleem endaga
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:59
Ilmselt vaid vähesed mehed tunnistavad omale et neil miskit viga on (nagu ka naised).
Eks meil ole igaühel omad kiiksud ning igaühe enesekriitika tase on erinev (mõni mees arvab et kõik naised on tema kõrval kõnts ja mõned naised arvavad et kõik mehed ei vääri teda kuna ta on oma 120 kg kaalu juures nii ideaalne).
Sellel teemal võib vaidlema jäädagi ning ühtset keskteed me ei leiaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:02
kaslane. Ma ei tea mis see grupp oleks. Mina ei pidanud sihtgrupiks olema. Mingid 15a sed ehk? Nendel on suhtt poogen keda nad põrutavad. Siis ei ole sinu lodev kõht probleemiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:33
aiii - mulle meeldib - sõna "põrutama"see ongi ju nii noortepärane .. kohati kahju..miks ?? ,,kellest??)) ,, noortest !!.. --
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:44
parma - MINU lodev kõht???
minul ei ole lodev kõht, sa ajad jälle kõik sassi...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:46
Raudselt on lodev. Pane aga kõhupilt ülesse. Tänapäeva pubekad on sellised rasvasema, ma olen tähele pannud. Ilmselt sina ka.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:56
nicedude - see teema pole mingi enesereklaam!!! appikene, üldse mitte!!!
mind huvitab, miks mehed tahavad endale teatud kaalus ja parameetritega naisi ja ei häbene seda ka nõuda, aga kui naine seab mehele samad nõudmised, siis naine on paha???
kõigile ei peagi ju musklimäed meeldima...
teema on sellest, et ankeedile vastavad mitte minu soovidele vastavad mehed ja siis tunnevad ennast puudutatuna, kui avastavad, et mulle nende mõõdud siiski ei sobi
aga mul on ju ausalt kõik kirja pandud...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 16:59
parma - ma pole enam pubekas, õnneks
seega provokatsioonidele ei allu ja mingeid pilte siin eksponeerima ei hakka
pilte näitan nendele, kellega siit suhtlema hakkan
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 17:03
aga ,kui naisel on kõht rippuv ,kuidas siis mehed suhtuvad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 17:10
kaslane. Rahvas nõuab pilti. Sa ju suhtled juba kõigiga. Seega kui pilti pole arvan, et oled siiski lodeva kõhuga. prr
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 17:18
parma - mingit rahvast siin pole, kes nõuaks...
sina oled, kes nõuab
ja mis rahulduse sulle see pilt annaks?
kas sa pole enne lihastes naist näinud ve? vaata siis mõnda kulturistide lehte, sealt näed...
ei leia, et see nüüd midagi nii imetlusväärset oleks... minu jaoks tavaline olek
ja ma jätan sulle sinu arvamuse, sest ma tean ise, kes ja milline ma olen. samuti need, kellega lähemalt suhtlen
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 17:35
Jõudu sulle.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 17:52
aitäh, parma, jõudu läheb jõusaalis ikka vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:03
ma vahemärkusena tahtsin vahele öelda, et mõningal juhul on rasedusarmid vägagi seksikad, kuidagi lisavad vürtsi, nagu tätoveering vms. Muidugi kui nahk on lõtv ja pole tagasi tõmbunud, on vast jah nats vaja nuga anda, aga väga põdeda pole mõtet, paljudele meestele on sünnitanud naine vägagi ligitõmbav, see kuidagi lisab naiselikkust, ehk teeb emasemaks, ma loodan et seda väljendit ikka õigesti mõistetakse. Selles mõttes, et lisab nagu veel ühe sekundaare sootunnuse
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:03
Ah, et jõusaalis. Vaevalt. Ma juba arvasin, et soomes ehitajana segu vedades oled need lihased saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:05
Nii et transvestiidid. Mikhani soovituse peale noad kätte ja harakirit tegema. Teeb emasemaks. Kaslane. Kyproki noaga kohe üle sikspäki ja vaata kuis mehi tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:09
parma - naisehitaja ja veab segu??
oujee, ma ei taha teada, kust sa selliseid naisi tunned...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:15
No kaslane. Mis sa ikka niisama jõusalais rassid. Palju ilusam on kui näties palja ülakehega asfalati laotad või segu vead. Roosa kiiver, suured töömehe kindad ja musklis rinnad higist sätendamas. Või kuskil katlamajas nägu tahmane loobid sütt katlasse. Aga mis sina? Vehid jõusaalis nagu orav rattas. Pane sellele rattale genekas külge, toodad elektrit vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:25
Emasemaks küll, samas mehed kurdavad et sünnitanud naine kuidagi " suurem ". On siis tunda ka we et kuidagi teistsugusem? parma, sa meil seksuaalselt väga kogenud, ütle nüüd oma sõna sekka!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:33
Kaslane:
Teemas polnud mitte mingit juttu sellest mida sa mulle viimases postituses vastasid.
