Foorum
2010-10-04 18:49
Kui naine on heas sportlikus vormis ja muuhulgas on tal ka korralikud kõhulihased, aga mehel on pehme kõhuke, kas mehel võib tekkida sellest kompleks?
Ja leiab siis ettekäändeid, et mitte enam kohtuda?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 18:51
kui ettekäändeid on vaja mittekohtumiseks, küll siis need ka leitakse olgu selleks siis kasvõi kellegi kõhulihased vms
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:38
no tegelikult on näha ju, kui keegi enda kehas ennast hästi ei tunne...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 23:54
Ei, mehel ei teki kompleks enda kõhu pärast, talle lihtsalt ei meeldi sixpackiga naine...või palju seda naist üldse sinna sixpackide vahele alles jääb?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 23:54
kaslane - seda on muidugi näha. võib-olla ei olegi tegemist sellega, kas keegi on lihastes või mitte.võib-olla olla on tegemist närvidega ja sellest tulenevaga hakkama saamisega. või millegi muuga nii et jah, minu arvamus on, et kui kellelgi on endaga probleeme (ei ole endaga rahul vm) ja ta ei taha neid sulle või endale tunnistada, siis võib nii minna ka. ta ei tunneks ennast sinuga võrdsena ja st et ka mehena mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 23:58
kohe seletan. tegelikult ei tekita kompleksi naise sixpack, vaid enda lodev kõht, see kompleks käib kaasas kogu aeg, vahe on selles, et kui oled koos naisega, kellel on samuti kole keha, ei löö see kompleks nii välja, ilusa trimmis naisega aga ei saa sa sellest üle ega ümber, eriti misjonäriasendis, kui kõht ripub allapoole, siis on küll nii vastik tunne et tahaks ära joosta kuskile pimedasse. Ma tean mis ma räägin
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:02
mikhan. sul ka lotendab midagi v?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:04
on lotendanud. mitte midagi eriti pirakat, aga piisavalt et ennast sitasti tunda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:19
nii et natuke ikka. seda teeb sinuga enesekriitika, mikhan. enesekriitilised inimesed tunnevadki ennast natuke sitasti, kui teine on nendest ilusam, lihaselisem jne tegelikult ei ole need naised ka ju teistsugused kui mehed. ka samad tunded
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:28
jah, paksmagude seltskonnas tundsin siis ennast tõepoolest paremini, ei saa salata.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:33
no mina üldjuhul ei huvitu teiste kõtudest ja suht kakskama mis minu välimusest arvatakse...on neid kes aga näitaks näpuga ja on neid kes vaatavad nii, et ila tilgub keel ripakil...aegaajalt üksinda oleku hetkeil vaheÅ›t on juhtunud, et vaatan peegli ja mõtlen, et mida pe....t, kellele ja milleks aga kellel meil ei oleks vahest nõrkushetki iseendaga aga yldjuhul...nu ei huvita kellel need sixpäkid või kõhud ja ega pole ka nii suur enda kõhu vaataja, et kas on nyyd 100% trimmis või 99%...kõht ei tee minust seda isiksust kes ma olen vaid mõttemaailm...välimus on isikusest ehk 30% minu jaoks seega ülejäänud %-id on määravad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:42
jätsin vist nüüd miski ilueedi mulje endast, tegelikult ei ole, aga ma ei saa midagi teha sinna, kui kui ma vormist ära olen siis on seda ka mõttemaailm.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:50
mikhan. kumb sa siis olid nüüd - kas vormis või vormist väljas? mitte ei saanud aru
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 00:57
Oleme ausad,et aeg teeb meie k6igiga oma töö Aga iga inimene v6iks ikka enda kehas tunda ennast mugavalt!!!Milleks häbeneda seda kes me tegelikult oleme v6i millised me oleme ?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 01:00