Teema sisu on:
"Kui naine on heas sportlikus vormis ja muuhulgas on tal ka korralikud kõhulihased, aga mehel on pehme kõhuke, kas mehel võib tekkida sellest kompleks?
Ja leiab siis ettekäändeid, et mitte enam kohtuda?"

Ehk siis sa küsisid kas meestel võib tekkida kompleks sellest et naisel on kõhulihased. Nüüd aga tuli hoopis välja et sa oled pahane meeste peale selle tõttu et mehed nõuavad ja naine ei või nõuda. Kus on seos?
Mehed tahavad seda mida nad peavad ihaldusväärseks (nagu ka naised). Lihtsalt mehed oskavad ja tahavad oma soovide eest võidelda ning liiga paljud naised võtavad esimesi mehi kes nendega paremini käituvad (minu arvamus... seega ei pruugi olla tõde... ning erand ikka kinnitab reeglit)
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:38
no barb..sa ju äkki ka sünnitanud ja oleks ju ime,kui see auk,kus pea 3 kg laps välja tuleb, sama palju kokku tagasi tõmbab,või kokku kortsitakse,kui ta enne sünnitust oli Nii et ma ei saa su küsimusest parmale aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 18:45
Mis sixpaki liitrihinnaks oli?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:03
parma - kui ma sinu kirjeldatud viisil asfalti läheks panema, siis usu mind, see asfalt jääkski panemata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:04
punk, ma ootasin, millal keegi sellise küsimusega lagedale tuleb
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:09
Teemasse nii palju,et kui ikka kabe naine ,kes endaga niiöelda tegeleb ,siis eks see paneb ka kaaslase ,kes veidi ennast käest lasknud tegutsema ...kas just ööd ja päevad jõusaalis rassima aga miskit oma elustiilis ikka muudab küll,et naisele vääriline kaaslane oleks...ja eks kui õllekas niiöelda eest kadunud on endal tal kergem kah ..hoopis vähem ju kaasas kanda niiöelda ...aga eks erandeid ka on ,kes ei pööra sellele üldse mingit tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:14
meelica, sa panid praegu kümnesse!
nii mõnigi mees on hakanud pärast minuga kohtumist jõusaalis käima või mingit muud trenni tegema
ja mitte musklimäeks saamise nimel, vaid et lihtsalt lihased oleks vormis ja sitked
ja tean, et mõningad nendest saidki selle omale elustiiliks, ka peale seda, kui mina enam nendega koos polnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:16
jep, väga hea stiimul
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:17
meelica, sa panid praegu kümnesse!
nii mõnigi mees on hakanud pärast minuga kohtumist jõusaalis käima või mingit muud trenni tegema
ja mitte musklimäeks saamise nimel, vaid et lihtsalt lihased oleks vormis ja sitked
ja tean, et mõningad nendest saidki selle omale elustiiliks, ka peale seda, kui mina enam nendega koos polnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:20
Nad küll ei kilka naise ees ,et vot kallike ma nüüd tegin seda ja läksin sinna ..pigem ajavad nii vaikselt kõike seda aga see paganama naine jõuab ikka märgata ,et mees millegiga ametis on ..seega mix nad ei taha head välja näha ..oo kuis tahavadja saavad üle ka laiskusest ,mis enne nagu kimbutanud on või pole jah seda head ja ilusat eeskuju ees ,mis seda tegema oleks pannud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:23
no just, jah. mulle tundub, et ma olen ka pannud kellegi "endistest" natuke trenni tegema. kui enne ei tahetud teha, siis praegu tehakse ilusti. peamine on huvi tekitada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:24
olen sinuga, meelica, 100% nõus!