olin paks ja vormist väljas, nüüd hakkab looma, ei tunne ennast sitasti, aga mitte ka see päris mis tahaks, aga hakkan tegelema
mõttemaailmaga siis ka nii ja naa
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 02:09
aeg teeb oma töö, kui sa lased tal seda teha. Õigemini, aeg teeb oma töö igal juhul, ta kas lisab sulle küpsuse võlu, aga rippuvad rasvad on oma viga. Vaata näiteks kasutaja kiizukas pilte, ta on 48, ma lihtsalt vahin teda aegajalt võlutult, aeg teeb oma tööd suurepäraselt, kui sa ise seda ära ei riku
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 08:30
tõesti aeg see teeb oma töö aga sport hoiab ,,vormis!! ,,yheSAÕNAGA seksige rohkem ,see pidi rohkem adrenaliini tootma .. aga seda va "kuuspakki" ,,naisel ... jaamm..imetlust vääriv.. tean mehi kellele meeldib ,,sest nad ise ka tugevad spordi poisid)..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 09:38
kaslane. Näita oma kõhtu.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 10:20
parmaleikin, sa ei kuulu kahjuks sihtrühma...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:16
Peale aja on näieks naiste puhul veel igasugu muid tegureid, mis ei sõltu endast ja mida aitaks parandada ainult kopsakas rahakott ja nuga. Kõik kes on sünnitanud teavad, millest ma räägin. üks inimene sünnitab 3 last ja näeb endiselt superlux välja, a teisel näitekx on juba ühe lapsega kõht täiesti rikutud..ei aita ei sport ega muud imekreemid ja asjad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:26
Just. Peale sünnitust ei näe enamus naiste kõhukestest just eriti veatud välja, rasedusarmid jne. Õnnelikuks jäävad need naised kel esmalapseks tütar ning kel loomupäraselt rasvkudet rohkem kui muidu. Näit. enda sõbranna kes sai varakult lapse, tütre, ei saanud kaasavaraks mitte ühtegi armi, samas kui poja sünd rikkus kõhunaha täiega.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:34
Siin küll pilte, kus kõhud sünnitusarmidega ja kommentaarid nende all kiitvad! Nii et ju siis ei riku see naist!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:38
Olen ka märganud. Mõnel koguni keisri lõikuse arm selgelt näha aga noh, kui keha on, naine ise ka ilus, ei see arm ega muu rolli mängi. Muidugi leidub ka neid kes sellised asjad tülgastavana leiavad, mind isiklikult ei vii rööpast välja, eriti pean lugu naistest kes sünnitust kogenud. Siiski neid defektikesi võiks vähemalt piltide peal mitte nii silmapaistvalt presenteerida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:41
Visuaalselt on muidugi trimmis keha kena aga kui seda pole, pole kah midagi katki. Peaasi, et inimene ennast ise hästi tunneb oma kestas.
Noh ja minu sixpack on täitsa olemas aga mitte lodev....vaid kui raseduse 6.-ndal kuul Kuna rasedus pole ei haigus ega ka kehamutatsioon, ei põe ka mina seda olemasolevat kumerust Ainus mis paneb kukalt sügama on süvenev "peeglihaigus"
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:49
Kui ma naiste suhtes pigistan lodevuse puhul silma kinni siis vot kõhukesega mehed mulle ei meeldi, mõtlen siis kui nooremal mehel seda nahka seal tunduvalt rohkem on, vanemate meeste puhul rohkem andestatav
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:50
Peaasi et põhivahendid voltide vahelt põhitegevust segama ei hakka!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:51
Aga seda ei mõista, miks peaks meesterahval tekkima mingeid komplekse kui kaaslaseks, mänguseltsiliseks sportlikum piiga. Meestele ju meeldivadki treenitud spordiplikad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:54
Ilmselt mees häbeneb seda, et ta ise on treenimata ja pehmeke.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:56
Sest looduse poolt peaks ju mees rohkem musklis olema kui naine.
Naine võib ka pehmeke olla ja paljudele meestele see just meeldibki.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 11:56
Tänan Barb, et andestad mu ihulised puudused ja tegelikult pole ma niikuinii Sinu maitse
Arvan, et kompleksid tekivad sel juhul, kui inimene, oma alateadvuses tekitatud kuvandiga kaunist kehast, hakkab iseennast sellega võrdlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 12:00
aikon, pole hullu Ega isegi treenitusega kiidelda ei saa kuid ei vaata halvustavalt endast kabedamaid kes suudavad ennast vormis hoida. Ega mul endalgi ju lihtne pole, ole siin noore mehega kel viimnegi lihas pingul, siis mõtledki et krt küll, ei saa nüüd ennast käsile võetud
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 12:02
Muidugi pole hullu....on nagu nagu ja paremat pole võtta. Kui mõnele ei meeldi, on see tema probleem
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 12:04
Seda muidugi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 12:04
Seda muidugi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:23
Kaslane (ehk teemaalgataja). Sul on ju endal ankeedil kirjas sedasi et peletad enamus mehi eemale
Pikkus miinus 112 = kaal on ju puhta kleenuke kondine mees. Sellisel juhul hakkabki isegi iga sportliku kehaehitusega mees end paksuna tundma kui sa selliseid otsid ju
Kui mees on trimmis ja on ka lihast siis selle kriteeriumi alla ta ei mahuks mitte kui kidagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:30
aga ,kui naisel on alakõht lõtv ,mida mehed sellest arvavad .Lihased võivad tugevad olla aha nahaalune rasvakiht ikka punnitab välja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:37
naine peab kokku sobima, naabritüdruk oli ikka lõpp ilus 95kg kaaluv neidis, siis käis mingil opil, mis iganes temaga tehti, nüüd kaalub 60kg ja ma pole elu sees näinud koledamat naist.... ,
kas sixpack on või pole see on naiste enda mure niikaua kui sellest enne keppi rääkima ei hakata
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:39
Kaunitar no maitseid on erinevaid. Mulle näiteks isegi meeldib kui naise kõht pehme on.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:46
egas jeahh,,enamus mehi eelistab ikka luudel ka liha)... mida naised nimetavad rasvaks .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:50
Naised saavadki asjust teisiti aru, kui mehed ja see on normaalne, sest nad on naised Natuke liha...(rasva) peab ikka olema, sest me ju siiski põhjamaa rahvas ja kliima jahedapoolne, "polster" on kui külmakaitse
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:53
aikon 5 + . .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 13:57

Noh ja kui natuke liha küljes, siis on mida reaalselt tunda, oma soojas haardes
Whayme!!...Tundub, et Sinul on midagi, mis reaalselt tunnetatav!?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 14:16
oojaa ,aikon ,,nii nii pyydmatu,, ptyiihh,,läen lihaseid harjutama muidu vanadus võtab ennepp ära ,, kui õige mehe leian .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 14:47
nicedude - ankeedis ongi kirjas, mida REAALSELT otsin
minu jaoks pole tähtis, et mees oleks lihastes, vaid, et ta olekski kõhna
eesmärk ongi peletada eemale ENAMUS mehi, et alles jääks need, kes tunnevad ennast minu ankeeti lugedes ära
kahjuks valetavad ka mehed kehakaalu suhtes, et kohtuma pääaseda
aga üks pilk inimesele reedab ju kohe ära tema kehakaalu, seda pole mõtet valetada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:26
oma Silm see on - Kuningas!! just,,.. .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:34
Kaslane. Äkki oleks aeg sihtrühma vahetada?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:37
parma - et nagu milleks???
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:39
Siis sa ei peaks jaurama mingite kompleksides tegelastegaj saad oma kõhtu näidata.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:42
sa oled nüüd küll valesti aru saanud, ma ei peagi kellegile oma kõhtu näitama
lihtsalt, kui riided ära võtta, siis on paraku ka kõht näha...
milline see sinu välja pakutav uus sihtgrupp oleks siis?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-05 15:52
Ega see teema tundubki nagu siin enne mainitud rohkem kui enesereklaam a-la "Ma olen nii sale ja kõhna"
Aga üldjuhul arvan, et mehed ei taha enam kohtuda nende naistega, kellel mehe silmis miskit viga on (olgu siis välimus... liiga kondine / liiga suur kehakaal... suhtlemisviis, maailmavaated, naispoole nõudlused mehe suhtes vms).
˅ näita rohkem ˅