aga mõned mehed, kes ilmselt ei viitsi ennast kätte võtta, tunnevad ennast sellise naise kõrval halvasti oma pehme kõhukesega ja siis hakkavadki leiutama mingeid vabandusi mitte kokku saamiseks
samas kahju, et inimene oma kehas ennast hästi ei tunne, aga samas ka midagi laiskusest ette ei viitsi võtta
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:29
ja muide, see, kes endaga enam rahul ei ole, ei taha peale muude tegevuste ka enam seksimisega tegeleda. olen sellise mehega olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:34
Nu põhjused on veidrad ,mis ette tuuakse..siin ju ei nähta kui küsimärk on kas ripub miskit või kuidas välja nähakse ..aga jah unustab ära ,et kui kokku saamiseks läheb ,siis ma ju näen kes mulle ja mis seisus vastu jalutab...ja eks see neis siis veidi hirmu tekitabki kui otsustatakse ikka ennast näidata ....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:35
juuksur, nüüd pean sinuga täiesti nõustuma!!!
see on tõesti nii, et siis kaob neil huvi ka seksi vastu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:37
vot see nüüd selline seis ,et ähh kui läks trumm ..siis mingu pulgad ka ...et kaob igasugune huvi...või on selline seis ,et ei liha ega kala ...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 19:38
just, aga see on nii kurb, sest lõpuks on see ju inimese omas tahtes kinni
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 20:37
ja milline on turu seis eesti maa peal, kas on nii et neid rippkõhte on võtta riiulist aga sixpackidega tüüpide ümber tiirleb naisi nii et nende saamiseks tuleb konkureerida?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 22:11
lihtsalt vaevatud geeniused,see et sportlased,)) ja naised kui varesed.tõlge mikhanile .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 22:38
mikhan, loomulikult toimub tunglemine sixpackidega tüüpide ümber
rippkõht peab millegi muuga kui oma füüsisega silma paistma, vbl on see rahakott, eriline tarkus ja sarmikus või veel midagi...
õnneks ei kuulu kumbki mehetüüp minu huviorbiiti
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 22:42
lalllllalllalllaaaallaaa sry läbustasin ,,peaks kahh vaid yhte teemasse jääma, .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 22:43
sa ei saa pidama, W?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 22:48
kuule Juuksur ei ma saa jahh .. ,, kõik köied siin - pillapalla - laiali... ..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 09:29
Mõned aastad tagasi kui sai palju veel trenni tehtud s.t jooksmas käidud..polnud see kõht küll nähtav,olles igati trimmis
Ranna hooajal torkas silma üsna sageli kui üleni paks mees oma saleda noore naisukese randa viis autoga.Sõideti ikka nii vee lähedale,et auto liiva kinni sageli pidi jääma..ainult mitte jalgsi mõnda meetrit käia.Mees roomas autost välja suure koti joogipurkidega ning prantsatas kohe sinna liivale.Naine soovis ikka edasi pikki randa minna,et parem ja sobivam koht päikse võtmiseks leida aga kus sa sellega...mees näppis juba joogipurke lahti,ühes käes autovõtmed ja paks rahakott.Naine pidi ju nõustuma kõigega,teades ette juba kelle käes materiaalne pool asub.
Mulle piisas 0,5-esest mineraalvee pudelist terveks päevaks,seejuures trenni tehes...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 11:25
Joogiga on sama nagu seksigagi, et mõni lihtsalt tahab rohkem!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 13:12
coya, mina pole traditsioonilist sünnitust kogenud kuid oma tutvusringkonna naistelt olen kurtmist kuulnud et peale sünnitust polevat ikka see ja naised lausa häbenevad seda tulemust mis järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 14:05
apelsin,jook joogiks,kes joob rohkem,kes vähem aga mind pani imestama,kuidas selline lihamägi veel sexida suutis ja seda noort saledat naist rahuldada ära
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 16:08
barb..ma leian et häbeneda pole siin küll midagi,mida naised sinna teha saavad,et nad sünnitama loodud on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 16:20
coya 5.s. .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 17:12
elmar- aga miks sa üldse arvad, et ta seda suutis või et nad üldse seksivad?
aga jah, vormist väljas mehi vormitud naistega on palju. miks see nii on, ma ei saa aru. kas siis neid selles mehes enam midagi ei huvita, et ollakse rahul sellega, mida teine teeb. neid mehi nagu nii ei huvita see, millised nad on. huvitav, kes siis nendest mugavamad on - kas need naised, kes selliste meestega on või on mugavateks need mehed, kelle naised on vormitud, salongitatud jne
˅ näita rohkem ˅
2010-10-06 17:55
et vormis olla, vajab mehe keha liikumist ja füüsilist tööd, äkki füsioloogiliselt on nii, et mehed lähvad kergemini vormist ära selle tänapäeva väheliikuva eluviisi juures?
˅ näita rohkem ˅